Playoffs 2022 puolivälierät: TPS (4.) – HIFK (5.)

  • 144 554
  • 2 037

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Huomenna seiskapeli ja siihen sitten ratkeaa. Kyllähän tästä olisi mielellään sen voiton raapinut, mutta ei pojilla oikein lähde Helsingissä näissä peleissä. Huomenna sitten Turussa halli niin täyteen kuin mahdollista ja sellainen hornankattila päälle. Hyvin HIFK tässäkin pelissä peliä käänsi ja useampi ylivoimahyökkäys Tepsin päätyyn. Siihen kun lisätään useampi löysä syöttö tai kiekon kanssa näprääminen, joista tuli useampi pidempi pyöritys omiin. Syö tuollaiset aivan turhaan energiaa, joten huomenna ne pois ja pommitetaan Halonen kanveesiin.
 

Kimmo_Ahteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mä olen ensimmäisen maalin suhteen @AAPEEli n kanssa samoilla linjoilla. Olisi pystynyt iskemään Pyyhtiään aikaisemminkin kiinni. Nyt päästi turhan lähelle vetämään ja olihan se täydellinen laukaus luistelusta. Enemmän kuitenkin Pyyhtiän hyvyyttä kuin Motinin huonoutta. Ja onhan se minunkin katsomosta helppoa kommentoida.
V
TPS:n ekassa maalissa yksi syypää oli Hirvonen joka lähti vaihtoon ja jätti laidan auki. Åsten ei ehtinyt vaihdosta puolustamaan laitaa ja TPS:n hyökkääjällä oli baana vapaana. Hyvä veto suoraan luistelusta patjan yli ja rällän ali. Joo, Halonen olisi voinut ottaa kiinni, mutta tunnustusta on annettava turkulaiselle hyökkääjällekin. Ei tollasia vetoja ihan kaikki kuitenkaan vedä.
 

Knutsen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Kings
Yllättäin Turussa ei tiedetä että rantalelujen heittely loppui jo vuosia sitten.
En muista enää, kun pari vuotta ollaan lopetettu kauden viimeiseen peliin. Mutta teillä niiden keräilystä sen verran kokemusta lienee, että uskotaan sitten. Seurattiinko tässäkin coolisti jotain amerikkaa ja luovuttiin hienosta omasta junttiperinteestä vai onko syy ekologisuudessa tmv?
 

MSU

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En muista enää, kun pari vuotta ollaan lopetettu kauden viimeiseen peliin.
Niin, tässäkin logiikassa on aika paljon aukkoja, mutta ymmärtäähän sen ettei Turussa näissä katsomokulttuurin asioissa olla aivan perillä kun ei siellä katsojiakaan hirveästi ole.

Mutta itse ottelusarjaan, niin ei vieläkään kumpi ole hirveästi vakuuttanut. Noutaja tulee ja lujaa kuka ikinä tästä meneekään jatkoon.

Ja noin nopealla katsomisella olipa Rafkinin boksi kevyt tänään.
 

Latenight

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Stadi/Åbo

Nyt on introspektion paikka. Geeli pääsi meidän ihon alle ja meillä lähti laukalle, kun luettiin viivoittimella pressilitterointeja. Seurauksena paljon turhaa Vanhankaupunginkosken paskavettä ja ulinaa. Teillä lähti muukalaislegioonat ja Törmäset meidän reagointiin ja sen seurauksena se Aurajokikin tärveltiin samaan paskaiseen kuntoon. Ruotsalaiseen diskuteeraustapaan olemme molemmat väärässä, eiks niin.

Game7. Nautitaan - en vielä muutama vuosi sitten olisi pitänyt tätä rivalryna. Kevät on upeaa aikaa - molemmissa pääkaupungeissa. Paras voittakoon jne! Nuollaan sitten haavamme ja muita hokijargoneita tähän loppuun.
Hienoja kielikuvia ...selkeetä politiikkoainesta
 

blackhawk

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Chicago
Jännittää jo nyt…hyvää odotusta palstaveljille! Ensimmäinen game 7 Turussa ikinä. Parempi voittakoon.
Todella mielenkiintoinen huomio! Ehkä jo tuon takia sarjan piti venyä seiskapeliin. Lippuja on vielä runsaasti myymättä, mutta toivottavasti väki herää. Nyt on Turussa harvinaista kiekkodraamaa tarjolla.

Yhtään ei tiedä mitä odottaa. Nelospelin jälkeen voittojen oltua tasan 2-2 oli samat fiilikset. Nyt vitos- ja kutospelissä Tepsin peli on näyttänyt paremmalta mutta sama koskee vastustajaakin, joten voimasuhteet ovat edelleen täysin auki.

Pitäisi kai mennä jo nukkumaan, mutta Nordiksen reissun jälkeen käy vielä niin kierroksilla, ettei nukkumisesta oikein tule mitään. Seiskapelin jälkeen sama varmasti toistuu riippumatta siitä onko voitettu vai hävitty. Kevät on hienoa aikaa!
 

Tuuletin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps, änäri suomalaiset
On helvetin hieno sarja käsillä. Hifk pelasi eilen parhaan pelinsä ja jopa ansaitsi voiton. Ekan erän taaperuksen jälkeen tepsiltä hieno nousu mutta hifkin tahto riitti viemään karavaanin vielä kerran turkuun. Tämän sarjan jälkeen voitti kumpi tahansa loput vastustajat ovat hajuttomia ja mauttomia. Olisipa tämä ollut finaali. Kiitos hifkille etukäteen hienosta sarjasta jos vaikka vitutukselta ei pysty kirjoittamaan tänne ennen ensi syksyä. On tää vaa hienoo.
 

Greffin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pittsburgh Penguins
Tuo on jo huonoa komediaa katsoa tuota Halosen maalivahtipelaamista. Vähän säälittää, että miksi hän joutuu maalille pelistä toiseen.

Helppoja menee sieltä täältä. On TPS:lle aivan sama, vaikka he olisivat ihan jyrän alla koko pelin(en sano, että olisivat olleet) niin hyvinkin pystyvät tekemään vaikkapa kolme maalia. Sen kun laukoo maalia kohti ja ei mielellään päin. Kohti tulevat Halonen usein torjuu eteensä ja ylösnouseminen tai sivuttaisliike kestää tunnin.

Aivan perseestä kannattajana katsoa kun maalilla tärisee tuollainen maalivahti, eikä ilmeisesti muuta vaihtoehtoa ole. Jokainen voitto tuntuu aina täydeltä ihmeeltä tuollaisella kassarilla.
 

SOF1969

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, KKV
Taivas on näemmä aivan sininen, tulee upea pelipäivä. Oli eilen hallilla mahtavaa huomata että Turun suunnalla on alkanut vapisemaan muutakin kuin friikki-Posankan saparo.

Kohta mennään. Ei muuta kuin "Suck my Turku", vai miten se teidän matkailuslogan menikään.

Game on!
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Mikäs on muuten Tepsin historia seiskapeleistä? IFK on voittanut kahdesti (04 Ilves himassa ja 11 Jokerit himassa) ja hävinnyt kerran (18 Kärpät vieraissa). Jatkoille ei olla vielä kertaakaan menty.

Liigan kokonaistilastohan on seiskapeleistä ihan todella kovasti kotijoukkueen puolella eli TPS:llä ei ole tänään mitään muuta kuin hävittävää...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Liigan kokonaistilastohan on seiskapeleistä ihan todella kovasti kotijoukkueen puolella eli TPS:llä ei ole tänään mitään muuta kuin hävittävää...
No ei ole kyllä meilläkään. Vaikka mestaruutta ei todellakaan ole tällä kaudella tulossakaan(mv-peli ja myös muut pelilliset puutteet), niin olisihan tähän jäänti todella iso pettymys ja epäonnistuminen. Ja ei siis mitenkään nyt niin, että TPS olisi niin huono. Ylipäänsä jo se, että avaukseen ei saada kotietua, on mennyt alakanttiin.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Tulee kyllä mielenkiintoinen peli, koska näytön paikka on molemmilla. Toinen paikaa 4 sakkiin mitalipeleihin, toisen kausi päättyy karvaaseen pettymykseen. IFK onnistunut kerran ryöstämään jatkoilla pelin Turusta, 2 kertaa mennyt kotijoukkueelle.

Prosentit omissa papereissa ihan 50-50, molempien voitolle keksii läjän syitä, kunhan nyt olisi tiukka peli, eikä kummaltakaan mikään ulospuhallus ja peli ensimmäiseen erään pakettiin. Tiukka sarja ansaitsee tiukan päätösottelun, ei kuitenkaa jatkoille asti, siitä vähän paskat muistot kahdesta aiemmasta pelistä.
 

alessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Markus Nurmi, Leevi Teissala, Lukas Wernblom
Game seven! On tää hienoa! Kiitos hienosta sarjasta turkulaisille, parempi voittakoon tänään!

On tää sellasta tunteiden vuoristorataa että tätä tulee varmasti mietittyä vielä vuosienkin jälkeen. Eka seiskapeli koskaan Turussa ja tänään on luvassa kolikonheittoa. Voi mennä aivan kummalle vaan. Hieno sarja!
 

Axroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, S.Koivu
Game 7!

Onhan tämä ollut mahtava sarja tähän asti!

Eilen pelattiin yksi erä ja katseltiin kaksi. Tänään se riittää vain lomille.

Pelirohkeus. Pitää uskaltaa pelata kiekolla ja paineistaa ylhäältä.

Alkais jo!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös