PLAYOFFS: Detroit-Anaheim

  • 8 215
  • 83

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Detroit sijoittui konfrenssissa toiseksi saldolla (48-20-10-4, 110 pts)
Anaheim puolestaan oli seitsemän (40-27-9-6, 95 pts)

Red Wings voitti runkosarjan peleistä kolme ja Anaheim yhden.
13.10. Mighty Ducks - Red Wings 2 - 4
15.11. Red Wings - Mighty Ducks 2 - 1 (JA)
3.12. Mighty Ducks - Red Wings 1 - 2
9.3. Red Wings - Mighty Ducks 1 - 4

Joukkeet kohtasivat playoffseissa vuonna 1999, jolloin Detroit voitti sarjan 4-0. Anaheim teki silloin sarjassa 3 maalin ja hävisi kaksi peleistä nollille, mutta joukkue on siitä muuttunut melko oleellisesti. Kumpikin joukkueista on pelannut loppukauden hyvin. Detroit voitti viimeisimmästä 27:stä ottelustaan 21. Anaheim taas vahvistui trade-linen läheisyydessä hankkimalla yllättäen Steve Thomasin ja Sandis Ozolnichin. Ensimmäinen on varsinainen playoff-pelaaja, jälkimmäinen ei välttämättä niinkään. Detroitin kokoonpano on melkolailla sama kuin viime vuonna mestaruuden voittanut ryhmä. Hasek vaihtui Josephiin, Zettenberg nappasi paikan vakiokokoonpanosta ja Schneider hankittiin Los Angelesesta. Detroitin loukkaantumistilanne on sellainen, että Fischerin paluuta pitkän loukkaantumisen jäljiltä odotellaan ja Yzerman on sellaisessa kunnossa että jätti runkosarjassa peräikkäisiä pelejä väliin ja säästi itseään pleijareihin. Muuten joukkue on terve (mitään ei vastustajille paljasteta). Anaheimilta puuttuu taas Andy McDonald, Dan Bylsma ja Kevin Sawyer. Näistä ensimmäisestä olisi käsittääkseni käyttöä joukkueessa, mutta mikään katastrofi tilanne ei ole.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Onko Ducks'it Wingseille pelkkä suupala kuten runkosarjan perusteella voisi hätäisesti kuvitella vai onko sarjasta tulossa tasainen vääntö? Mikäli joukkue lähtee pleijareihin takkiauki voi edessä olla tuskainen sarja jonka voittajasta ei ole varmuutta mutta mikäli, kuten oletettavaa, asenne on tiukka ja kokeneet pelaajat pelaavat omalla tasollaan sarjan luulisi kääntyvän Wingseille. Mutta, kuten jo niin monasti todettua, pleijarit ovat tyystin oma maailmansa - kaikki on niin tavattoman pienestä kiinni.

Totesinkin jo tuolla Wingsien playoffsien spekulointiketjussa joukkueen terveydellisen tilan olevan varsin hyvän. Fischerin paluuta odotellaan, tarkka päivämäärä on edelleen avoinna mutta huominen tuonee valaistusta tähänkin asiaan.
Woolley ja Shanahan kärsivät pienistä vaivoista runkosarjan lopulla. Woolley oli loukannut vasemman käden ja missasi tämän tähden runkosarjan toiseksi viimeisen ottelun, vamman ei luulisi enää haittaavan peliä pleijareissa. Shanahan taasen menetti taannoin pari hammasta mutta tämäkään menetys ei liene haittaa pelaamista millään muotoa kauden tärkeimpien pelien koittaessa. Toivoa myös sopii, että Yzerman'in polvi kestää kiivaan playoff rutistuksen.

Aika luottavaisin mielin tässä katselen tulevaisuuteen, odotukset ovat korkealla - kannun kuva kiiluu silmissä.

vlad#16.
 

Käikäle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Ducksithan on tuttu vastus punasiiville ensimmäisellä kierroksella. Losihan oli muistaakseni pari vuotta ennen Canukseja mutta sitä ennen oli useana vuonna Ankat vastassa ekalla kierroksella. Itse niitä jännittyneenä kuuntelin nettiradiosta ja ei Ankat silloin ollut mikään suupala. Monta peliä venyi jatkoajalle ja vaikkei Ankat montaa voittoa ottaneet niin kyllä ne oivan vastuksen tarjosivat.

Jos wingsit selviää ekasta kierroksesta niin seuraava vaikea paikka on konferenssin finaalit. Finaalihan on sitten pässin lihaa ellei vastassa ole Devils.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Niin no, no niin. Kyllähän tuo ankat saattaa Red Wingseille ihan kohtalaisen paha vastus olla, jos Jiggy onnistuu, voi tulla vaikeuksia Detroitin kovalle hyökkäysarsenaalillekin. Kovuuden puute on Anaheimin suurin ongelma, power forwardeja ei ole tarpeeksi, taitoa taas löytyy senkin edestä. Ensimmäiset kaksi peliä ovat hyvin ratkaisevia, jos Anaheim venyy edes toisessa voittoon, niin mikään ei ole varmaa, ei edes Detroitin jatkopaikka.
 
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, Sixers, Ac Milan
Cujo ei ole vireessä. Taitaa tänä vuonna käydä käypäset punasille. Jos sattuvat pääsemään finaaliin Philly hoitaa kannun himaan. Paljon riippuu Toronto pelistä ja siitä saako "lentäjät" maalihanat auki. Go Philly Go!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
mr.jules_winfield puhuu asiaa. CuJo ei pitänyt viimeisissä viidessä pelissä kuin kahdesti nollan ja Phillyn hurja maalintekotaito pudotuspeleissä odottaa!!! (siis Torontoa) Sitäpaitsi Cujo hävisi viidestätoista viime pelistään kolme ja sillä tahdilla ei kaikkia sarjoja voiteta nollille. Hyvä provo silti.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Tässä sarjassa kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota Cheliosin ja Kariyan välisiin kaksintaisteluihin. Niitä nimittäin on odotettavissa. Chelioshan laukoi varsin suorasukaisia mielipiteitä Paulin sukellustaidoista. Papparaisen mielestä Paul ei ole mikään puolisukeltaja, niin kuin Ankka-nimitys voisi olettaa, vaan ihan täysverinen sukeltaja.

Gigueren ja Cujon välinen kaksintaistelu on myös mielenkiintoinen. Cujolla on pudotuspelikokemusta vaikka millä mitalla, kun taas Jigger haistelee ensimmäisiä playoff-pelejään. Tätyy toivoa vaan samaa kuin Kingin kirjassa: siinähän Cujo kuolee lopussa!

Steve Thomasin tykin pitää olla myös kunnossa, jotta maalintekosyvyyttä riittää kolmosketjuun asti. Vastakkain on muuten liigan paras ylivoimajoukkue (Detroit) ja toiseksi paras alivoimajoukkue (Ducks). Ankkojen on onnistuttava myös aloituksissa, joissa joukkue oli liigan ykkönen runkosarjan aikana.

Kaiken kaikkiaan Wingseillä on kaikki paineet harteillaan, mutta eivätpä ekaa kertaa ole siinä tilanteessa. Viime vuonnakin ottivat heti kättelyssä kaksi matsia takkiin Vancouverilta, ennen kuin kone yskähti tosissaan käyntiin. Eli edes pari yllätysvoittoa Ankoilta heti alkuun ei takaa yhtään mitään.

Kumpi kärsii sulkasadon: punasiivet vai ankat? Peukkuja tietenkin pidän Duckseille, mutta en jaksa uskoa ihan tosissani joukkueen rahkeiden riittävän heti jättiläisen kaatoon.
 
Viimeksi muokattu:

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Fischer sivussa.

Wingsien puolustaja Jiri Fischer on poissa ainakin joukkueiden välisen sarjan kahdesta ensimmäisestä ottelusta, mahdollisesti jopa useammista.

Valmentaja Lewisin mukaan Fischerin polvi kaipaa vielä lisää kuntoutusta ja testejä ennen ennenkuin paluusta kaukaloon voidaan puhua.

Fischer ei ole pelannut peliäkään sitten marraskuun kahdennentoista, joten tuntuman hakuunkin mennee varmasti oma aikansa hänen suoritettua paluun kaukaloon.

Chelios kommentoin hänen ja Kariyan välistä sanasotaa seuraavasti:

"'I'm not talking about him the whole series, not until after," Chelios said. "You don't want to give your opponent any motivation. I'm just gonna play and let the writers write. That's in the past. It's a whole new series."' (lainaus: det.freepress).

Katsotaanpa pystyykö "pappa" pitämään kielensä kurissa.

Go Wings Go!

vlad#16.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Anaheim ansaitsee ensinnäkin isot aploodit mahtavasta noususta koko lännen pahimmasta vitsistä pudotuspelijoukkueeksi. Vihdoinkin omistajisto päätti satsata.

Sitten itse ottelusarjaan. Gigueren on tehtävä Taika-Jimin maaginen ele ja kannettava joukkuetta, mikäli Anaheim meinaa pystyä yllätykseen. Vastaavasti Cujon tulisi olla yhtä ailahtelevainen kuin huonoimmillaan tällä kaudella. Mahdollista, mutta ei kovin luultavaa.

Jäähyile ja kuole. Siinä on yksi ratkaisutekijä. Detroitin ylivoima on käsittämättömän hyvä. Suoraan sanottuna ärsyttävän hyvä. Ja joukkue on riittävän kokenut, jotta se pystyy olemaan kärsivällinen ja odottaa ylivoimatilaisuutta, mikäli tasamiehityksellä ratkaisua ei meinaa löytyä. Detroitin vahvuus on ollut tuo kärsivällisyys. En edes muista, milloin oisin nähnyt joukkueen pelaavan hätäillen, tuli persauksen alla, panikoiden. Ja silti joukkue ei ole konemainen, vaan erittäin monipuolinen.

Sydämestäni toivon yllätystä. Usko en yhtään. 4-0 Detroitille.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Re: Fischer sivussa.

Viestin lähetti vlad

Chelios kommentoin hänen ja Kariyan välistä sanasotaa seuraavasti:

"'I'm not talking about him the whole series, not until after," Chelios said. "You don't want to give your opponent any motivation. I'm just gonna play and let the writers write. That's in the past. It's a whole new series."' (lainaus: det.freepress).

Katsotaanpa pystyykö "pappa" pitämään kielensä kurissa.

En usko, että "sanasota" on oikea termi kuvaamaan tilannetta, sillä en muista Kariyan juurikaan kommentoineen Cheliosin väitettä. Onkos jollain muulla parempaa tietoa asiasta?
Eikä Chelios pelkästään Kariyaan nimennyt, vaan myös mm. Forsbergin.

Tämä koko juttu on kuitenkin osa suurempaa kokonaisuutta. NHL alkoi kiinniittää erityistä huomiota pelaajien sukeltelemiseen sakottamalla siitä ja luomalla ihan erityisen mustan listan. Sinänsä se lienee hyvä juttu, mutta samalla liiga jätti huomiomatta syyn siihen, miksi sukeltelu on todennäköisesti lisääntynyt. Kauden alussa mailapeliin ja koukkimiseen pyrittiin kiiniittämään erityistä huomiota, mutta kärsivällisyys ei tietenkään riittänyt siihen, että muutos olisi viety loppuun asti. Kun ensimmäiset soraäänet alkoivat kuulua (yllättäen mm. Cheliosin suusta), koukkiminen oli jälleen sallittumpaa. Tämän jälkeen alkoi sukeltelukin ilmeisesti lisääntyä.

Sukeltaminen on väärin, mutta onko maila kainalossa luisteleminen sen enempää oikein? Jotenkin jää sellainen maku suuhun, että NHL turvautuu aina puolivillaisiin keinoihin, kun jotain yritetään parantaa.

Tämä meni jo vähän asian vierestä, joten ehkä aiheesta voisi aloittaa oman ketjunsa, jos siihen tulee tarvetta.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Viestin lähetti Taito-Ojanen
En usko, että "sanasota" on oikea termi kuvaamaan tilannetta, sillä en muista Kariyan juurikaan kommentoineen Cheliosin väitettä. Onkos jollain muulla parempaa tietoa asiasta?
Eikä Chelios pelkästään Kariyaan nimennyt, vaan myös mm. Forsbergin.

...

Sukeltaminen on väärin, mutta onko maila kainalossa luisteleminen sen enempää oikein? Jotenkin jää sellainen maku suuhun, että NHL turvautuu aina puolivillaisiin keinoihin, kun jotain yritetään parantaa.

Kovin yksisuuntaistahan tämä Chelioksen ja Kariyan sanailu oli, ei vain eilen tullut kiireessä kirjoittaessani mitään sopivampaa sanaa mieleen joten tulipa sitten turvauduttua hivenen harhaan johtavaan "sanasota"-sanaan. Eihän kyse sanasodasta tosiaankaan ollut.

Niinpä, jotenkin tuntuu ajoittain hivenen siltä, että NHL'n sääntöuudistukset jäävät puolittaisiksi. Eikä tällaisten mustien listojen olemassa olo taatusti yhtään paranna tilannetta, jo tähän mennessä listalle on joutunut ainakin pari pelaajaa varsin kyseenalaisten tuomioiden seurauksena, muistaakseni ainakin Jarkko Ruutu oli listalla tällaisen hyvin epäselvän tuomion seurauksena. Aivan sama jos vastavuoroisesti ruvettaisi julkaisemaan listoja pahimmista koukkijoista tms. Selkeä johdonmukainen linja on kaikkien kannalta lopulta parasta. Mutta ehkäpä tämä ketju on väärä kyseisen ongelman käsittelyyn, parempi lienee keskittyä tulevaan sarjaan.

Parempi voittakoon!

vlad#16.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viimeisen runkosarja matsin perusteella annan tässä vaiheessa ennustuksen, että sarjan tähti tulee olemaan Sergei Fedorov. Luistin kulki tappio-pelissä Chigagoa vastaan todella liukkaasti ja yritystä löytyi. ankat (ja pingviinit) ovat tymiä eläimiä.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
No niin. Nyt voidaan sanoa että ensimmäinen kunnon yllätys tuli. Anaheim voitti Detroitin 2-1 jatkoajalla. Voittomaalin iski ajassa 103.18 Paul Kariya. Ottelun hahmo oli kuitenkin peräti 60 laukausta torjunut J-S.Giguere.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mighty Ducks - Red Wings: 2-1 OT

Hmmm... kyllähän ottelun lopputulos jossain määrin oli yllätyksellinen, kuvittelin Wingsien voittavan ensimmäisen matsin kotona ja ehkäpä toinen sitten olisi vaikeampi. Toisaalta, eipä tässä suurempaan huoleen ole aihetta, muistoissa on viime kevät ja Playoffs'ien ensimmäinen kierros Canuckseja vastaan. Eipä se alku tuolloinkaan mikään loistelias ollut mutta lopussa kiitos seisoi.

Tuntuu ainakin vaikealta kuvitella, että Ducks'ien maalilla Giguere kykenisi neljään suorastaan loistavaan otteluun auttaen näin joukkueensa jatkoon ja riittäisikö edes neljän loistavan ottelun pelaaminen jatkopaikan varmistamiseen - tällä ajan vain takaa sitä, että voihan hän pelata loistavia otteluita jotka siitä huolimatta kääntyvät niukoiksi tappioiksi. Tappiosta huolimatta positiivista on se, että CuJo pelasi hyvin ja joukkueen puolustuspelaaminen oli onnistunutta.

Hivenen parempi tuuri McCartylla kolmannen erän lopulla tai sitten Robitaillella ensimmäisessä jatkoerässä ajassa 9:21 niin tulos olisi toinen.

"Giguere made eight saves in the first six minutes of overtime before Detroit -- and the sellout crowd at Joe Louis Arena -- thought the Wings had won at 9:21. But Luc Robitaille's shot ricocheted off the crossbar and the post, a video replay concluded, even though the goal light went on." (lainaus: detnews).

Jatkossa lisää, nyt edessä on kiireinen aamupäivä.

Go Wings Go!

vlad#16.
 

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
Kerta kaikkiaan makea voitto! Tämä ottelu kuvaa hyvin Ducksien tätä kautta, sillä joukkue on onnistunut voittamaan monta tiukkaa vääntöä. Giguere pystyi ällistyttävään suoritukseen. On tietysti helppo sanoa, että hän ei pysty jatkamaan esityksiään, mutta mikä takaa sen kummemmin CuJon hyvän vireen? Ja voihan yhtä hyvin olla, että Ankat tiivistävät joukkupeliään ja tulokset ovat sen mukaisia... No, en uskalla mennä asioiden edelle, mutta kyllähän tuollainen voitto hallitsevan Stanley Cup -voittajan kotihallissa nostaa itseluottamusta.

Keith Carney pelasi hämmästyttävät 44 minuuttia ja rapiat päälle. Hävelidkin 41:38, eli melkein saman verran kuin Lidström. Huomionarvoista on myös Vishnevskin saama vähäinen peliaika, eli 11:54. Häntä ei luultavasti paljon jatkoajalla jäällä näkynyt. Näyttää kuitenkin siltä, että Duckseilla on tarpeeksi syvyyttä tällaisten otteluidenkin voittamiseen. Näin sen pitääkin mennä. Mitään ei anneta ilmaiseksi kenellekään.
 

Jarkko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Kylläpä oli Giguerelta mahtava peli, ei voi muuta sanoa. Harmi vaan että Anaheim on ihan liikaa Gigueren varassa... Toivottavasti Detroitin hyökkääjiä saataisiin jatkossa edes vähän paremmin kuriin.
 

Mahtiankka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Anaheim Ducks, Luleå HF
Hienoa Ankat! Tärkeä voitto, tätä sarjaa ei hävitä ilmaiseksi, taistelutahtoa löytyy. Jiggy on aivan USKOMATON! Ja Paul näpäytti Cheliosia, taitaa Chrisiä harmittaa, kun vielä "sukeltaja" ratkaisi pelin, tästä on hyvä jatkaa, GO DUCKS! PS: Jarkko, tee tuolle suosikkijoukkue listallesi jotain, se katkeaa aika pahasta kohtaa :)
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Vaikka Wingsit hävisivät ekan pelin, niin ei kovinkaan paljoa harmita tai huoleta seuraavien seikkojen takia:
-Giguire torjui 60 kertaa, joten painopiste on ollut siinä päässä. Varsinkaan kun Detroitin pelityyliin ei kuulu ampua aina ja joka paikasta. Detroitin kokoonpanosta löytyy varmasti pitkässä juoksussa ratkaisijoita maalin tekoon.
-Colorado hävisi Minnesotalle ja Dallas Edmontonille, joten he eivät saa etua seuraavalle kierrokselle.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Menipähän juuri Anaheimin käsikirjoituksen mukaan. Radiosta yritin kuunnella ja erien alkuun Red Wings tuli ilmeisen kovaa ja ensimmäisessä jo onnistuikin. Mutta Anheim oli liikkeessä jopa edellä ja hyvä puolustuspeli+Giguere piti menon tasaisena.

Tokassa erässä Red Wings hallitsi jälleen alkua, laukaukset taisivat olla 6-1, kunnes Detroitille tuli kaksi jäähyä. Parin minuutin aikana Ankat tulittivat 8 laukausta kohti maalia ja Joseph otti aivan ilmiömäisiä koppeja. Ei se ole huono mies meidänkään tolppien suulla.

Kolmannessa iski sitten meikäläiselle nukkumatti ja ottelua olikin näköjään väännetty yhtä pitkään kuin viimeistä SM-finaalia. Giguere torjui jatkoajalla enemmän kuin varsinaisella peliajallaj nollasi Wingsit, tuuriakin näkyi olleen ja sehän on huippumaalivahdin merkki.

Detroit peluutti miehiään tasaisemmin ja Anaheimilla oli riveissään vain 11 hyökkääjää. Saas nähdä kumman kunto on kovemmalla koetuksella seuraavassa matsissa.
 

hannes_ko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fly Emirates
Itse olin ennen sarjaa ennustellut Detroitille vaikeuksia, mutta vähän pisti mietityttämään se, että vain John Buccigross NHL-asiantuntijoista veikkasi Anaheimin menevän jatkoon. Itse pidän Anaheimin joukkuetta täydellisenä playoffs-yllättäjä prototyyppinä: huikea maalivahti, melko kauan kasassa ollut puolustuspaketti joka on enemmän kuin osiensa summa, sekä yksi ketjullinen huippuratkaisijoita. Anaheim voittaa vielä varmasti toisen ottelun, ja olen edelleen sitä mieltä, että Duckseilla on parhaat mahdollisuudet olla ensimmäisen kieroksen yllättäjä.
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Detroit otti sitten turpaan toisessakin pelissä ja voittomaalin tekijä oli yllätys, yllätys Steve Thomas. Tuntuu tutulta, sillä näin se viime vuonnakin alkoi, toivottavasti loppuukin. Detroit johti nyt melkein koko pelin, mutta lopussa Anaheim teki kaksi maalia ja voitti pelin. Giguire oli laukausten valossa hieman työllistetympi kuin Joseph, mutta koska peliä en ole nähnyt, niin en lähde arvailemaan pelistä enempää.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Mighty Ducks - Red Wings: 3-2.

Tämähän alkaa todella vaikuttaa viimekevään toisinnolta, tällainen takaa-ajo tilanne tuntuu todella kutkuttavalta. On kuitenkin pidettävä mielessä se ettei peliä ole todellakaan menetetty, seuraavasta ottelusta voitto ja sitten tilanne näyttääkin jo huomattavasti aurinkoisemmalta niin pelaajien kuin myös fanien kannalta. Onhan tämä tilanne jollain muotoa ironinen, eikä liiankaan luottavainen kannata olla. Tai kuten Shanny sanoi:

'"Just because we did it last year doesn't mean we're going to do it this year," Detroit's Brendan Shanahan said. "But we've got that experience to draw on."' (lainaus: espn.com).

Yöllä olin todella helpottunut huomatessani joukkueen kirineen 2-1 johtoon, uskaltauduin jopa nukkumaan kun alkoi olla niin levoton ja väsynyt olo. Päivä muuttui todella karvaaksi tutustuessani yön tuloksiin, ärräpäitä lenteli. Tilanne oli jollain muotota absurdi - täydellinen déjà-vu-ilmiö. Tämän kanssa on vain elettävä maanantaihin ja toivottava tunteen saavan tuolloin jatkoa Wingsien kääntäessä ottelun itselleen.

Ottelun päätyttyä Wings-pelaajat saivat niskaansa yleisön lyhyet buuaukset. Pieni katkeroitunut tunteenpurkaus mutta ehkäpä se osaltaan herättää Wings'it taisteluun. Jotenkin tuntuu siltä kuin joukkue olisi vasta heräilemässä runkosarjan päätyttyä ja näin ollen Ducks'ien on onnistunut kääntää tilanne kahdesti eduksi itselleen. Toivottavasti Kalifornian aurinko herättää Punasiivet lopulliseen hurmoshenkiseen taisteluun.

Ducks'ien rookie-valmentaja Babcock totesi Wingsien hallinneen ottelutilanteita molemmissa peleissä, joten veikkaan hallinnan tuottavan vielä jossain vaiheessa tulosta. Kapeammalla materiaalilla pelaavan "Ankkalauman" kunto joutunee vielä koetukselle enkä usko maalivahti Gigueren'kaan loistotorjuntojen loputtomiin jaksavan kannattaa joukkuetta voitosta voittoon. Kahdella maalilla otteluita on kyllä paha voittaa, nyt olisi aika tähtien HockeyTown'issa herätä!

Ottelun maalintekijät:

1-0 7:17 Chistoc (Pahlsson - Thomas).

1-1 22:14 Woolley (Shanahan - Fedorov).
2-1 26:39 Robitaille (Yzerman - Lidström).

2-2 53:34 Krog (Niedermayer - Ozolinsh).
3-2 55:46 Thomas (Niedermayer).


Ducks-maalilla Giguere torjui kaikkiaan 34 vetoa 36'sta, torjunta-% nousi samalla 94.4. Sen sijaan Wings-maalilla CuJo onnistui torjumaan 20 vetoa 23'sta, torjunta-% jäädessä melko vaatimattomaksi, ollen tasan 87. Tappioista ei ole mitään mieltä ryhtyä syyttämään CuJoa, ne ovat seurausta koko joukkueen otteista.

Kumpikaan joukkuista ei onnistunut ylivoimapelissään, Wingseillä tulos oli 0-2 ja Ducks'eilla taasen 0-3. Positiivista on tietty av-pelin onnistuminen mutta ylivoima olisi saatava takaisin raiteilleen, vähämaalisissa otteluissa erikoistilannepelaaminen korostuu entisestään. Onnistumisia kaivataan!

...seuraavassa pelissä voitto kotiin..

Go Wings Go!

vlad#16.
 

Aksu

Jäsen
Vlad tuossa mainitsikin Detroitin hallinneen ottelua, joka ei toki ole yllätys. Tätä taustaa vasten Anaheimin pojilla on pitkä tie jatkoon, mutta mikäli he pystyvät seuraavassa pelissä selviämään niistä kriittisistä vaiheista, alkaa jossain vaiheessa kokeneenkin ryhmän yläkertaan hiipimään tuska. Tämä lienee ankkojen sauma. Toki täytyy muistaa, että kaksi voittoa on jo vyöllä. Ei niitä sattumalta ja hyvällä tuurilla pelkästään hankita. Yllätys muhii niin kauan kuin ankat pystyvät pitämään Detroitin tällä tasolla. Toivottavasti paketti kestää. Yllätykset on aina kivoja.
 

The Hawks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, FC Jazz, SBS Masku
Yllätys tulossa?

Mielenkiintoiseksi menee. Ducks johtaa sarjaa 2-0, eikä hiipumista ole odotettavissa. Ciguere on pelannut uskomattoman hyvin ja ratkaisijoita näyttää löytyvän laajalta rintamalta.

Odotinkin että koska Thomas ratkaisee ensimmäisen pudotuspeli matsin tällä kaudella. Kaveri teki aikanaan Torontossa todella tärkeitä maaleja Leafsille, pudotuspeleissä jatkoajalla jne. Nyt tuli ensimmäinen Anaheimissa, eikä toivottavasti jäänyt viimeiseksi. Onnistunut hankinta Chicagosta.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Re: Yllätys tulossa?

Viestin lähetti The Hawks
Mielenkiintoiseksi menee. Ducks johtaa sarjaa 2-0, eikä hiipumista ole odotettavissa.
Hiukan huolestuttavaltahan tuo näyttää. Pitää kuitenkin muistaa että Red Wings on noussut ennenkin suosta, kuten viimekaudella. Itselläni ainakin riittää usko että Wingsit tästä vielä nappaa jatkopaikan.
Täytyy kyllä sanoa että Mighty Ducks on tällä kaudella onnistunut karistamaan rupusakin mainettaan kiitettävästi pois. Joukkue on tiellä kohti vakavasti otettavaa joukkuetta. Eikä mitään Disneytuotetta...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös