Playoffs 2022 puolivälierät: Tappara (1.) – Lukko (8.)

  • 52 724
  • 498

SJK10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Erikoistilanteet toisinpäin niin Tappara olisi ollut lomilla jo eilen. Vaan eipä ollut, ja Tappara ansaitsi jatkopaikkansa näin. Luvattoman surkea oli Lukko pitkään niin yli- kuin alivoimalla. Ja tappara taasen loistavan hyvä.

Vähän vaisuksi sarja jäi pelillisesti jokatapauksessa. Ainut playoffs-peli nähtii eilen Raumalla, muut matsit oli vähän sellaista runkosarjan tiistai-illan pelailua.

Onnea jatkoon vaan.
 

Proffa_20

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Chicago Blackhawks & FC Bayern München
Yhdeksäs(!) perättäinen välieräpaikka Tapparalle. Täysin hurjaa suorittamista, suorastaan konemaista. Siis ihan älytön saldo. Urhoollisesti ja antaumuksella Lukko kyllä taisteli, mutta tuo Tappara on vaan ihan tajuton kone.

Hieman kateellisena voi kyllä katsella tuota Tapparan konemaista ja vuoren varman tasaista suorittamista vuodesta toiseen. Huomaa kyllä, että ikinä ei olla tyytyväisiä siihen nykytilaan ja se näkyy urheilullisena menestyksenä ja tasaisuutena.

Todellinen dynastiaseura.
 

Apheu

Jäsen
Kiitos Lukolle ja heidän kannattajilleen hyvästä väännöstä. Teillä on hieno joukkue ja mahtavia pelaajia, kuten Saarijärvi, jonka pelaamista ihailin pelistä toiseen.

Ensi kaudella taas pudareissa kohdataan! Sehän on varmaa.. :)
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Onnittelut Tapparalle! Tänään oli kyllä selvin osaottelu kaikista pelillisesti. Lukolla oli puolet toisesta erästä vahva jakso, mutta muuten isäntien komennossa. Ihailtavaa viisikkopuolustusta ja erikoistilannepelaamista.

Valitettavasti Lukolla haisi koko ajan välikauden maku, vaikkei johto tietenkään sitä suoraan sano. Kärjen ja koko joukkueen kapeus näkyi karulla tavalla ja nyt vähäisetkin ykkösnimet pimennettiin varsin tehokkaasti.
 

hyperion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Lukko oli huomattavasti vaikeampi vastus tässä sarjassa Tapparalle kuin lopputulos 4-1 antaa olettaa. Tappara joutui kairaamaan tämän voiton Lukosta kaavalla "vaikeuksien kautta voittoon", joka tietysti usein tekee joukkueelle hyvää ja lupaa menestystä kyseisessä playoff-sarjassa myös jatkossa. Lukko oli erittäin taisteleva ja selvästi osasi myös sekoittaa Tapparan peliä taktisesti oikeanlaisilla jutuilla, kuten oikeanlaisella karvauksella, joka teki Tapparan avauspelistä aivan uskomattoman vaikean näköistä ajoittain.

Mestari vaihtuu, mutta Lukko tuli paikalle ja laittoi sarjaan kunnioitettavan panoksen. Nyt eteenpäin.

Lukon kannattajat täällä Jatkoajassa ovat myös useimpia seuroja fiksumpaa keskusteluseuraa.
 

mize

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Kevät koittaa ja Marko sulaa. Mikään ei ikinä muutu.

@Valajas No jos se on sulamista, että tolla materiaalilla ja peliruuhkalla haastetaan runkosarjan voittaja uskottavasti, niin olkoon sitten sulaminen. Mutta katsoit varmaan joka pelin ja tämä kommenttisi on tarkan analysoinnin tulos.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Avalanche
Lukko oli Tapparalle pahin vastustaja mitä sääleistä oli tarjolla ja kyllä se kentällä näkyi vaikka voitot meni suht selvästi 4-1. Vikassa matsissa mielestäni Lukolla oli bensa jo aika loppu toisen erän paria hallintajaksoa lukuun ottamatta. Lukon kärkipelaajat varsinkin oli aika kesyjä.

Ehkä ensi vuona sitten eri vastustajat.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
Lukolla 19 ottelu 33 päivään, mutta ei mennä sen taakse. Vilpittömät onnittelut Tapparalle välieriin menosta. Pistäkäähän puolustuspelinne kuntoon nyt kun on vähän välipäiviä. Mitä seurasin, niin tässä sarjassa molemmat tekivät ihan saatanan karmeita puolustuspään virheitä, ihan siis junnumokia.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kiitokset Lukolle sarjasta. Eilinen voitto oli helpottava Tapparan kannalta. Erikoistilanteet ratkaisi pitkälti ja muutaman Lukon kärkihyökkääkän vaisut otteet.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös