Playoffs 2024 finaalit: Tappara (1.) – Pelicans (3.)

  • 152 203
  • 1 686

MrTriangle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mitalit jakoon, kiitti ja kuitti. Ei enää riitä usko.

Jos ollaan n. puolitoista peliä oltu edellä, kun pelattu reilut 4, niin ei se riitä. Nyt menen juomaan.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jaaha mestaruus menee siis taas Tapparalle.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sinähän se tiedät, miten olisi käynyt jos ylivoimainen avainpelaaja olisi vetänyt loppuun asti täysissä voimissa. Pelicansin kannalta helkutin hyvä, jos kaltaisesi ylimielisyys on levinnyt myös Tapparan pelaajiin. Toivotaan niin,.
Sua ei siis häiritse se, että 32 vuoden katkeruutesi Tapparaa kohtaan on perustunut vääriin tietoihin?

Ja oikeasti luulet että täysikuntoinen tsekkitaituri olisi voinut jotain sille, että Tappara pisti 7 maalia yhteen erään? Ei se mikään maalivahti ollut, eikä voinut pelata kuin korkeintaan n. kolmanneksen erästä. Jos joukkue ottaa yhdessä erässä 7-1 pataan, sitä ei yksi taitohyökkääjä käännä, vaikka olisi kuinka hyvä. Eikä se nyt maanmiehelleen Kuceralle silti pärjännyt.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Täysin unessa Lahteen, mutta niin vaan Tapparalle riitti kun pelasi viimeisen erän ja vähän jatkoaikaa. On tuo suoritustaso ja henkinen kantti vaan huikealla tasolla…
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
En tidä uskoiko joku ihan oikeasti, että Pelicans voisi voittaa mestaruuden.
Nimimerkki sopii viestiin :-)

Kyllä Pelicans todellakin voisi voittaa mestaruuden. Olihan tänään 2-2 -tilanne todella lähellä ja Pelicans varsinkin ekassa erässä todella kova. 1-3 -tilanteesta on toki todella vaikea nousta, mutta mahdollista sekin.
 

Savon leijona

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, Slovakian jääkiekkomaajoukkue ja KalPa
Se on historiaa Maukka187. Ei teidän niitä tappioita tarvitse miettiä, satutte pärjäämään niin hiton hyvin.
 

Fresh

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Onnea Tapparalle mestaruudesta. Niin kuin otteluseurantaan kirjoitin niin tämä on ollut se kausi kun Tappara olisi ollut lyötävissä, mutta kenestäkään ei siihen ole. On organisaationa niin paljon muita edellä, että mieleen tulee melkein Classicin dominanssi salibandyn puolella, vaikka toki huomattavasti pienemmässä mittakaavassa tuo. Joka tapauksessa en näe mitään syytä ettei Tappara voittaisi myös seuraavia kolmea mestaruutta, kun miettii että tällaisella "muutosten kaudella" ja vähän vajaaksi jääneellä sentteristöllä mestaruus tulee silti leikitellen.

Vähän katkeraa ränttiä itseltä mutta turhauttaa vaan muiden resursseiltaan kilpailukykyisten (lue Ilves ja IFK) organisaatioiden täydellinen kyvyttömyys taistella mestaruudesta. Tappara on kuitenkin juhlansa taas kerran ansainnut.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös