Playoffs 2023 puolivälierät: Lukko (3.) – HIFK (6.)

  • 85 354
  • 872

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Tuossa Melart itsekin tajusi heti poikkarin jälkeen, että nyt ei ollut fiksu, ja laski mailaansa ikäänkuin tieden mitä tuli tehtyä. En tiiä mistä toisesta kuvasta puhutte, mutta olihan se selkeä poikkari suoraan naamaan. Jostain kuvakulmasta saattaa näyttää että nyrkki osuu, mutta koska maila on nyrkin sisällä, niin kyllä se vahinkoa tekee tuollaisella tökkäisyllä vaikka osuisikin vähän nyrkkiä sekä mailaa samanaikaisesti. Puhdasta nyrkkiä tosta ei saa mitenkään.

EDIT: ja jos verrataan Christofferin tapaukseen, niin tässähän Hakulinen ei tehnyt mitään. Christon tapauksessa häntä agitoitiin kevyellä poikkarilla, johon vastasi ja sattui osumaan naamaan. Ihan eri tilanteet myös.
 

Kaveriini

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ,Washington Capitals, Detroit Red Wings
Mutta kaikesta huolimatta todella viihdyttävä sarja ollut tähän mennessä. On nää kevään pelit aina vaan niin hienoja :)
 

Vaakuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Pataanko ottelusarjaan takas?

HIFK 2-0 johdossa. Jotain pitää yrittää Virtasen tehdä. Ja vois jopa sanoa että jotain radikaalia.

HIFK:nhan ei tarvi kuin periaatteessa pitää nykyinen "kotietu".

Mitä Virtanen voi tehdä?
 

Joe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalaiset joukkueet (jokerit on venäläinen)
Ei nyt sinänsä hirveesti kiinnosta, mut ei mun silmään ole poikkari, vaikka kuinka niin haluaisi edes nähdä.
 

EngAge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joku Lukkolainen kun olis paikastaan laittanu mustaa reppuun, niin olis eri lähtökohdat keskiviikon peliin.

Maalintekopeli ja sen Lukko hävis. Ihme, ettei selkeämmin.

Keskiviikkona melkeinpä pakkovoiton paikka. Jos Lukko ei saa maalintekokipsiään hajotettua niin kausi on siinä.
 

JPriest

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Tuolla toisessa ketjussa näkyy kuvat kun hanska osuu käkättimeen. Pyydä äitiäsi tai isääsi ostamaan rillit ja katso sen jälkeen uudelleen. Vaikka harmittaa ja lätkästä kyse niin voihan sitä silti asiassa kestää.
Siinä tapauksessa se on päähän kohdistunut taklaus.
 

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Onks maalinedusta kahakassakin lyönti päähänkohdistunut taklaus.

Eiku se on sucker punch eli hockey play ja näistä ei oo annettu pelikieltoa ja Toporowskin vastaavakaan ei tuonut pelikieltoa joten filmaavalle rotta-hakuliselle (hyi helvetti mikä kapteeni) vähintään kolme peliä.
 

Forever#88

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Jos tästä ottelusarjasta kukaan on kiinnostunut, niin minusta on kiinnostavaa tarkkailla keskiviikkona erityisesti paria asiaa. Mitä Marko Virtanen keksii tai kokeilee ratkaisuksi Lukon maalinteon sietämättömään vaikeuteen? Nyt ei näytä siltä, että ihan pikku hiomisella padot aukeavat. Ja IFK:n peliin sisääntulo on ollut molemmissa peleissä heikko, todella heikko. Miten Peltonen lataa joukkueen keskiviikkoon? Ottelun alut ovat Lukon vahvuusalue, ja keskiviikkona Lukolla on totisesti jo tekemisen paikka.
 

Joona D

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK ja Boston Bruins
Virtasen haastattelua kun katsoi, niin sain isoja flashbackeja keväästä 2018. Eli tietty sarjasta IFK - JYP. Virtasen jengi on tässä kohtaa kevättä jo kerran pudotettu, eiköhän hoidu nytkin.

Todella tärkeä voitto, jos tästä olisi tullut takkiin + Melart ja Berglund poissa, niin voi vain kuvitella kuinka eri tilanteessa oltaisiin. Kaikki mahdollisuudet jopa sweeppiin, vaikka Lukko tulee ylihuomenna taatusti hyvin ja kovaa, eikä tappio olisi mikään odottamaton asia.
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kovaa se poikkari tuli naamaan. 5 peliä tai farssi kurinpidolta
Voin kertoa että jos Ilari Melart vetää poikkarilla leukaan, niin 20min myöhemmin et ole pelaamassa kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kyllä siinä leualle hiukan lisäsuojaa sen jälkeen tarvitaan, ja aika suurella todennäköisyydellä myös lääkinnällisiä toimenpiteitä.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: EPK

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Mitä Marko Virtanen keksii tai kokeilee ratkaisuksi Lukon maalinteon sietämättömään vaikeuteen?
Noh, 11 pelin syöksyssä ollaan niin ei se siitä enää oikene. YV ollut kuraa 62 peliä eikä ole vielä jumpattu kuntoon, ei ole tulossakaan.

Rehellisesti uskon että ainut millä tämä voi enää kääntyä on se, että Marko Virtanen on aamulla työtön.

HIFK jatkoon 87-13
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Ja minä ymmärrän tuskanne. Mutta. Lukko on ollut hyvä. Ei todellakaan mikään kriisijoukkue tuolla jäällä. Toki yksi tehty maali voi saada sen näyttämään siltä.
Itseasiassa Lukko on kriisijoukkue juuri sen takia, että tekee sen yhden maalin. Yhdellä maalilla voitetaan todella harvoin jääkiekossa.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hakulinen hoitanut rotan rooliaan aika hyvin tähän asti. Pelaa suht rumasti ja heittäytyy itse näyttävästi sopivissa kohdissa. Sai hommattua yhden jäähynkin tuolla. Olikohan kolmannessa vai jatkoajalla. Olin itse käsittänyt erilaiseksi pelaajaksi, mutta ei ole rehellisyyden nimissä tullut Lukkoa paljon seurattua.

Toki voi olla, että pitkässä juoksussa tuollainen toiminta vie huomiota itse pelaamiselta.

Sai kuitenkin Melartin lyömään päähän kun oli tulossa haastelemaan, joten siitäkin vitosen ylivoima ja sulka hattuun. IFK:n pelaajien taas täytyy keskittyä omaan hommaansa ja antaa vastustajan tehdä temppujaan.

Kovia ja tasaisia vääntöjä on ollut tähän asti kuten olettaa saattoi. Lukko hallitsi ensimmäistä ja IFK tässä pelissä niukasti parempi. Tätä kaavaa varmaan jatketaan, että kotijoukkue on hieman niskan päällä. Mitään ei saa ilmaiseksi.

Melartin poissaolon IFK kestää kyllä, mutta Berglund olisi todella tärkeää saada takaisin. Salin ja Luhanka remmiin ja keskiviikkona taas uusi taisto.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Voi nyt hyvä luoja. Vastaavia tilanteita tapahtuu jokaisessa pelissä kymmeniä molempiin suuntiin. Ei siellä joka kerta olla antamassa poikkaria naamaan. Törkeä temppu, ei ehkä tarkoituksellinen. Ei todellakaan kalasteltu.

Tai sanotaan näin että jokainen vihellyksrn jälkeinen rähinä on yhtä kalasteltu kuin Hakulisen Melartin luokse luistelu.
 
Suosikkijoukkue
Lukko
Toisessa ottelussa nähtiin loistavaa maalivahtipeliä ja vähemmän loistavaa ylivoimaa. Lukko on nyt tehnyt viimeisessä kymmenessä ottelussa vain kerran enemmän kuin yhden maalin varsinaisella peliajalla, se kerta oli tyhjennysmyynnin kokenut Sport noin kuukausi sitten ja ei tuossakaan pelissä maaleja kahta enempää saatu aikaan.

Kuten Piipposen, niin en Melartinkaan tapaukseen jaksa ottaa sen enempää kantaa. Liigan kurinpito arpoo tähänkin satunnaisgeneraattorilla pelikiellon kestoksi jotain nollan ja loppukauden väliltä. Toista peliä en paikan päällä nähnyt joten vaikea sanoa oliko hallissa jo playoff tunnelmaa, mutta ainakin ruudun välityksellä vaikutti että kaukalossa alkoi jo näkymään kevään merkkejä. Miltään klassikkosarjalta tämä ei kyllä vielä vaikuta, mutta eihän sitä tiedä jos Lukon tuskan kasvaessa penkin takana nähtäisiin pian UTJ ja Nordiksella kaikuisi "Kalle on Pelle"-huudot.

Kumpi tästä jatkoon meneekään, niin yv-peliä on syytä petrata rutkasti jatkoa varten. Jollei Hifk ennen ollut tässä sarjassa tarpeeksi iso suosikki, niin nyt viimeistään se näyttää melkeinpä varmalta jatkajalta. Pelataan ne pelit nyt kuitenkin ensin, josko se 2-0 johto olisi se kaikkein vaikein myös näin ottelusarjatasollakin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös