Playoffs 2024 puolivälierät: Pelicans (3.) – HIFK (6.)

  • 119 595
  • 1 025
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Yleensä ei tule hirveästi jännitettyä muiden pelejä, mutta nyt pulssi jopa nousi ajoittain. Hieno sarjahan tästä tuli, vaikka meinasi lässähtää jo alkuunsa. Onnittelut Pelsuille pääsystä mitallipeleihin, olisiko nyt se The kausi! Kärpät matalaksi ja jos me selvitään KalPasta, niin uusinta otatus viime keväästä? Meillä on edelleen Savinainen, tosin loukkien jäljiltä hieman keskenkuntoinen. Lehterää yrittää parhaansa mukaan stuntata eläkeläis-Konna. No joo, pitkä on vielä matka kummallakin sinne ja voidaanhan me nähdä pronssipelissäkin.
 

Gotterdam

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ketterä, Leijonat, IPV, Roihuttaret, PuMu
Pelin voittaa yleensä se joka sitä enemmän haluaa ja Lahessa haluttiin enemmän. Siis miksi HIFK löi lopussa vaan 3 pitkää ja hävisi 3 aloitusta? Se sitten kostautui.

- Onneksi peli ei ratkennut Papin hörppyyn
- Konkurssi Lahessa peruttu?
- Lasch näytti miksi hankittiin
- Peltoselle kenkää?
- Lähteekö nyt Pelsujen yv raiteelleen
- Neljä peliä on vaikea voittaa putkeen
 

Runkosarja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, sympatiat KooKoo
Kiitos HIFK kovasta ja loppujen lopuksi erittäin reilusta sarjasta!!
Ja hieno peli lopuksi, vaikka 3. erän erään minuutin jälkeen olo oli ankea. Ja kiitos Brygge!
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Aika vaikea olisi IFK:n siilipuolustukselle ollut nähdä menestystä isommin tänä keväänä. Kyllä Pelicansin potentiaali on ihan toinen. Toivottavasti joku tänä keväänä kaataisi Tapparan. Mieluiten Pelicans, sitten Kalpa mutta käy Kärpätkin.
 
Onnittelut Lahteen. Olitte tänään parempia ja ansaitsitte mennä jatkoon tästä parista. Ja kun nyt olitte niin ilkeitä, että menitte päättämään meidän kauden, niin menkää nyt sitten päätyyn saakka.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Onnea Pelicans & kannattajansa! Ja, huhhuh, on se Lasch kova pelaaja. Yhä.

Sarjasta:

Jos katsoo teksti-tv:stä, oli vuoristorataa. Otteluvoitot 3-0, sitten 3-3. Ja seiskapelissä kolmannen erän draama sarjan kruununa.

Jos katsoi pelejä, kuva on erilainen. Sarja oli pelillisesti pääasiassa tylsä. Seiskapeli oli puoliväliin saakka kuin marraskuinen Sport vs Sport.

Sarjassa Pelicans oli useammin aktiivisempi, pelasi joukkueena. HIFK jäädytti, kyttäsi ja träppäsi, pelasi yksilötaidoilla.

Veikkasin euroillakin IFK:n voittoa mutta aktiivisemman pelin ystävänä olen sitä mieltä, että välieräpaikka meni oikealle joukkueelle.

Onnittelut Pelicans-kannattajille ja samalla iso hatunnosto IFK-kannattajille. Seuranne perinne ja kulttuuri näkyy tälläkin palstalla hienosti.
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Voi elämä mikä tunteiden vuoristorata tämä matsi oli. IFK oli juuri niin vittumainen vastustaja, kuin odottaa saattoi. Kolmannen erän salama maalien jälkeen meinasi vähän usko loppu, mutta jostain ihmeen kaupalla tämä onnistuttiin vielä kääntämään.

Kiitos kaikille kirjoittelijoille. Oli erittäin asiallinen ketju kokonaisuudessaan. Välillä läikkyy, mutta niin se läikkyy kentälläkin.

Harmi kun kohdattiin tässä vaiheessa. Finaali olisi ollut oikea osoite molemmille.
 

McFäde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Nurmisen Pasi
Ennakoinkin nelosen jälkeen että seiskaan venyy. No näinhän siinä kävi. Mutta herranjumala sentään en olisi koskaan uskonut että HIFK rupee pelaan noin häpeällistä kiekkoa. Mikä tosta makaamisesta osuu minkään seuran arvoihin?? 4miljoonan makuukerho.. Parempi meni ansaitusti jatkoon. Hyi helvetti mä häpeän HIFK
 

MC88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos oikein kuulin hallilla niin Ville sanoi että joskus Hifk:n yhteisölle on luvassa hyviä hetkiä tms… mutta ikävä kyllä se kevät on joskus tulevaisuudessa. Nyt on aika kiittää hyvästä ja pitkästä sarjasta joukkuetta joka oli kaikkien medioiden mielestä varma mestari….
 

egar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, AC Milan, FC Lahti
Kiitos HIFK ja kannattajat, oli ehdottomasti eeppisin Pelicansin peli varmaan ikinä tai ainakaan pitkään, pitkään aikaan.

Siinä kolmannen erän alussa, 2-3 tilanteessa olin varma että nyt siellä isot nimet HIFK:lla ottaa tilanteen haltuun ja pistää meidät taskuunsa. Olin hyvin väärässä, siellä olikin nämä meidän isot nimet jotka johtivat eturintamassa. Lasch-Bryggman-Jordan näytti esimerkkiä ja Jordan nosti tasoaan nimenomaan siinä meidän jouduttua tappiolle ja näytti henkistä voimaa ja tehomiehet tekivät nimenomaan mitä pitikin tehdä.

Huikea sarja, peli pysyi reiluna kaukalossa ja ymmärtääkseni myös katsomossa.
Kiitos siitä HIFK:n hienoille faneille ja kohtaamme teidän kanssanne jälleen ensi kaudella!
 

Renegade

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Diego Padres
Kiitoksia kovasti hyvästä sarjasta, onnea Lahteen ja tsemppiä välieriin. Laadukas joukkue kyseessä ja tasaisen sarjan jälkeen meni ansaitusti jatkoon. Tämä sarja ei jätä mitään jossiteltavaa, tuomarit hoitivat hommansa hienosti ja ylikovaa sarjaa odottaneet pettyivät. Rehtiä, lujaa ja laadukasta kiekkoa.

Kiitos.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös