Playoffs 2024 puolivälierät: Kärpät (4.) – Jukurit (5.)

  • 84 803
  • 746

Vaara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jep, ja nyt lentävät rinkiä Rokuan yläpuolella. ...Kotiin jo sieltä! Keskellä yötä ei tarvi turhia kaarroksia.
 

Sturba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Myllykosken imuri, Kärpät, Carolina Hurricanes
Oiskohan siellä vähän ruuhkaa Oulunsalossa..
Vai näyttäisköhän flightradar väärin. En tiedä, kun en oo aikasemmin paljoa käyttänyt. Äsken vain meni suoraan eteenpäin ja yhtäkkiä palasi suoraan taaksepäin. Niin ei kai tuollainen ole mahdollista :D
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Semmoinen sillipurkki, etten ihan hevillä itse kyytiin nousisi. Kone on 34v vanha ja ollut jopa otkesin tutkimusten kohteena moottoririkon vuoksi. Matkustamon sisäkorkeus huikeat 1,76cm, siellä on tukalat oltavat suurimmalla osalla pelaajista. Ihan junnomainen vuokrakone.

Vähän dataa kyseisestä lentimestä:

- HA-FAL | Embraer EMB-120ER Brasilia | BASe - Budapest Aircraft Service | Christian Ström | JetPhotos
- Embraer EMB 120
- https://turvallisuustutkinta.fi/mat...02051/7VapZpO1J/Tutkintaselostus_L2021-E3.pdf

Toivotaan, että joukkue pääsee ehjänä kotiin ja playoffit saa jatkoa.
Pelkäisin aika paljon enemmän jos joukkue lähtisi tuonne yönsilmään räntäsateeseen ajelemaan 400km bussilla.

Moottoririkot eivät eittämättä ole kovin yleisiä ilmailussa, mutta yksittäinen tekninen vika ei kerro yhtään mitään lentokoneen tai lentoyhtiön turvallisuudesta kokonaisuudessa. Toisekseen, vanha lentokone ei ole yhtään sen turvattomampi laite kuin uudempikaan lentokone.

Se siitä off-topicista.
 

Ötökkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Panthers, Lentävä maalivahti
Täällähän on kiva meno. KalPan pelaajien ei tarvitsisi edes kumartua 170cm korkeassa lentokoneessa.

Hakeeko lentokone pelaajat hallille huomenna? OJ sitten varmaan hakee kaikki potkurilla, kun Oulussa-lapissa lienee lunta.

Hienoa aikaa play offit!
 

Ränse

Jäsen
Hieno peli kyllä tänään nähtiin. Jukurit oli todella hyvä mutta Kärpät puolusti kyllä viisikkona mestarin elkein. 2. ja 3. erä oli lähes yhtä päätä mutta uskomattoman hienosti Kärpät puolusti maalipaikat pois. Jatkoajalla Kärpät pääsi taas peliin mukaan ja ratkaisi ansaitusti. Jännä nähdä miten sarja etenee nyt, Jukureiden on pakko alkaa ottaa voittoja.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Helppoahan se oli selvittää, siellä oli Kovarcik ja hänen veljensä

Jotka ovat muuten molemmat kotoisin Tsekeistä.

Saukkonen oli ihan pihalla tänään. Kun Piitulainen sai Illan eka jäähyn väkivaltaisuudesta, niin höpisi jostain ihan toisesta vierekkäin luistelusta et "joo tästä estämisestä se tuli"

Hyry ja joku Jukuri pelaaja vahingossa törmäili, niin saukkonen meinas et kyllä tosta ois voinu polvitaklauksesta viheltää.

+ tietysti lukuisat nimisekoilut päälle. On rasittava äijä selostamaan.

Jukurit oli kyllä aktiivinen eilen. Pelasivat kovalla intensiteetillä sääntöjen rajamailla ja saivat Kärpät pulaan monet monet kerrat. Kärpät puolusti loistavasti Westerholmin johdolla ja iski tarvittavat maalit. Kova vuori on Jukureilla kiivettävänä.

Tänään sit pääsee itekki paikan päälle kannustamaan Kärpät voittoon.
 

DR_J

Jäsen
Suosikkijoukkue
Huuhkajat, HJK
Jännä nähdä miten sarja etenee nyt, Jukureiden on pakko alkaa ottaa voittoja.
Kyllä eilen oli se Jukureiden mahdollisuus. Voitto olisi pitänyt kairata, mutta se jäi tekemättä. 2-0 on Kärppiä vastaan on liian paha silta ja vaikea nähdä Jukureiden tuosta nousevan. Lisäksi tuollaiset jatkoaikatappiot syövät joukkueen itseluottamusta yleensä aika tehokkaasti.

Kärpät nyt olikin ennakkosuosikki tähän sarjaan, mutta tuskin kukaan näin pahaan kyykkäykseen Jukureiden osalta uskoi.
 

Koodari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ei tämä sarja vielä ohi ole. Tänään Jukureille ryöstö ja seuraavassa kotipelissä sarja tasoihin. On näitä nähty ennenkin
 

1946

Jäsen
Suosikkijoukkue
PM07, Oulun Kärpät
Sarja vasta alussa, joten tänään taas täysi hööki päälle. Jukurit oli eilen juuri niin kova, kuin pelkäsinkin, mutta Westerholm pelasi maalilla ilmiömäisesti.

Hienoa kiekkoa ollut nämä pari peliä, siitä kiitos molemmille joukkueille. Ja palstoillakin keskustelu pysynyt suhteellisen asiallisena.
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Toki näin, mutta aika hiljaista on ollut tässä ketjussa varsinkin sarjan alettua. Siinä mielessä vähän valju tunnelma.
Johtunee siitä, että Jukurit-kirjoittajia ei taida ihan hirveästi olla palstalla, verrattuna moneen muuhun joukkueeseen ainakaan. Harvoin sitä saman jokkueen kirjoittajien kesken vääntöä löytyy, eiku...?
 

arppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jukurit vaikutti jatkoilla erittäin väsyneeltä, varsinkin Huuhtanen näytti olevan ihan puhki. Mielenkiintoista nähdä tänään oliko se väsymystä vai jännittämistä.

Vahva on usko kärppiin tällä hetkellä, Joukkue puolustaa keskustaa hyvin ja kaksi huippu molaria pystyy kannattelemaan joukkuetta vaikeilla hetkillä. Monen vaisun vuoden jälkeen ollaan vihdoinkin palaamassa takaisin huipulle.
 

Corona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ei tämä sarja vielä ohi ole. Tänään Jukureille ryöstö ja seuraavassa kotipelissä sarja tasoihin. On näitä nähty ennenkin
On, mutta hyvin harvoin. Tuossakin tilanteessa Kärpillä olisi vielä kotietu itsellään ja Jukurien pitäisi pystyä vieläkin kertaalleen voittamaan myös Raksilassa. Viimeksi 12 vuotta sitten alkujaan kotiedulla ollut joukkue on sössinyt loppujen lopuksi koko sarjan 2-0 tilanteesta.

Sarja on kesken ja pidetään päät kylminä. Kova on luotto tämän hetken Kärppiin. Tänään(kin) hallille!
 

HokiJone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Luleå HF
Minusta on aika erikoista että lennetään pelipäivänä ?
Toki lento on lyhyt, mutta aina tuo pieni häiriötekijä on.
Toisaalta saivat nukkua yöunet kotona ja järkevään aikaan. Taisi Kärpät olla aika myöhään kotona lopulta?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös