Playoffs 2021 puolivälierät: TPS (3.) – Pelicans (6.)

  • 58 192
  • 539
Meni tästä sarjasta kumpi jatkoon vaan niin tämä on kyllä yksi parhaista pudotuspelisarjoista mitä olen koskaan nähnyt.

Miettikää minkälaista tunnetta tuolla kentällä olisi jos hallit olisi täynnä ihmisiä.
Lahdessa Pajuniemi olisi kyllä varmaankin kovan vihellyskonsertin saanut aikaan noilla naurettavilla filmauksillaan.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Meni tästä sarjasta kumpi jatkoon vaan niin tämä on kyllä yksi parhaista pudotuspelisarjoista mitä olen koskaan nähnyt.

Miettikää minkälaista tunnetta tuolla kentällä olisi jos hallit olisi täynnä ihmisiä.
Lahdessa Pajuniemi olisi kyllä varmaankin kovan vihellyskonsertin saanut aikaan noilla naurettavilla filmauksillaan.

Nokitan tähän 11 000 turkulaista viheltämässä Björnisen hyppyjä.
Yhtä kaikkiaan, yleisö olisi kiva elementti tähän kylkeen ja parempi jatkakoon.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: aave

Hahmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Taisi olla IFKn ketjussa se "nothing is over" -topicki... Heikon ensimmäisen pelin jälkeen TPS on pelannut sarjassa nousujohtoisen vahvasti ja tänään ekassa erässä näytti että TPS marssii tästä nätisti jatkoon. Toiseen erään nuori jengi tuli löysästi ja täytyy hattua nostaa Björniselle tuosta taistelemastaan tasoitusmaalista ja tavasta jolla sen teki. Ja heti perään toinen maali. On kyllä sviddumaisen hyvä pelaaja. Kolmas sitten meni hieman helposti ja aivan vitsihaasto Tepsiltä, mitä siinä muka oli?

Tyhmiä jäähyjä ja Pajuniemen vastenmielinen filmi. Itse tykkään Pajuniemestä pelillisesti vaikka ansaittua rapaa saa siitä ettei ihan mikään joukkuepelin ruumiillistuma olekaan, mutta nuo jatkuvat sukeltelut ovat kuvottavaa paskaa. Siinä mielessä tietysti hyvä että on nyt jäähyissäkin videotarkastusmahdollisuus ettei tuollaisista tule mitään pelirangaistuksia, mutta rasittavaa nämä jatkuvat videotarkastukset, kun taas tuomarit olisivat voineet pitää silmät auki jo pelin aikana. Menee ihan pelleilyksi nämä jatkuvat tarkastukset kaikesta.

Todella pettynyt tähän Tepsin toiseen erään; peliin, filmiin, haastoon ja jäähyihin, ja sillä saattoi olla iso merkitys tälle sarjalle. Luottoa vielä kuitenkin löytyy kasvojen pesulle ja sille että tästä noustaan, viimeistään sunnuntaina.

Tosi hieno kirjoitus. Kriittinen, mutta pysyy asiassa.

JOS TPS lukisi viestisi, joukkueen kannattaisi todella miettiä tuota tiivistystäsi: ei olisi tarvinnut kuin jatkaa ekan erän peliä.

MUTTA tartun herkullisempaan palaan, havaintosi Pajuniemestä: "Vastenmielinen filmi... Ansaittua rapaa... Kuvottavaa paskaa... Videotarkastukset... ja miksei voida katsoa vaan silmällä...

Oon katsonut monta vuotta tuota teidän Pajuniemeä miettien, että miten noin lahjakas kaveri voi olla noin vähän wanhan ajan peluri? Tällä tarkoitan sitä, että kaksikymmentä vuotta sitten - tai edes kymmenen - tollaselle jalkapalloilijan tyyliin sukeltavalle ei-urheilijalle olisi jo OMAN joukkueen sisällä vittuiltu primadonnamaisuudestaan niin paljon, ettei montaa kertaa kokeilsi eikä oppisi huonoille tavoille. Kuten sanoit: toi ei ole joukkuepelaamista. Vanhan liiton pelaajat häpeää noita pellejä ja sanoo että hae hamekangasta, osta surffilauta tms. Mutta 5oivotaan, että luopuu äkkiä tuosta säälittävästä piirteestään. Kyllähän noilla lahjoilla varustetun pelaajan toivoo pääsevän mahdollisimman pitkälle.
 

Rosvosektori

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boogaard, Russell, Lauri&Janni, Doan, Domit
Ei oo mitään kuittailua mutta millon noin viimeksi Turussa on ollut 11 000 katsojaa?

Todennäköisesti edellisen vastaavan kiiman aikoihin Suikkasen aikana. Oliko tällä jotain merkitystä?

En todellakaan usko hetkeäkään, etteikö häkki olisi täynnä näissä peleissä, jos vain yleisö pääsisi halliin.
 

Ramchester

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ei oo mitään kuittailua mutta millon noin viimeksi Turussa on ollut 11 000 katsojaa?

Ei nyt 11000 katsojaa, mutta 10003 katsojaa oli TPS-Tappara välierässä 7.4.2018. En kyllä ymmärrä miksi, kun meillä oli Kaskinen valmentajana...

Sunnuntaina halli olisi täynnä. Yleisö tulisi hallille jo pelkästään Raipen takia...
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Luulen, että Bartosak oli ihastunut Nurmeen ja ajatteli vetää sitä päähän kuin tyttöystäväänsä. Rakkaudesta se aasikin potkii. Ei silti hienoa, että sarja herättää tunteita. Pidän tästä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos nyt oikein muistelen, niin viime kaudella Kärppien Rybar taisi lyödä kilvellä vastustajan pelaajaa päähän, eikä tästä tullut pelikieltoa. Tuosta Barton hipaisusta pleijareissa pelikielto olisi järkyttävä ratkaisu.
 

Darumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Ennakkoon tämä oli itselle se hmv sarja, mutta pätkiä katsottuna vaikuttaa jopa eniten tunnetta sisältävältä. Muistan kevään 2012 Lahden kiekkobuumin, kun tuli pelsua "kannustettua" ja joka pelissä kova mökkälä. Ja ne läpsyttimet varmaan joka katsojalla.

Pelkästään aloitusprosentteja katsoessa ei tarvi ihmetellä Björnisen peliaikaa vs. muut sentterit.
 

Tubu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Pelicansin Waltteri Merelä ei niellyt TPS:n Pajuniemen kalasteluyritystä, – ”Samaa teatteria se on vetänyt koko sarjan ajan” Vaikka Pajuniemi osaa kiistatta pelata jääkiekkoa, hänen maineensa on hieman kärsinyt siitä, että filmaustaidot ovat ilmeisen hyvät. Pelicansin Waltteri Merelä ei niellyt TPS:n Pajuniemen kalasteluyritystä, katso video tilanteesta – ”Samaa teatteria se on vetänyt koko sarjan ajan”

– Siinä kun luistelee kohti vaihtoaitiota, niin ei siinä ehdi ketään väistelemään. Pajuniemi tuli suoraan linjalleni. Mutta tota samaa teatteria se on vetänyt koko sarjan ajan, Merelä sanoi.


TPS:n teatraalisuus närästi Pelicansia, mutta tuomarilinjallekaan ei herunut ymmärrystä

Toisessa erässä Pelicans-hyökkääjä Waltteri Merelän kontaktia TPS:n Lauri Pajuniemeen kelattiin videolta ja päädyttiin kahden minuutin estämisjäähyyn. Isomman jäähyn aineksia oli, sillä Pajuniemi keräili itseään kuin rajummankin tällin saaneena. Hetkeä myöhemmin hän oli kuitenkin jäällä pelaamassa ylivoimaa.

Jos hän jatkaa samanlaista hyppimistä, se sopii meille. Meidän joukkueen arvoihin filmaaminen ei kuulu, Merelä linjasi.
 
Viimeksi muokattu:

Tubu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
– Ei tuo playoff-kiekkoon kuuluu. Aika naurettavaa, että kun on visiirit ja kokopleksit päässä, niin pitää hyppiä tuolla tavalla. En ymmärrä sitä. Mutta me emme voi vaikuttaa siihen. Pitää ottaa ne pois ja pelata siistimmin, Rajaniemi sanoi.

– Jos jalkapallosta halutaan kitkeä filmaamiset, niin toivottavasti tämä laji ei ole menossa siihen suuntaan.
 

Lert

Jäsen
Suosikkijoukkue
Manchester United, TPS
Olipahan häpeällisiä sukelluksia TPS:n pelaajilta. Toivottavasti sarja ei kaadu nyt tähän häslinkiin, vaan pojat ovat oikeasti valmiita pelaamaan sunnuntaina, sillä silloin tarvitaan kauden paras esitys.

Eilinen oli surullinen esitys siinä mielessä, että TPS oli valtaosan pelistä hyvin pelin päällä mutta nukkui 10 minuuttia sitten mikä maksoi voiton.
 

Kampitus

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Wild, Avalanche
Mielenkiintoista kiekkoa on ollut. TPS nukkui eka pelin mutta on ollut sen jälkeen parempi eilisen toisen erän nukahdusta lukuunottamatta jokaisella osa-alueella. Peli on silti 2-2. Kokemattomuus paistaa nyt joukkueesta. Ei sillä että sitä Pelicanssissakaan liialti olisi. Pelicans on silti ollut koko sarjassa tehokkaampi. TPS tekee tällä hetkellä enemmän töitä saadakseen maalin. Huomisessa pelissä TPS omaa edelleen ne aseet jolla voittaa sarja. Saadaanko ne käytettyä vai onnistuuko Pelicans olemaan paikoissa tehokas ja viemään sarjan? Näkisin että kokenut osasto ei osannut valmistaa poikia ensimmäiseen peliin. Myös esimmäisessä katkopelissä ei oltu valmiita heikolla hetkellä. Jokohan huomenna ollaan sillä suunta on ollut oikea?
 

Gibraltar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joutuiko #51 loukkaantuneiden listalle, kun Pelsujen maalivahti pudotti rajulla lyönnillä mailalla päähän? Oli todella pahan näköinen hipaisu, kuitenkin niin kova, että jäähän lensi...
 
Viimeksi muokattu:

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Nyt pitää toivoa, että Pelicansin pelaajilla leikkasi lanttu Pajun ja Nurmen filmeihin yhtä pahasti kuin tällä palstalla. Hetkeen en ole nähnyt tällaista itkua mitä täällä esiintyy. Edes Anttalainen - Auvitu tapauksesta ei tullut tällaista, vaikka asian vakavuus oli hiukan eri. Ehkä HIFK-fanit eivät olekkaan niin kamalia?

Mitä tulee itse peliin. Nyt on Tepsille käynyt kaksi peliä, niin että kärkikentät nukkuu ruususen unta ja Björninen ratkoo yksin pelejä. Kestner ja Ishakov ovat olleet tässä sarjassa vain varjoja runkosarjasta. Tasonnosto on nyt pakko tulla ja Björnisen kenttä on pidettävä kurissa hinnalla millä hyvänsä. Tätä avittaa ehkä hiukan kotijoukkueen vaihtoetu, joka on äärimmäisen tärkeä ehkä jopa ratkaiseva asia sunnuntain pelissä. Eihän eilisessäkään pelissä Tepsillä ollut mitään hätää ensimmäisessä eikä kolmannessa erässä. Näissä kevään peleissä ei vain voi perseillä edes yhtä erää näin hyvän ketjun omaavaa joukkuetta vastaan. Se näkyy tulostaululla ja Pelsut ansaitusti 2-2 otteluvoitoissa.
 

Maatsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Pittsburgh Penguins
Tässä kohtaa harmittaa kun sarja on BO5 eikä BO7, koska miten tahansa nyt huomenna käy niin todennäköisesti olisi mennyt seiskapeliin ja mahdollisesti myös lopputulos voisi olla toiseen suuntaan kääntynyt.
 

Spine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uramaton Turun Palloseura
Nyt kun muuten uusilla silmillä tuon Bartosak - Nurmi tilanteen katsoi, niin olipahan tyhmä teko Bartosakilta. En nyt ihan ymmärrä mitä mies hakee johtoasemassa tuolla? Maalivahdin mailalla vastustajaa pleksiin? Aivan älyvapaa teko. Näistä ei pitäisi ikinä tulla pelikieltoa näissä peleissä, mutta linjan kurinpidon tietäen en yllättyisi mikäli tulisi. Todella tyhmä teko.
 

Raúl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt pitää toivoa, että Pelicansin pelaajilla leikkasi lanttu Pajun ja Nurmen filmeihin yhtä pahasti kuin tällä palstalla. Hetkeen en ole nähnyt tällaista itkua mitä täällä esiintyy. Edes Anttalainen - Auvitu tapauksesta ei tullut tällaista, vaikka asian vakavuus oli hiukan eri. Ehkä HIFK-fanit eivät olekkaan niin kamalia?

Et siis lukenut kommentteja ensimmäisen pelin Björnisen tilanteesta? Muistaakseni (en jaksa tarkistaa) mukaan lukien omat kommenttisi. Ja nyt oli kuitenkin kyse ihan toisen luokan tapauksista. Huomioi, että paljon on tullut myös Lahden ulkopuolelta täysin vastaavia kommentteja, jopa sieltä HIFK-leiristä.

Ja räikeät filmit menee eri kategoriaan, kuin törkeät taklaukset.

Ja ei, ei ole leikannut mikään. Lähinnä säälittää yritykset kääntää sarjaa epäurheilijamaisesti.

Ja kyllä, Bartolta erittäin tyhmä temppu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös