Playoffs 2022 puolivälierät: Jukurit (2.) – KooKoo (7.)

  • 56 804
  • 542

Patrick Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Allekirjoittanut tässä jo laskeskelee tunteja ottelusarjan alkamiseen.

Täydellinen pari molempien seurojen seurahistorian ensimmäiseen puolivälieräsarjaan Liigassa. Tämä sarja jää elämään historiaan, kävi siinä kuinka tahansa. Molemmat joukkueet ovat jo nyt tehneet seurahistoriaa. Toivottavasti saadaan tasaiset väännöt ja ainakin se 6 matsia.

Molemmilla joukkueilla on loistavat nuoret maalivahdit. KooKoolla on sitten vielä heittää tarpeen tullen kokenut Setänen maalille, jolle on Mikkeli tuttu paikka. Uskoisin että Setänen saa tässä sarjassa mahdollisuutensa ja tuskin paljoa jännittelee ja näytönhaluja varmasti on nuoruuden seurajoukkuettaan vastaan.
Malik & Salminen ovat kuitenkin melko varmasti se pelaava parivaljakko ainakin maanantaina, ehkä jopa jokaisessa ottelussa, jos molemmat pelaavat heti ensimmäisestä taistosta lähtien omalla tasollaan.
itse näen asian niin, että näihin nuoriin kassareihin tämä ratkeaa.
Kummalla kasetti kestää paremmin. Kokemusta ei kummallakaan miesten tosipeleistä ole.
Salminen tulee saamaan Sumiksen päädyn paineistuksen ja saa nähdä kuinka sen kestää.
Malik on osin huuteluilta turvassa, kun ei suomenkieltä osaa. Perus Pertti kun ei englanniksi osaa mitään katsomosta huudella.
Salmisesta meillä on tarpeeksi tietoa ja eiköhän Lekellä ole sanansa sanottavana, että kuinka Oskaria horjutetaan.

Se joukkue voittaa tämän sarjan, jonka maalivahti voittaa oman taistonsa vastustajan maalivahtia vastaan.

Alkais jo!!!
 

p_3ksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL, Jukurit
Jukureiden isoimmat huolenaiheet on Salminen ja puolustus kun pelit kovenee, KooKoota vastaan voi vielä riittää, sitten eteenpäin tuskin. Ennustan ulkopuolisena kuitenkin jo tästä täyttä seitsemänpelin sarjaa, joka voi kääntyä kummalle tahansa.

Samalla tavalla Jukureiden maalivahtipeliä ja puolustusta epäiltiin ennen kuin runkosarja pyörähti käyntiin, että ei tule riittämään millään, toki sittemmin sinne on hankittu Larsen, Garejev sekä Peltomäki. Runkosarjan viimeiset pelit olivat jo hyviä valmistavia pelejä pleijareita ajatellen joten joukkue kyllä tiedostaa mitä tuleman pitää, edelleenkin täytyy parantaa peli peliltä ja virheiden merkitys korostuu mitä pidemmälle mennään.

Voisin kuvitella, että joukkueella ei ole paineita menestyä, vaan jatketaan sitä työteliästä ja raikasta lätkää kuten tähänkin asti, kukaan ei kauden alussa odottanyt meiltä yhtään mitään. Menestymispaineet luulisi olevan suuremman budetin joukkueilla, joihin on selkeästi panostettu siirtorajan kynnyksellä ja tehty viime hetken hankintoja pitkää kevättä silmällä pitäen.

Äärimmäisen tiukka sarja on tulossa mutta luotto omiin on kova.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
KooKoolla on tässä sarjassa vain voitettavaa. Meillä jatketaan edelleen hyväksi havaitulla tiellä "hitaasti kiiruhtaen" vai miten se nyt menikään, ja ollaan vakiinnutettu paikkamme sarjan keskikastissa. Meillä ei rahamiehiä ole joukkueen taustalla, vaan kaikki tämä on saavutettu fiksulla ja kovalla työllä. Tämän kauden vuoristorataa katsellessa tästä eteenpäin kaikki on vain plussaa.

Jukurit löi tähän kauteen all in, ja se on nyt tuottanut tulosta, joten kunniaa on pakko hieman jakaa sinne suuntaan. Nyt tosin kaikki paineet on Mikkelissä, sillä tuolla runkosarjan lennolla odotukset ovat massiiviset. Vaikka runkosarjan sijoitus on Jukureille jo mestaruus, niin kesäloman alkaminen tämän ottelusarjan jälkeen olisi pettymys. Ja vaikka kausi onkin vielä kesken, niin katsotaan, pystyykö Jukurit kasvamaan seuraavien kausien aikana samaan kastiin KooKoon kanssa, vai jääkö tämä vain yhden kauden tähdenlennoksi.

Kuten tässä on jo monessa viestissä spekuloitukin, niin ehkä maalivahtipeliä lukuunottamatta kaikki edut ovat Jukureilla. KooKoo tarvitsee pienen ihmeen mennäkseen jatkoon. Sarja on kuitenkin pitkä ja mitä vaan voi tapahtua.

Mites kun tässä nyt on siitä tyylikkyydestä myös hieman vaihdeltu viestejä, niin vieläkö Jukureiden kopissa huudetaan n****rihuoraa voitettujen pelien jälkeen?
Omasta mielestä ei Kookoo tarvi mitään ihmettä vaikka Jukurit ansaitusti suosikki onkin.
Kaikki mahdollisuudet on jatkoon, mutta toki pitää täydellisesti onnistua 4 kertaa.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Omasta mielestä ei Kookoo tarvi mitään ihmettä vaikka Jukurit ansaitusti suosikki onkin.
Kaikki mahdollisuudet on jatkoon, mutta toki pitää täydellisesti onnistua 4 kertaa.
Juu ei Jukureillakaan ole varaa lähteä tähän sarjaan välierävastustajia miettien. Toisaalta OJ:n porukalla ei tunnu olevan hirveän suurta hankaluutta ollut pitää fokusta tekemisessä ja vastustajiin osataan suhtautua kunnioituksella. Oma hiha-arvio ennakkoon on se, että 2/3 näistä sarjoista menisi Jukureille, niin mikään hirveän suuri ihme ei olisi että osuisi se kaverille menevä kolmas. Toki enemmän tietää huomisen pelin jälkeen että miten valmiita jengit ovat sarjaan ja minkälaisista asetelmista lähtee homma liikkeelle.

On se kyllä hiton paljon luottavaisempi olo sarjan alla kun ei ole sitä kolmen vuoden kookoopeikkoa päällä.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Salminen niputtaa:

Mikäs sen kauniimpaa kuin tiputtaa KooKoo kesälomille. Ai, että!


Salminen pelasi kelpo pelit KooKoossa ja moni on tunnustanut Kouvolan päässä, että virhe, harvinainen sellainen kouvolaisittain pääsi tapahtumaan. Helmi ja kirkas sellainen karkasi/päästettiin vihollisleiriin.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Uskoisin että Setänen saa tässä sarjassa mahdollisuutensa
Toivoisin, että Setänen saa tässä sarjassa mahdollisuutensa. Joku tuossa edellä jo sisällytti KooKoon vahvuuksiin Oskun hankkimansa mestaruuden johdosta. No, onhan hän hyvä koppipelaaja ja tottunut kirjaamaan niitä tilastoja padille, mutta saisi pudotuspeleissä saada jo niitä starttejakin pikku hiljaa.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
Mites kun tässä nyt on siitä tyylikkyydestä myös hieman vaihdeltu viestejä, niin vieläkö Jukureiden kopissa huudetaan n****rihuoraa voitettujen pelien jälkeen?
Kenen naapurissa sellainen kokotti asustelee?

Tämän sarjan paras puoli on se, että vihdoin on 100% varmasti murskattu M**tiksen haamut, kun KooKoo tai Jukurit pelaa välierissä!
 
Viimeksi muokattu:

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Jukureiden isoimmat huolenaiheet on Salminen ja puolustus kun pelit kovenee, KooKoota vastaan voi vielä riittää, sitten eteenpäin tuskin. Ennustan ulkopuolisena kuitenkin jo tästä täyttä seitsemänpelin sarjaa, joka voi kääntyä kummalle tahansa.
Salmisen yllättävään tasonlaskuun on minun vaikea uskoa. Tekninen taso on pysynyt läpi kauden huikeana ja itseluottamus on ollut helppo rakentaa tämän tosiasian varaan. Salmiselle saa sattua vaikka pari todennäköisyyksiä uhmaavaa lipsahdusta ensimmäisiin peleihin. Luottamus omaan toimintaan on taustalla niin vahvaa, että vaikutusta jatkoon on vaikea kuvitella. Malikin henkisestä kapasiteetista en osaa sanoa - ainakin koki tarpeelliseksi julistaa propagandaa paikallismediassa - mutta ei ennakkoon ole nähtävissä sellaista, että sarja nimenomaan maalivahtipeliin ratkeaisi. Kuorma käy toki kovaksi seuraavien viikkojen aikana ja peluutusratkaisut luovat yhden tekijän lisää tähän soppaan.

--

Hyvää keskustelua edellä, mutta pelaamisen aspekteja suhteessa vastustajaan ei ole oikein kukaan ehtinyt vielä referoida tai pohtia, joten minun tehtäväkseni jää nyt sitten avata peli tältä osin. Joukkueiden pelaamisen logiikassahan on selviä eroavaisuuksia, jotka luovat hyvin mielenkiintoisen asetelman kaiken muun ohella. KooKoo perustaa pelaamisensa vahvaan reagointipeliin ja rytmittämiseen niin hyökätessä kuin puolustaessa: tärkeimpiä pelin saumakohtia heille ovat halutun kiekollisen rytmin luominen omalta alueelta hyökätessä sekä toisaalta puolustaessa reagointi prässipelaamisen ja keskustan sulkemisen välillä. KooKoo pyrkii tiiviiseen viisikkoon eikä epäröi vetää kärkikarvaajaa tarvittaessa keskialueelle. Kiekolla pyritään suorahyökkäämään mahdollisimman laadukkaasti ja ylittämään keskialue kiekolla.

Jukurit on kehittänyt pelaamistaan dramaattisesti alkukauden kaasu pohjassa luistelemisesta, joka hajotti viisikon koko kaukalon mitalle, aiheutti pelaajille jatkuvan kiireen molempiin suuntiin ja kaiken lisäksi hyökkäämisen riski ja sitä myötä puolustusvalmius oli tolalla, joka tuhosi ehyiden 60-minuuttisten mahdollisuuden täysin. Jokinen ansaitsee kunniamerkin siitä, että ongelmat tunnistettiin ja ne osattiin korjata, mutta kuitenkin omat "mausteet", joita varmaankin kauden ensimmäisissä peleissäkin kaikesta huolimatta yritettiin epäonnistuen tavoitella, jäljelle jättäen.

Kun KooKoolle pelin virtauksen kannalta tärkein hetki on reagointi kiekonriiston jälkeen (oikean rytmin hakeminen suorahyökkäämiseen, kiekon kontrollointi), Jukureilla tämä hetki on erityisesti prässipelaaminen. Toisin kuin KooKoo, Jukurit ei ole erityisen vahva rytmittämään peliä kiekolla (siirtokiekkoja pelataan herkällä kädellä), eikä myöskään suorahyökkäämään (erityisesti rakenteet kontrolloiduissa lähdöissä ovat luvalla sanoen heikkoja), mutta jos, tai mitä pitemmälle kausi on edennyt, kun, Jukurit saa kiekon sillä tavalla vastustajan päätyyn, että koko viisikko on tiiviinä ja luisteluvoimaisena valmis antamaan jatkopaineen, jälki on ollut kiekonriistojen suhteen tappavan tehokasta. Viitaten aiempaan, Jukurit on toki tuonut myös välttämättömän kaksivaiheisuuden peliinsä syksyn via dolorosan jälkeen: hyökkäämään organisoitua puolustusta vastaan ei sentään enää lähdetä kesken vaihdon vaan hidastetaan peliä; prässäämään ei enää lähdetä suin päin kahdella pelaajalla muiden ollessa keskialueella/vaihdossa/missä vain, vaan vedetään tässä tapauksessa 1-2-2:n tolppaversio. Tämäkin on mielenkiintoinen aspekti - tuo hyökkäyssiniselle ansan vastaantulevan Jukuripelaajan toimesta luova tolppatrap on aiheuttanut monille joukkueille erityistä haastetta, kuten joukkueen tiiviiksi sementoitunut puolustaminen muillakin kentän alueilla. Toisaalta KooKoolla on mahdollisuus yrittää iskeä Jukurien kehnonpuoleiseen suorahyökkäämisen tiiviyteen omalla tiiviillä keskustan puolustamisellaan, jos se niin valitsee. Jukurit kuitenkin kaikesta huolimatta edelleen hyökkää melko paljon alivoimaisena, koska suorahyökkäyspeli ei ole pelitavassa kovin korkea prioriteetti.

Karrikoiden voisi summata, että tapahtumat Jukurien hyökkäysalueella eli KooKoon puolustusalueella tullee määrittämään pelin kulkua varsinkin sarjan alussa. KooKoolle on elintärkeää synnyttää omalta alueeltaan oikea rytmi suorahyökkäämistä ja sen jälkeistä hyökkäysalueen hyökkäyspeliä varten, Jukureille on elintärkeää saada samassa kentän osassa prässipelaamisesta riistoja omaa nopeaa vastahyökkäyspeliä sekä sen jälkeistä hyökkäysalueen hyökkäyspeliä varten. KooKoon oljenkorsi on löytää sarjan aikana keinot tulla alueeltaan toisteisesti ulos kiekolla, ja ehkä vielä niin, että Jukurien kolme pelaajaa saataisiin jätettyä usein pelin yläpuolelle. Jos Jukurit saa pelin painopisteen pidettyä KooKoon perälaudassa ja kouvolalaisten kiekollinen peli puuroutuu sinne, on Jukurien luisteluvoimaiselle, murhaavan laadukkaalla kärjellä varustetulle hyökkäyspaletille tiedossa kivoja hetkiä.
 

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämän sarjan paras puoli on se, että vihdoin on 100% varmasti murskattu M**tiksen haamut, kun KooKoo tai Jukurit pelaa välierissä!

Hiukan jopa ironista, että Sport oli se seura joka aikoinaan haluttiin Liigaan ja jonka uskottiin voivan siellä ehkä jopa pärjäävän. KooKoo ja Jukurit oli sitten tuon diilin myötä vähän niin kuin pakkokin ottaa sitten peesissä mukaan, mutta odotukset niitä kohtaan olivat takuulla maltillisemmat kuin Sportin suhteen.
 

Gameson

Jäsen
KooKoon oljenkorsi on löytää sarjan aikana keinot tulla alueeltaan toisteisesti ulos kiekolla, ja ehkä vielä niin, että Jukurien kolme pelaajaa saataisiin jätettyä usein pelin yläpuolelle. Jos Jukurit saa pelin painopisteen pidettyä KooKoon perälaudassa ja kouvolalaisten kiekollinen peli puuroutuu sinne, on Jukurien luisteluvoimaiselle, murhaavan laadukkaalla kärjellä varustetulle hyökkäyspaletille tiedossa kivoja hetkiä.

Mainio teksti, mutta tätä olen itsekin pyöritellyt. Jukurithan iski runkosarjassa Kouvolan lentokentälläkin ylhäältä kiinni, joten KooKoon pakeilla ei ole sielläkään helpot oltavat.

Tämä on kyllä sarjan kannalta todella tärkeää. Antaako Jukurit aikaa suorittaa? Pärjääkö KooKoo kiekollisesti ilman Teräväistä? Nikkilään varmasti isketään vähemmän painetta kuin esim. Bonsakseniin.

Innolla odotan huomista.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Tämä on kyllä sarjan kannalta todella tärkeää. Antaako Jukurit aikaa suorittaa? Pärjääkö KooKoo kiekollisesti ilman Teräväistä? Nikkilään varmasti isketään vähemmän painetta kuin esim. Bonsakseniin.
Tähän liittyen vielä yksi näkökulma ja kysymys (johon vastauksia aletaan saamaan siinä ensimmäisellä kympillä kun joukkueiden pelisuunnitelmat paljastuvat) on tätä Jukurien prässivaihetta edeltävä KooKoon puolustusvaihe. Onko Salon ajatus:
1) Jukurien prässäämiseen pitää pyrkiä vastaamaan samalla mitalla aktiivista omaa karvauspeliä vahvasti painottaen
vai
2) On pyrittävä eliminoimaan kaikin keinoin Jukurien vahvuus (karvauspeli) ja tätä edeltävä keskialueen hyökkääminen esim. tiiviillä ja matalahkolla keskustan puolustamisella, jolloin hankaloituvat mm. Jukureille tyypilliset pitemmät syötöt hyökkäyssiniselle ja samalla KooKoon pakit ovat lähempänä hakemassa irtokiekkoja, joita Jukurit sinne viljelee, joka edelleen lisäisi kouvolalaisten aikaa ja tilaa operoida kiekolla ulos. Tässä on se riski, että jos Jukurit siltikin saa itsensä keskialueelta vauhdilla läpi, ei KooKoolle jää oikein mitään: ei prässipelaamista, muttei myöskään etua omaan lähtöpelaamiseen.

Vielä pitää yö nukkua.
 

the karpov

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Vanhan kansan miehenä ja 10 000 ottelua nähneenä en jaksa mokomille saatanan kenttäalueen tasapainoille ja oman träppäyspelin hyökkäysvalmiuksille nokkaakaan koputtaa!! Se on pojat playoffit nyt ja se joukkue häviää kumpi antaa tuumaakaan periksi ja ei pysty vastaamaan kovaan peliin. Ja etenkin maalivahdit, nyt horjutetaan nuoria hyviä maalivahteja, katsotaan kumman pää kestää.

Ei saatana että naurattaa nämä oikeinkin varmaan asiantuntevat "taktiset viestit" ottelusarjan ennustamisesta!

Tässä taktinen viesti: Se voittaa kumman joukkueen pää kestää ja menee maalin eteen!!

Se nähtiin jo tänään että kun et ole valmis playoff-lätkään niin perse palaa vaikka vastapuolella oli yksi neroista eli Late!
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Heh, ajattelin kanssa Laten mainita, mutta juurikin osoituksena miten taktiikalla on ihan pirusti merkitystä. Eilinen Ilveksen toinen maali oli upea oppinäyte siihen, millä keskialueen seisova träppi puhkotaan täysin paskaksi. Jotain tuollaista miinoitusta olisin ehkä odottanut myös Jukureita vastaan, mutta on siihen näköjään niin "helppo" vastakeino olemassa, ettei ainoana pelisuunnitelmana toimi.

Etenkin KooKoon jo valmiiksi alimiehitettyä alakertaa tullaan kyllä paineistamaan aivan pirusti, nyt mittaillaan sitä kuntopohjaa. Luulen että Jukureilla vielä tällä kaudella etua henkilökohtaisesta ulkoistetusta fysiikkavalmennuksesta, luulen että konsepti alkaa levitä muihinkin seuroihin.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
5vs5 pelissä KooKoo ei jää jälkeen mutta av ja yv menee niin selkeästi Jukureilla että me ollaan hävitty tää pevi... Jukureilla ennakkosuosikin paineet mutta eiköhän ne ole käsitelty.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Mtv3 jutussa sanotaan Jukureiden operoivan pienimmällä pelaajabudjetilla. Paskapuhetta sanon minä.
Nyt jännityksellä odotamme kokoonpano tietoja monta puolustajaa Kookoo saa kasaan.
 

Constantini

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Mtv3 jutussa sanotaan Jukureiden operoivan pienimmällä pelaajabudjetilla. Paskapuhetta sanon minä.
Nyt jännityksellä odotamme kokoonpano tietoja monta puolustajaa Kookoo saa kasaan.
Ei varmasti ole pienin niin kuin ei kuulukkaan tasoa pitkin kautta nostavalla joukkueella olla. Muutama viikko sitten jatkoajan tietäjät osasivat kertoa Jukurien budjetin nouseeen 200K€. Eli pelaajabudjetti olisi 1,65-1,7milj€. Joten budjetin osalta ollaan nyt aikalailla tasoissa KooKoon kanssa. Mitään nimimiehiä ei ole lapannut sisään kesken kauden(ovat nousseet nimimiehiksi vasta Jukureissa) ja liikennettä on ollut myös toiseen suuntaan.

Kello puol 11, töissä ei ole voinut tehdä muuta kuin katella tilastoja ja lukea Jatkoaikaa. Pitkä työpäivä vielä edessä kun odottaa illan peliä. Alkais jo!

Lisätään vielä loppuun jälkikäteen muistelua joukkueiden aikaisemmista kohtaamisista pudotuspeleissä. "Jukurit ja KooKoo. Tuttu taistelupari on vuosien varrella mitellyt useita kertoja paremmuudestaan Mestiksessä. Keskinäisiä pudotuspelisarjoja -ja otteluita oli kaikkiaan kahdeksan, joista Jukurit voitti viisi - finaalit 2002, 2013 ja 2015, välierät 2004 sekä pronssiottelun 2008. KooKoo oli vahvempi puolestaan 2010 puolivälierissä, 2012 pronssiottelussa sekä 2014 finaaleissa."
 
Viimeksi muokattu:

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tämähän nyt on liki kaikille (ainakin kokeneemmalle kaartille) tuttua, mutta ihan viihdyttävä kooste menneistä taistoista:


Nihkeitä nachoja, meno on ollu kovaa. Eihän näissä nykyjengeissä ole käytännössä ketään jota hetkauttaisi mestisväännöt. Hyvä, että täällä pysyy sentään meno virkeänä.
 

juhana

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit 1975-2013, 2023-, Roihuttaret, K-Vantaa
Kyllähän tässä pitää vähän lämmittää tunnelmaa ja kevättä...Kyllä Kymenlaakson kiekkoa on seurattu vaikkei Kouvolassa ole enää 30 vuoteen asuttu enempi tai vähempi aktiivisesti koko ajan.

Kyllähän Jukurit ja Mikkeli oli ja on semmoinen rakas vihollinen koko 2000-luvun. Kieltämättä Mestiksessä paremmin menestynyt, mutta siksi juuri varmaan mieleen ne ylimieliseltä koetut hetket esim. RD:n "itkut" yhden pelin jälkeen ö-luokan vahvistuksista Kouvolassa tai muutkin asiat mitä on nyt nostettu esiin.

Ja kyllähän "sytykettä" voi hakea sieltä Jukurien ensimmäiseltä liigakaudelta eli 2016-17. Silloin Jukurit pelasi hyvän kauden nousijana eikä se jäänyt keneltäkään huomaamatta, että varsinkin KooKoota parempia oltiin kun vedettiin Jukan, Riston ja Jonin johdolla zigizagaa...

Ei silti, toki tässä tehdään ihan uutta sarjaa eikä vanhojen muistelo auta sinänsä ketään, mutta toivottavasti nyt tulisi koviakin tunteita niin kentällä kuin katsomossa - mutta ilman "ylilyöntejä".

Ja täytyy sanoa että on Mikkeli ihan kiva pikkukaupunki ja varsinkin kesällä ihan kaunis. Jonkun kerran tullut käytyä. Sellainen "köyhän miehen Kuopio" Etelä-Savossa :)
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tämähän nyt on liki kaikille (ainakin kokeneemmalle kaartille) tuttua, mutta ihan viihdyttävä kooste menneistä taistoista:


Nihkeitä nachoja, meno on ollu kovaa. Eihän näissä nykyjengeissä ole käytännössä ketään jota hetkauttaisi mestisväännöt. Hyvä, että täällä pysyy sentään meno virkeänä.
Sehän lähtee heti sopivan neutraalilla asenteella juttu liikkeelle, piti ihan ääneen hymyillä hyväntahtoisesti tuolle "mikkeliläisten kateus perinteisempää seuraa kohtaan" perusteena tunnelmallisille mestisväännöille. Aika tiiviisti tuli noita vuosituhannen alun hulinavuosia ja pienen tauon jälkeen myös viime vuosikymmenen kulkua seurattua, en muista että kateus olisi sinänsä toiminut motivaattorina vaikka joskus saatoin ikäväntyylisesti kouvolalaisesta kiekkoperheestä pohtia tai epähuomiossa välillä jopa kirjoittaakin.

Ihan hauska muistelointijuttu tuo kyllä oli. Huoltajan poika taisi liittyä kolmen metrin paitsioon joka jätettiin viheltämättä JoKP:n päästessä jossain ratkaisevassa pelissä voittomaalintekoon ja paikalla tuli oltua todistamassa maaliviivan tasolta kulmakatsomossa Lähteen Nessun mestaruusjatkoaikamaalia, tosin meni jokunen sekunti rekisteröidessä että mitä tapahtui kun oltiin kavereiden kanssa pyritty pumppaamaan Jukureiden kassaa ahkerasti kaljaa ostamalla erätauoilla.
 

Baloun

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, sympatiat milloin kenellekkin
Mtv3 jutussa sanotaan Jukureiden operoivan pienimmällä pelaajabudjetilla. Paskapuhetta sanon minä.
Nyt jännityksellä odotamme kokoonpano tietoja monta puolustajaa Kookoo saa kasaan.
Menihän Jukureilla vähintään 200k ainakin yli pelaajabudjetti tällä kaudella.

Jotenkin helvetin outoa ajatella, että kaksikosta Jukurit/KooKoo pelaa neljän sakissa.
 

Caballero76

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kookoo
Menihän Jukureilla vähintään 200k ainakin yli pelaajabudjetti tällä kaudella.

Jotenkin helvetin outoa ajatella, että kaksikosta Jukurit/KooKoo pelaa neljän sakissa.
Kieltämättä se on itsellekin vähän outoa ajatella vaikka tässä pari edellistä kautta pelattiinkin pirun hyvää jääkiekkoa, varsinkin 19-20. Et ollaan tässä nyt räpiköity kolmatta kautta peräkkäin pudotuspeleihin vaikkei ensimmäisiä pelaamaan päästykään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös