Playoffs 2015 puolivälierät: Tappara – HIFK

  • 119 532
  • 672

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, ei muakaan tuo Tapolan linja oikein vakuuta, kun ollaan olevinaan valittamatta tuomareista ja ollaan olevinaan vaikuttamatta tuomareihin, mutta pikkuisen valitetaan ja vaikutetaan kuitenkin. Monella Tappara- fanilla tuntuu tuo mielipide menevän ihan tuomioiden mukaan. Lauantaina oli muistaakseni hyvät tuomarit, nyt ne olikin jo ihan luokattomat. Kyllähän Tappara rikkoi eilen huomattavasti enemmän, joten jäähyjen suhde meni ihan oikein, vaikka muutama ysittäinen tilanne varmaan meni väärin suuntaan jos toiseenkin.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Asioita voi katsella myös muusta kuin faninäkökulmasta. Jos voittajajoukkue puhuu tuomaritoiminnasta, kysymys on tällöin juuri tuomarilinjan yleisestä tasosta ja siihen liittyvästä normaalista keskustelusta, ei pelkästään tappiosta kumpuavista itkupotkuraivareista.
Onko se vain häviäjän oikeus puhua, että tuomaritoiminta oli kohtuuttoman heikolla tasolla? Mitä outoa siinä on, että tuota toimintaa arvostelee luokattomuudesta, kun tästä lienee kaikki samaa mieltä?
Oli huonoa, totta tosiaan. Ja Stögö saa niistä valittaa. Itse en jaksa keskittyä dumareihin, kun ehkä sen ohikiitävän hetken, kun se oikein paha moka tulee. Mä vaan tarkoitin, että olisiko teillä muita aiheita mihin tarttua. Kuten esim. totaali dominointi jatkoerässä, josta tuli hieno palkinto.
Jatkakaa kuten parhaaksi näette, IFK ei ainakaan hävinnyt huonon tuomarityöskentelyn takia, vaan paremmalle jengille, joka ajoittain pystyttiin hyvin haastamaan.
Tsemiä teille Lukon kaatoon!
 
Tapola toki kritisoi Malisen kakkosta ja Saravon vitosta, mutta peräänkuulutti enemmänkin sitä, ettei IFK:lle vihelletty jäähyjä selvistä tilanteista huolimatta. Siellähän meni läpi punapaidoilta yhtä sun toista aina koukuista seitsemään mieheen kentällä - ja tuloksena kaksi annettua ja yksi siirretyksi jäänyt rangaistus.

Tappara ei oikein osaa pelata tätä pikkusikaa, tai sanotaan että joukkueessa on useampi joka ei osaa. Sormi osoittaa noita hyökkäyksen pieniä pörrääjiä, jotka lämmettyään käyvät ampiaisena päälle ja antavat mailaa kuin saunavihtaa. Sitten kun näitä tilanteita on koko ajan ja lauritaipalukset ovat joka tilanteessa perseellään, niin jossain kohtaa tuomarin kumulatiivinen jäähykynnys täyttyy.

Esimerkiksi herrasmiehenä ja herrasmiespelaajana tunnettu Toni Söderholm on varsin taitava rikkomaan niin ettei jää siitä kiinni, samoin silmään pisti Luttinen. Yksi tavaramerkki oli "facehug" kontaktitianteissa, eli puolustetaan päätä lyhyempää vastustajaa ajamalla tämän pää käsien väliin, joka varsin tehokkaasti estää pelaamisen mutta harvoin johtaa jäähyyn. Myös mailan kanssa nämä konkarit osaavat kaikki metkut. Tapparasta ehkä paras tässä on Markus Kankaanperä, tuhansista minuuteistaan huolimatta, sillä parhaimmillaan hänet voisi nollatoleranssilla laittaa boksiin suunnilleen joka vaihdosta.

Tässä suhteessa Tappara siis kärsinee hyökkäyksen pienestä koosta ja sitä kautta heikosta kamppailuvoimasta.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Tässä suhteessa Tappara siis kärsinee hyökkäyksen pienestä koosta ja sitä kautta heikosta kamppailuvoimasta.

Olen koko kirjoituksesta samaa mieltä. Söde osaa kaikki mahdolliset temput, samoin Luttinen ja Honkaheimokin hyvänä päivänään. Vaikka tämän kauden HIFK on kaukana omasta ihanteestani eli fyysisestä joukkueesta, kyllä HIFK oli mielestäni fyysisempi tässä sarjassa. Tappara on varsinkin hyökkäyksen osalta mielestäni aika heiveröinen Tapparaksi. Normaalisti kirvesrinnatkin ovat esittäneet fyysisemmän kokoonpanon kuin juuri tällä kaudella. Toisaalta Tapparan hyökkääjät kompensoivat kokoaan liikkeellä ja taidolla.

edit: Pidän Tapparaa selvänä suosikkina Lukkoa vastaan, veikkaan sitäkin sarjaa 4-2 Tapparalle.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Monella Tappara- fanilla tuntuu tuo mielipide menevän ihan tuomioiden mukaan. Lauantaina oli muistaakseni hyvät tuomarit, nyt ne olikin jo ihan luokattomat. Kyllähän Tappara rikkoi eilen huomattavasti enemmän, joten jäähyjen suhde meni ihan oikein, vaikka muutama ysittäinen tilanne varmaan meni väärin suuntaan jos toiseenkin.
Itse en ole tuomaritoiminnasta liiemmin täällä kommentoinut. Silti tuo kommenttisi herätti hilpeyttä.

Suurinta itkua lauantaina hinki-leirissä herätti tuo viiden minuutin pelin jälkeen viheltämättä jäänyt Jormakan tilanne. Ei missään tapauksessa selvä jäähynpaikka, vaikka hinki-kommentaattorit niin studiossa itkivät.

Maanantain pelissä toisessa erässä Tappara kärsii 5 minuuttista. Taululle on kotijoukkue lyönyt juuri kyseisen ylivoiman aikana jo pari maalia, lukemiksi 3-1. Tämän jälkeen Malinen ottaa kiekon pois todella upealla mailaliikkeellä, mutta tuloksena Tapparalle täydet 2 minuuttia 3v5 alivoimaa.

Pohdi keskenäsi, kumpi tilanne oli suurempi tuomarivirhe sekä kumpi oli ottelun kannalta potentiaalisesti ratkaisevampi tekijä. Tässä nyt tuskin tarvitsee edes mainita Dixonin saamaa erittäin kyseenalaista jäähyä avauserässä, josta hinki löi avausmaalin taululle.

Ero on lähinnä se, että hinkin vässykät itkevät. Tapparan soturit iskevät pelin tasoihin ja vastustajan kesälomalle jatkoajalla. Oikein loskaista ja räntäsateen täyttämää kesälomaa koko hinki-väelle. Itse en enää tähän ottelusarjaan tänä keväänä palaa. 5 peliä paikanpäällä nähtynä ja Unibetilta hyvin rahastaneena, tästä on hyvä jatkaa.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Kiitokset HIFKille erittäin värikkäästä puolivälieräsarjasta, eilen loppuivat nitrot!!
 

Itäpuu

Jäsen
Tämän jälkeen Malinen ottaa kiekon pois todella upealla mailaliikkeellä, mutta tuloksena Tapparalle täydet 2 minuuttia 3v5alivoimaa... hinkin vässykät
Totta jos puhutaan, niin Malinen koukkasi yläkäteen jo ennen tuota kiekon riistoa. Tilanne näytti livenä huomattavan selvältä jäähyn paikalta, kuten varmaan tuomarinkin mielestä, mutta hidastuksen kanssa on helppo viisastella, että kevyt oli koukuksi muuhun linjaan nähden.
hinkin vässykät
Nämä väännökset on tosi hassuja ja antavat asiallesi uskottavuutta.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Kiitokset Tapparalle ja faneille tiukasta sarjasta. Homma meni etukäteisveikkausten mukaisesti, ja rutinoituneempi joukkue jatkoi kohti mitalipelejä.

Ja tsemppiä Eeyorelle Euroviisuihin. Etköhän sieltäkin onnistu voiton hinkkaamaan.
 
Loppuun todettakoon, että en ole itse tuomari, eikä lähipiiriini kuulu ainuttakaan sellaista.

Koko viestistä paistaa kilometrien päähän se, että kiekkoa on seurattu enemmän kuin muutama kausi. Täyttä asiaa joka sana. Tuomaritoiminta vie näissä ketjuissa ihan liikaa tilaa muilta, olennaisemmilta ja kiinnostavimmilta asioilta.
 

Warrington

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onnittelut Tapparalle jatkoon pääsystä, parempi voitti. Meillä vasta opetellaan voittamisen kulttuuria ja tämä sarja oli hyvä osoitus mitä se vaatii. Tämän enempää IFK ei tästä kaudesta olisi ansainnutkaan.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Koko viestistä paistaa kilometrien päähän se, että kiekkoa on seurattu enemmän kuin muutama kausi. Täyttä asiaa joka sana. Tuomaritoiminta vie näissä ketjuissa ihan liikaa tilaa muilta, olennaisemmilta ja kiinnostavimmilta asioilta.

Tunnustan nöyrimmin! Olennaisin asia koko tuomaritoiminnasta on kysymys: Vaikuttivatko tuomarit tämän playoffsarjan ratkaisuun? Jokainen laittaa käden sydämelle, riisuu värilasit ja niinpä 99,9% vastauksista on: EI. Tuomaritoiminta ei vaikuttanut playoffsarjan ratkaisuun. Parempi joukkue meni jatkoon. Juuri siksi nämä sarjat menevät neljästä voitosta poikki. Minimoidaan ulkoisten tekijöiden, kuten tuomareiden, vaikutus. Niinpä tuomareista keskustelu on vähän samantyyppistä kuin yksittäisen pelaajan luistimennauhojen analysointi. Ehkä kiinnostavaa, mutta ei kauhean olennaista.

Itseänikin jäi eilisestä ottelusta askarruttamaan yksi epäolennainen kysymys: Mistä luojan tähden pelaajien mailat oli hankittu, Tarjoustalostako? Keppejä hajosi ja putoili sellaiset 5-8 kpl ja mielestäni vieläpä molemmilta joukkueilta.
 

BigRedKoff

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
En seurannut sarjaa paljoakaan, mutta viidennen pelin jälkeen Tapola marssi tv-haastatteluun ja tokaisi jotenkin että "kohta tähän tulee vastustajan valmentaja, joka varmasti pyrkii vaikuttamaan tuomaritoimintaan. Minä toivon että tuomarit ei anna tällaisten vaikuttaa" tjsp. Repesin tuolle kyllä ihan täysin. "Kehunpa tässä nyt tuomareita jo ennen kuin Törmänen ehtii ne haukkua, toivottavasti eivät anna sen vaikuttaa".

Tappara hävisi viime vuonna hyvin alkaneet finaalit sen jälkeen kun tuomarilinja alkoi tiukkenemaan. Tapola tietää, ettei tarkka linja suosi Tapparaa ja pyrkii vaikuttamaan sallivampaan suuntaan. Pyrki tuossa esimerkissä tekemään sitä sarjan aikana "positiivisuuden kautta" ja kun ei oikein toiminut sekä viime keväästä oppineena nyt koventaa puheitaan seuraavaa sarjaa varten "Stögömäisesti" jo ennen ensimmäistä peliä.

No, se on sen homma niinkuin itsekin sanoo.

Mut parempi meni jatkoon, siitä ei kahta sanaa. Tuomaritoiminta ei IFK:lta sarjan voittoa vienyt vaan pikemminkin teki sen mahdolliseksi ainakin eilisessä pelissä.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Kokonaisuutena HIFK jätti vaikutelman terävän kärjen, mutta hataran pohjan omaavasta joukkueesta. Ylivoimapeli murhaavaa, mutta tasakentällisin liikaa virheitä. Erikoistilanteissa maaliero HIFKille 2-8, mutta tasakentällisin Tapparalle 14-6.

Sarjan alussa Tappara rokotti HIFKin karkeista puolustusalueen virheistä ja pääsi ehkä turhan helpostikin 2-0-johtoon. Sitten HIFK onnistui tiivistämään puolustustaan, kunnes oli Tapparan vuoro vastata kehitykseen ja lisätä tempoa ja rytmitystä pelaamiseen. Lopulta sarjan ratkaisevina hetkinä kuudennessa ottelussa HIFKin puolustusvirheet palasivat siinä määrin, että Tappara voitti jälleen yhden maalintekokilpailun muodossa edenneen ottelun.

HIFK pelasi enemmän hyökkäystään enemmän yhdellä rytmillä eli pystysuunnan kiekolla, kun Tappara rytmitti ainakin sarjan lopulla monipuolisemmin. Tilastoin parin viimeisen pelin hyökkäyksiinlähtöjä: sekä Tampereen että Helsingin ottelussa Tappara lähti nopeasti 65 % lähdöistään ja HIFK lähti keskimäärin 80 % nopeasti. Tarkoitan siis rakenteellista nopeutta (nopeat: nopea ja puolinopea, hitaat: hidastus, viive ja palautus). Tappara lähti näissä kahdessa pelissä tasakentällisin 30 kertaa viivelähdöllä ja HIFK 7 kertaa.

Tämä oli tosiaankin siitä eriskummallinen playoff-sarja, että jopa kolme ottelua eli puolet sarjasta eteni maalintekokilpailun merkeissä (4-3-tulokset). Loput olivat numerollisesti tiukempia, kun jätetään huomiotta tyhjiin tehdyt maalit, mutta ne tyhjiin tehdyt oikeastaan vain korostivat Tapparan heikompaa peli-ilmettä niissä parissa tappio-ottelussa.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
@Sekera: hyvä analyysi! Mitä mieltä olet, vaikuttiko molempien joukkueiden esitykseen nimenomaan vastustaja? En usko, että Tappara olisi pelannut muita joukkueita kuin HIFK:ta vastaan juuri noin ja sama toisinpäin. HIFK:n nopea suunnanmuutospeli on toimiessaan aikamoista myrkkyä ja ylivoima suunnilleen liigan parasta. Mielestäni peliään monipuolisemmin rytmittävä Tappara oli vaikeuksissa silloin kun HIFK sai ottelun tempon haluamalleen tasolle. En millään usko, että Tappara ja Lukko pelaavat keskenään 4-3 -tyyppisiä tuloksia täynnä olevan sarjan, missä menään paikoitellen Hawaiji-kiekkoa päästä päähän. Lukko ja Tappara muistuttavat enemmän toisiaan kuin HIFK ja Tappara. Luvassa on monipuolista rytmittämistä ja oman pään huolellista pelaamista molemmilta joukkueilta. HIFK on aika nihilistisen tiukka pystysuunnan sabluunassaan. Josta en siis erityisemmin pidä. Mutta sen olen huomannut, että HIFK:ta vastaan on ollut vaikea pelata silloin, kun HIFK on saanut määrätä ottelun vauhdin. Tappara hidasti eilen peliä tietoisesti ja helvetin hyvin. Joukkue oli selvästi saanut ohjeet hakea viivelähtöjä, eikä lähteä HIFK:n määräämään tahtiin. Tappara oli jäätävän rauhallinen omassa päässä, ei tosiaankaan tullut paljon virheitä. Toisin kuin HIFK:lle.

edit: Edelliseen pitää lisätä, että kommenttini koskivat nimenomaan ensimmäistä 60 minuuttia. Jatkoajalla Tappara muutti peliään aktiivisemmaksi ja haki kliinisen palkkamurhaajan tapaan kylmän rauhallisesti kokonaan uuden vaihteen. Hieno suoritus.
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
@Sekera: hyvä analyysi! Mitä mieltä olet, vaikuttiko molempien joukkueiden esitykseen nimenomaan vastustaja? En usko, että Tappara olisi pelannut muita joukkueita kuin HIFK:ta vastaan juuri noin ja sama toisinpäin. HIFK:n nopea suunnanmuutospeli on toimiessaan aikamoista myrkkyä ja ylivoima suunnilleen liigan parasta. Mielestäni peliään monipuolisemmin rytmittävä Tappara oli vaikeuksissa silloin kun HIFK sai ottelun tempon haluamalleen tasolle.

Tokihan se vihu aina pyrkii heittelemään pienempiä ja isompia kirveenvarsia toisen joukkueen rattaisiin ja jos oikein pahasti käy, niin vastustajan viskaama joukkotuhoase osuu kohteeseen ja tuhoaa koko rataston. Tämä viimeksimainittu tapaus rupesi olemaan jo lähellä neljännen pelin jälkeen, kun Tappara oli alkanut pelata entistä enemmän kuten HIFK halusi. Playoff-hengen mukaisesti joukkueet kehittyivät ja kyllä ne otteluvoittojen kertymä aika hyvin kuvasi sitä, että koska kumpikin paransi. Tappara paransi viimeksi ja onnistui hyödyntämään HIFKin tasakentällispelin virheet.

Neljännessä kohtaamisessa Tapparan peli oli epätoivoisimmillaan ja siinä vaiheessa HIFK käytännössä hallitsi tapahtumia sekä hyökätessä että puolustaessa, kun Tappara ei pystynyt tarpeellisiin rytminvaihdoksiin. Pahimmillaan oli jopa niin, että HIFK oli aloitteellinen myös puolustaessaan, kun Tappara junnasi samalla liiallisella hidastelullaan vaarattomia hyökkäyksiä ja HIFK hoiti puolustusalueensa puolustuspelin varmasti pakottaen Tapparan laidoille.

En tiedä mistä Tapparan uusvanha idea korostuneen hitaasta pelistä sai alkunsa, oliko sitten pelkästään henkistä epävarmuutta että ei uskallettu haastaa HIFKin yksirytmistä peliä, mutta silloin Tappara pelasi juuri kuten HIFK halusi. Onneksi näin meikäläisten näkökulmasta, monipuolisempi laadukas rytmittäminen palasi Tapparan peliin kahteen viimeiseen otteluun korkeamman intensiteetin kera ja Tapparan peli muuttui vaikeammaksi lukea. HIFKille ei enää riittänyt se, että odottelee näennäistrapilla vaaratonta hyökkäystä tai karvaa pitkällä viisikolla.

Mutta sen olen huomannut, että HIFK:ta vastaan on ollut vaikea pelata silloin, kun HIFK on saanut määrätä ottelun vauhdin. Tappara hidasti eilen peliä tietoisesti ja helvetin hyvin. Joukkue oli selvästi saanut ohjeet hakea viivelähtöjä, eikä lähteä HIFK:n määräämään tahtiin. Tappara oli jäätävän rauhallinen omassa päässä, ei tosiaankaan tullut paljon virheitä. Toisin kuin HIFK:lle.

Sehän se, että Tapparalla oli pelissään vaihtoehtoja: hitaasti tai nopeasti, kontrollilla tai kontraamalla. HIFKillä oli eilen oman kirjanpitoni mukaan tasakentällisin ensimmäinen viivelähtö vasta 3. erässä, kun jo 1. erässä Tappara veti 9 viivettä. Vaikka tuo viivepelaaminen oli Tapparalla ongelmana tappiopeleissä, nyt sen rinnalla oli myös nopeita lähtöjä eikä omissa ollut epävarmaa kiekonsiirtelyä / ylimääräistä hidastelua / vastuutonta kiekonheittelyä kuten tappiopeleissä.

Vaikka lauantain pelin ensimmäinen erä oli Tapparalta intensiteetiltään huikea, oli siinäkin samat 9 viivettä takaamassa sitä, että pelin virtaus säilyy Tapparalla. Viiveet siis säilyivät läpi koko sarjan Tapparan pelissä, mutta sarjan edetessä niiden rinnalle tuli enemmän valppautta sen suhteen, että milloin ollaan nopeampia ja milloin rauhoitetaan. Tapparalla oli siis enemmän keinoja määrätä ottelun tahtia, kun HIFKillä oli tarjota lähinnä vain se pystysuunnan kiekon tuottama tahti.
 

Kake74

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Junior-Pelicans, Tamin Tribuuttiketju
Ei oikein liity ehkä IFK:n ja Tapparan väliseen hienoon playoff-sarjaan, mutta haluan toivottaa jaxuhaleja ja pussillisen nallekarkkeja Eeyorelle!
Käy jollain kanssaihmisten huomioon-ottamisen kurssilla niillä harjaamillasi Unibetin voitoilla, se olisi sulle hyvä sijoitus, siis ihan ihmisenä prosessoitumisen kannalta.
-huonoa häviäjää huonompi asia on vain huono voittaja-
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Paljon on jo sanottu fiksuja asioita sarjasta (sekä hieman vähemmän fiksuja), joten tyydyn toteamaan: IFK ei ollut vielä valmis voittamaan. Joukkueessa oli paljon hyviä elementtejä, mutta eilistä peliä ei tapettu kun siihen oli täydellinen tilaisuus vaan sen sijaan Tappara päästettiin käsittämättömällä sekoilulla tasoihin. Metsola kävi vielä vetämässä sarjan komeimman torjunnan kolmannen erän loppupuolella ja loppu olikin väistämättömän venyttämistä, vaikka Puustinen jatkoerässä melko lähellä olikin. Tuota enempää IFK ei tällä kaudella ansainnut, niin paljon helppoja virheitä se teki.
 

PJ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevat Mestarit
Sitä on vähän matkoilla ja huomaakin saapuneensa kesälomille :)

IFK ei ollut vielä valmis voittamaan.

Siinä se on kiteytettynä. Tappara oli tällä kertaa parempi. Onnittelut voitosta.

Kokonaisuutena Tappara oli lähtökohtiin nähden yllättävän kesy ja täysin lyötävissä. Ja tämähän kertookin samalla olennaisen meidän pelaamisesta :) On siinä vielä tekemistä. Ensi vuonna ollaan tältä lähtökohdalta varmasti parempia. Siinä mielessä kesälomalta, parin asteisen jäätävän tihkun virkistämänä, voi kyllä katsoa luottavaisesti eteenpäin.

Tapola vetää kyllä huikeata settiä kitisemällä ja vaikuttamalla tuomaritoimintaan teemalla ettei osaa kitistä tai vaikuttaa siihen, priceless :) Jännä nähdä tuleeko samanlaista julkista aivopierua lisää.

Sen verran tuomaritoiminnasta, että se meni tasan ja mitäs siitä sen enempää kokonaisuutena. Aivan normisettiä.

Nostan kolme yksityiskohtaa, jotka jäivät mieleen, niiden kautta voi peilata kokonaisuuttakin.

Tuomaritoimintaan liittyen yksi näky tästä sarjasta tulee jäämään mieleen. Se on unohtumaton näky, kun alin kiekollinen mies kaatuu päivän selvän mailakontaktin jälkeen ja vastustaja tekee siitä seuranneesta tilanteesta erittäin tärkeän maalin. Sitä on kiva muistella myöhemminkin :)

Toinen mikä jäi mieleen oli hidas liike, kuten joku sen kirjoitti, "ei ehdi kahvaamaan" tai käsitteeksi muodostunut "Tapparan lähtö".

Kolmas asia oli kärkipelaajien tärkeys. Palola ja erityisesti Jormakka olivat paljon enemmän kuin pisteensä.

Melkein tekisi hypätä Tapparan band wagoniin, koska mestarille olisi snadisti kivempi hävitä. Yeah right. Eiköhän tässä mennä rammalla Lukolla, jotta pääsee valitsemaan sitten todennäköisesti vielä tiukemmasta sarjasta JYP/Kärpät seuraavaa band wagonia :)

Hyvää kesää, se koittaa kuitenkin kaikille.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Se on unohtumaton näky, kun alin kiekollinen mies kaatuu päivän selvän mailakontaktin jälkeen ja vastustaja tekee siitä seuranneesta tilanteesta erittäin tärkeän maalin. Sitä on kiva muistella myöhemminkin :)

Tässä vielä kyseisestä tilanteesta pätkä, joka ilmeisesti meni ohi lomaillessa (linkki vie twitteriin) : https://twitter.com/RealWirer/status/582234186922229760
Ehkä tuota ei ainakaan Taipaluksen kannata hirveästi muistella.
 

tapparammies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tässä vielä kyseisestä tilanteesta pätkä, joka ilmeisesti meni ohi lomaillessa (linkki vie twitteriin) : https://twitter.com/RealWirer/status/582234186922229760
Ehkä tuota ei ainakaan Taipaluksen kannata hirveästi muistella.

Loistava klippi. Tuossa jää vain kaksi vaihtoehtoa: joko Taipaluksen vasemman luistimen terä tökkää johonkin (railo?), tai kaveri tekee todella nolot "Zaborskyt" tuossa tilanteessa. Jormakalla ei tuon videon perusteella ole kaatumiseen osaa eikä arpaa.

Case closed. Tuon myötä tuomareiden lahjoittamat maalit HIFK - Tappara ovatkin siis 3-0 tässä sarjassa, eikä 3-1, kuten aiemmin laskin. Tuomaritoiminta meni siis öö... tasan, ettei kenellekään jäänyt paha mieli. Ja yhtäkään peliä nämä eivät onneksi ratkaisseet, mikä on tärkeintä. Tappara nimittäin voitti kaikki ne pelit, jossa tuomari hoiti punanutuille yhden maalin verran kuudennen kenttäpelaajan virkaa.
 
Suosikkijoukkue
4.11., 7.4. ja pyhä henki
Välieräketjut menikin sitten jo ihan luku- ja kirjoituskelvottomiksi... Voitaisko ottaa Jatkoajassa varjoplayoffien välierät Tappara-IFK?
 

Iso Paha

Jäsen
Suosikkijoukkue
Go IFK
Jonkun verran meni aikaa raskaasta pettymisestä toipumiseen. Seuraavan kierroksen pelit ovat jo alkaneet, joten pahoittelut hieman myöhäisestä kommentoinnista. Kaikin puolin hyvä sarja, huomattavasti pienemmillä marginaaleilla mitä monikin veikkasi, paitsikin yksi vähä-älyinen joka tiesi jatkoon menijän 4-0, maalierolla 12-0 etukäteen. Pidin Tapparaa aimmin joukkueena hieman Tampereen Jokereina, eli naapurikylistä koostuvina maalaistomppeleina, ja faneja hieman huonosti lukemaan oppineina B-kansalaisina. Oppia ikä kaikki, muutamiin hienoihin, ja fiksuihin kirvesrintaisiin faneihin olen saanut tämän kevään aikana tutustua henkilökohtaisesti, muutamassikin illanvietossa, ja tällä palstalla. käytännössä yhtä idioottia lukuunottamatta, ovat Tappara-fanit osoittautuneet erittäin fiksuksi porukaksi. Parempi voitti. Hyvää jatkoa Stadista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös