PLAYOFFS: Dallas-Edmonton

  • 2 363
  • 15

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Dallas oli konfrenssin ykkönen (46-17-15-4, 111 pistettä). Joukkue nousi konfrenssin ykköseksi ja liigan toiseksi kauden viimeisen pelin ansiosta ja sai hieman yllättäen vastaan tutun joukkueen eli Oilersit.

Viime vuonna niukasti pleijareiden ulkopuolelle jäänyt Edmonton oli konfrenssin kahdeksas saldolla 36-26-11-9 ja 92 pistettä.

Stars voittivat runkosarjan peleistä kolme, Edmonton yhden:
15.10. Oilers - Stars 0 - 3
28.10. Oilers - Stars 3 - 4 (JA)
31.10. Oilers - Stars 1 - 4
15.3. Stars - Oilers 3 - 4

Joukkueet ovat kohdanneet useasti viime kausina. Vaikka Dallas on tilastojen mukaan sarjoja hallinnut, niin pelit ovat olleet tiukkoja, fyysisiä kamppailuita.

1997 Edmonton - Dallas 4 - 3
1998 Dallas - Edmonton 4 - 1
1999 Dallas - Edmonton 4 - 0
2000 Dallas - Edmonton 4 - 1
2001 Dallas - Edmonton 4 - 2

Ennakkosuosikki Dallas on nytkin ja ehkä enemmänkin kuin aikaisina vuosina. Se on pelannut todella vahvan kauden ja joukkueen peli on todella hyvällä mallilla. Hitchcockin lähtö on ollut monen pelaajan mieleen ja uusi pelisysteemin on ollut nautittavampi sekä pelaajille että katsojille. Edmonton taas lähtee peleihin hieman pyyhe kehässä. Ainakin niin monet tulkitsivat Carterin ja Niinimaan myymisen joukkueesta juuri ennen pleijareita. Turco oli pitkään poissa loukkaantuneena, ja vaikka hän teki hienon torjuntaprosentti-ennätyksen runkosarjassa on hänen jalkansa kunto ainakin pieni kysymysmerkki. Salo taas pelaa ensimmäistä kertaa Playoff-pelejä Olympialais-katastrofin jälkeen, ja joutuu todistamaan että on pystynyt toipumaan jo vanhasta tapauksesta.

Oilersilla terveystilanne on hyvä, eikä mitään loukkaantumisia ole ilmoitettu joukkueen ulkopuolelle. Samaa ei voida sanoa toisesta joukkueesta. Dallasilla usampikin tärkeä pelaaja on loukkaantuneena. Bill Guerin jalka on leikattu ja kausi saattaa olla jopa ohi. Samaa koskee Pierre Turgeonia. Puolustajista Lyle Odelein on palannut kentälle, mutta Phillippe Boucher on vielä sivussa. Myös Modano on hieman kysymysmerkki. Hän jätti Anaheimia vastaan pelatun pelin kesken, pelasi viimeisessä pelissä, mutta mahdollista on että hän on hieman loukkaantunut. Kuinka pahasti on sitten kysymys, jota varjellaan Dallasissa tarkasti ja selvinnee vasta kauden jälkeen - jos silloinkaan.

Loukkaantumisten jälkeen Dallasin maalinteko on ollut vaikeampaa, mutta pelejä on voitettu puolustuksen avulla. Sarja tulee näyttämään, että miten isot puolustajat jaksavat ja miten paikkaajia löytyy.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Turpiin tuli!

Ensimmäinen peli takana ja tauluun 1-2. Modano aloitti maalinteon ylivoimalla avauserässä, kun rebound pomppi hänelle maalin oikealle puolelle. Modano laittoi kiekon tyynesti sisään miltei nollakulmasta ohi maassa makaavan Salon. Ryan Smythin alivoimamaali oli kyllä yksi onnekkaimmista, mitä on nähty, mutta kaikki lasketaan: Pakki nosti rystyllä kiekon korkealle ilmaan siniviivan sisäpuolella ja pikkumusta putosi vapaana olleen Smythin eteen b-pisteiden välissä ja tämä tälläsi samalla sekunnilla kiekkoon, kun se kosketti jäätä. Längistä sisään ja 1-1. Edmontonin 1-2 voittomaalissa Isbister ja Horcofft olivat 2-1 hyökkäyksessä Robidasia vastaan. Isbister syötti vasemmalle ja Horcofftin tulinen lämäri painui tolpan kautta verkkoon. Upea laukaus.

Dallasin on kuitenkin turha syyttää huonoa onnea tappiostaan. Joukkueella oli riittävän paljon ylivoimaa ja paikkoja tehdäkseen tarvittavat maalit, mutta kun ei niin ei. Kieltämättä Salokin esitti hienoja torjuntoja. Toinen erä oli Edmontonin täydellistä hallintaa ja käänsi ottelun suunnan.

Kolmannen erän loppupuolella Hatcher sai Staiosiin kohdistuneesta kyynerpäätaklauksesta jäähyn ja ottelurangaistuksen. Kuten allaoleva linkki osoittaa, jäähy oli vähintään ansaittu. Pelikiellon paikka, jopa.

http://www.nhlcanucks.com/video/hatcher_elbow.mpg

Dallasin ketjut:

Lehtinen-Modano-Young
Dahlen-Arnott-Barnes
Morrow-Kapanen-DiMaio
Ott-Muller-Lemieux

Hatcher-Zubov
Sydor-Robidas
Matvichuk-Odelein

Loukkaantuneista Boucher oli yrittänyt luistella, muttei pystynyt pelaamaan, Guerinista ilmoitettiin, että hän on sivussa myös ottelut 3 ja 4 ja Turgeon on vähintään tämän ottelusarjan sivussa.

Ott, Kapanen ja Turco pelasivat uransa ensimmäiset pudotuspelit. Morrow-Kapanen-DiMaio -ketju oli Starsin paras yön ottelussa useiden silminnäkijöiden mukaan.
 
Viimeksi muokattu:

Taito-Ojanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim Ducks, Kärpät
No joo, tuo Hatcherin niitti ei paljon selittelyn varaa jätä. Näkee, että Edmontonin pelaaja on tulossa kohti, nostaa kyynärpään, joka osuu suoraan päähän. Tuota temppua voi nimittää jo raukkamaiseksi, Onko tietoa, miten Staiosille kävi, vai selvisikö pelkällä säikähdyksellä?

Näyttää taas kerran siltä, että Dallas saa pistää parastaan Edmontonia vastaan. Dallas todennäköisesti vie sarjan, mutta kaikkensa saavat laittaa peliin. Täytyy ihailla Edmontonin sinnikkyyttä vuodesta toiseen.

Ensimmäinen kierros on ollut mielestäni kokonaisuudessaan yllätyksellinen. Ainoastaan New Jersey vei ottelun kotiin ennakkosuosikeista.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Tuon taklauksen jälkeen ei auta paljon selitellä. Selvä päähän taklaus. Hatcher olis voinut pitää kyynärpään alhaalla tuossa tilanteessa ja tilanne ei ehkä olis ollut noin paha. Mutta Hatcher on aina pelannut noin. Kyynärpäät ylhäällä. Laittakaahan Edmontonin pojat Georges Laraque kouluttamaan Deriania niin eiköhän se siitä opi :-)

Edmontonille kyllä pelas taas hyvin ja pakko on vain ihmetellä et miten se aina pystyy yllättämään Dallasin pojat. Tasainen sarja tulee ja ihan hyvin voi mennä 7 peliin. Taas kerran!
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Suomalaista NHL-tilastoa..

Jussi Markkanen meni tänään Öljyn maalille tilanteessa 5-1, joku voi tarkastaa minuutit jne. - Jussi päästi yhden maalin.

Ainoat suomalaiset maalivahdit jotka ovat koskaan pelanneet Stanley Cupin playoffseissa tätä ennen ovat Minnesota North Starsin Kari Takko -
hän pelasi keväällä 1989 kolmessa pelissä 105 minuuttia, päästäen 7 maalia, torjuen 55 laukausta prosentilla 87.3

Takko aloitti yhden noista peleistä häviten sen.

Keväällä 1990 Kari Takko pelasi vielä yhdessä playoffpelissä neljä minuuttia joutumatta torjumaan kertaakaan.

Sekä San Jose Sharksin Miikka Kiprusoff, joka pelasi keväällä 2001 kolmessa pelissä, joista hän aloitti kaksi - yksi voitto ja yksi tappio.

2002 playoffseissa Kipper pelasi yhdessä pelissä vielä kahdeksan minuuttia.

Jarmo Myllys, Markus Matsson, Hannu Kamppuri tai, heh, Jari Kaarela, eivät koskaan pelanneet
playoffseissa.
 
Viimeksi muokattu:

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
You know where you are?

You're in a jungle baby! You gonna die! Oli Starsin viesti edellisessä ottelussa Oilersille. Ja päinvastoin. 4-1 tappioasemassa valmentaja MacTavish oli antanut joukkueelleen ohjeet, että Starsin pelaajien pitää maksaa fyysinen hinta voitostaan. Starsin GM Army suomensi viestin tarkoittavan, että yritetään vahingoittaa mahdollisimman montaa Stars-pelaajaa. Sotaa ei siis käydä enää vain kaukalossa. Kolmannessa erässä tunteet kuumenivat totaalisesti ja Oilers otti 57 ja Stars 45 minuttia jäähyjä. Yksi jäähy tuli kalliimmaksi kuin muut:

Hatcher sai suihkukomennuksen mentyään kolmanneksi pyöräksi Jason Smithin ja Philippe Boucherin tanssiin ja toinen peräkkäinen suihku tarkoitta automaattista yhden ottelun pelikieltoa. Mm. juuri loukkaantumisesta toipunut Boucher ja Modano pidettiin kolmannen erän viimeiset 10 minuuttia penkillä, ettei pääsisi mitään peruuttamatonta sattumaan.

Ensi yönä siis Stars pelaa ilman puolustuksensa johtohahmoa. Lyle Odelein pukee jälleen univormun niskaansa ja Matvichuk ottanee paikan Zubovin rinnalta. Myös John Erskine kutsuttiin Utahista ylös ja saattaa olla, että mikäli 2. ottelun kaltaisia kovia otteita on ennustettavissa, Robidas istuu ja Erskine pelaa. Ketjumuutokset, jotka Tippett teki toiseen otteluun, pysynevät Hatcheria lukuunottamatta voimassa:

Morrow-Modano-Young
Dahlen-Arnott-Oliver
Lehtinen-Kapanen-DiMaio
Muller-Malhotra-Barnes

Matvichuk-Zubov
Sydor-Boucher
Odelein-Robidas

Edellisessä ottelussa teki debyyttinsä David Oliver, kun Claude Lemieux oli lievän loukkaantumisen takia sivussa. Pahat kielet kertovat loukkaantumisen olevan henkistä laatua Tippettin ripitettyä Pepeä ensimmäisen ottelun viimeisessä erässä ottaman typerän jäähyn jälkeen, johon viimeistään Starsin takaa-ajo kariutui. Muutenkin Tippett on ollut koko kevään tyytymätön Lemieuxin panokseen. Ainoastaan kolmessa ottelussa Pepe Le Pew on ollut plussan puolella, eikä pudotuspeliavaus ainakaan parantanut vihatun agitaattorin asemia.

Ottelut ovat olleet juuri niin kiihkeitä kuin odotettiinkin. Hatcherin törkeä kyynärpäätaklaus Staiosia ensimmäisessä ottelussa, Crossin sikamainen poikittainen polvillaan olleen Robidasin naamaan ja niin pois päin. Vaikka Stars nylkikin Oilersin oikein kunnolla toisessa kohtaamisessa, tulee joukkueella olemaan vaikea paikka ensi yön kohtaamisessa: Hatcher on sivussa, Oilers pystyy peluuttamaan haluamiaan pelaajia Modanon kenttää vastaan, raivoisa edmontonilaisyleisö.... Paljon tulee olemaan kiinni tuomarien linjasta. Erikoista edellisessä kohtaamisessa oli, että molempien joukkueiden avausmaalit tulivat ylivoimapeleissä, joihin rangaistukset tulivat siitä, että pelaajat ajoivat maalivahtien päälle näiden seikkaillessa maalin takana tai kulmassa. Helpolla eivät siis tule pääsemään Salo tai Turcokaan.

Ainiin. Tunnelin päässä on valoa. Guerin luisteli eilen 15 minuttia itsekseen! Edmontoniin hän ei kuitenkaan odotetusti matkustanut. Guerin kommentoi seuraavaa: "Let's just say that I skated, and it felt good to be back out on the ice. That's pretty much all I'm going to say right now."
 
Viimeksi muokattu:

esakunttu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stars, Bleg & Chelsea
Lalli

Juu, eli kertokaas ottelun nähneet (?), että mitä se Kapanen on oikein tuolla tuohtunut kun sai 2+10 minuuttia?
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
No Kapanen ei oikeastaan tehnyt mitään. Ryan Smith ja kumppanit vähän heittelivät miestä ja Kapanen vain roikkui mukana. Kapanen ei ollut ollenkaan halukas matsaamaan vaan oli ottavana osapuolena kun Smyth rettuutti häntä. Aika tyhmä tuomio tuo 2+10 tuossa tapauksessa.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Kaksi äMMää!

Kaksi M:ää ei pystynyt pelaamaan tasolla, joilla heidän olisi pitänyt. Marty Turco ja Richard Matvichuk. Turco päästi törkeän helposti Pisanin 2-2 tasoituksen ranteella maskitta ja kaukaa kolmannen erän alussa, mutta Matvichukin paluu kotikaupunkiin oli kaikkea muuta kuin ikimuistoinen. Ensin Laraque nöyryytti Mattya kävelemällä kulmasta kiekon kanssa maalin eteen ja laittoi kiekon 'chukin silmien alta Turcon taa, sitten Radek Dvorak teki vanhan kunnon ulos-sisään-tempun eli oli lähtevinään kiertämään laidan puolelta Dick Matvichukia ja kun tämä lähti liikkeeseen mukaan, liukas tsekki luikauttikin kiekon ja itsensä parhaalle maalintekoalueelle ohi hölmistyneen pakin ja rannari löysi tiensä verkkoon. Matvichuk ei ottelun jälkeen yrittänytkään selitellä kehnoa peliään, vaan totesi kahdella sanalla "Olin paska." Toki Hatcherin saappaat olivat isot täytettäviksi, mutta...

Sitten vielä pari sanaa Hatcherin pelikiellosta. Mitä paskaa! Eilen vihdoin näin NHL2nitessa tilanteen, josta toisen ottelun suihkukomennus tuli. Tilanteessa ei ollutkaan Boucher ja Smith vaan Jere ja joku edmontonilaispelaaja, joka koetti hiillostaa Lehtistä. Aivoton apinakin tietää, ettei Lehtinen tappele tms. vaan Jere seisoi tyynesti eikä edes tarttunut vastustajaan, joka tökki Lehtistä. Tähän väliin tuli Hatcher. Ei todellakaan suihkukomennuksen arvoinen juttu. Paskaa on vielä sekin, että seuraavasta suihkukomennuksesta Hatcher lähtee kahden ottelun huilille ja niin edespäin. Edmontonissa tilannetta ei varmasti tiedosteta ja tuskin tullaan käymään ison D:n kimppuun neljännessä ottelussa.

Morrow-Modano-Young
Dahlen-Arnott-Oliver
Morrow-Kapanen-DiMaio
Muller-Barnes-Lemieux

Boucher-Zubov
Odelein-Sydor
Matvichuk-Robidas

Lemieux ja Odelein palasivat kokoonpanoon. Malhotra istui katsomossa.

1. erä

10:50 DAL J. ARNOTT (2) D. SYDOR (3) S. ZUBOV (3) PP

2. erä

ei maaleja

3 erä

2:33 EDM G. LARAQUE (1) M. YORK (1) T. SALO (1)
3:23 DAL J. LEHTINEN (1) N. KAPANEN (1) R. MATVICHUK (1)
4:40 EDM F. PISANI (1) E. BREWER (2)
5:38 EDM R. DVORAK (1) T. MARCHANT (2) E. BREWER (3)

Tommy Salo torjui upeasti 30 kertaa Turcon 22 vastaan.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Justus on oikeassa sen suhteen että Hatcherin pelikielto oli väärin. Se olis pitänyt antaa jo eka pelin jälkeen. Siitä taklauksesta jonka hän antoi Steve Staiosille. Se mistä pelikielto tuli nyt niin ei ollut mitään. Eli oikea tuomio saada Hatcher pelikieltoon mutta väärästä tilanteesta!
 

Jouni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Big River Prospects
Pandemonium at Skyreach!

Aikamoinen meteli Skyreachilla eilen - siellä ei kuullut omaa eikä vieressäistuvan ääntä, ei kansallislauluista yhtään mitään jne. En ole koskaan ennen kovempaa meteliä nähnyt/kuullut missään.

Kirk Muller sanoi pelin jälkeen ettei ole 19 :n pelivuoden aikana nähnyt moista.

Dallasin kova ylivoimapeli aloitti maalinteon ekassa erässä - Darryl Sydorin kova syöttä maalinkulmalle, josta Arnott otti vastaan ja sitten ampui maaliin. Sydor osaa tuon kovan syötön viivalta paremmin kuin moni muu pakki, jonka olen nähnyt - talvella Edmontonissa pelatussa pelissä samanlainen syöttö jatkoajalla, josta Modano iski suoraan syötöstä Markkasen taakse on jäänyt mieleen.

Peli tuntui olevan Texasin miesten heiniä pitkään, mutta Justuksen mainitsema Georges Laraquen maali toi uskoa pelaajille ja hulluna raivonneelle yleisölle. Jäälle tuli varsin erikoisen näköinen ketju, Laraque-Comrie-York ja he saivat kiekon Dallasin päätyyn.

Laraquen erikoisuus on kropalla kiekon suojaaminen ja sen kanssa kieppuminen kulmissa ja sieltä kautta hän onnistui pienen Yorkin kanssa käydyn syöttelyn jälkeen nousemaan yksin maalineteen ja ampui maalin 1-1.

Dallasilla oli mahdollisuudet ottaa ohjat käsiin toisen erän lopun ylivoimapelissä, mutta ne eivät menneet hyvin.

Kolmannen alussa Jere Lehtinen sai kiekon ylös vasenta laitaa Scott Fergusonin kaadutta ja Lehtinen vetäisi korkean syötön maalille, joka meni ylösnousseen Fergien selästä maaliin. Dallas taas johtoon 2-1, ajassa 3.23

Fernando Pisani ja tämän ketju jatkoi hyviä pelejään - Pisani vetäisi pelissä useampia todella kovia rannelaukauksia ja pian Lehtisen maalin jälkeen tuli taas yksi - mun mielestä Phillip Boucher teki pientä maskia Turcolle, koska kiekko meni aivan Boucherin luistimen vierestä ohi ja längistä maaliin.

Peli tasan 2-2.

Ja aika pian sen jälkeen hyvin pelannut Radek Dvorak sai täydessä vauhdissa Marchantilta syötön ja harhautti Matvichukin kahville, kiekko längistä, meni ohi ja ampui kiekon maaliin. Hieno maali ja kotijoukkue johtoon 2-1,

Vasta siinä vaiheessa alkoi näyttää siltä, että Oilers ottaa pelin kotiin -. olin aivan varma sitä ennen että Dallas ottaa.

Muutamaa minuuttia ennen loppua meni 3-4 minuuttia aikaa kun pelikelloa rukattiin...Skyreachin yleisö seisoi koko tuon ajan jaloillaan ja piti niin hirveää meteliä ettei pelimomentti päässyt Dallasin puolelle silläkään aikaa ratkaisevassa tilanteessa. Yleisö tällä teolla voidaan laskea illan neljänneksi tähdeksi mielestäni.


Vain 2.26 jäljellä kun Marty Reasoner sai jäähyn, Dallas yritti ilman maalivahtia, mutta Oilersin pk piti.

MacTavish sotki vähän ketjuja kolmannen alussa ja sen jälkeen laukaukset alkoivat löytää Turcon taakse.

Shorsh Laraque on mielenkiintoinen enforcer-pelaaja siinä mielessä, että aina kun hän pääsee tunteella mukaan peliin, hänen taitonsa tulevat esiin ja silloin hän aina tuo panoksensa joukkueen voittoon muulla tavalla kuin vetelemällä jotakuta turpiin. Se on aika hieno juttu ja ratkaisi pelimomentin siirtymisen Öljyn puolelle tiistaina mielestäni. Hänet valittiin pelin ykköstähdeksi.

Salo oli loistava ja otti kolmannessa Lehtisen ylänurkkaan matkalla olleen vedon yksinläpiajosta - save of the game.

Stars kaipasi siviileissä peliä seurannutta johtajaansa Derian Hatcheria selvästi. Turcon kokemattomuus ei mielestäni ole ongelma, vaikka peli ei mennyt täydellisesti häneltä. Nilkkavammasta ja kokemattomuudesta varmasti puhutaan loppuun saakka.

Aikaisemmat pelit olivat vähän rumia ja jo viralliselta taholta tuli joukkueille varoitus pelin siistimisestä ja siinä onnistuttiin tiistaina - molemmat haluavat voittaa pelisarjan.

Tuosta Hatcherin pelikiellosta: Hatcher sai ottelurangaistuksen ekan pelin kyynärpäästä ja toisen mentyään Jason Smythin ja Phil Boucherin väliin toisessa. Boucher taklasi Comrien puhtaasti mutta kovaa laitaan ja Smyth meni "lähettämään viestin" ja kävi pitkältä Boucherin kimppuun.

Kolmannen miehen sekaantuminen tappeluun on sääntöjen mukaan taas suihkun paikka. Käsittelen tätä sääntöä torstain kolumnissa tarkemmin.

Siinä mielessä en ollut Hatcherin suihkukomennuksen kanssa samaa mieltä, että Boucherin ja Smythin välillä ei edes ollut kunnon tappelua -. en edes muista saiko kukaan viitosia. Miten voi tulla kolmantena väliin tappeluun jos tappelua ei ole?

Lisäksi playoffsääntöjen mukaan jos pelaaja lentää kahdesti suihkuun hän saa automaattisen yhden pelin pelikiellon seuraavaan.

Olen Parkerin kanssa samaa mieltä, että Hatcherin olisi pitänyt saada pelikielto tuosta Staioksen päähän kohdistuneesta kyynärpäästä - se oli yhtä ruma temppu kuin Kyle MacLarenin pyykkilankaniitti Richard Zednikin päähän vuosi sitten - erona se, että Staios nousi heti ylös.

Samoin mielestäni Cory Crossin olisi pitänyt saada pelikielto lyötyään Stephane Robidasia mailalla silmään viiden tikin arvoisesti toisessa pelissä ja vielä poikittaisella päähän Robidasin pudottua jäähän.

Cross sai peräti tuhannen taalan sakon tästä tempusta, mikä varmaankin pilaa hänen ja hänen sukunsa elämän vuosisatojen ajaksi.

Kevin Lowe oli soittanut toisen pelin jälkeen NHL:n pääkonttorille ja itkenyt 45:n minuutin puhelulla Hatcherille pelikiellon - mielestäni tuollainen on sitä itseään, vaikka kuinka sääntöjen mukaan. Siksi, että toisen pelin kolmannessa erässä MacTavish oli komentanut joukkonsa tahallaan vahingoittamaan Dallasin pelaajia niin paljon kuin pystyvät ja peli oli sen näköistä. Ei urheilun huippuhetkiä, Tippett ei peluuttanut Modanoa paljoakaan, ettei tätä vahingoitettaisi.

NHL:n johto oli pitänyt GM:ien kanssa neuvottelun ennen playoffsien alkua, jossa sovittiin ettei pelikieltoja lobbailtaisi. Lowea ei kättäpäällesopimukset ole ennenkään sitoneet kuten kaikki tietävät, se mies haluaa vain voittaa ja tehdä isoja voittoja keinolla millä hyvänsä.


Vaikea uskoa, että Öljy on sarjajohdossa 2-1, mutta Dallasin joukkueen itseluottamusta tuskin tämä tilanne horjuttaa.

Näitä yhden maalin pelejä joukkueen välillä on niin paljon. Oilers luisteli sunnuntaina enemmän ja pääsi peliin mukaan parilla nopealla maalilla.

Dallasin ei ehkä taktisesti olisi pitänyt ryhtyä jarruttelemaan niin aikaisin vaan olisi pitänyt jatkaa hyökkäävää peliä.

Tiistain pelistä on tulossa todella kova koitos.

Fernando Pisanista vielä - minulta kysyi joku uskonko hänen pysyvän NHL:ssä. Olen siitä aivan varma. Kotikaupungissaan pelaava mies on kokenut kiekkoilija AHL:stä, osaa pelata paikkaa ja puolustusta täydellisen hyvin sijoittumalla ja ampuu maaleja päälle. Todella urheilullinen peluri, joka liikkuu hyvin ja pelaa luovaa kiekkoa, kokoa ei liikaa, mutta on pelanut todella hyvin päästyään vihdoinkin NHL:ään vähän kuin vahingossa.

Aina kun hän tekee maalin, hallissa soitetaan Abban Fernandoa ja kun Abbaa soitetaan, ilmassa on urheilujuhlan tuntua.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Itse näin tuon kyseisen "tappelun" mihin Hatcher meni väliin. Boucher ja Smyth kävivät kyllä kovasanaista puhelua ja linjamies oli välissä kun Hatcher meni Smythin kimppuun. ESPN 2night:n kommentaattorit totesivat että "penalty was as cheesy as his hair" viitaten muutaman vuoden takaiseen kuvaan Hatcherista. Tuolloin Derianilla oli pörröinen takatukka. Ja todellakin aika ruma sellainen.

Se tilanne oli selkeästi jäähyn paikka mutta en välttämättä olisi näkemäni perusteella siitä tuollaista rangaistusta antanut. Tosin en nähnyt tilannetta alusta asti, ehkä Smyth ja Boucher olivat toisiaan hieman muksineet ja tätä ei näytetty teeveessä, tällöin kyllä Derianin jäähy olisi ollut aiheellinen.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
29.49 jääaikaa. 3.06 ylivoimalla, 4.25 alivoimalla. 35 vaihtoa ja +2 tehotilastossa. Kolme laukausta kohti maalia. Ei yhtään jäähyminuuttia. Ladies and Gentlemen, Derian Hatcher is back! Kapteeni Hatcher näytti, että kun paikka on tiukin, hermo pitää, vaikka Comrie, Brewer, Smyth, ja Marchant kävivät vuoronperään ottelun lopussa paukuttamassa hansikasta ja nyrkkiä ison-D:n päähän. Paras kosto tulee neljännen voiton jälkeen, kun Hatcher pääsee tekemään tavaramerkkivirnistyksensä kättelyssä. The grin that never dies! No, se siitä. Tähän mennessä ottelusarjan tärkein voitto ja kotietu takaisin. Turco pelasi vakuuttavasti torjuen 23/24 ja Niko Kapaselle pudotuspelien ensimmäinen maali! Siitä se lähtee! Enää 105, niin ollaan Kurrin luvuissa!

Mielenkiinnolla jään odottelemaan Jounin kommentteja pelistä. Meteliä ilmeisesti on piisannut, kun kuuluttaja oli ilmoittanut Skyreach Centren yleisön yltäneen 108 desibeliin!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Hyvää lomaa, Edmonton! Kovan taistelun jälkeen oli Öljyn jälleen kerran taivuttava Starsille. Ja voittomaalin tekijänä - tietenkin - Mike Modano. Kun Jounin kanssa ennustelimme Modanon olevan musta surma #1 Edmontonille, en kuitenkaan ihan tämänlaista tulosta ajatellut: 6 ottelua, 10 tehopistettä! Sama Zuboville. Turco selvisi ensimmäisestä testistään. Ei aivan puhtain paperein, mutta lopulta kuitenkin vastapuoltaan paremmin. Ainakin tuloksellisesti. Seuraavaksi vastaan tulee tämän hetken kuumin maalivahti Giguere. Haastetta Turcollekin nostaa tasoaan piisaa.

Stars on haukuttu läpi kauden (ja useita vuosia ennen tätäkin) kalliiksi ostoporukaksi, mitä se toki onkin. Edmonton-sarjan viimeinen ottelu näytti syyn, miksi. Joukkueelta oli sivussa $ 20 miljoonaa loukkaantuneina (Guerin, Turgeon, Arnott) ja siitä huolimatta joukkueen syvyys riitti katkaisemaan Öljyn kaulan, kun paikka tuli. Arnottin vamman vakavuudesta tai sijainnista ei ole annettu pudotuspelityyliin mitään selitystä. Pääasia, että voitto tuli ja joukkue saa parsia itseään kokoon ainakin torstaihin saakka, kunnes vastaan tulee näiden pudotuspelien ehdoton musta hevonen, Mighty Ducks of Anaheim! Mutta siitä sitten enemmän uudessa ketjussa.

Morrow-Modano-Young
Dahlen-Barnes-Lemieux
Lehtinen-Kapanen-DiMaio
Muller-Malhotra-Oliver

Hatcher-Zubov
Sydor-Boucher
Matvichuk-Robidas

Katsomossa:
Odelein
Downey
Ott
Erskine

Loukkaantuneet:
Arnott (ei tietoa)
Turgeon (nilkka)
Guerin (reisi)
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Viestin lähetti Justus
Arnottin vamman vakavuudesta tai sijainnista ei ole annettu pudotuspelityyliin mitään selitystä.
Kaikkihan me tiedämme, että Arnotilla on tietenkin flunssa.
 

eh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Frank Turner Hockey Club
Stars ehkä voitti, mutta tämän sarjan hienoimman taklauksen esitti Öljyn tulokaspuolustaja Marc-Andre Bergeron uransa ensimmäisessä playoff-ottelussa. Tyylipuhtaan lonkkataklauksen kohteeksi joutui Brenden Morrow. Ihan tuli Wade Immosta ikävä tätä katsoessa.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös