Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa 20-21: Restarting...
Kär-ilv 4-2
Tap-luk 4-1
Pel-ifk 3-4
Tps-hpk 4-3
 
#Freenahkis / #nahkisDidNothingWrong / #MakeJatkoaikaGreatAgain / #NotMyModerators
311218 / 191019 / 151119

AaTee

Jäsen
Suosikkijoukkue
lunettes couleurs
Kärpät-Ilves 4-2
Tappara-Lukko 3-4
TPS-HPK 3-4
Pelicans-IFK 4-1

Saa ottaa talteen.
Ei tarvetta, roskis jo täynnä ei voittaneita pitkäveto ja voittajaveto lappuja.
 
Mikä ihmeen apukoulun kokoontumisajo tämä on? -palle fontän 13.10.2017

Tämä ei ole mikään vesisänky, jossa saa yhdellä työnnöllä kuusi vapaata. - Ville Nieminen 2.11.2019

HogiBoi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, HIFK
Kärpät-Ilves, yllättävän harvassa on puhdas 4-0-veikkaus, joten laitetaan se. Ei Ilves voita yhtäkään.
Tappara-Lukko, mikä pahan tappaisi? 4-2. Ja eiköhän välierästäkin jatka finaaliin...
TPS-HPK, vaikuttaa tasaiselta... Tepsin trendi on sen verta alaspäin, että eiköhän Kerho tämän hoida, sanotaan 1-4, tai saattaa TPS sen toisenkin ottaa.
Pelicans-HIFK, väitän, että mielenkiintoisin pari (ks. suosikkijoukkue). Usko on kyllä tämän runkosarjan jälkeen vähissä, mutta eiköhän tuo seitsemänteen veny... Seitsemännen voittajaa en osaa edes veikata. Veikkaukselle väitin, että HIFK. Mennään sitten täällä Pelicansilla, jotta edes jompikumpi menee oikein. 4-3.
Ensimmäistä lukuunottamatta mielenkiintoiset puolivälierät luvassa.
 
"Se on ihmeellistä, miten paljon kykenee tekemään ilman, että tekee yhtään mitään. Tärkeintähän on vain näyttää kiireiseltä."

Idea varastettu, lopullinen muoto oma.

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Ihan helppo homma:

Kärpät
- Ilves 4-1
Tappara - Lukko 2-4
Pelicans - HIFK 2-4
TPS - HPK 4-3

Lukko ja IFK yllättää katsojat/vedonlyöjät, vaikka harva uskoo runkkarin perusteella siihen :)
 
7-6, 106-105, 3-0

Hey, don't say "as I said", just answer the question! (Doborah,Dragons den UK,2018)

Snacilep

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahen Pelicans, Leijonat
Kärpät - Ilves 4-0
Tappara - Lukko 4-3
Pelicans - HIFK 4-1
TPS - HPK 2-4
 
-"Saat ylpeenä lausua: Olen Lahesta ja kannatan Pelsua!"

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Boston Bruins ja Real Madrid
Laitetaan tulokset varmuuden vuoksi spoilerin taakse jos joku ei halua tietää ennakkoon:

Kärpät - Ilves 2-4
Tappara - Lukko 4-1
Pelicans - HIFK 4-2
TPS - HPK 2-4
 
Allekirjoituspaikka vuokrattavana. 19.95 €/kk. (+ 0,20 €/viesti. Kolmen kuukauden määräaikainen sopimus. Yhteydenotot yksityisviestein.)

Okkul

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko ja maajoukkueet
Ihan helppo homma:

Kärpät
- Ilves 4-1
Tappara - Lukko 2-4
Pelicans - HIFK 2-4
TPS - HPK 4-3

Lukko ja IFK yllättää katsojat/vedonlyöjät, vaikka harva uskoo runkkarin perusteella siihen :)
Meinasin itsekin tullaa laittamaan oikean rivin, mutta se olikin jo täällä niin komppaan tätä.
 
Säälin saa ilmaiseksi mutta kateus pitää ansaita !
Hyvät otteluparit. Vastustajan kotikaupunki on 3 otteluparissa lähellä, joten faneilla melko helppoa mennä seuraamaan, myös vieraspelejä.
Yllätyksia otteluissa voi tulla, mutta neljä voittoa kyllä näyttää paremman joukkueen. Komppaan mastokaupunkia, ja jatkoon samat, eli Kärpät, Tappara, Pelicans, ja HPK.
 

RaakaSamppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyväskylän JYP ja Blaugrana (Bartomeu out!)
Ei tarvetta, roskis jo täynnä ei voittaneita pitkäveto ja voittajaveto lappuja.
Mutta, tässä on se oikea rivi... ;) Oon lukenu kristallipalloa ja syönyt kärpässieniä niin että minulle on kerrottu universumin salaisuudet. Tämä oli yksi niistä. Toinen oli, kuka tappoi Jimmy Hoffan, mutta sitä en paljasta. Vielä.
 
2009 & 2012 ------ Liigan ainoa CHL-mestari s. 2018.

"Se mikä ei tapa, niin siihen ei kyl kuole."

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Kärpät - Ilves 4-1
Kärpät on vain liian vahva Ilvekselle. Yhden voiton Ilves kuitenkin ottanee mutta neljään voittoon vaikea uskoa. Urheilu on kuitekin siitä hienoa, että altavastaajakin voi voittaa, kunhan asiat lähtevät vyörymään oikeaan suuntaan. Kärppien kohdalla on silti vaikea ajatella, että se sortuisi jotenkin ylimielisyyteen tai muuten heikkoon pelaamiseen, siitä pitää valmennus huolen. Mutta olisi mielnkiintoista nähdä sellainen tilanne, että Ilves onnistuisi voittamaan heti kaksi ensimmäistä ottelua. Miten Kärpät asian käsittelisi ja muuttuisiko pelaaminen esim. yritteliäämmäksi ja sitä kautta väkinäisemmäksi.

Tappara - Lukko 4-1
Ei olisi voinut Lukko paljoa kovempaa vastustajaa saada. Tapparasta jauhetaan kausi toisensa perään, että on aina sitä yhtä ja samaa. Mutta, kun se on siinä niin erinomaisen hyvä. Kamppailupelaaminen Liigan kärkeä ja pahinta vastustajan kannalta on se, että se ei myöskään jää tähän. Hyökkäykset lähtevät tarpeen vaatiessa todella nopeasti ja ratkaisuvoimaa riittää useammassa ketjussa. Mikä olisi se Lukon mahdollisuus mennä jatkoon. No, ehkäpä Tapparan maalivahtipelin totaalinen sulaminen, joka alkaisi vaikuttamaan myös kenttäpeliin. Tässä sarjassa muuten pelit kestävät tuhottoman kauan. Molemmat valmentajat, kun osaavat tuomereille puhumisen jalon taidon. Ja lehdistötilaisuuksissa puhutaan pelin sijaan tuomaritoiminnasta.

Pelicans - HIFK 4-3
Pelsuja pidetään ennakkoon suosikkina mutta uskon HIFK:n pystytvän vastaamaan pelilliseen haasteeseen. HIFK:lla on kyllä materiaalia tarpeeksi sarjan voittamiseen mutta toisaalta sillä ei ole mitään väliä jos sitä ei pystytä hyödyntämään. HIFK tuntuu myös pystyvän roikkumaan peleissä mukana yksilöidensä avulla vaikka olisikin muuten altavastaajana. Pelicansin otteista on jäänyt kuva hurmoshenkisyydestä. En halua vähätellä heidän pelitapaansa, sillä ei runkosarjassa pelkällä tsempillä komanneksi nousta. Siltikin tuntuu, että Pelicans tarvitsee sen hurmoshengen päälle, jolloin sitä on vaikea pysäyttää. Tässä on myös se heikkouskin, koska peli saattaa alkaa sekoamaan jos keskittyminen menee muuhun kuin itse pelaamiseen. Pelicansilla on kuitenkin moni pelaaja saanut onnistumisia, joten sitä kautta on odotettavissa hyvää tulosta, kun pelaavat hyvällä itseluottamuksella. Maalejahan tämä joukkue on näyttänyt osaavansa tehdä.

TPS - HPK 2-4
Tasainen sarja luvassa tästäkin. Runkosarjan lopun vire oli joukkueilla päinvastainen ja siksi HPK on vahvoilla. HPK:n pelitapa on hioutunut kauden ajan paremmaksi ja vaikka siellä notkahduskin oli niin viimeinen reilu kuukausi on ollut nousujohteista. Kuitenkin tasainen runkosarja josta kertoo se, että suoria tappioita ei tullut kahta enempää peräkkäin. TPS:llä taas vähän päinvastainen suunta, hävinnyt pelejä yllättävänkin paljon mutta silti neljäs sija joka kertoo, että kyllä siellä on voittojakin jossain välissä otettu. HPK:ta puoltaa vire, valmennus ja pelitapa. TPS:ä taas ylivoima sekä tehokkuus maalipaikoissa. Lisäksi TPS:n etu voi olla siinä, että pelissä olisi paljon katkoja ja kähinää.
 

Kendo26

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Vegas Golden Knights
Kärpät - Ilves 4-0
Tappara - Lukko 4-3
Pelicans - HIFK 2-4
TPS - HPK 4-2
 
Nyt kaikki negapetterit käymään kylmässä suihkussa. Me pelaamme mestaruudesta ja sitä tosiasiaa kannattaa tulla paikalle katsomaan.

Parooni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kärpät - Ilves 4-2
Tappara - Lukko 2-4
Pelicans - HIFK 4-1
TPS - HPK 1-4

Jospa Oulussa oltaisiin vähän unessa alussa ja pomppisi vielä Ipalle.

Lukko pelaa kauden parhaat pelit tähän saumaan ja Lehtinen on jäätävä.

Tiukkoja matseja, molemmille yksi reilumpi voitto mutta nyt pomppii pelsulle.

Maalin pelejä ja pari jatkoaikaa, mutta jos Larmi pysyy kasassa niin pelaa kerhon jatkoon.
 
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Kärpät - Ilves 4-2
Tappara - Lukko 3-4
Pelicans - HIFK 4-1
TPS - HPK 2-4

Näin ollen tulemme näkemään välierissä kiimaisen taistelun Hämeen herruudesta ;)
 
Exploring...​

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK&Pittsburgh Penguins
Sääli, että sekä Kärpät ja Tappara johtavat molemmat omia sarjojaan puhtaasti 3-0. Semmoisen käsityksen olen saanut, että Lukko kyllä parissa matsissa pystyi hyvin haastamaan Tapparaa, mutta viimeisimmässä koitoksessa Tappara oli selkeästi parempi? Tuon sarjan kaikki matsit ovat kuitenkin olleet maalin pelejä, numeroiden valossa ollut tiukkaa siis, mutta Tappara tuttuun tyyliinsä suorittaa playoffeissa rautaisesti. Ilves on haastanut Kärpät hyvin, mutta kun ei se vain meinaa edes voittoon riittää vaikka todella lähellä se oli sarjan avauksessa. Onneksi nyt TPS senään voitti kolmannen matsin HPK:ta vastaan ja näin ollen edes parissa sarjassa on kaikki vielä kivasti auki, toki jos veikata pitää niin siinä missä nämä TPS - HPK ja Pelicans - HIFK vääntävät pitkät raskaat sarjat tähän alle niin Kärpät ja Tappara paketoivat puolestaan omansa nopeasti ja levänneenä odottavat sitten voittajia muista sarjoista, ja lopulta siellä on niin kovin tuttu finaali Kärpät - Tappara. Siltä tämä nyt tällä hetkellä taas kerran näyttää.
 
"I hate losing. Sometimes I think that I hate losing more than I enjoy winning." - Coach Mike Sullivan
Pari peliä on tänään katkolla. Vaikuttaa, että kesäloma kutsuu paria joukkuetta. HIFK-Pelicans ottelupari on puolestaan mielenkiintoinen. HIFK otti pahasti hanuriin eka pelissä, mutta käänsi sen jälkeen kotiedun itselleen. Ottelupari on todella tasainen, ja kumpikin joukkue omaa hyvät mahdollisuudet jatkoon. TPS-HPK parista, TPS hieman piristyi. Mutta luulen että HPK etenee kuitenkin välieriin.
 

Kukko

Jäsen
Semmoisen käsityksen olen saanut, että Lukko kyllä parissa matsissa pystyi hyvin haastamaan Tapparaa, mutta viimeisimmässä koitoksessa Tappara oli selkeästi parempi? Tuon sarjan kaikki matsit ovat kuitenkin olleet maalin pelejä, numeroiden valossa ollut tiukkaa siis, mutta Tappara tuttuun tyyliinsä suorittaa playoffeissa rautaisesti.
Sinällään hivenen väärä kuva, että Tappara on kaikissa otteluissa ollut huomattavasti parempi. Iso kuva on se, että Tappara luo tukuttain huippupaikkoja, joista tehokkuus on ollut aika heikkoa. Lukko taas pääsee mukaan peliin, kun Tappara keskittyy oman maalinsa varjeluun johtoasemassa. Hetkittäin on Lukolla ollut myös momentum, kuten ensimmäisen pelin ensimmäisen ja toisen erän jälkipuolisko, ja toisen pelin kolmaserä. 60 minuttia kun kuitenkin pelataan, niin tappio asemassa saavutetut lyhyet hallintajaksot eivät muuta kokonaiskuvaa.
 
@McTorso :
Toivon, että pari kolme seuraa ei pysty ensi kaudella pelaamaan. Näin saisimme tästä Koronan aiheuttamasta erittäin ikävästä tilanteesta irti jotain positiivistakin.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy