Playoffs 2024 välierät: Pelicans (3.) – Kärpät (4.)

  • 94 721
  • 1 086

Incorrect

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olli Salo Sexy Hockey
Erittäin mielenkiintoinen sarja tulossa, veikkaan että ratkeaa vasta 6. tai 7. pelissä. Mielestäni tälle sarjalle voisi heittää sellaisen kliseen että parempi erikoistilannejoukkue menee finaaliin. Toisinsanoen Pelicansin on petrattava ylivoimaansa.
 

Jooseppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kärppiä vastaan Pelicans on runkosarjassa pelannut ihan ok yli voimaa. 11 yritystä ja 4 maalia. Kärpillä vastaavasti 6 yritystä ja 2 maalia.
 

Nilkkarallia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kun on tottunut siihen, että Kärpät on suurella rahalla rakennettu ylivoimainen vuori, jonka yli on vaikea kävellä - on vähän outoa suhtautua tämän kauden Kärppiin. Vastustajan silmissä toki harmittaa, että siellä kesti kolmen vuoden sijaan vain kaksi vuotta ymmärtää se mikä muualla jo tiedettiin; että Marjamäellä ei vaan riitä. Sinällään onni, että teidän toimiston sekoilun jäljet näkyvät edelleen, kun tuota rosteria katsoo.

Ekaa kertaa reiluun vuosikymmeneen Kärppien rosteri ja Kärpät vastustajana ei pelota sitten yhtään.

Peliä kunnioittavana en kuitenkaan väheksy, vaan pidän Kärppiä jopa hienoisena ennakkosuosikkina. En kuitenkaan Kärppien hyvyyden takia, vaan Pelicansista huokuvan epätasaisuuden.

Tie auki molemmilla jengeillä. Toivotaan rehtiä sarjaa ja kovaa ajoa.

Ja puita!
 

Rademoottori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liigan tippumuspelit
Ei ole ensimmäiseen peliin päästy, ja vakavuus on luokkaa tämä. Jossei tuo koko viesti ollu 110% sarkasmia, tulee meleko ankeat välierät mielen kannalta. Ei kannata käydä lukemassa tätä palstaa sen puolesta :)
Niin.
Vakavuus ja vakavuus.
Ensimmäisen pelin yhä ollessa pelaamatta, mielipiteeni ei liity siihen.

Mieluusti lukisin asiallisia viestejä, joissa on oikeasti fiksua sisältöä ja monipuolista puntarointia ottelusarjaan liittyen, ilman sarvia ja hampaita.

Pudotuspeliketju PEL - IFK oli valtaosin sellaista fiksua keskustelua, jossa annettiin arvostusta puolin ja toisin.

Tämä viestiketju, sen avausviestistä alkaen oli sitten heikompi esitys ja pari seuraavaakin viestiä. Tosiaan nyt muistan, että kevään 2012 pudotuspelien osiossa PEL - KÄR oli silloinkin sen verran asiattomia lapsellisuuksia ja provoja, että oli silloin jätettävä se palsta lukematta. Enkä ollut ainoa tämän kokemukseni kanssa.

Kiitos vielä neuvosta, voin kepeästi jättää tämän(kin) kertaisen pudotuspeliketjun huomioimatta.
 

Skvortsov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Raksila Bulldogs ja Vellu "the chief" Savinainen
Nyt voidaan unohtaa ne menneitten vuosien kannut ja ratkaisijat sekä voittamisen kulttuurit. On aika ryhtyä nauttimaan, kun Turunen ja kumppanit painaa mustaa juustoa kenkä laatikkoon ja putken alle. Saa käyttää.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Sidi

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Koistinen-Boman tänään tuomareina. Onneksi ei Rantalaa.

Jos Bomanin mukana tulee porilainen linjatuomari, vältytään ainakin paitsiomaalilta. Mieluummin pelikatko vihelletään kuin jätetään viheltämättä. Pätee myös pitkiin kiekkoihin.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
Vihdoin työt päätöksessä, safkat tulilla ja eka pintti auki sekä mikä tärkeintä KOHTA TIPPUU KIEKKO !

Tervetuloa Oululaiset Lahteen ja ei hätää @Beni49. Sain tiedon korvanappiini, että sauna kuulemma lämpiää jo ! Itse en kyllä raastepöytään jouda vaan suoraan ilman suihkua saunan lauteille...

Parempi voittakoot ja huomenna uusiksi !
 

Snopek

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arttu Hyry
Kärpät ei näköjään tässäkään sarjassa pääse ylivoimalle, kuin vahingossa. Kaksi aivan päivänselvää kamppia mennyt jo tuomareilta ohi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös