Playoffs 2024 finaalit: Tappara (1.) – Pelicans (3.)

  • 151 189
  • 1 686

bar1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paikalliset jengit
Saisi tuolle Grönborgille myös sen pari peliä lätkäistä. Kovia syytöksiä nuo käskytyspuheet. On kyllä Liigan päättäjät täysin tämän tontun ja Tapparan povarissa.
Kieltämättä minusta nuo sanavalinnatkin on aika törkeitä "Garbage move" "only purpose was to hurt" "no question about that" Salmisen pukemisesta tähän peliin. Hölmöintä tässä ajatuksessa on että jalaton gooni-Blood laitettiin pois ja jalalla parempi täysin pehmeä Salminen tilalle. Gooni-Salminen joka ei ole mitenkään fyysinen ja jolla on kokonaiset 2 jäähyä pelaamassaan 22 runkosarjapelissä ja en muista nähneeni kauden aikana yhtäkään kyseenalaista tilannetta Salmiselta (?). Itse peluuttaisin Salmista 9/10 ja Blood saisi ne jämäpelit. Nyt pelaajalle sattui virhearviointi ja joka ajoittui Pelicansille kaikista huonoimpaan aikaan mitä voi keksiä ja tämän lisäksi vielä pelattiin jatkoeriä viidellä pakilla.

En kuitenkaan puolusta Salmista, koska olihan tuo nyt ihan älyttömän paskasti suoritettu tilanne. Onneksi Heljanko on kunnossa.
 

anatomia

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, LeKi
Mitä pidempään tässä aika kuluu, niin sitä kummallisemmalta Salmisen teko tuntuu. Siihen liittyy niin paljon kummallisuuksia, että voiko olla vain aivopieru?

Ensin otetaan kokoonpanoon koko sarjan katsomossa ollut kaveri. Sitten puolustaja ajaa vastustajan maalin takana täydellä vauhdilla maalivahdin kylmäksi. Ei siis joku hyökkääjä karvatessaan tai edes joku oikeasti peliakaa saanut pakki. Vaan tämä katsomosta tähän tilanteeseen kaivettu ukko. Nythän oli hyvä peli tuo tehdä, kun ei ole vielä mitään katkolla vaan on varmasti seuraavakin peli tiedossa ja sitten ehkä ilman Heljankoa.

Käskyttikö sitten Hölö vai Nupe? Tuo jälkimmäinen kuulostaa itse asiassa yllättävänkin mahdolliselta tyypiltä siihen. Viime kauden kultamekko-iida case tuoreessa muistissa, on kaikille selvää mikä on moraalin taso Pelicans oragnisaatiossa.

Mikäs se muuten on Salmisen sopimustilanne? Onko ensi kaudelle sopimusta, vai tuliko tuossa kuitattua pahvi tulevalle kaudelle? Ei kai tuollaiselle ukolle kovin montaa tarjousta ole pöydällä?

Jos tuon noudon olisi suorittanut se 13. hyökkääjä tai Blood, niin sen olisi aivan kaikki tuominnut. Tässä tapauksessa joutuu porukka spekuloimaan. Minäkään en usko, että juuri katsomosta peliaikaa saanut kusisi omiin muroihinsa noin paljoa, että omin päin menisi tuollaisen tekemään? Se olisi kertakaikkisen hullua.

Jatkoerähän meni Pelicansin hallitessa, että voitto meni oikeaan osoitteeseen.

Monesti finaaleissa on tullut vastustajalta joku extramotivaation lähde, mikä on lopulta ratkaissut sarjan. Oli Ontuvaa Juntusta ja viime vuonna tuo kultamekko-iida tapaus. Tulisiko tästä tälle kaudelle se viimeinen niitti, joka Tapparalle homman hoitaa? Voipi olla että se pitää tehdä Kakella, mutta varmasti sekin onnistuu. Heljangolla vaan olisi todennäköisyydet olleet paremmat. Sen verran kova kolaus oli, että kehon jäähtymisen jälkeen saattaa kolotuksia olla.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tunnetta sarjaan haluttiin Jatkoajan kolumnia myöten ja tunnetta sarjaan tottavieköön saatiin. Ei pitäisi varmaan kenenkään nyt valittaa ainakaan sen puutetta? Missäköhän tämä Pelicans oli kahdessa ensimmäisessä pelissä. Iso tasonnosto ja ensimmäinen jatkoerä jopa aivan selkeää hallintaa. Tappara ei päässyt oikein mihinkään.

Huomenna on paljon pelissä.
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Työnnetään nyt oma lusikkakin tähän soppaan.
Aivan oikeutettu ulosajo. Sitä mitä Salmisen päässä liikkui ei tiedä kukaan muu kuin Salminen itse. Oma arvio, että vähän haetaan kontaktia ja asetelmaa, horjutetaan Heljangon itsevarmuutta rottailemalla sopivasti. Kun suoraan päin oli menossa aivan liian kovaa löi jarruja päälle, mutta liian myöhään ja päin tömähti. Väärin toimittu ja pikkuhorjuttamisesta tulikin iso tälli.
Sitten Heljangosta: Kokeneena kettuna näki, että päin ollaan tulossa. Hidastus josta törmäystä muutamaan kertaan katsoin ehkä hämää, mutta yleensä maalivahti nopeammin ponkaisee mailalla pelattuaan maalin edustaa kohden. Heljanko seisoi maalin takana mahdollisimman leveänä ehkä huomaten tilaisuutensa koittaneen Salmiselle jäähyn arvoisen kontaktin hakemiseen. Tämäpä sitten onnistuikin, eikä Heljanko siis tehnyt mitään väärää. Aivan yksiselitteisiä nämä tilanteet eivät kuitenkaan ole. Pelaajat käyttävät tilanteet hyväkseen hakiessaan joukkueelle etua. Onneksi Heljanko kuitenkin kunnossa ja mun puolesta piste tapahtuneelle ja mennään Jutin sanoin eteenpäin. Vaikka Tampereelle!!! (Mutta sinne vasta sunnuntaina...)
 

doktorkoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara

Liitteet

  • heljanko_kiekko.jpg
    heljanko_kiekko.jpg
    103,2 KB · kertaa luettu: 98

axe

Jäsen
Hidastus josta törmäystä muutamaan kertaan katsoin ehkä hämää, mutta yleensä maalivahti nopeammin ponkaisee mailalla pelattuaan maalin edustaa kohden. Heljanko seisoi maalin takana mahdollisimman leveänä ehkä huomaten tilaisuutensa koittaneen Salmiselle jäähyn arvoisen kontaktin hakemiseen.
Heljanko pelaa kiekkoa ykkösellä, suoraan vastakiekkoon. Hän ei ota sitä haltuun ja odottele, vaan laukoo heti kun se on hänelle lauottavissa. Siitä sekunnin murto-osan jälkeen Salminen kolaa hänet. Ei ollut edes pienenpikkuriikkistä mahdollisuutta ponkaista mihinkään, kun naamalla oli jo 90 kiloa lintua.
 

Nässy Tulvii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Heljangon casesta sen verran, että eihän tuossa nyt kukaan jääkiekkoa pelannut voi puhua vahingosta tai huolimattomuudesta...kyllähän tuo oli tarkoituksella haettu kontakti. Kaikki aika ja tila oli tehdä vaihtoehtoisia ratkaisuja eikä nyt ihan sattumalta lähtökohtaisestikaan tuonne kaahannut. Mahdoton sitten sanoa ulkopuolelta, että tuliko käsky vai pettikö Salmisen oma harkinta ja tulkinta saadusta ohjeistuksesta laittaa "hieman" Heljangolle painetta. Näistä lähtökohdista oma kurinpitopäätös on useampi peli, tosin aika sama Luutiiko salminen siellä vai ei.

Mutta en minä tuosta mieltäni pahoita, kiviä on altavastaajan käänneltävä ja pari peliä ihmettelinkin kun Pelsut oli pelillisen vaisuuden lisäksi myös haluttomia ja munattomia. Nyt tuli väriä ja tulosta garbage movella höystettynä.

Konnan poikkarista olis voinut laittaa isompaa penaltia.

Hienoa kiekkoa edessä lisää, mutta myönnettävä että neljän pelin sarja olis ollut mieleisin
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Kieltämättä minusta nuo sanavalinnatkin on aika törkeitä "Garbage move" "only purpose was to hurt" "no question about that" Salmisen pukemisesta tähän peliin.

Heh, vai että oikein törkeitä kommentteja. Kyllä kommentteja törkeämpää oli Salmisen taklaus.

Kaikkea sitä saakin vahvoilla värilaseilla pelejä katselevilta lukea. Sekä jatkoaika että muu some on täynnä niin puusilmäistä kommenttia, että oksat pois. Tuskin on törkeämpää teko ja selvempää ulosajon paikkaa tänä keväänä - hyvä jos koko kautena - nähty.

Onneksi Heljanko on kunnossa. Tuollaisessa on riski aivotärähdyksellekin ja on kai pieni mahdollisuus olemassa, että joitain oireita tulee jatkossakin, mutta eiköhän Chrisu pelaa perjantaina normaalisti ja toivottavasti omalla hyvällä tasollaan.

Se taisi olla vain yksittäisen pelaajan aivopieru ja se siitä. Eiköhän mennä eteenpäin.

***

Minulla oli jo mielessä ennen eilistä peliä, että jotain poikkeavaa tapahtumaa vaatii, että Pelicans pääsee mukaan sarjaan. Sen verran selvästi Tappara hallitsi varsinkin toista peliä Lahdessa. No, tunteita nostattava töötti nähtiin, mutta ei se luultavasti mitään ratkaissut suuntaan tai toiseen. Toki Pelicansin aitiosta näki, että joukkue sai virtaa alivoiman taposta, mutta lahtelaiset pelasivat muutenkin kärsivällisesti koko ottelun ja oli koko ajan pelissä mukana. Se hallitsikin varsinkin jatkoeriä. Siten voitto oli ihan ansaittu.

Ei Tapparakaan tuntunut Heljangon ajamisesta varsinaisesti hirveästi lamaantuvan. Toki viiden minuutin ylivoima oli heikkoa, mutta huonoa se ylivoima on ollut muutenkin. Momentum siitä saatiin ja peli pyöri Pelicansin puolustuspäässä kolmannen erän. Jatkoerät olivat sitten lahtelaisten heiniä melko selvästi.

Tappara ei ollut sysihuono (toki ns. kärkiketjut alisuorittivat Levtchi ja Konna etunenässä), mutta ei ollut kahden edellisen ottelun tasolla. Pelicans taas nosti tasoaan suhteessa edellisiin peleihin. Se jaksoi nyt kärsivällisesti puolustaa, kun piti puolustaa ja jauhaa omaa peliään. Ei ollut valtava kiire ylihyökkäämään. Edes jatkoajan hukatut avopaikat eivät saaneet Pelicansia raiteiltaan, vaan kärsivällinen jauhaminen ja jatkui. Erittäin vahva herääminen sarjaan "pakkovoiton" edessä. Hyvä muistutus taas meille kaikille, ettei sarja ole kahden pelin jälkeen ohi, vaikka toinen olisikin vienyt kaksi ekaa peliä selvästi. Nyt sarja heräsi oikeasti eloon ja perjantaina on taas iso peli. Siitä kotivoitto, niin puheet Tapparan ylimarssista voidaan lopullisesti unohtaa.

Tappio toki harmittaa, mutta ei se ollut itse asiassa mikään valtava yllätys. Samanlainen heikompi kotipeli nähtiin 2-0 -tilanteessa KalPaa vastaan. Taas on löydettävä uusi vaihde ja parannettava roimasti, jotta perjantaina voidaan tapella voitosta. Uskonkin joukkueen parantavan kollektiivina, mutta tiettyjen yksilöiden taso huolettaa.

Varsinkin Levtchi vaeltelee varjojen mailla. Itseluottamus on hukassa ja menettää jatkuvasti kiekon liian helposti sekä omissa että hyökkäyspäässä. Hyökkäyspään vahva kiekon suojaaminen kulmamyllyissä on tipotiessään. Toki ketjukaverit eivät ole millään tavalla Antonille optimaaliset, mutta tuon tason pelaajan pitäisi pystyä suorittamaan paremmin ketjukaverista huolimatta. Toki eilen moni muukin oli kaukana parhaasta tasostaan, mutta joukkueen parhaan pistemiehen kohdalla odotukset ovat korkeammalla.

Tällä hetkellä Rauhalan ja Keskisen ketjut ovatkin oikeastaan kärkiketjut, sillä ne tuottavat eniten hyökkäyssuuntaan niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin. Toki Keskisen ketjukin hävisi eilen kuvasta ja oli jäällä ottamassa voittomaalia omiin.

Pelicansilta taas Lasch on jatkuvasti vaarallinen eikä häntä meinata saada kuriin. Heidän ketjunsa on selvästi Pelicansin vaarallisin hyökkäysketju, vaikka ovat hekin toki ottaneet miinusmaaleja. Siihen päälle Horky on iskenyt maalin jokaiseen finaaliin. Muuten Pelicans kaipaa lisää leveyttä onnistujien rintamalle, jotta voivat vielä kääntää sarjan. Mm. Juhamatti Aaltonen vaikutti jatkoerissä vaaralliselta ja hyvää pyöritystä saivat muutkin aikaiseksi. Maalinteko vain on vaikeaa, kun molemmat puolustavat hyvin ja maalivahdit ovat tulikuumia.

Jos maanantaina peli lipui vähän "liiankin helposti" Tapparalle, niin huomiselle on odotettavissa todella kuuma kiekkoilta. Toivottavasti nähdään laadukas, vauhdikas ja jännittävä peli.
 

taspmas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Örebro. Turisti liigakartalla.
pelattuaan, kyllä. Kuvassa kiekko ympyröitynä.
Typerää Salmiselta, KYLLÄ. Ulosajo oikeutettu. Mutta miksi ihmeessä Heljanko pelaa kiekkoa tuolla kaukalon kaikista kapeimmalla kohdalla kun siinä etupuolella olisi ollut metri tilaa mennä kiekkoa vastaan ja näin tehdessään Salminenkin olisi mahtunut tuolla samalla holtittomalla linjalla ohittamaan törmäyskurssin. Kyllä useimmat maalivahdit pelaa sitä kiekkoa mahdollisimman lähellä tuon alueensa reunaa ja menee sitä kiekkoa vastaan, jotta on nopeammin kiekossa kiinni. Ja samalla jättää sen maalin takaosan, joka on valmiiksi kapea kohta, mahdollisimman vapaaksi.

Siltikin älyvapaata toimintaa Salmiselta, en sitä puolustele. Mutta tuokin tilanne olisi ollut vältettävissä vähän erilaisilla ratkaisuilla puolin ja toisin.

Edit. Lisätty kuva, kun kiekko on alueella, jossa Heljanko sitä jo voisi pelata. Miksi se on tuolla metrin päässä, voiko joku kertoa?
 

Liitteet

  • IMG-20240425-WA0005.jpg
    IMG-20240425-WA0005.jpg
    117,9 KB · kertaa luettu: 57
Viimeksi muokattu:

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Konnan sikailu huomattu vihdoin MTV.lläkin. Kummasti Tapparafanit uhriutuu Heljangosta, mutta tämä vähintään yhtä törkeä tilanne sivuutetaan vaikenemisella.

Vähän enemmän odotin ennen sarjaa Tapparafaneilta asiantuntemusta ja omien sikailujen huomaamista.
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Konnan sikailu huomattu vihdoin MTV.lläkin. Kummasti Tapparafanit uhriutuu Heljangosta, mutta tämä vähintään yhtä törkeä tilanne sivuutetaan vaikenemisella.

Vähän enemmän odotin ennen sarjaa Tapparafaneilta asiantuntemusta ja omien sikailujen huomaamista.

Todella tyhmä ja turha niitti yläselkään ja vieläpä hyökkäyspäässä. Ansaittu kaksi minuuttia. Ulosajoko tuosta olisi pitänyt mielestäsi antaa? Eihän tuossa ole juuri keskusteltavaa. Tuohan meni ihan oikein.

Tuollaisia nyt aika ajoin peleissä näkee, Salmisen törkytemppu taas oli aika paljon harvinaisempi. Näköjään sekin voi jakaa mielipiteet, vaikka eihän tuota kukaan rehellisesti peliä seuraava voi järkevästi puolustella.

Jollain Heljangon sijainnilla spekulointikin on hassua. Jatkuvastihan veskari sinne aivan maalin taakse menee, eikä siellä odoteta vastustaja ajaa suoraan päin kovalla vauhdilla.

Edit: Jaa, tässä taidetaan keskustella trollien kanssa.
 
Viimeksi muokattu:

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Todella tyhmä ja turha niitti yläselkään ja vieläpä hyökkäyspäässä. Ansaittu kaksi minuuttia. Ulosajoko tuosta olisi pitänyt mielestäsi antaa?
Kyllä. Kiekoton pelaaja ei kait voi olettaa että tullaan selkään vauhdilla. Eli aika suojaton on pakki tossa. Huomaat vielä että hyppää päälle ja koittaa niskaankin lopussa huitasta. Loukkaantumisriski on tuossa suhteellisen suuri Ulos ja 2 peliä kakkua.
 

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
Konnan sikailu huomattu vihdoin MTV.lläkin. Kummasti Tapparafanit uhriutuu Heljangosta, mutta tämä vähintään yhtä törkeä tilanne sivuutetaan vaikenemisella.

Vähän enemmän odotin ennen sarjaa Tapparafaneilta asiantuntemusta ja omien sikailujen huomaamista.
Et muuten itse ole tainnut millään muulla tavalla kommentoida Heljanko-tilannetta, kuin syyttänyt Heljankoa filmaamisesta.

Niin kovasti täällä nyt Tappara-leiriä haastat milloin mistäkin, että olisiko hyvä aloittaa ihan peilistä, ja sen jälkeen laittaa jäitä hattuun.

Saattaisi nimittäin johtaa ihan asialliseen keskusteluunkin ottelun tapahtumista.
 

Veath_86

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Salmisen ajo oli turha mutta jos tarkasteluun laitetaan nämä Salmisen ja Kontiolan teot niin, Kontiolalle pelikieltoa eikä Salmiselle. Ja voi teitä säälittäviä ihmiskohtaloita jotka foliohattu päässänne jankutatte käskytystä.
 

Radiomäki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans...ja aiemmat Kiekkoreippaan jälkeläiset
Hevosmiesten tietotoimiston varma tietohan kertoo, että Salminen ja Heljanko vanhoina tuttuina näkivät toisiaan sattumalta Tuulosrievä-ostoksille yhtäaikaa osuessaan itsenäisyyspäivän tienoilla. Siinä kun aikansa höpöttelivät ja kiire oli ehtiä kotiin Salkkareita katsomaan, niin erotessa Heljanko huikkasi Salmiselle kaverillisesti "törmäillään" ja Saku tähän vastasi iloisesti "ilman muuta!" Pelikiireiden takia ja kun Saku ei ollut kokoonpanoonkaan mahtunut, tähän ei ollut aiemmin ollut mahdollisuutta. Nyt sitten kaverukset pääsivät tämän yhteisesti jo viime vuonna sovitun jutun toteuttamaan!!!
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Et muuten itse ole tainnut millään muulla tavalla kommentoida Heljanko-tilannetta, kuin syyttänyt Heljankoa filmaamisesta.

Niin kovasti täällä nyt Tappara-leiriä haastat milloin mistäkin, että olisiko hyvä aloittaa ihan peilistä, ja sen jälkeen laittaa jäitä hattuun.

Saattaisi nimittäin johtaa ihan asialliseen keskusteluunkin ottelun tapahtumista.
Heljangosta typerä kontakti Salmiselta. Yritti jarruttaa mutta oli huolimaton. Osuma selvä ulosajo ok ei pelikieltoa. Käskytysjutut turhaa höpinää. Yhä sitä mieltä että kontakti oli ja ulos ok, mutta Heljanko korosti sitä. En tämän jälkeen enempää kommentoi tuota tilannetta. Riittikö?
 
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä. Kiekoton pelaaja ei kait voi olettaa että tullaan selkään vauhdilla. Eli aika suojaton on pakki tossa. Huomaat vielä että hyppää päälle ja koittaa niskaankin lopussa huitasta. Loukkaantumisriski on tuossa suhteellisen suuri Ulos ja 2 peliä kakkua.

Sehän on Pelicansille parempi vaihtoehto, että Kontiola on kentällä. Pelikielto sataisi Tapparan laariin. Ilman muuta muutama ottelu pelikieltoa, puollan. Mattson tai Tanus tilalle.

Poikittaisia mailoja tulee pelissä paljon, liikaa. Se on sitten monesta seikasta kiinni, miten tilanne eskaloituu. Jäähy selkeä, 5min en purnaisi. Muutaman poikkarin mielellään jäisin näkemättä herra Tyrväiseltäkin vihellyksen jälkeen käsivarsille tai kylkeen.
 

Jarna90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Sehän on Pelicansille parempi vaihtoehto, että Kontiola on kentällä. Pelikielto sataisi Tapparan laariin. Ilman muuta muutama ottelu pelikieltoa, puollan. Mattson tai Tanus tilalle.

Poikittaisia mailoja tulee pelissä paljon, liikaa. Se on sitten monesta seikasta kiinni, miten tilanne eskaloituu. Jäähy selkeä, 5min en purnaisi. Muutaman poikkarin mielellään jäisin näkemättä herra Tyrväiseltäkin vihellyksen jälkeen käsivarsille tai kylkeen.
Toki menetettiin se 5 min. Toisaalta mietin Tappara yv aikana, että kuvittelenko vain mutta yleensä 5 min yv.llä jengi passivoituu ja kuvittelee että aikaa on. Monesti 2 min yv on jopa parempaa menoa kun nuo 5 min. + av jengi saa 5 min taposta aina hirveän boostin.
 

doktorkoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllä. Kiekoton pelaaja ei kait voi olettaa että tullaan selkään vauhdilla. Eli aika suojaton on pakki tossa. Huomaat vielä että hyppää päälle ja koittaa niskaankin lopussa huitasta. Loukkaantumisriski on tuossa suhteellisen suuri Ulos ja 2 peliä kakkua.
hyppää päälle? kannattais käydä specsaversilla.
Kaatuu polvilleen molemmin puolin Puution selkää, saattaa kaatuessaan osua mailalla päähän (kypärään), mutta sekin kaatumisen seurausta

Poikkari oli todella törkeä, siitä ei kahta sanaa, mutta toi sun loppukuvitelma....
 

AwiRanne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Paksut kirjekuoret, Air Baltic
Kui toi Salminen pelaa niin vähän kauden aikana. Kommenteista päätellen on joku top 5 pakki liigassa mikä olis hyvä pitää kentällä mut sit kuitenkin vaan 20 peliä runkosarjassa. Varmaa loukkaantuninen
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Ehkä olen naiivi, mutta mihinkään käskyttämiseen tai suunnitelmallisuuteen en kyllä pysty uskomaan. Mutta sitä pidän ihan mahdollisena, että a) pari peliä poppareilla istuneella Salmisella meni lataus yli kun sai näytönpaikan ja b) Niemelä on ennen peliä painottanut intensiivisyyttä, aggressiivisuutta ja Heljangon horjuttamista menemällä iholle. Noiden yhteisvaikutuksesta sitten Salmisella kiehahti yli. Mutta tyhjää ja turhaa spekulaatiotahan tämäkin on.
 
Suosikkijoukkue
Kärpäsen Karelin.
Ainakin minä kuuntelin ja siinä mikään ei viittaa kyllä pukemiseen vaan tuohon törmäykseen.

Englanniksi lehdistötilaisuudesta :

" It was a garbage move from Pelicans to dress that guy, he was out there on purpose to hurt there is no question about that. Why would he be dressed otherwise " ?

Suomeksi lehdistötilaisuudesta :

" Se oli likainen temppu Pelicansilta pukea tämä kaveri, hän oli askissa tarkoituksenaan satuttaa siitä ei ole kysymystäkään. Miksi muuten hän olisi pelaavassa kokoonpanossa ? "
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös