Playoffs 2024 puolivälierät: Kärpät (4.) – Jukurit (5.)

  • 84 936
  • 746

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Pelaskos se Huuhtanen tässä sarjassa? Tuo kultapottaan pukeutunut rotta ei voinut olla Huuhtanen, koska niin jäätävän paskasti se pelasi. Enemmänhän tuosta oli Kärpille hyötyä.

Ansaitusti Kärpät jatkoon ja miljoonavalmentaja Kurpitsa-Olli jatkaa valmentajana samanlaista sarjaa mitä pääasiassa pelaajaurallaan. Kiitokset nyt kuitenkin työmarkkinatuki-Jukureille, Miljoonamiehistö ei päässyt kuitenkaan liian helpolla.
 

Numero13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Sen pidemmittä puheitta, niin kyllä sai Jukurit todella härskin edun tuomareilta ottelun ratkaisuhetkillä. Huuhtanen painaa kiekotonta Turusta koteloon ja heti perään Larsen antaa kiekottomalle Kärppäpelurille poikittaisen naamaan.

Luokatonta tuomaritoimintaa!
Tämä oli valitettavasti sarjan kuva. Heikomman puolta pidettiin niin, että hävetä pitäisi melko monella suunnalla.

Kiitos Jukureiden kannattajille tiukasta sarjasta ja mukavaa kesälomaa.
 

avail

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jättimäinen kiitos Jukureille ja Jukurien (Jukureiden?) faneille! Ootte mahtavaa porukkaa. Jokisesta ja Huuhtasesta voi olla montaa mieltä, mutta loput on mun kokemuksella silkkaa mahtavuutta.

Paikkakunta ja/tai talousalue on ehkä pieni, mutta sydän teillä on jumalauta iso! Sitä tärkeämpää asiaa ei urheilussa voi olla.
 

Miksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, John Vanbiesbrouck
Jukurit oli väkevä ja vahva joukkue. Aivan vittumaisen ihanan sitkeä ja liikkuva jengi. Jokinen sai paljon hyvää aikaa, toivotaan, että meno jatkuu samana ensi kaudella.

Onkohan Ondrej (vai miten se kirjoitetaan) tulossa kans Ouluun? Semmoisen lahjajäähyn antoi, josta Kärpät rokotti heti kolmeen kolmeen.

Kiitos Jukurit, kiitos Kärpät.

Ps. Huuhtanen pääsi jokaisen kärppäläisen ihon alle niin katsomossa kuin kotisohvalla, joten hänelle erityisesti leppoisaa lomaa!
 

L. Paraske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Suomi, Arttu Hyry, Hagaby Golf 2
Kiitokset Jukurit- kannattajille tästä upeasta sarjasta. Todella kova joukkue oli teilläkin, varsinkin nuoriso-osasto Helenius-Puistola vakuutti ja sellainen soturi kuin Pekka Jormakka oli aivan mahtava taistelija varsinkin muutamassa viimeisessä pelissä. Ylpeitä saatte olla kuitenkin koko joukkueesta!
 

otep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Luleå HF, BDN
Huominen peli päättyy joko 0-5 tai 1-5. Jukureilla bensa loppu (varmaan myös bussista). Laitoinpahan tämän viestin tänne, että pääsen huomenna pelin jälkeen lainaamaan tätä ja näyttämään fiksulta ;).
No eihän se ihan niin mennyt kuin piti, MUTTA voitto on voitto ja nyt ollaan jatkossa. Jukureiden faneille yksi kysymys, mitä Niko Huuhtanen sai aikaan tässä sarjassa? Ainakin haki jatkuvasti likaisia taklauksia ja avasi Kärpille näin tilaa ympäri kentän.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Kiitokset Mikkeliin!

Olihan tämä kova vääntö ja olisi voinut myös seiskapeli tulla. Loppua kohti alkoi jo kynnet loppua.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Kova sarja oli jossa molemmilla oli paikkansa jokaisessa ottelussa pl. ehkä ensimmäinen matsi. Kärpät oli niissä ratkaisuhetkissä tuon verran terävämpi. Eipä tuosta muuta analyysia ole tehtävissä ainakaan vielä.

Kiitokset Jukureille, kiitokset faneille, kiitokset OJ:lle ja koko Jukureiden joukkueelle. Ei muuta kuin katseet ensi kauteen. Toivottavasti saatte kilpailukykyisen joukkueen kasaan myös tulevaisuudessa ja saadaan hyviä vääntöjä aikaan.
 

Miekkonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Kiitokset Jukureille ja faneille sinne todella kovasta sarjasta. Toivottavasti saatte pidettyä hyvää meininkiä yllä myös jatkossa! Tsemppiä paljon!
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Hieno sarja, mutta meidän kannalta ikävä päätös. Teetee Turunen on loistava pelaaja ja mukava heppu muutenkin. Meidän kannalta oli nyt liian loistava..

Hyvää jatkoa Oulu.
 

Epätietoinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät. Sievin Sisu, Barcelona
Kiitos Jukurit! Loistavasti valmennettu joukkue, hyvillä kärkiyksilöillä. Helenius ja Puistola olivat hemmetin hyviä, lisäksi Jormakka. Ruusu maalissa loistava. Hieno joukkue, sitkeä kuin mikä. Hyvin Jukurit muuten paransi tuota alivoimaakin, mutta onneksi Kärpätkin osasi muokata ja hakea muita ratkaisuja. Kärppien YV oli lopulta tasolla, jossa vaihtoehtoja lopulta piisasi.

Huuhtanen oli tosiaan kyllä surkea, en tiedä oliko loukkaantunut vai miten mies oli noin paska? Osaako Jukurifanit sanoa tästä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös