Playoffs 2015 välierät: Kärpät – JYP

  • 134 915
  • 836

Kramer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Olihan tämä sentään jääkiekkoa vrt. viime kauden finaali sarja. Kahvaran kaikkien trappien äiti vs. raikas pelaamaan tullut JYP .. ai..ai.. nannaa! Kiitos JYP tästä ekasta. Nautin suunnattomasti eilisestä pelistä. Kärpistä: vieläkin mennään eco auto hengessä, yhdellä pytyllä. Nyt dynamic sport nappi pohjaan ja tästä sarjasta voidaan mennä jatkoon. JYP on pirun kova jengi, mitä ounastelinkin ennen sarjan alkua. Katseet Hippoksen hurmokseen ja lehmän kellojen kilkatukseen.. alkas jo.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
JYP on nykyään jotain sellaista, josta vain uskaliaimmat Hippoksella ovat uskaltaneet haaveilla: kiinnostava joukkue, joka pelaa jääkiekkoa.

Todellakin!

Aivan mahtavaa kiekollista peliä, juonikkuutta ja syöttökuvioita! Omaa peliä! En ole JYP:in pelejä hirveästi seurannut viime aikoina, jotenkin se robottikiekon-haamu on vaan kummitellut takaraivossa. Mutta kyllähän JYP on lähes täysin uudesti syntynyt, joten kyllähän tuota katsoisi enemmänkin. Jumalauta että on hieno juttu!

Jos finaaliin menee niin ehdottomasti JYP:in puolella!
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Olipahan siinä avaus sarjalle! Kaikki oli jo JYPille tyrkyllä mutta niin vain jäi ryöstö tekemättä.
Tuossa kun moni on puhunut että Kärpät on täysin Kemppaisen ketjun varassa niin omiin silmiin kyllä näytti että viimeisessä erässä koottu ketju Huml-Pirnes-Kaspar alkoi saada juonen päästä kiinni ja silloin JYPin pitää muistaa että tätä sarjaa ei voiteta pelkästään Donskoi pimentämällä vaikka se asiaa helpottaakin. JYP ei missään tapauksessa saa alkaa ns."varastaa" missään kohtaa omista hommista vaikka jäällä ei olisikaan Kemppaiset.

Tänä vuonna nyt sitten Donskoilla on kunnia olla se pelaaja joka saa ainakin minut ihan paniikkiin kun tulee kiekon kanssa keskialueen yli. Viimeisenä tälläisenä tulee mieleen playoffseista finaaleissa 2012 Ryan Lasch.

Hännikäisen mahdollinen poisjäänti on todella karmea isku JYPille, se lienee tarkoittaa että Nenonen hyppää tänään mukaan ja luulen että laitetaan suoraan Hän-Mänin tilalle. Toivotaan nyt vielä kuitenkin että vaihtoja ei tarvittaisi.

Tämän päivän peli ratkaisee luonnollisesti kyllä todella paljon mihin tämä sarja lähtee menemään. Olen silti sitä mieltä että tämä sarja menee jommalle kummalle 4-1/2, tässä sarjassa ei game seveniä nähdä.
 

Lomppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jypi oli eilen ihan saatanan hyvä ja piti peliä hyvin otteessaan selvästi yli puolet. Harvoin jos koskaan (no ei ehkä sentäs koskaan) olen nähnyt nuin hyvää vierasjoukkuetta Raksilassa.

Se mikä vituttaa on se, kuinka helposti Kärppien peli hajosi ilman kiekkoa. Noin sata kertaa pääsi Jypiläinen yrittämään läpi pakkien noin kaukalon levyisestä välistä. Lisäksi tuli aivan käsittämättömiä merkkausvirheitä ja sellaisia "emmäjaksapuolustaanyt"-hetkiä, kuten siinä läpiajomaalissa Spangille ja Tuppuraisen veivissä Humlille. Siinä kun olisi vetänyt ukon koukulla nurin eikä pelännyt jäähyä, olisi luultavasti pari maalia jäänyt tulematta. Olisi saattanut selvitä jopa ilman jäähyä, kuten Niäminen tuolla Tampereella Palolaa koukatessaan. Toisaalta silloin kun paketti oli kasassa, ei Jypilläkään ollut saumaa.

No joka tapauksessa hienoa kiekkoa molemmilta joukkueilta. Pelin tempo oli "hieman" kovemmalla tasolla kuin toisessa parissa. Jos tämän parin voittaja ei lähde mukaan Tapparan ja Lukon kävelyyn tulevissa finaaleissa, on tämän sarjan voittaja koko roskan mestari.

Niin ja tuomarit oli tänään hyviä, paitsi pitkissä kiekoissa paskoja.

Edi: Paljon on puhuttu tuosta Lassen tapauksesta. Tuomioni on: ei missään nimessä pelikieltoa. Lasse otti taklauksen huonosti vastaan. Toki kompastui, että vahinko oli. Ei olisi ollut väärin jättää puhaltamatta koko jäähyä. No, ehkä kakkonen ryntäyksestä tai väkivaltaisuudesta, mutta vitonen oli liikaa. Ei se ainakaan laitataklaus ollut.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
No joka tapauksessa hienoa kiekkoa molemmilta joukkueilta. Pelin tempo oli "hieman" kovemmalla tasolla kuin toisessa parissa. Jos tämän parin voittaja ei lähde mukaan Tapparan ja Lukon kävelyyn tulevissa finaaleissa, on tämän sarjan voittaja koko roskan mestari.

Ongelma on vaan siinä, että Tapparan ja Lukon kaltaisten joukkueiden tehtävä on tappaa toisen peli. Rikkominen on paljon helpompaa kuin luominen. Jos Kärpät jatkaa yhdellä pytyllä, niin ei mitään jakoa. Kaikki sylinterit pitää saada toimimaan. Myös JYP:iä vastaan tai tulee noutaja.
 

Goljat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, PattU
Tuota Donskoita kehutaan lähestulkoon joka viestissä, eikä tippakaan liikaa. On se vaan käsittämättömän kovassa kunnossa. Se, miten hän pienessäkin tilassa pystyy peliä rakentamaan ja luomaan käytännössä joka vaihdossa maalipaikan, on jotain käsittämätöntä. On huikea seurata, miten se lahjakkuus, mikä on tiedetty jos vuosia, alkaa kovan työn kautta kantamaan hedelmää. Ja muutenkin koko ketju pelaa välillä niin uskomattomasti yhteen, että vanhan kärppäfanin sydäntä kovin lämmittää.

JYP oli kova. Paljon kovempi, mitä odotin. Jotenkin oli kuitenkin itsellä kova luotto nousuun, vaikka parin maalin taakse jäätiinkin. Kattelin peliä muutaman gloryhunter -kaverin kans ja maat oli myyty välittömästi, ku JYP teki 2-4 maalin. Itse loin uskoa ja niinhän siellä lopussa kiitos seisoi.

Mut täytyy sanoa, et piiitkästä aikaa sai seurata ihan absoluuttista huippulätkää. Molemmat pelasi kiekkoa, nähtiin paljon hienoja maaleja, vauhdikasta peliä, lopun dramatiikkaa jne. Kaikkea, mitä Liigan välieräottelu voi parhaimmillaan voittavan joukkueen kannattajalle tarjota. Etenkin Hännikäisen läpiajomaali ja Pyörälän YV-maali olivat kyllä erityisen upeita maaleja.

On hienoa, et seuraava peli pelataan heti tänään.

Upeeta, mahtavaa!

Ps. Alkaako peli jo klo 16, niinkuin Liigan sivuilla lukee? Eikö nää lauantai pelit oo edellisessä sarjassakin alkanut yleensä klo 17?
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Donskoi on liian ylivoimainen pelaaja tähän sarjaan, epistä!!!

Tuntui että kukaan ei edes uskaltanut yrittää häneltä kiekonriistämistä, varmaan pelättiin että sieltä tulee kaikkien veivien isoäiti jos yritys epäonnistuu...

Hännikäinen rullatuoliin ja kentälle, sarja tasoihin tänään!
 

opelix

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, JJK
Tää on vain mun mielipide, mutta jos joukkue tulee 2-4 tappioasemasta 5-4 voittoon, niin eikö se kerro jotain joukkueesta?

Juuri tämä. Eilinen vitutus toi mieleen kevään 2003 Suomi-Ruotsi-pelin. No nyt se on todettu,vitutukseen ei voi kuolla.
 

Noitarumpu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Olipa RRRRAAAASTAVAN jännä matsi!Tiesin, että JYP tulee tosiaan kuin hurrikaani päälle ja meinas pyyhältää maan tasalle koko Raksilan, piru vie! Urhoollinen kolmonen taisteli kunniakkaasti hirmumyrskyä vastaan ja sai sen just ja just taltutettua, KukkoLassen kera. Seuraavan kerran toi hurrikaani kuulemma riehuu Jyväskylässä, joten katellaan kuin käy. Pien pelko persiissä, koska JYP, koska kotiareenansa,koska revanssihenki.Voitto vaatii todella joukkuetta kokonaisuudessaan heräämään.Armoa ei tule tuhannesmilliosaakaan.

Donskoi!Mitä hemmettiä tuosta uroosta voi enää sanoa, kun superlatiivtkaan ei tunnu riittävän! Kai sen on mentävä spermapankkiin, että tulis mahdollisimman paljon uusia Donskoita!!=)Kolmonen kokonaisuutena on kyllä silmiä häikäisevä ja esim. kirurgin(=Kemppainen) kylmänviileä työskentely tietää JYPille tuskanhetkiä, kun vaan pääsee iholle.Julius-keisarin nopsat jalat hivelee silmiä.

Tänään taas mennään ja verenpaine hipoo pilviä. Kävi miten kävi, niin on tää hienoa aikaa. Kiitos JYPille ja faneilleen, että taso on korkealla ja ainakin vielä tälläkään palstalla ei roskasakki juhli.Hienoa!Toivottavasti kaikki ovat pelikunnossa, eikä Tuppuraiselle tule sanktiota vahingosta.Tärkeää olisi tässä vaiheessa kautta, että PARHAAT pelaa.KukkoLasse tulee kyllä, vaikka käsi paketissa, jos pääsee livahtamaan:)Siinä on mies mun makuun!
 

JPL

Jäsen
Täytyy nostaa hattua Kärppä -faneille kun kukaan ei ole vaatimassa Tuppuraiselle lisäsanktiota. Yleensä sen perään huudellaan aina, oli ulosajon syy melkein mikä tahansa.
Itse en kyseistä tilannetta nähnyt, koska sattuneesta syystä en peliä enää nähnyt 4-4 maalin jälkeen.
No eipä tuossa ollut mitään syytä vaatia lisäsanktioita. Vitonen oli vallan riittävä tuomio ja kyllä se kirpaisi jo ihan riittävästi vieraita. Siihen loppui käytännössä takaa-ajo ja kun vielä Hännikäisellä hajosi joku samassa tilanteessa, niin taisi olla ihan riittävä rangaistus. Molemmille tilanteessa olleille pelaajille hatunnosto. Allu jäi heti katsomaan, että eihän käynyt kovin pahasti ja Lasse sitten kertoi rehellisesti, että näitä sattuu ja kuuluu peliin, vaikka varmasti kävi kipeää. Hienoja miehiä molemmat.

Aivan ihmeellinen oli tuo Hännikäisen loukkaantuminen. Minusta näytti, että kiekko osui kuitenkin polveen sivusta ja kyllä siinä silloin voi hajota jalka pahastikkin, jos oikein huono mäihä käy. Jalka lähti kyllä totaalisesti alta kun lähti sen jälkeen luistelemaan. Toki voi olla jotan lievempääkin, mutta ei kyllä pystynyt ihan yhtään laittamaan painoa jalalle kun vietiin pois ja en jaksa uskoa, että kyse olisi mistään hermosta, mikä veisi vain tunnon tai kipu olisi kova. Kyllä silloin kuitenkin jalkaan voisi varata paremmin. Tosi harmittavaa, kun Hännikäinen pelaa kuitenkin elämänsä kautta.

1. erä pelattiin kyllä käsikirjoituksen mukaan. Molemmat pelasi tarkkaa peliä, eikä juuri virheitä näkynyt. Toinen erä oli siten jotain huonoa kauhuleffaa, ainakin Kärppien osalta. Aivan ihmeellisiä sähellyksiä omassa päässä. Arvaisin, että tänään pelaa vähintään Glenn, Vallinin paikalla ja toivoisin että myös Nutivaara päästetään irti Spangin paikalle. Nyt tarvitaan selvästi huolellisempia miehiä omassa päässä, kun JYP painaa välillä päälle kuin yleinen syyttäjä. En tiedä auttaako Glenn tähän, mutta ei nyt pysty Arskaa huonomminkaan pelaamaan. Nutivaaralla toimii omasta mielestä pää joutusammin kuin yhdelläkään muista mainituista.

Tänään on JYP:llä melkein pakkovoiton paikka. Jos Raksilaan palataan 2-0 tilanteessa, niin vaikea on kuvitella JYP:n siitä nousevan. Toivoisin, että Tarkin veljekset jatkaa tänään, koska en jaksa lukea niitä juttuja maalivahtiongelmista. Sinänsä luotan kyllä että Karhukin pystyy ihan samalla tavalla pelaamaan, mutta voitto on aina voitto ja eilisistä JYP:n maaleista ei kyllä voi yhtään laittaa Iiron piikkiin. Isobroidille meni sitten ratkaisumaali helposti, mutta toisaalta Taage otti kyllä välillä hienoja koppejakin.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
En ole JYP:in pelejä hirveästi seurannut viime aikoina, jotenkin se robottikiekon-haamu on vaan kummitellut takaraivossa. Mutta kyllähän JYP on lähes täysin uudesti syntynyt, joten kyllähän tuota katsoisi enemmänkin. Jumalauta että on hieno juttu!

Ongelman ydin onkin siinä jos vastustajan mielestä on kiva katsella JYPiä. Tämä kausi on mennyt yllättävänkin hyvin, mutta kauaksi on tultu siitä kun JYPistä puhuttiin vakavasti mestarisuosikkina. Tämän hetken JYP on raikas ja pelaa ajoittain todella näyttävää hyökkäyspeliä, muttei siitä päätyyn saakka menijänä voi puhua. Siihen vaadittaisiin sitä tylsää robottikiekkoa kun marginaalit muuttuvat minimaalisiksi.

Edit. Pidän edelleen uskomattomana ettei JYPin sotasuunnitelmaan kuulunut Donskoin porukkaan kohdistuva äpäröiminen. Muutoinkin JYP tarvitsee TÄNÄÄN huomattavasti kovemman tunnelatauksen eikä eilisen kaltaista kiekottelua. Eväitä olisi, mutta nyt vaaditaan että joku voitelee leivät ja laittaa juustosiivut päälle.
 
Viimeksi muokattu:

chubster

Jäsen
Eikai tässä kummempia. Sarja on avattu ja Kärpät ekan vei nimiinsä. Missään nimessä ei nyt kannata JYPin muidenkaan fanien vaipua epätoivoon, peli oli kuitenkin hyvällä tasolla. Tai no, vitut. Avaudutaan nyt siitä, että toistaiseksi playoffeissa poissaolollaan loistanut johtoasemassa, PELIN LOPUSSA, housuunpaskominen is back! Vittu kun luuli, että tuosta on jo päästy eroon.

No ei se mitään. Mikäli Kärpät tänään kairaa vierasvoiton, niin alkaa olla sarja jo selviämään päin. Mikäli JYP pitää kotivoiton, niin kaikki on auki.

Tuntuu typerältä narista näistä loukkaantumisista, eihän sota yhtä miestä kaipaa. Mutta kyllä se vaan kaipaa. Tarkoitan toki siis Hännikäistä. Mikäli ei kykene pelaamaan, niin on todella todella iso menetys JYPille. Ja olisi toki jokaiselle joukkueelle. Tää on hokia, minkäs teet. Jos on poissa, niin on muiden vuoro nousta esiin!

Pelataas välissä ja tuumaillaan sit lisää.
 
Tänään taas mennään, ja paljon pitää Kärppien parantaa jos meinataan vierasvoitto hakea. Eilen oltiin pahoissa vaikeuksissa Jypin karvauksen alla, ja jatkossa on pakko päästä nopeammin omista pois. Hyökkäyksen osalta oltiin täysin jjj-ketjun varassa ja muiden on pakko alkaa heräilemään, varsinkin Humlin ja Kasparin toivoisin tason nostoa.

Ps. Tuli katseltua nyt uudestaan tuo Tuppuraisen taklaus, kun ei sitä meinannut hallissa kunnolla nähdä. Paska tuuri ja ei tuosta mitään pelikieltoa voi kyllä antaa.

Pakko vielä sanoa, että oli kyllä harvinaisen hienoa toimintaa Tuppuraiselta taklauksensa jälkeen.
 

Hubacek

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Vegas Golden Knights, altavastaajat
Tänään on JYPin pakko voittaa. Veikkaisin ettei Hännikäinen pelaa, vaan Poukkula on siinä tilallla ja Nenonen tulee neloseen. Muuten samat hyökkäysketjut. Puolustukseen tulee vaihtoja jos Viitanen on pelikunnossa. JYP voittaa tänään ilman Hänmania 3-2.

Seuraavissa peleissä täytyy alivoiman olla sitten kunnossa. Pirneksen maali meni Taakelle helpohkosti, vaikka se oli poikittaissyöttö ja maski edessä. Pyörälän vedossa Kalteva nousi liian ylös pitämään Donskoita ja Pyörälä jäi parhaalle tekosektorille yksin. Ja sitten 4-4-maalissa Luoma pelasi maalin takana kaikki väärin. (Saattaa olla Kärppien pelaajien nimet vääriäkin;)) Alivoimalla ainakin Kärppiä vastaan pitää pitää boxin sisus kiinni, kyllä Taake viivavedot ottaa.

Oli muuten mukava katsoa peliä kun kaikki TURHAT maalineduspainit loisti poissa olollaan. Bluesin piti joka tilanteessa tulla sinne painimaan vaikka kiekko oli kuinka moken räpylässä. Mun mielestä niissä ei oo mitään järkeä. Niin kauan kuin pilli ei oo soinu maalille ajetaan ja väännetään, mut kun pilli soi niin keskitytään seuraavaan tilanteeseen ja jätettään turhat "asetelmien haut" pois.
 

amok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kukkonen: "Mun mielestä se oli ihan normaali pelitilanne. Lähdin purkamaan kiekkoa ja ”Allu” pelasi tilanteen loppuun. Ei siinä mitään. Lätkätilanne."

Tuppurainen: "Lasse meni kiekkoon ja ampui ränniin, milloin taklasin ja Lasse oli vähän huonossa asennossa siinä. Osui suoraan päähän, ehkä... Totta kai tuommoista säikähtää, enkä mä nyt tarkoituksella ketään tuolleen halua satuttaa."

Oikea asenne, kunnioitusta ja hyvää rehtiä lätkämeininkiä molemmilta osapuolilta.

Etiäpäin.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Ongelman ydin onkin siinä jos vastustajan mielestä on kiva katsella JYPiä. Tämä kausi on mennyt yllättävänkin hyvin, mutta kauaksi on tultu siitä kun JYPistä puhuttiin vakavasti mestarisuosikkina. Tämän hetken JYP on raikas ja pelaa ajoittain todella näyttävää hyökkäyspeliä, muttei siitä päätyyn saakka menijänä voi puhua. Siihen vaadittaisiin sitä tylsää robottikiekkoa kun marginaalit muuttuvat minimaalisiksi.

Omasta mielestä sinne päätyyn voi mennä ilman robottikiekkoakin. Tiivis puolustus ja tappava hyökkäys. Aivan hyvin voi rakentaa omaa peliä, eikä vain keskittyä tuhoamaan toisen kuvioita. Kyllähän JYP oli eilen todella lähellä voittoa, joten siinä mielessä ei ollut kiva katsella. Sen sijaan itse jääkiekon kannalta erittäin kiva katsella.
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
Oli muuten mukava katsoa peliä kun kaikki TURHAT maalineduspainit loisti poissa olollaan. Niin kauan kuin pilli ei oo soinu maalille ajetaan ja väännetään, mut kun pilli soi niin keskitytään seuraavaan tilanteeseen ja jätettään turhat "asetelmien haut" pois.

Nyt ei pelata runkosarjaa. Voisin jälleen kerran anttimäkismäisesti sanoa että poffeissa kaikki ylimääräinen on plussaa. Varsinkin silloin kun tekevä osapuoli suorittaa sitä suunnitelmallisesti. Hämmennä, provosoi ja pysy kaikkien tilanteiden jälkeen lähimmässä vastustajassa kiinni. Taklaa kovaa ja kohtele kaltoin(muttei mitään laittomia perseilyjä). Varsinkin altavastaajan on äärimmäisen tärkeää pyrkiä pelin rytmin romuttamiseen. Blues-sarjassa JYP vastasi sinisten provokaatioon miehekkäästi, mutta tässä sarjassa JYPin tulisi tehdä aloite. Puhutaan mitä puhutaan, mutta homma lähtee tunteesta. Järki kanavoituu sitten tuohon yhteyteen.

Aivan hyvin voi rakentaa omaa peliä, eikä vain keskittyä tuhoamaan toisen kuvioita. Kyllähän JYP oli eilen todella lähellä voittoa, joten siinä mielessä ei ollut kiva katsella.

Kyllä se peli vain valitettavankin helposti perustuu riistoihin ja rikkomisiin jos rosterissasi on hakkaraisiajääskeläisiäjaatisia. Tai ainakin tuo on loogisin tie. Mestaruutta ei jaeta tyylipisteillä.
 
Suosikkijoukkue
JYP, GKS TYCHY, Puolalainen lätkä, Boston Bruins
Nyt ei pelata runkosarjaa. Voisin jälleen kerran anttimäkismäisesti sanoa että poffeissa kaikki ylimääräinen on plussaa. Varsinkin silloin kun tekevä osapuoli suorittaa sitä suunnitelmallisesti. Hämmennä, provosoi ja pysy kaikkien tilanteiden jälkeen lähimmässä vastustajassa kiinni. Taklaa kovaa ja kohtele kaltoin(muttei mitään laittomia perseilyjä). Varsinkin altavastaajan on äärimmäisen tärkeää pyrkiä pelin rytmin romuttamiseen. Blues-sarjassa JYP vastasi sinisten provokaatioon miehekkäästi, mutta tässä sarjassa JYPin tulisi tehdä aloite. Puhutaan mitä puhutaan, mutta homma lähtee tunteesta. Järki kanavoituu sitten tuohon yhteyteen.

Amen! Kyllä pleijareissa pitää räiskyä ja olla nahinaa. Se tunne mikä tulee kentältä, saa myös yleisön mukaan ja tunnelman paremmaksi.
 

Sir Smokki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Sarja on Kärpille 1-0. Toisen erän pimeän hetken jälkeen Kärpät näytti JYPille, mitä on voittamisen kultttuuri. Peli ratkesi lopulta kärppäkapteeni Lasse Kukkosen sutaisuun, jonka Tuomas Tarkki antoi mennä maaliin. Vielä muutama tunti aikaa sarjan toiseen otteluun. Kärpillä on tilaisuus taittaa JYPin selkäranka jo aika lailla lopullisen tuntuisesti. Maali-ilottelua tuskin nähdään. Oma veikkaukseni on 0-1 Kärpille.
 

Nemesis63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, sympatiat Pelicans
Pakko vielä sanoa, että oli kyllä harvinaisen hienoa toimintaa Tuppuraiselta taklauksensa jälkeen.

Samaa mieltä, Tuppuraisen kaikesta toiminnasta paistoi kunnioitus vastustajaa kohtaan pieleen menneen taklauksen jälkeen. Missään nimessä ei mitään pelikieltoja tarvita.

Ettei tämä nyt kuitenkaan menisi ihan selkään taputteluksi vastapuolen leirin kanssa, itse toivon Jypin saavan Tuppuraisen ja Hännikäisen kehiin myös siksi, ettei kenelläkään jäisi mitään seliteltävää huonosta tuurista kun Kärpät pistää homman pakettiin suht nopeasti ;)
 

ZayWest

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
itse toivon Jypin saavan Tuppuraisen ja Hännikäisen kehiin myös siksi, ettei kenelläkään jäisi mitään seliteltävää huonosta tuurista kun Kärpät pistää homman pakettiin suht nopeasti ;)

Kärpillä on niin jäätävän oloinen pelisysteemi ettei siinä Markus tai Jani auta ellei JYP kokonaisuudessaan reagoi asiaan. Eli ei pelkoa että kukaan alkaisi selittelemään yhtään mitään. Välierät jo itsessään ovat melkoinen voitto tämän kauden JYPille. Olen näköjään ottanut asiakseni puhua virkamieskiekosta, mutta tuolla kyseisellä tavalla sarja menee 4-1 Kärpille. Sitä en todellakaan toivo ja odotan JYPiltä HETI TÄNÄÄN täysin toisenlaista otetta peliin. Rakenteellisesti sekä tunnetasollisesti.
 
Mielestäni Jyppiläiset voivat olla varsin luottavaisin mielin. Alivoimaan petrausta, niin voivat kaataa Kärpät vaikka neljästi putkeen. Sanomattakin selvää, että myös Donskoin pelihuumoria tulee horjuttaa. Voimakkaalla karvauspelillä ja fyysisyydellä Kärpät ovat ongelmissa.
 

Sudan1

Jäsen
Kukkonen ei pelaa tänään. JYPin kokoonpanot eivät ole vielä tulleet, joten eiköhän siellä Hännikäisen pelaamista vielä arvota.

Tai sitten odotellaan Tuppuraisen tuomiota, mennyt näköjään kurinpidon käsiteltäväksi. Huoh..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös