Playoffs 2024 finaalit: Tappara (1.) – Pelicans (3.)

  • 152 114
  • 1 686

TAPPI32

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Pelsut teki tästä vaikean pelin, mutta ei voi kuin hattua nostaa Tapparalle. Huikea jengi. Peli näytti Tapparan kannalta hyvinkin synkältä, kunnes ihan huikea tahtonousu vikaan erään.

Tämä nousu 2-0 häviöltä 2-3 johtotilanteeseen oli vähintäänkin yhtä kova suoritus kuin välierissä KalPaa vastaan nousu vikassa erässä 4-1 tilanteesta 4-5 voittoon. Tuolloinkin muuten sarja meinasi mennä tasan 2-2 kuten tänäänkin, mutta Tappara ei antanut sen taaskaan tapahtua. Peliajan viimeiset 20 min on aina ne tärkeimmät 20 min.

Ei jääty myöskään jossittelemaan hyvin tulkinnanvaraista Pelsujen tasoitusta, vaan sisuunnuttiin siitäkin. Huudeltkoot muut tuomareista ja salaliitoista vaikka hamaan tappiin asti, me tehdään oma duuni ja voitetaan.

Tällaisiin vikojen erien nousuihin pystyvät vain mestarit. Mestari Tappara ei vielä kuitenkaan ole. Jatketaan ja vielä parannetaan, niin mestaruus voidaan taas saada. Mestaruus vaatii vielä vähintään pelin, mahdollisesti kolmekin peliä. Voitti sitten kumpi tahansa lopulta.
 

Risa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SoJy vuodesta-61, Jokerit 1972-2013; 2022, Україна
Lainaan itseäni otteluketjusta;


En jaksa uskoa, että Pelsut suli.. Voittamisen kulttuuri vaan lisäsi kaasua! Ei siinä moni jengi tällä mantereella olisi pysynyt kyydissä, jos kukaan? Kova on Tappara ja ansaitusti vie sunnuntaina Mestaruuden!

Tätä ylivoimaa kun katselee tarpeeksi, niin “ei kummankaan fanina” tule ehkä sunnuntaina seurailtua.. Onnitellaan vaan Tapparaa Mestaruudesta jo etukäteen!

P.S. Se Vellu sitten MM-ryhmään... Ja Heljanko, muista ei niin väliä ;o)

Toki muitakin mahtuu "mun” MM-jengiin, mutta tuossa noi ehdottomasti tärkeimmät!
 

Savon leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Slovakian jääkiekkomaajoukkue ja KalPa
Liigassa voisi olla useita suosikkeja, mutta ei tule tulosta. Aina vaan Tappara voittaa. Joku öljysheikki voisi ostaa koko Liigan. Voisi joka vuosi olla eri voittaja silloin.
 

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toki Tapparalle täytyy tasonnostosta hattua nostaa, mutta kyllähän Pelicans suli niin rumasti kolmannen erän ekasta vaihdosta asti, että ei ole hetkeen nähty taas. Kaikki, mitä tekivät kaksi erää hyvin, loppui kun seinään. Sitten vielä penkin takana kattellaan myhäillen kun Tappara rummuttaa koko jumalan erän, reagoida ei toki tarvitse.
 

kyyninen

Jäsen
Suosikkijoukkue
CBJ, Englanti, paikalliset huumoriseurat
Nimimerkki sopii viestiin :-)

Kyllä Pelicans todellakin voisi voittaa mestaruuden. Olihan tänään 2-2 -tilanne todella lähellä ja Pelicans varsinkin ekassa erässä todella kova. 1-3 -tilanteesta on toki todella vaikea nousta, mutta mahdollista sekin.
Nääh, meidän paikallisjoukkueet eivät tiedä voittamisesta yhtään mitään. Toki itse otan hyvänä vitsinä nämä tappiot,
 
Suosikkijoukkue
Lukko, Lämsän kaljaveikot
Se on näemmä ihan sama kuka Tapparaa valmentaa ja ketä heillä pelaa. Vaikka Tappara olisi koottu jostain Mestis ukoista ja junnuista niin kauden lopussa ne nostaa kanisteria.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Allu

Bobby

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Harmittaa vaan, että ei tässä ole Pelicans pelannut kun yhden ehjän pelin. Kaksi ekaa täysin ohi, mikä on jo itsessään uskomatonta kun pelataan finaaleita, sitten vedetään kohtuu hyvät reilut 6 erää, ja sitten seitsemäs on pelkäämistä ja vässyköintiä.

Oltaisi nyt edes haastettu tosissaan, mutta oma paras taso ei löydy. Toki tässä on Tapparallakin osuutensa
 

Ränse

Jäsen
Miettikää nyt että tämä on vielä Tappara heikoimmillaan moneen kauteen. Eka kausi uuden koutsi kanssa ja rebuild ja silti menevät menojaan. Kylmää kyytiä tulee olevat seuraavat x kautta muille seuroille.
 

korvakarva

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onnittelut tässä vaiheessa triplasta Tampereelle! Uskomatonta kyllä, miten yksi organisaatio voi olla niin paljon muuta liigaa edellä. Ansaittu, taas.

Pelsuilla on liian harvassa ne ehjät 60 minuuttiset. Jokaiseen tappio matsiin tässä sarjassa on mahtunut 1 täysin ohi vedetty erä, jotka ovat sitten ratkaisseet. Ainoastaan 3. pelissä paketti pysyi hyvin kasassa ja tasaista vääntöä se sitten olikin.
 

Wondermike

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toki Tapparalle täytyy tasonnostosta hattua nostaa, mutta kyllähän Pelicans suli niin rumasti kolmannen erän ekasta vaihdosta asti, että ei ole hetkeen nähty taas.

KalPa suli vieläkin rumemmin.
Mutta on se vaan kumma että nämä kauden sulamiset osuu juuri Tapparaa vastaan.

Ko? Kö?
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Oli Pelikaani ilmeisen hyvä pari erää, omaan silmään kyllä näytti myös että Tappara nukkui mutta kyllä se Pelsun hyvyyttä lie. Sitten tapahtuikin Tapparat. Sääliksi kävi nuorempaa Pelsufaniporukkaa kyllä tuollainen ryöstö. Tanus oli kyllä jäätävä yv:llä, syöttökääntö aivan maaginen.
 

Steril

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kivikovat liiganousijat
Tappara näytti jälleen miksi se on viittä vaille valmis triplamestari. Huikeaa voittamisen rutiinia ja kulttuuria.
 

eemuman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ekat pari erää oli kyllä tahmeaa. Vaikkakin toisessa Tappara oli jo hallitsevampi, niin Pelicans puolusti huolella. Mitä kolmannessa sitten tapahtui? Tappara rupesi Levtchi etunenässä pelaamaan. Ei jäänyt paljoa enää palaa Pelicanseille, vaikka vielä vähän kyseenalaisella maalilla tulivatkin tasoihin. Kun nää äijät pelaa täysiä, niin ei siinä näköjään pysy edes Liigan toiseksi paras joukkue kyydissä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös