Playoffs 2023 puolivälierät: Lukko (3.) – HIFK (6.)

  • 85 392
  • 872

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onpa ihme itkemiseksi mennyt tämä ketju. Voimia kaikille!

Vähän harkitsin huomenna Helsinkiin lähtöä, mutta turhan tiukalle menee töiden puolesta, niin joudutaan tyytymään cmoreen. Onneksi Alkio tulkitsee matsin huomenna.

IFK taitaa olla 75-80 prosenttinen suosikki yhä jatkoon. Ei tässä silti auta kuin jatkaa peli kerrallaan meininkiä ja tuoda ratkaisu Raumalle
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Se on ihan sama kuka tästä jatkoon menee, ei tule voittamaan tänä keväänä yhtään mitään.
 

lusmumuumi00

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Jos huomenna ifk voittaa niin Ifk:n kannattaa ehdottomasti pysyä pois kurinpidosta. Liiga haluaa tamperelais-finaalin ja Ifk:n tähtien saaminen pois alkusarjasta olisi lottovoitto.
Ei muuten vieläkään mitään ideaa, pitääkö sanoa ifk vai hifk.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Näyttää taas kerran siltä, että IFK:n brändi kiinnostaa ennen kaikkea muiden joukkueiden kannattajia. Mikä on ymmärrettävää, koska Suomen kaunein seura houkuttaa tietysti heitäkin, vastustamattomasti.
Se brändi on joskus kiinnostanut ja ollut aika kovakin. Nykykontekstissa sen mainitseminen liittyy yleensä vertailussa nykypolven velliperseilyyn, jota HIFK:ssa harrastetaan niin kuin muuallakin. Ja vielä vuosi vuodelta enemmän ja enemmän.

Nyky HIFK ei mielestäni tee kunniaa sille brändille, joka on ollut joskus olemassa ja voinut hyvin. Brändi on näin ulkopuolisen seuraajan silmissä enää Nordiksen rasvaisen hajuista popcornia, sekä rokkia. Ei muuta.
 

Stratman

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos huomenna ifk voittaa niin Ifk:n kannattaa ehdottomasti pysyä pois kurinpidosta. Liiga haluaa tamperelais-finaalin ja Ifk:n tähtien saaminen pois alkusarjasta olisi lottovoitto.
Ei muuten vieläkään mitään ideaa, pitääkö sanoa ifk vai hifk.

Jos sen sanoo niin se on aina IFK. Ei hifk eikä varsinkaan hifki. Kirjoitettuna voi olla myös HIFK, mutta itse kirjoitan sen myös IFK.
 

Zapp

Jäsen
Suosikkijoukkue
JVDT, Suur-Lukko
Brändi mainittu jälleen! Aivan uskomatonta kuinka vahvana se elääkään maaseudulla!
Näin sitä aihetta pystyy välttelemään, että onhan HIFK-osasto ollut ihan uskomattomassa valitusvireessä tämän sarjan aikana. Pitäisi meidän muiden olla vain hiljaa ihmettelemässä sivusta kun täällä alkaa hirveä mökä jokaisesta tilanteesta jonka tuomari tai kurinpitäjä on tuominnut tai jättänyt tuomitsematta.

Ikoselle tuli näköjään kolme peliä. Se kärsitään ja mennään eteenpäin, eiköhän siinä aihettakin ollut. Ei tarvitse Helsingissäkään pelätä pelaajien hengen puolesta nyt sitten. Nyt kun unohdetaan nämä muut asiat niin onhan tää viihdyttävä sarja ja kyllä tässä huomista peliä odottelee jo kovasti. Toivottavasti pelin jälkeen pääsee sitten ostamaan lippuja keskiviikon peliin.
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No niin, teurastaja-Ikonen sai kakkunsa ja muut voidaan keskittyä huomiseen peliin.

Noudattaako huominenkin tuttua kaavaa aiempiin sarjan peleihin verrattuna, ja Lukko tulee kovaa alussa ja hallitsee ekaa kymppiä? Vai tuleeko HIFK heti pelin alkuun kovaa ja korkealta, ja lyö vastustajalle luun kurkkuun? Tietysti vaihtoehto C on se, että molemmat joukkueet tulevat heti saatanallisella draivilla peliin, jolloin focus hukkuu kaikilta heti kättelyssä kun vauhtia on enemmän kuin Monzan ajoissa. Vai mennäänkö vaihtoehdolla D, eli molemmat tulevat heti alkuun pelaamaan tarkkaa kyttäyskiekkoa?

Kenellekään kentälle menevälle pelaajalle ei tarvinne huomisen pelin tärkeyttä erikseen mainostaa. Lukolla siinä mielessä hyvä tilanne, että ei tarvitse ajatella yhtään pelin hienouksia, vaan kliininen peli ja viimeistely riittää. Ja toisaalta taas HIFK:lla hyvä tilanne, kun pääsee kotona toistamiseen yrittämään katkaisua. Ensimmäinen yritys oli niin järkyttävän paskaa peliä, että toivottavasti huomenna tekemisen taso on montaa luokkaa parempaa. Ja toivottavasti mökki on huomenna täynnä, ja HIFK saa hyvän buustin kotijoukkueena kannustamisesta.

Ja toivon myös, ettei kenellekään kentälle menevälle pelaajalle tarvitse erikseen mainita, että nyt-ei-ole-oikea-aika-ottaa-idioottimaisia-jäähyjä! Tai siis totta kai Lukon jäähyt otetaan ilolla vastaan, mutta jos ne tulee jonkun älyttömän sekoilun seurauksena jossa vastustaja loukkaantuu, niin ei kiitos. Luulen, että vastapuolella ajatellaan ihan samoin.

Reilu 20 tuntia, ja taas mennään!
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Lisätään edellisen käyttäjän listaan vielä se, että IFK:n oma sääntörikekin on monen käyttäjän toimesta laitettu Lukon piikkiin.
 

Sipilpe

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tän ketjun anti on ollu ihan täyttä paskaa. Molempien fanien taholta.

Kaukalossa on aivan helvetinmoinen trilleri menossa, mutta täällä lätistään vaan kurinpidosta ja heitellään paskoja provoja. Huomenna jatkuu ja kävi miten kävi, niin sarjan voittaja menee ansaitusti jatkoon. Kätellään sitten viimeisen loppusummerin jälkeen.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kuinka suuri menetys Henri Ikonen on? Mennyt itseltä ohi kun olen seurannut tätä sarjaa kohtuullisen vähän.

Eipä Lukko tuohon kaadu tai voita. Varmaan luokkaa Eetu Tuulola Ilvekselle.

Turha se on yhden miehen perään jäädä itkemään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös