Playoffs 2024 puolivälierät: Ilves (2.) – KalPa (7.)

  • 156 531
  • 1 714

Kumpi menee jatkoon?

  • Ilves

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Woofer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Barca
Upea sarja! Nyt mitataan todella. Selkä ja seinä. Mahdollisesti kaksi kotipeliä ja yksi b2b vieraspeli välissä. Peli kerrallaan. Perjantaina jatkuu!
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Vakavasti ottaen KalPalta kevään paras peli (viimeistelyä lukuun ottamatta) hyvään aikaan. Ylivoima oli molemmilta paskaa tänään, mutta 5-5 pelissä oli kolmanen erän alkua lukuunottamatta kotijoukkue selvästi edellä. Harmi, että tuo KalPan voittomaali oli lievä paitsio, mutta näitä sattuu. Kerrankin meille päin.

Linja tuntui pelin ajan elävän kun välillä vihelleltiin tarkasti ja välilä ei mitään. Mäntykiven jäähy mielestäni edelleen aiheellinen, ei pelikiellon arvoinen toki. Muuten jäähyt aikalailla tasan virheineen. Tampereella sarja poikki!
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Edellisessä pelissä jäi Palvelta noin viisi kampitusta viheltämättä, joista räikein ottelun viimeisellä minuutilla muistaakseni.

Eiköhän ne tasan lopulta mene.
Nojoo, toisaalta edellisessä pelissä KalPa sai suoraan yhden maalin kun jäi heille jäähy viheltämättä, ja myös vastaava väärä vaihto jäi viheltämättä kuin Ilvekselle (ja KalPa teki tuosta maalin). Ja tokassa pelissä Ilvekselle jäi viheltämättä 5+20 ylivoima (Rissasen huitominen). Ja tässä pelissä Mäntykivi sai todella paljon heppoisammin 5+20, ja Lappalainen säästyi 2min jäähyltä samassa tilanteessa, jonka jälkeen KalPa teki maalin ylivoimalla, kun olisi pitänyt pelata 4vs4.

Ei sillä, Ilveksen kärkijätkät aivan paskoja. Friman, Stransky ja nelosketju ainoat, jotka ovat nostaneet tasoaan runkosarjasta. Clendeningistä on vain haittaa.

Hyvillä tuomareilla Ilves olisi jo kesälomalla.
Sulle nyt on turha vastata, kun lajiymmärrys on mitä on, mutta sama vastaus tässä.
 

1827

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Modernia ja viihdyttävää kiekkoa pelaavat joukkueet pärjäävät pleijareissa. Lukko on myös tähän ryhmään kuuluva joukkue liigassa.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllähän Kalpa oli hyvä tänään. Ilves taas mielestäni aika surkea. Ihan oikee joukkue on menossa tästä parista jatkoon. Tuomareista en nyt jaksa itkee, kun se on mitä on. Yhtä huonoja kuin Ilves.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
KalPa ansaitsi tänään voittonsa. Ilves yritti jotakin samanlaista kuin Tappara eilen, että painoivat paikoistaan johtoon ja vastahyökkäyksillä kun eivät onnistuneet luomaan vastustajaan mitään oikeaa eroa niin peli sitten karkasi käsistä.

KalPa on antanut loistavan vastuksen Ilvekselle ja viimeistään nyt asetelma on täysin se, että Ilveksellä rupeaa olemaan oikeasti tiukka paikka ja häpeäkin meinaa häiritä jo pelaamista. Kuten joku jo mainitsi niin kyllä tänä vuonna on näyttänyt siltä, että sääleistä jatkoon ovat tulleet paremmat joukkueet pelaamaan kuin tuolta koko sarjan kärjestä. Aivan samanlaista surkeaa ja hidasta pelaamista esittää myös Tappara TPS:ää vastaan.
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Tänään ipa oli kyllä aivan valmentajansa näköinen joukkue. Lievästi pöhöttynyt, kädet munissa tiuskiva toteemi. Nimekäs pakisto on Frimania ja Masinia lukuunottamatta aivan kehällä.
 

repalefarkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
per aspera ad astra
Onnittelut KalPalle. Joukkue jolla on sydän paikallaan ja mukana pelissä yleensä voittaa joukkueen joka käy kaukalossa vain velvoitteesta.

Jos kiinnostaisi maajoukkuelätkä vittuakaan niin olisin helvetin huolissani että millaiseen veriseen ripulipaskaan tuli kädet työnnettyä.

Vittuilua sattuu silti lukea, ei siinä.
 

vilho

Jäsen
Peli numero 4 ja tämä oli sarjan ensimmäinen matsi, josta pystyy sanomaan, että voitto meni oikealle joukkueelle.

Luotto Ilvekseen on aika vähissä. Oikeastaan mikään ei puolla sitä, että Ilves tästä nousisi. Ehkä alan katselemaan lentoja kanarialle. Onnittelut Kuopioon.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Saisivat kävellä Tampereelle tämän esityksen jälkeen. Tämmöisessä paikassa aika pehmeä suoritus.

2 päivää 19 t näyttää Maps, että kestäisi kävellä. Melkein sanoisin että osa matkasta juosta pitää ja kamat viedä bussilla.
 

Gagarin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ajattelin, että Tappara tuhlaili paljon paikkoja eilen, mutta Kalpa pisti kyllä tänään paremmaksi. Pitkään näytti, että kaatuu siihen, mutta Ipalla meni homma jotenkin niin selviytymiseksi... Että luotujen paikkojen kokonaismäärä niin hurja, että jostain pakko mennä. Ilves otti kyllä paljon tyhmiä jäähyjä, jos kohta osa varmasti jäi myös kismittämään ja aiheuttaa jossittelua.
 

Samppakalja69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen ILVES
Noniin tilastoniilot:

Aiemmin kun jo selviteltiin kuinka monesti on 0-2 tappiosta noustu sarjan voittoon, niin kuinka monesti on noustu 1-3 tilanteesta vastaavasti?
 

Flagger

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Columbus Blue Jackets
Nojoo, toisaalta edellisessä pelissä KalPa sai suoraan yhden maalin kun jäi heille jäähy viheltämättä, ja myös vastaava väärä vaihto jäi viheltämättä kuin Ilvekselle (ja KalPa teki tuosta maalin).
En nyt jaksa tämän enempää vääntää, mutta ota hetki happea ja katso nyt peräkkäin vaikka Katsomosta Latvalan kampitus Kiiskiseen tänään ja Salmelan kampitus Nokia Arenalla siellä kulmassa torstaina (tuo mainitsemasi maalitilanne). Et sä nyt voi valita niin että Salmelan tilanne on selvä jäähy ja Latvalan ei.
 

LUHGUNITED

Jäsen
Suosikkijoukkue
Konkkakypsän kriisiseuran munattomat kendojanarit
Vaikka Ilves menisi tästä vielä jollakin ihmeellä jatkoon tulee ottelusarja venymään todella pitkäksi eikä taukoa tule ennen välieriä.

Voi jopa käydä niin, että mahdollinen vastus varmistaisi jo huomenna torstaina välieräpaikkansa, jonka jälkeen Ilves pelaisi vielä kolme kuolemanottelua ja rasittaisi itseään valtavasti.

Näillä spekseillä Ilveksen finaalipaikka on todella epätodennäköinen.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eikös tämän Clendeningin pitänyt olla ihan ylikylän ukko? Sen lisäksi, ettei pitäisi pelillisesti olla jäällä, näyttää olevan myös harvinaisen hölmö.
Syksyllä oli Liigan paras pelaaja, ensimmäiseen 20 peliin 6+14 ja "teki mitä lystäsi". Toki sama on jatkunut, tekee mitä lystää, mutta pelkästään negatiivisessa. En tiedä mitä ihmettä on oikein tapahtunut vuoden vaihteen jälkeen, kun vuoden vaihteen jälkeen 20 matsiin joku 2+6 tms.
 

Tikiti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Professori Aho, Dortmund ja Arsenal
2 päivää 19 t näyttää Maps, että kestäisi kävellä. Melkein sanoisin että osa matkasta juosta pitää ja kamat viedä bussilla.
Hyvää faktaa sieltä. Voidaan varmaan yhdessä todeta, että kannattaa lähteä vaan kävelemään Kuopiosta Leville pääsiäisen viettoon.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös