Playoffs 2024 puolivälierät: Kärpät (4.) – Jukurit (5.)

  • 84 993
  • 746

Bob Rambo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AC Oulu
Nyt oli kyllä todella luuserin veto Huuhtaselta. Kentän pienin jätkä targetiksi ja cheap shotia naamaan. Ja perään kunnon itkupotkuraivarit OJ:lta. :D ei saatana

Ansaittu voitto Jukureille ja sarja eloon!
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Parempi voitti. Lyhykäisyydessään näin.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ansaitusti sarja nyt 3-1. Mahtavaa, että torstaina vielä pelataan.

Sitten toi Huuhtasen homma. Se on ollut koko sarjan ajan sellaista, että räjähdys on vain ajankysymys. Jos ei saa pelikieltoa nyt, niin saapa nähdä, mitä hulluutta sieltä vielä tulee. Tuo painiheitto siinä vaiheessa, kun Paasolla ei ole enää kypärää päässään, on kyllä pirun vaarallinen
 

Takanahka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa
Oispa vielä Ritchie
Huuhtasen päätä etsittäisiin vieläkin..

Tämä Huuhtanen on ollut koko liigavisiittinsä ajan ihan täysi mikkihiiri.. Suu käy ja on olevinaan joku kova poika, mutta yhdenkään oikeasti kovan jätkän kanssa ei ole uskaltanut lähteä tansseihin.. Nyt tämä äskeinenkin case, niin ei jumalauta ihan oikeasti.. Kentän pienin äijjä piti hakea.

Noh, nää on näitä..
 
Viimeksi muokattu:

Imagined

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jesse Puljujärvi, Jari Viuhkola, Kärpät
Jukurit pelasi selvästi parhaan pelinsä tänään. Kärppien vieraspelaaminen nyt kahden pelin otannalla aika nihkeetä. Huudetaan torstaina raksilassa jäähytasapaino suosimaan kotijoukkuetta niin pääsee Turunen lähettämään Jukurit lomille

Paasolle nostan hattua kun pudotti hanskat eikä vetänyt kilppareita. Huuhtanen on täysin turhautunut eikä ihme kun peli ei kule.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
Mistä se OJ hermostui? Eihän tuossa ollut mitään muuta kuin Huuhtasen sekoilua ja silti huudetaan kurkkusuorana jatkokähinöistä.
 

pussukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
En ollenkaan pitäisi poissuljettuna, että tiistaina Jukurit kairaisivat kotoaan voiton. Työteliästä ja aktiivista jääkiekkoa ovat esittäneet.
Ja näin. Ansaittu voitto tänään Jukureilta, jotka onnistuivat tänään päihittää tehottomuuden. Kolmannessa erässä nähtiin tähän ottelusarjaan kiekollisesti ehjintä ja omaan silmään viihdyttävintä kiekkoa, varsinkin erän ensimmäiset 15 min. Tähän varmasti vaikutti jäähyboksin välttely pl. lopun asetelmien haut.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Paasolla on Huuhtanen povitaskussa. Se on hyvä juttu se. Ei tarvinnu montaa sanaa sanoa ja vati täysin nurin.
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Mistä se OJ hermostui? Eihän tuossa ollut mitään muuta kuin Huuhtasen sekoilua ja silti huudetaan kurkkusuorana jatkokähinöistä.
Itse tulkitsin niin että hermostui kuin joukkueet tulivat pelin jälkeen vaihtoaitioista mukaan rähinään. Joskus noista on ainakin tullut automaattisesti pelikieltoja, en tiedä miten nykyään. Anttilaa taisi OJ ainakin osoitella kovin kiihkoisssan.
 

Jusperov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Onko huuhtanen ja Paaso nyt torstain pelin pelikiellossa? En muista miten nykyään menee nuo tappelu seuraamukset.
 

Paradym

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät (#20 Joenväärä)
Melko säälittävä tapaus tuo Huuhtanen. Ei mitään pelillistä antia ole ollut yhdessäkään pelissä ja lähtee 2 päätä pienempää kaveria kovistelemaan.
 

Yargon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, KeKi
Jukurit jatkoi siitä mihin lauantaina jäi. Maaleissa oli vähän tuuriakin nyt mukana mutta toisaalta pitkä liuta missattuja huipputontteja. Kärpiltä umpisurkeat kaksi erää mutta kolmannessa näkyi myös, että koneessa on vara kiristää ruuvia ja ottaa kierroksia enemmänkin. Hyvät lämmöt lopussa kantanee vielä torstaille.

Huuhtanen on.. no Huuhtanen. Etsii kentän pienimmät miehet kenen kanssa uskaltaa tanssia enemmänkin. Jokainen tehkööt tuosta omat johtopäätöksensä. Vetosi ainakin kotiyleisöön. Lopun painiote oli vaarallisen näköinen eikä kuulu kyllä edes vähää alusta kaukaloon.

Mistä se Olli muuten noin paljon otti kierroksia?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös