Playoffs 2014 Finaalit: Kärpät – Tappara

  • 256 107
  • 1 097
Niinhän siinä lopulta kävi kuin kävikin, että runkosarjan 1. ja 2. kohtaavat finaaleissa. Kärpät selvittivät pienemmällä vaivalla omat sarjansa, Tappara tahkosi Lukon kanssa ihan tosissaan.

Kärpillä ei taida loukkaantumishuolia juuri olla. Tapparalla Puistola taisi lopettaa kautensa tänään, Plihalilla on käsivamma, Green on puolikuntoinen ja väsynyt muutenkin, Aallolla on varmaan jalka niin ja näin, Voutilainen on käsitoipilaana.. Siinä ne taisivatkin olla, ilmeisimmät ainakin. Kauppinen nousee Puistolan tilalle, pakisto ei siitä ainakaan huonone Tapparalla.

Runkosarjassa joukkueet pelasivat varsin tasaisesti. On jotenkin selkeää millaisia pelejä tullaan näkemäään. Kärpät haluaa pitää kiekkoa ja hyökätä, Tappara haluaa vastustajan hyökkäävän, jotta voi itse riistää ja vastahyökätä. Näen, että Lukko oli Tapparalle pelitavallisesti vaikeampi kuin Kärpät. Kärpät on toki Lukkoa parempi joukkue kokonaisuutena, mutta ei se maalinteko ainakaan yhtään vaikeammaksi tule kuin mitä se oli Lukkoa vastaan.

Kärpillä tulee sitten näiden pienten, sympaattisten ja raivokkaasti yrittävien jälkeen hyvin erilainen vastustaja. Oulun väki (ja etäfanit) ovat varmasti hellyyttävän yksimielisiä kuinka Kärpät tulevat nähtyjen pelien perusteella kävelemään 4-0 mestariksi, mutta tässä korostuu mielestäni fraasi "peli on suhteessa vastustajaan".

Rasituksesta voidaan myös puhua. Mielestäni se ei tule ratkaisemaan mitään, koska nämä kaksi välipäivää riittävät kyllä palautumiseen. Vammat ja puolittainen suorittaminen niiden takia on eri asia, mutta fyysinen rasitus pystytään tuossa ajassa kyllä hoitamaan. Ja pelejä lisäksi pelataan vain joka toinen päivä, niin rasitus ei pääse isommin edes kasautumaan.

Kaiken tämän jälkeenkin on täysin selvää, että Kärpät on kirkkaasti suosikki ja Tappara räikeästi altavastaaja. Materiaali, peliesitykset, sympaattisuus jne. puoltavat tuon pohjoispohjanmaalaisen pikkuseuran mestaruutta, jos ei 4-0, niin 4-1, jotta juhlatkin olisivat lähempänä.

Tiistaita odotellessa!
 

manemies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tappara sieltä tuli sitten vastaan, hienoa !
Vaimo kannattaa Tapparaa ja itsellä on Kärpän muotoinen sydän joten tämä finaalipari on mitä mainioin. Kävi finaalisarjassa miten tahansa niin 'voitto tulee kotiin' :)

Mutta se siitä vieraskoreudesta.
Kärpät tulee viemään mestaruuden, siitähän ei ole kahta puhetta. Porkkanapaitaiset fanit pitää meikäläistä varmaan ylimielisenä, mutta omat fiilikset perustuu ihan siihen miltä joukkueitten viimeaikaiset otteet on televisiossa näyttäneet. Kärpillä viisikkopuolustus on näyttäny viime peleissä pirun tiiviiltä ja Tappara on ainakin Lukkoa vastaan näyttänyt aika 'höntyilevältä'. Joku viisas on sanonut aikanaan että pelejä voitetaan hyökkäämällä ja mestaruuksia voitetaan puolustamalla. Siihen vedoten, Käppien tiiviimpi puolustus (ja parempi maalivahtipeli) siivittää pohjoisen pedot mestaruuteen.

- Juujuu, Metsola nappasi runkosarjassa enemmän nollapelejä. Se tiedetään.
- Juujuu, Tappara dominoi välillä runkosarjassa Kärppiä runkosarjaotteluissa oikein kunnolla. Sekin tiedetään.

Playoffit on playoffit. Runkosarja on runkosarja.
Oma veikkaus on että sarjasta tulee tiukka mutta mustakeltaiset vie lopulta mestaruuden otteluvoitoin 4-2.
 

Verilepakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Äh. Toimivaa psykologista sodankäyntiä Tapparalta jo tänään. Alkaa nimittäin fiilis laantua kun lukee tuota paskanjauhantaa haastajan asemasta. Valmentaja ja stänlikap voittaja, kehtaavatkin alentaa finaalien arvoa moisella pelleilyllä. No niin.

Mites, tuppaako se tuo Tappara yhtää karvaamaa ylhäältä? Kärpäthän oli aivan hukassa välillä HPKn ja Saipan kanssa, paniikki näytti ajoittain siltä että pakit alkaa itkemään vastustajan hönkiessä päälle. Sarjat oli sellaista puolustustaistelua ja erikoistilanteista sitten ratkottiin mitä voitiin. Jos Tappara vaan träppää niin osaakohan se tuo Kärppä edes pelata. Molemmat seisoskelee omalla alueellaan ja miettivät että mitä tässä pitäisi tehä. No toivottavasti tulee kovatasoista, nopeaa peliä jossa herkutellaan maalipaikoilla, syöttöketjuilla ja paraatipelastuksilla. 50/50.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
Ennen finaalivastustajan selviämistä tuumasin itemielessä et ihan sama kumpi tulee vastaan, menee 4-0 tai 4-1 sarja Kärpille.
- Pyörälän Spede on MVP
- Karhunen pelaa kaikki pelit
- Lasse on kaukalon kovin
- Bailen tekee 2-3 maalia
- Huml jatkaa tasollaan, jalat on kohti kattoa useasti ja kädet levällään
- Yks peli menee persraiskaukseksi, muuten tiukka sarja

Toivottavasti menee yks väärin eli tuo Huml...
 
Äh. Toimivaa psykologista sodankäyntiä Tapparalta jo tänään. Alkaa nimittäin fiilis laantua kun lukee tuota paskanjauhantaa haastajan asemasta. ..
Mites, tuppaako se tuo Tappara yhtää karvaamaa ylhäältä? ... Jos Tappara vaan träppää niin osaakohan se tuo Kärppä edes pelata. ...
No eihän noita asetelmia oikein mitenkään muutenkaan saa. Tappara koittaa haastaa ylivoimaisen Kärppä-lauman.

Tavallaan sekä että, runkosarjan perusteella. Tappara tuli lähes koko viisikolla hyökkäysalueelle, kun Kärpät lähti hitaalla. Mutta ei ajanut päälle, vaan träppasi ylhäältä asti. Ainakin Hakametsässä tuo toimi todella hyvin ja Kärpillä oli suuria vaikeuksia hyökkäyksiinlähdöissä.
 

lego

Jäsen
Äh. Toimivaa psykologista sodankäyntiä Tapparalta jo tänään. Alkaa nimittäin fiilis laantua kun lukee tuota paskanjauhantaa haastajan asemasta. Valmentaja ja stänlikap voittaja, kehtaavatkin alentaa finaalien arvoa moisella pelleilyllä. No niin.

Höpöhöpö. Kärpät on finaalisarjassa ennakkosuosikki, katsoi asetelmaa minkälaisten lasien takaa tahansa. Yksi hävitty peli toistaiseksi playoffeissa, ei mainittavia loukkaantumisia ja kuumaakin kuumempi maalivahti. Tapparalla meno on ollut tahmeaa, välierissä ratkaisu seitsemänteen peliin, Puistola todennäköisesti loppukauden sivussa ja muillakin vammoja sekä kieltämättä vähän haparoiva maalivahti. Eihän sarjassa ole kuin yksi suosikki, se on fakta.

Silti omiin kuitenkin luotetaan. Povaan ensimmäisestä pelistä The Big Stealia Tapparalle ja loput hoidetaan kotona. 2-4 ja kannu Tampereelle.
 

Sassa Barkov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tappara pääsee ensimmäistä kertaa altavastaajana haastamaan. Sitä ei olla tänä keväänä vielä nähty. Tässä on Tapparan sauma mielestäni.
Kärpät-fanit uskovat 4-0, 4-1 kävelyyn. Toivottavasti joukkuekkin, tuskin.
Maalissa playoff-ensikertalainen Tomi Karhunen, tässä on myös Tapparan sauma. Mitään ottamatta pois hyvin pelanneelta Karhuselta.

Tästä on tulossa hyvä loppu kaudelle, alkais jo!

- Essi Pirnes, 2003 nevö foget!
- Aaltonen, Nieminen, Kukkonen, särkänniemi-ketju, Pyörälä, maalivahdit, mikä ratkasee?

Paljon kysymyksiä, jo tiistaina ollaan vähän viisaampia. Huh.
 

Oijennus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tykkään oululaisista. Niillä on yhtä paska huumori kuin minullakin.

Kyllä nyt lähdetään haastajina. Ei voi sille mitään. Oulussa on Kukkonen ja Aaltonen, että sellaista.

Koitetaan rimpuilla mukana ja kiva olisi voittaa yksi peli. Henkisellä kasvulla voi pyyhkiä persettä...


-------------

Kaikki annetaan ja tulen seuraavan kahden viikon ajan vihaamaan kaikkia oululaisia. Puolen Suomen joukkue, vitut. Me ollaan.

Antaa pelin näyttää ja toivotaan finaalien arvoista taistelua.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Vaikka miten pyörittelen, niin en saa yhtäkään asiaa puoltamaan Tapparan voittoa. Hyökkäys, puolustus, maalivahtipeli, valmennus, loukkaantumiset, väsy/lepo, kaikki on Kärppien puolella. Veikkaan, että Tappara saa silti kairattua kaksi voittoa. 4-2 Kärpille ja poika palaa vuodeksi Ouluun.

Kummankaan puolella en osaa olla, toivotaan viihdyttäviä pelejä, eikä mitään paskaa.
 

Stevie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kyllähän Kärpät lähtee tähän finaalisarjaan ennakkosuosikkina, kun mietitään lähtökohtia. Siellä on pahoja jätkiä esim. Pyörälä, Kähkönen, Viuhkola jotka on todellisia plaijari-miähiä.
Mutta kuitenkin, tässä ennustus. Näen tässä kuitenkin samanlaista meininkiä, kuin vuonna 2003. Tappara lähtee sisuuntuneena viime vuoden tappiosta ja Kärppien aika ei ole vielä. Dynastia palaa Ouluun, mutta vasta vuoden päästä rotuaarilla juhlitaan. Ville Nieminen nostaa pyttyä ilmaan ja keskustorilla juhlitaan voitoin 4-2 Tapparalle !
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei pitäisi rasituksen tosiaan näkyä, sitä vartenhan koko kausi ainakin Tapparan osalta vedettiin kovaa. Pientä vammaa taitaa tosiaan olla itse kullakin, harmillisesti Järvistä ja Malista lukuun ottamatta kaikki muut sentterit (Green, Plihal, Voutilainen) ovat ilmeisesti jonkin vamman kourissa. Aloitusympyrässä Tappara siis tullee antamaan paljon tasoitusta, nuo kolme mainittua kun ovat Tapparan etevimmät aloittajat.

Eli välietapit selvitetty kuivin jaloin ja nyt keitellään sopat Kärppien kaatamiseksi. Lähtökohtaisesti oululaiset ovat suosikkeja, mutta ensimmäiset pari peliä näyttävät mihin sarja kääntyy. Tiukka sarja ja Tapparan mestaruusvuoro olisi toiveissa.
 

chubster

Jäsen
Hankala kuvitella, että Tappara pystyisi kunnolla Kärppiä haastamaan. Kärpät edellä jokaisella mahdollisella osa-alueella.

Tappara roikkuu kirjamellisesti mukana sen minkä pystyy, mutta Kärpät jyrännee yli tästä huolimatta.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Tappara tulee parantamaan peliään, ihan helvetisti. Syy on se että koko kausi on rakennettu vain ja ainoastaan näitä pelejä varten viime kauden finaalitappio mielessä ja kun yhtäkkiä kone köhisikin pelkästään rikkomiseen ja puolustamiseen keskittyneitä Pelicanseja ja Lukkoja vastaan niin epäonnistumisen pelko hiipi joukkueella puseroon sen verran että pelistä puuttui kaikki rentous !
Nyt saadaan vastaan sitten joukkue joka lähtee ehdottomana suosikkina sarjaan ja ottaa varmasti aloitteen pelistä ! Tämän uskoisin palvelevan Tapparaa kun saa asettua tuohon Lukon ja Pelicansin asemaan.

Saa nähdä miten käy, Kärpät on kova vastus, helvetin kova ! Mutta tästä tulee kyllä huikea sarja jossa kiistatta liigan kaksi parasta ottavat mittaa toisistaan !
 

Julma#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Täällä kärppäleirissähän on ollut ajatukset Tappara-finaalisarjassa jo puolivälierien aikana. En usko, että kovin moni suhtautuu ylimielisesti vastustajaan, runkosarjassakin Tappara-pelit olivat melko hankalia ja Rautakorvella on varmasti ässiä hihassaan nimenomaan Kärppiä vastaan.

Vain yksi asia on tässä vaiheessa varmaa ja se on se, että finaaleissa pelaa ehdottomasti tämän kauden Liigan kaksi parasta joukkuetta. Hieno sarja tulossa, antaa urheilun näyttää kumpi saa lopulta viedä koko potin!
 

Sekera

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, prosessit ja yrittäminen
Aiemmat sarjat on molemmilla pelattu ja runkosarjan pelit on pelattu. Sillä ei ole enää mitään väliä, kuinka monta kiekonriistoa Kärppien puolustus sai HPK:ta tai SaiPaa vastaan, tai montako ylivoimahyökkäystä Tappara sai Pelicansia tai Lukkoa vastaan. Ne pelit on pelattu, ne vastustajat on voitettu, nyt on edessä kauden päätavoite kummallakin joukkueella.

Kysymys on nyt siitä, miten Tappara alkaa pelata Kärppiä vastaan ja miten Kärpät alkaa pelata Tapparaa vastaan. Sen jälkeen kyse on siitä, miten Tappara reagoi Kärppien esittämään peliin ja miten Kärpät reagoi Tapparan esittämään peliin. Loppuviimeksi kyse on joukkuetasolla siitä, kumpi reagoi toisen peliin paremmin ja pystyy luomaan peliinsä parempaa rakennetta suhteessa vastustajaan niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Ja ihan viimeksi kyse on siitä, mitä tapahtuu marginaalien kannalta kriittisimmissä paikoissa: kumman joukkueen yksilöt syöttävät laadukkaammin, laukovat paremmin ja tarkemmin ja kumman joukkueen maalivahti on enemmän kiekon edessä.

Tappara on jauhanut tähän asti peliään, tulos ei aina ole kiittänyt, mutta tässä silti ollaan. Tapparan yksilöiden tulee finaalisarjaan lisätä terävyyttään maalipaikoissa ja olla tyly maalinedustalla, kun sinne saadaan tilanteita. Mielestäni Kärpät sopii Tapparalle vastustajana, etenkin runkosarjan kokemuksien jälkeen, saamme nauttia taktisesta kiekosta ja pelityylien mätsäämisestä. On mielenkiintoista nähdä joukkueiden lähestymistavat sarjaan ja sen jälkeiset reagoinnit pelitapojen suhteen, kun vastakkain ovat Rautakorpi ja Marjamäki, eräät sukupolviensa johtavista valmentajista. Jatkaako Tappara voimakasta pelin rytmittämistä, vai iskeekö se enemmän pystysuunnan painotuksella ja vastahyökkäyksiin luottamalla?
 
Tapparalle on ihan kaamea tilanne, josseivät Voutilainen ja Plihal pysty täysivoimaisesti aloittamaan. Silloin Tapparan selkeä vahvuus kääntyykin heikkoudeksi. Plihalia Tappara tarvitsisi alivoimalle ja aloituksiin muutenkin.
Muutoinkin tämä fyysinen osasto on juuri se, jolla Tappara pystyy antamaan Kärpille vähän erilaista haastetta. Diversiteettiä pelaajistossa, sanoisin. Jollain perverssillä tavalla haluaisin sen Sawadankin nähdä yhdessäkin pelissä. Luulisi, että ne jalat saisi siihen kuntoon, että yhden pelin pystyisi sillä max 15min peliajalla puskemaan läpi onnistuneesti.
 

Shardik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Avs, Mestis
Mikäli Kärpät voittaa sarjan 4-5 ottelussa, voidaan varmaan puhua yhdestä helpoimmalla voitetusta mestaruudesta. Tämä sen takia, että playoff-vastustajia on väsytetty edellisessä kierroksella seitsemän pelin edestä (paitsi HPK:ta) ja kaikilta on tainnut olla/tulee olemaan tärkeitä pelaajia loukkaantuneena.

En kuitenkaan usko, että Kärpät mitenkään helpolla finaalisarjassa pääsee. Tapparaa olen pelännyt eniten kaikista joukkueista. Heidän pelaamansa 13 pudotuspeliä ja loukkaantumiset näkynevät kuitenkin jossain ja uskon Kärppien vievän mestaruuden.

Välieriin veikkasin 4-1 Kärpille ja sanoin, etten yllättyisi 4-0/2 tuloksistakaan. Nyt uskon sarjan menevän todennäköisimmin Kärpille 4-2, mutta 4-1/3 ovat myös hyvin mahdollisia.
 

Piku24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim Ducks
Ehdottomasti 2 tämän kauden parasta joukkuetta finaalissa! Molemmat materiaaliltaan hyviä nippuja, mutta uskon kuitenkin Kärppien tämän vievän. Tapparalla pitää pyrkiä rikkomaan Kärppien 1.ketjun peliä mahdollisimman paljon, jotta mansessa nostettaisiin kannua. Maalivahtipeli tulee näyttelemään isoa osaa tässä sarjassa ja Kärpillä mokkepeli on hieman Tapparaa edellä, mutta Karhunen on edelleen kirjoittamaton kortti kuten myös Metsola, joten saa nährä miten tulee käymään! Tasasia vääntöjä odotettavissa, mutta huippuyksilöt ja parempi maalivahtipeli tuo mestaruuden Ouluun voitoin 4-2.
 

Apheu

Jäsen
Kärppien HPK- ja SaiPa -sarjoja sivusta seuranneena vaikutti siltä, että sarjat olivat hyvin tasaisia. Tapparan sarjat Pelicansia ja Lukkoa vastaan olivat järkyttävän tasaisia. Hyvin todennäköisesti myös finaalit ovat todella tiukat, game 7 ei yllättäisi taaskaan.

Vaikea myöskin verrata joukkueiden kuntoa, kun Pelicans ja Lukko pelasivat melko samalla tyylillä ja mielestäni taas SaiPa ja HPK pelasivat myöskin melko samaantapaan. Niimpä vaikea sanoa, miten Kärpät olisikaan selvittänyt loistavasti maalinedustaa puolustaneet Pelicansin ja Lukon, tai Tappara hurmos-HPK:n ja SaiPan.

Todella pienien marginaalien pelejä. Kärpät ennakkosuosikki, ja en pitäisi ihmeenä, jos yksi peli menisi melko selkeästikin suurinumeroisesti Kärpille. Mutta kokonaisuutena runkosarjamatsit ja playoffit tähän mennessä povaavat kyllä tasaista sarjaa. Tätä on odotettu.
 

kalle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Toipuneena Lukko-sarjan jännityksestä, täytyy kuitenkin sanoa, että Tapparan pitää tehdä aikamoinen ihme, että Kärpille kunnon vastus annetaan.
Toivotaan parasta ja pelätään pahinta, mutta ainakin minut Rautakorpi( taas) yllätti pääsemällä finaaleihin " Mikki-hiiri" - porukalla. Kuki, Mäkinen jne.- tyyppisiä pelaajia tarvitaan kuitenkin ratkaisuhetkillä, toivottavasti ensi vuonna sekin otetaan huomioon pelaajahankinoissa.
Kaikesta pessimistisyydestä huolimatta, suuri kiitos joukkueelle taas kerran.
Taistelu jatkuu...
 

Paulig

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Ysit, JoKa
Jahans. 4 - 0 Kärpille. Kaikki vähintään 2:n maalin erolla. Kerran pari kuivahkosti sinne kakkoseen.
Maalivahdeista Karhunen vie 6 - 0 Mansen balleriinaa, sulavaa joutsenta.
 

pedonraapaisu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Aiemmat sarjat on molemmilla pelattu ja runkosarjan pelit on pelattu. Sillä ei ole enää mitään väliä, kuinka monta kiekonriistoa Kärppien puolustus sai HPK:ta tai SaiPaa vastaan, tai montako ylivoimahyökkäystä Tappara sai Pelicansia tai Lukkoa vastaan. Ne pelit on pelattu, ne vastustajat on voitettu, nyt on edessä kauden päätavoite kummallakin joukkueella.

Kysymys on nyt siitä, miten Tappara alkaa pelata Kärppiä vastaan ja miten Kärpät alkaa pelata Tapparaa vastaan. Sen jälkeen kyse on siitä, miten Tappara reagoi Kärppien esittämään peliin ja miten Kärpät reagoi Tapparan esittämään peliin. Loppuviimeksi kyse on joukkuetasolla siitä, kumpi reagoi toisen peliin paremmin ja pystyy luomaan peliinsä parempaa rakennetta suhteessa vastustajaan niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Ja ihan viimeksi kyse on siitä, mitä tapahtuu marginaalien kannalta kriittisimmissä paikoissa: kumman joukkueen yksilöt syöttävät laadukkaammin, laukovat paremmin ja tarkemmin ja kumman joukkueen maalivahti on enemmän kiekon edessä.

Tappara on jauhanut tähän asti peliään, tulos ei aina ole kiittänyt, mutta tässä silti ollaan. Tapparan yksilöiden tulee finaalisarjaan lisätä terävyyttään maalipaikoissa ja olla tyly maalinedustalla, kun sinne saadaan tilanteita. Mielestäni Kärpät sopii Tapparalle vastustajana, etenkin runkosarjan kokemuksien jälkeen, saamme nauttia taktisesta kiekosta ja pelityylien mätsäämisestä. On mielenkiintoista nähdä joukkueiden lähestymistavat sarjaan ja sen jälkeiset reagoinnit pelitapojen suhteen, kun vastakkain ovat Rautakorpi ja Marjamäki, eräät sukupolviensa johtavista valmentajista. Jatkaako Tappara voimakasta pelin rytmittämistä, vai iskeekö se enemmän pystysuunnan painotuksella ja vastahyökkäyksiin luottamalla?

Allekirjoitan monta sekeran ylläolevasta mietteestä. Kärpille Tulee nyt aivan erityyppinen joukkue vastaan kuin aiemmat pleijari vastustajat ja uskon että sama tilanne on myös tapparalla.

Kärpillä on kokonaisuutena mielestäni tänä vuonna paremmat yksilöt mutta tappara on ollut niiin vittumumainen vastustaja kärpille jo monta kautta ja myös tällä kaudella sama meno jatkunut. Tämän vuoden runkkarissa tapparan lievästi sanottuna voimakkaaseen träppiin ei tahtonut löytyä millään kunnollisia lääkkeitä. Siihen olen kiinnittäny kuitenkin huomiota että tappara saattaa sortua liian passiiviseen peliin ja silloin ei heille hyvä heilu pitkällä tähtäimellä. Tästä hyvä esimerkki oli maajoukkuetauon jälkeen kun late oli vielä reissussa kärpät tappara peli oulussa(jonka tosin tappara vei lopun huimalla kirillä). Mihinkään tapparan väsymykseen en usko hetkeäkään. Finaaleissa ei ole väsymystä.

Usko on kuitenkin omiin vahva(vaikka alkutekstistä joku voisi toisin luulla) ;) Meillä on kaksi liigan parasta mokkea ja jos Karhunen ei jaksa enää kantaa niin heitetään tissi maalille. Nyt on tärkeintä että Late tietää miten tapparan träppi puretaan turvallisesti. Tuo sumppu on ainoa asia mikä suojaa tapparaa näissä finaaleissa. Oulussa on kiima kohillaan ja sillä mennään päätyyn asti.

Tämä oli neitsyt kirjoitukseni tänne saitille muuten :)

Onkohan neljä parasta loppujenlopuksi samoin kuin runkkarissakin?
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös