Playoffs 2022 finaalit: Tappara (1.) – TPS (4.)

  • 123 226
  • 1 287

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Todella tyylitöntä että Tapparan fanit buuaavat kun TPS tulee jäälle. Pitäisi kunnioittaa vastustajaa sen verran että nuo jätettäisiin pois.
Meinaat, että Turussa Tepsi-kannattajat hurraavat Tapparan pelaajille?
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Tapparan todella hitaat viivelähdöt ainakin tässä pelissä sopivat Tepsille hyvin, paljon poissaoloja joten ketjukemiat varmasti hakevat vielä. Eiköhän toiseen Tapparakin aloita hyökkäämään, jos TPS johdossa mennään edelleen.
 

WestCoast110

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, I Giallorossi
Täytyy vielä todeta, että aiemminkin sanonut, että hassut hatut eivät minua haittaa ja ihan persoonallinen juttu, mutta tuo kiljahdus "Illan päätähti, TAPSUUU!" aiheutti kyllä paha oloa, varsinkin kun tuohon ei hallissa kukaan reagoinut millään tavalla.
 

VeeJiiJii

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Leijonat, Sharks, Avalanche
Usheninit on hankintana aika vitsi. Saamisen vuoksi siirtorajalla, koska heidät sai sedineinä. Toki Liigassa on nähty myös hyviä kokemuksia kaksosista, kuten Westerholmit ja Spinkit, jotka on todennäköisemmin skoutattu tarkemmin.

Usheninit eivät olleet KHL:ssä kuitenkaan keskivertoa parempia pelaajia. Ilman kokoonpanohuolia kaksikko olisi ehkä jätetty ilman playoff-pelejä ja näin ollen mitalia.
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Tätäkö finaalit on? Träppiä träpin perään, Nokia-areenalla meininki ku nunnaluostarissa ja Tepsin fanipääty puoliksi tyhjä.
No en nyt ehkä ihan kritisoisi kannattaja määrää Turusta. Harvalla kuitenkaan mahdollisuus olla poissa töistä ja lähteä peliin ennen klo 16.
 

nexustron

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Chelsea
Patonki huitoo munille, selviää kakkosella ja Tapola huutaa pää punaisena. Mitä vittua?
Ei ole tottunut siihen, että Tapparalle vihelletään rehtejä jäähyjä... Meni tänäänkin ekassa erässä 3 laidan lähellä selkään tulevaa taklausta tuomariston sormien läpi. (ja siis nimenomaan Tapparan taklauksia.)
 

MustaHaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, #24
Joo ei tuolla Tapolalla kaikki makkarat ole paketissa. Tuohan oli niin selkeä jäähy kuin olla ja voi. :D
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toivottavasti tuota Tapolan mouhoamista näytetään jatkossakin näin paljon hidastettuna. Kuinka voi aikuinen mies näyttää noin typerältä, ennen kaikkea huomioiden ettei siihen toohotukseen ollut pienintäkään syytä. Tyylikkyydessä viedään ainakin 4-0, jos muuten tulee turpaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös