Playoffs 2024 puolivälierät: Pelicans (3.) – HIFK (6.)

  • 119 713
  • 1 025

Sandman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Kuulin tutulta, että Sund lähti lanssila sairaalaan, kun sai sen lämärin naamansa. Varmaan jonkinlainen rutiinitarkastus/tikkaukset, kun eivät valot päällä tulleet tai lähteneet. Toivottavasti ei pahempaa, vaan on taas kaukalossa piakkoin mukana vaikka sitten häkki päässä.
En tiedä näinkö oikein, mutta ihan kuin kiekko olisi osunut silmän alueelle, toivottavasti näin väärin.
 

Nashpre

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK:n sairastupa, HIFK, Liverpool FC
Kapina aloitettu. Tai ainakin Lahtelaisten puolelta. Ehkä perjantaina punainenkin jengi starttaa kevään pelinsä.
Tarvitaan lisää vauhtia keskialueen ylityksiin ja varmuutta oman alueen avauksiin (toivotaan että Sund on pelikunnossa) jotta päästään tuon lintuhahmon träpin ohi.

Ps. Leksalle hyihyi, ei voi kokeneen pelaajan hermot pettää noin pahasti vaikka turhauttaa. Olisi vaikka tehnyt Pil..Antin kanssa kevyen hodarin lintutäytteellä.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Harmi kun ei töiden takia päässyt peliä katsomaan, no perjantaina sitten. Oliha hölmö temppu Komarovilta ja toivottavasti Jordan ok. Samat toiveet myös Sundin ikävästä tilanteesta, ohkaseks käy HIFK pakisto jos Sund putoaa pois.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kukaan tervejärkinen IFK-fani ei nauti noista Komarovin tapaisista sekoiluista. Oksettavaa ja täysin tuomittavaa. Ei kuulu millään tavalla nykyaikaan.

Itse peliin. Pelicans on hemmetin kova jääkiekkojoukkue, ja tämä matsi oli hyvä osoitus siitä. Ei riittänyt IFK:lla ollenkaan. Pelicansilta pari maalia ja sitten tapettiin peliä aktiivisesti. Paljon saa IFK parantaa jos meinaa voittaa edes yhden ottelun. Kyllä Pelsut on ennakkosuosikki tässä, vaikka muuta ennen sarjaa toivoinkin. IFK on pelillisesti hyvin keskinkertainen joukkue, Pelicans taas mitalikamaa heti ekassa matsissa. Vaikeaa olisi varmaan muillakin kuin IFK:lla Pelsuja vastaan, se on myönnettävä vaikka omien suoritus ketuttaakin..

Edit: Mutta luovuttaa ei pidä todellakaan yhden matsin jälkeen. Homma jatkuu perjantaina ja kaikki auki taas.
 

Sitkeys

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, FC Barcelona
Oli kyllä ihan turha Komarovin temppu

Seuraavassa pelissä Nordiksella käy seuraavasti.

10 minuuttia peliä pelattu ja HIFK johtaa 3-0. Eka ja toka maali menee Kokon längistä ja kolmas lurpsahtaa kainalosta. Tämän jälkeen Hölö aikoo vaihtaa maalivahtia, mutta Patrikainen ei ole ehtinyt vaihtoaitioon, koska on jäänyt bussista jo Lahteen, syömään lihamukia hallilla liian pitkään. Ei auta siis muu kuin Hölön mennä itse maaliin, joten Hölö laittaa Jokerit maskin päähän ja vanhat ruskean väriset patjat jalkaan. Ensimmäisessä erässä Tyrväinen vielä lentää Pelsujen vaihtopenkille Åstenin niitistä.

Toinen erä
HIFK tekee maalin ajassa 20:48, kun Hölö on keskittynyt hymyilemään leveästi katsomoon saapuneelle rapua muistuttavalla Bulille. Ja maalintekijänä oli Härkönen eli Iiro Pakarinen. Blood saa ajassa 30:26 itselleen käytösrangaistuksen kun hän huutaa Åstenille suomennettuna, oletko sinä nössö vielä työelämässä.

Kolmas erä
HIFK puolustaa tiiviisti maalin edustaa eikä Pelsut saa mistään maalia. Pelsut saa lopulta maalin ajassa 50:45, mutta se hylätään koska Aaltosen Nuhamatti tekee maalin päällään. Lopulta HIFK voittaa pelin 4-0. Hölö ei millään pelin jälkeen malttaisi tulla lehdistötilaisuuteen, koska hän haluaa mennä halimaan Bulia. Mutta lopulta hän saapuu hymyillen lehdistötilaisuuteen Buli kainalossa. Peltosella taas kulmakarvat tanssivat lampadaa voiton kunniaksi.
 
Viimeksi muokattu:

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Pitkästä aikaa katsoin Liigaa. Jotenkin ristiriitainen fiilis, näytti että jotkut steroidipellet ilman minkäänlaisia käsiä tai taitoja sätkyili keilapallon tavoin sinne tänne.

Sitten kovuus, sellaista epämääräistä maassa makaavan paiskimista, mies vastaan mies painissa kaveri vieressä vetää kylkiluihin sivusta karmean poikkarin :-)

Jotenkin sellaista vaarallisen oloista ”fyysistä” pelaamista.
Toisin ku Mestiksessä.Siellä ei panoksia tai fyysisyyttä puutu! Hermes on tunnetusti yksi kovimmista joukkueista kautta maan
 

DaFlexi

Jäsen
Suosikkijoukkue
”Oltiin sitkeitä” IFK
Vähän tuli samat fiilikset ku viimeksi kohdatessa puolivälierissä. Silloin Santala sikaili pelin ratkettua, joka toimi jonkinlaisena sytykkeenä ifklle. Sen jälkeen ei Pelicans oikein saanut edes hippaa enää. Tulee erittäin kova sarja. Komarovin häpeällisestä tempusta taitaa hyötyä enemmän IFK eikä Pelicans. Aivan käyttökelvoton persjalka nykyään
Tämä olikin sitä kuuluisaa 4d shakkia. Nyt tuli MJ:lle noutaja!
 
Harmi kun ei töiden takia päässyt peliä katsomaan, no perjantaina sitten. Oliha hölmö temppu Komarovilta ja toivottavasti Jordan ok. Samat toiveet myös Sundin ikävästä tilanteesta, ohkaseks käy HIFK pakisto jos Sund putoaa pois.
Minkä tyyppinen puolustaja Sund on? Jos ei pelaa, niin minkä verran taustalta löytyy reserviä? Pelsullahan on myös tosi ohut pakisto.
 

BaronFIN

Jäsen
Olihan tuo nyt vain säälittävää tekemistä Leksalta. Turha liike ja täysin vältettävissä oleva aivopieru. Oikein jaksaisi katsella tuollaista vanhan miehen puolivelttoa yritystä. Yrittäisi edes kunnolla.

Nuorena kollina Pelsuissa sentään räiskyi kunnolla yli vaikka muistan näistä myös vitutuksen tunteen kun kaveri meni päädystä ulos ensimmäisen viiden minuutin aikana.

Vaan eivät ole vuodet kyllä yhtään suoneet lisää viisautta. Pisteet kuitenkin; äijä kuitenkin yrittää pelata vielä maineensa mukaisesti vaikka näyttäisi kyllä potenssitukea tarvitsevan. Brändillä on onneksi massia maksaa turhasta.
 

burekowski

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Muutama pointti ekasta pelistä:
- Niemelän peluutus taktiikka toimi ja Lehterän ketju saatiin nollattua täysin. Jännä nähdä mitä Peltonen tekee huomenna sen suhteen. Hitto kun korona perui ne pudotuspelit kun Tyrväinen pelasi meillä!
- Kummallakin ihan surkeaa ylivoimaa.
- Taponen oli ekan erän liekeissä. Kokko pelasi ehjän pelin, muttei ehkä sellaisia "ryöstöjä".
- IFK:n parhaimmat paikat taisi tulla usein suorista hyökkäyksistä.
- IFK:n pakeilla tuli monta kertaa kiire omissa ja huonoja syöttöjä, missä Pelicans sai helposti kiekon.
- Odotti peliltä enemmän ryminää, tunnetta ja taklauksia. Taklauksia ehkä oli enemmän kun perus runkosarja ottelussa, mutta tunnetta tuli vasta sen Komarovin ulosajon jälkeen.
- Komarovin pelaamisessa ärsyttänyt koko kauden se että roikkuu pitkään vastustajassa kiinni, eilen ei kaverista ollut mitään apua. Odotettiin enemmän kaverilta. Turha ulosajo ja Åsten varmaan sitten askissa ensi pelissä.
- Toivottavasti Sundille ei käynyt pahemmin, Luhangalla ei pysty korvaamaan.
- Vesalainen-Jääskä-Pakarinen tais olla eilen ainoa positiivinen ilmestys omilta.
- Edelleen kunnon mancrush Carlssoniin!!

Toki sarja vasta alussa. Jännä nähdä miten IFK vastaa huomenna kotona.
 

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
Peliä tovin pureskeltu ja täytyy sanoa, että oli ihana matsi!

Tyrväinen oli IFK:n ihon alla koko pelin niin fysiikalla kuin sitten myös maaleillaan. Mikäs sen nautittavampaa ja mikä parasta tässä = mikäpä voisi enemmän vastustajaa ketuttaa kuin Tyrskyn onnistuminen ihan kaikessa! Sai Lindbohminkin kuumaksi heti ensimmäisestä vaihdosta lähtien.

- Pelicansin peli näytti tasapainoiselta ja maalipaikkoja oli riittävästi
- HIFK sai jonkin verran pitkiä pyörityksiä, muttei niistä varsinaista vaaraa syntynyt
- Molemmat maalivahdit hoiti tonttinsa asiallisesti

Hyvä tästä tulee! Huomenna toki ihan uusi peli ja 0-0 taululla.
 

LieskaIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Omaan silmään hermostunut peli molemmilta joukkueilta ja momentum vaihteli paljon ottelun sisällä. Pelicans aluksi HIFK:ta huomattavasti paremmalla jalalla liikenteessä ja siitä palkintona olikin paljon ylivoimaa tuohon ottelun alkuun. Ylivoimalla ei kuitenkaan maaleja tullut ja HIFK pääsikin tämän myötä paremmin peliin kiinni ja ehkä jopa sai hieman peliä hallintaansa ekan erän loppua kohden.

Toisen erän ensimmäinen 10 minuuttia olikin HIFK:lta parasta peliä koko ottelussa, mutta maalia ei siitä lopulta saatu palkinnoksi ja Pelicans ottikin tuon toisen erän lopun totaalisesti hallintaansa tehden kaksi maalia.

Kolmas erä olikin sitten melko tylsää ja tarkkaa lätkää molempiin suuntiin, eikä HIFK oikein tuntunut saavan kiriä käyntiin, kunnes sitten lopussa Leksan kasetti ei enää kestänyt. Liekö sitten yrittänyt millä tahansa keinolla herätellä unessa ollutta HIFK:n porukkaa. En itse pidä tuota minään Ritchien temppua vastaavana mäiskimisenä, mutta eiköhän siitä ihan aiheellisesti pari peliä voisi pelikieltoakin antaa.

Nyt on sarja saatu aloitettua ja ainakin itse odotan huomisesta pelistä parempaa HIFK:ta ja liikkuvampaa peliä molemmilta joukkueilta. Ei tuo eilinen vielä minusta ihan playoff lätkää vielä muistuttanut ainakaan HIFK:n osalta. Toivottavasti Sund ja Jordan ovat huomenna molemmat pelikunnossa.
 

Marleau

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Sund on poissa niin seuraava pakki taitaa olla Luhanka tai Lehmus. En tiedä kumpi on parempi.

Tosi paha juttu, jos Sund ei ole pelikunnossa. Sanoisin että melkein ihan sama, että kumpi noista puolustajista olisi Sundin tilalla, sillä kumpikaan heistä ei pysty mitenkään häntä paikkaamaan. Heistä kumpikaan ei ole oikein vakuuttanut.
 
Suosikkijoukkue
Pekon muuvit
Tosi paha juttu, jos Sund ei ole pelikunnossa. Sanoisin että melkein ihan sama, että kumpi noista puolustajista olisi Sundin tilalla, sillä kumpikaan heistä ei pysty mitenkään häntä paikkaamaan. Heistä kumpikaan ei ole oikein vakuuttanut.
Eiköhän Sund ole kuitenkin häkki tai koko pleksi päässä huomenna askissa. Pikkusen puudutusta naamaan + purukalustoon ja peliä. Pari hammasta kevyempänä jalkakin kulkee liukkaammin? :)
(Tämä siis ihan siinä uskossa heitetty, ettei mitään hampaan/hampaiden menetystä vakavempaa käynyt)
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Korjaan lausuntoani. En näe yhtäkään puoltavaa seikkaa sille että IFK onnistuisi kertaakaan voittamaan Pelsuja tässä sarjassa.
Älä vaivu synkkyyteen. Huomenna on taas pelipäivä. Ottelu alkaa 0-0 tilanteesta …katsotaan rauhassa kumpi voittaa. Kumpikaan ei ole huomenna pakkovoiton edessä
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Kumpikaan ei ole huomenna pakkovoiton edessä
Ei varsinaisesti joo, mutta kun tiedetään että Pelsu on ollu kuluvan kalenterivuoden paras kotijoukkue, ni ohan HIFK:lla vähintään kohtalaiset paineet lyödä huomenna sarja tasoihin.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans, Karhubasket KEspoo sekä Crocodiles
Ei varsinaisesti joo, mutta kun tiedetään että Pelsu on ollu kuluvan kalenterivuoden paras kotijoukkue, ni ohan HIFK:lla vähintään kohtalaiset paineet lyödä huomenna sarja tasoihin.
Jep toki näinkin mutta 2-0 vielä mahdollista nousta mutta jos otteluvoitot 3-0 niin siitä sillasta ei enää käytännössä nousta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös