Playoffs 2024 puolivälierät: Ilves (2.) – KalPa (7.)

  • 156 890
  • 1 714

Kumpi menee jatkoon?

  • Ilves

  • KalPa


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
Minkä takia tuo Lantta pääsee jäälle? Tai kuka sen sinne päästää? Vittu mikä idiootti. Yhtä paljon annettavaa pelasi ilman mailaa tai mailan kanssa.
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Näyttää tällä hetkellä joltain junnuhöntsältä tuo peli
 

Kossu123

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ryan Lasch, #24
Hyvä KalPa! Jossain vaiheessa se hyvä yritys palkitaan.
 

Toppeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves ja Pelicans
Pennasta vielä 2 päivää jäljellä. Konjakki aukeaa perjantaina, kun tuosta kaverista päästään. On ollut valtava pettymys, ei ole joukkue näpeissä pudotuspeleissä. Ei voi olla noin sillassa lähes koko peliä. Kaikki kunnia Kalpalle kuitenkin, mutta onhan tässä ihan itse onnistuttu tämä sarja häviämään.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Game 1, Ilves johtaa kymppi ennen loppua 3-1 ja häviää jatkoille. Game 3, johdetaan toisen erän lopussa 1-0 ja kääntyy 1-2, tuurimaalilla tasoihin ja jatkoilla voitto. Game 4, johdetaan 1-2 kymppi ennen loppua ja hävitään varsinaisella.

Jotain ihan uskomatonta tämä henkinen kantti, nyt katkesi viimeistään selkäranka tuon vitun Pennasen kanssa. Kiitos ja hei
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Aikalisällähän ei saa musiikkia soittaa ämyreistä, mutta onko sääntöjen mukaan kuuluttajan sallittu mökäävän ja tsemppaavan kotiyleisöä mekkaloimaan, kun aikalisä on käynnissä?
Tässäpä ilman sarvia ja hampaita jollekin "rule analystille" kyssäri?

Hieno tunnelma hallissa!
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Ihanaa KalPa! Nyt seuraavaksi sitten sarja katki!
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
Vr liikennetiedotteet :

" Pendolino S41 on hyytynyt Kuopion asemalle. Toistaiseksi yhteysväli liikennöidään bussikuljetuksin. Vian syytä selvitellään, mutta sen epäillään olevan Pendon veturissa. Kausilippujen haltijoiden mahdolliset korvaushakemukset suositellaan ohjattavan suoraan yhtiön johtoon. Yhtiö pahoittelee tapahtunutta. "
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös