Playoffs 2024 puolivälierät: Pelicans (3.) – HIFK (6.)

  • 119 705
  • 1 025

Karvanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avgå alla
Vauhtia ja tilanteita, mutta laatu puuttuu. Pelicans selkeästi niskan päällä enkä näe miksi tilanne muuttuisi.
Perjantaina jos ei käänny vire niin se on god natt!
 

Synyster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sitä on jotenkin niin vittuuntunut tämän kauden IFK:hon ja sen seuraamiseen ettei tee mieli tälläkään ostastolla spekuloida juuri mitään.

Lahteen ihan ansaittu voitto ja meissä haisee (taas) karmiva floppi.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Viestistä on annettu rikepiste.
Pitkästä aikaa katsoin Liigaa. Jotenkin ristiriitainen fiilis, näytti että jotkut steroidipellet ilman minkäänlaisia käsiä tai taitoja sätkyili keilapallon tavoin sinne tänne.

Sitten kovuus, sellaista epämääräistä maassa makaavan paiskimista, mies vastaan mies painissa kaveri vieressä vetää kylkiluihin sivusta karmean poikkarin :-)

Jotenkin sellaista vaarallisen oloista ”fyysistä” pelaamista.
Ihmettelin, että rupesi kotona tuoksahtamaan venäläinen kaali, mutta sitten tajusin avanneeni tämän ketjun. Venäläinen vaikka voissa paistaisi.
 

Sandman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
"Köyhän miehen Komarov" ratkaisi pelin, onneks meillä on Tyrsky, eikä se aito Komarov, sen verran kujalla tuo "aito" oli. Miestä ei näkynyt koko matsissa, ennen sekoamistaan ja aivan selkeää telomisyritystä, noh oli odotettavissa tuolta roskasakilta. Toivottavasti saa pari peliä rankkua ja voi sinä aikana miettiä, kuinka miehekästä on takoa mahallaan makaavaa puolustuskyvytöntä pelaajaa niskaan, vitun pelle.

Sarja on 1-0, mennään eteenpäin.
 

Bo73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelsu
Hei hulinaa! Tätä toivottiin, tätä saatiin.

Tiukka matsi, olisi voinut kääntyä miten vain. Ratkesi mielestäni kahteen asiaan:

Peltonen oli taktisesti Niemelän taskussa. Ifk painoi tehottomasti kulmissa ja Pelsu teki paikoistaan maalit, kun silmä vältti. Toisena Pelicansin karvaperseet onnistui Ifk:n vastaavia paremmin. Kruununa Komarovin hölmöily, toivottavasti paukkuu pekkaa. En siedä tuota poikkarilla niskaan hakkaamista yhtään. Joku taisi jossain ketjussa sanoa Tyrväisen Antista jotain? Erinomainen peli häneltä kaikilla osa-alueilla, vei esim Lehterää aloituksissa suvereenisti.

Nähdään perjantaina täysillä latautunut Ifk. Peli ratkeaa siihen, kohdistuuko lataus oikeisiin asioihin. Avausmaalin merkitystä silloin erityisesti Ifk:n kannalta ei voi kylliksi korostaa. Vaihtoetu on myös tärkeä elementti.

Hienojen joukkueiden hieno sarja on avattu!
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnea Pelicans jatkopaikasta. Teillä joukkue pelaa sitä pudotuspelikiekkoa, meillä vedetään edelleen runkosarjamoodissa koska Peltoselta ei enempää voi odottaa.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Älä nyt hyvä mies pullaan tukehdu :-) Tossa oli rehellinen fiilis kotimaisesta kiekosta. Samaa paskaa mestiksessä.
Jaan sämpylän ja yhden savukkeen neljän hengen kesken
 

Neely

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Kings ,Englanti, Blaugrana&C.D. Santa Clara
Kun otti yksi kommentti internetissä noin koville?

Kävin tarkistamassa ja nauratti että tuollainen tuodaan edes esille, selvästi otti sydämestä.
Jaa. En ole ole käynyt katsomassa. Ei kiinnosta vähääkään. En koe myöskään ongelmana jos joku mahdollista someperseilyä ihmettelee tai on ihmettelemättä . Ihan sama mulle.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Paljonko edellisen kerran hävittiin avauspeli Lahdessa? Joku 100-1? Ihan hyvältähän tämä siihen verrattuna näyttää vaikka paska startti olikin.
6-0. Sillon ei ollu Hölöä btw.

Jos nyt aivan oikein laskin niin Pelsulla on edellisestä 22 kotipelistä 19 voittoa ja niistä kolmesta tappiostakin kaksi oli Ilvekselle joka on ollut sanalla sanoen jäätävä vierasjoukkue.

Perjantaina HIFK:lla on jo paineet tasoittaa sarja. Mielenkiintoista nähdä miten se näkyy.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös