Playoffs 2012

  • 228 605
  • 739

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Vaikka vitutus on kova koitan nyt jotain vääntää tänne ranskalaisien viivojen avulla.

- Endras, joukkueen ainut pelaaja tänään.
- HIFK ei pääse omista pois kuin roiskimalla, narritpa pääsee.
- Olin erittäin vittuuntunut kun näin, että Mikke tuli vetämään rankkaria, samaan aikaan kentällä oli Redenbach ( laukoja pitää valita kentällä olevista pelaajista? ) joka ei punapaidoissa pelatessaan ole kertaakaan epäonnistunut rankkareissa, kun taas Mikke on ollut suoraan sanoen paska junnukisojen jälkeen! VOI JUMALAUTA!
- Pakisto suorittaa ookoo tasolla, mutta omista pitäis päästä syöttelemällä.
- Peltonen, Kuhta, Somervuori, Ma.Granlund jaNyholm ovat joukkueen heikoimmat lenkit hyökkäyksestä tällä hetkellä.
- Pessi, Mikke, Pöysti, Rede ja PW eivät myöskään ole omalla tasollaan.
- Liivik ja Järvinen ( niin kauan kuin kerkes pelata ) ovat ainoat jotka saavat minulta puhtaat paperit. Pöysti pienellä varauksella tähän, erottuu kyllä jotenkin tosta harmaasta laumasta.
- Positiivisena pidän sitä, kuinka näinkin paskalla pelillä kestettiin näinkin kauan ja mitä sitten tapahtuu kun aletaan pelaamaan ( JOS aletaan )?

Oli pakko lainata koko teksti. Olen samaan mieltä että Endras ja Liivik ovat ainoat jotka saa puhtaat paperit tuosta matsista. Joukkue pelaa niinkuin valmentaja haluaa eli PS ei tiedä mitä tuon jengin pitäisi tehdä narreja vastaan. Kun antaa painetta kuten Liivik niin narrit on hätää kärsimässä ja tulee virheitä/jäähyjä. Rusettiluistelulla tässä sarjassa ei pärjätä. Kousalta älyttömiä virheitä omalla alueella ja siniviivalla. Oisko aihetta laittaa mies huilimaan ja ottaa Salmi kehiin???
 

KIBE#9#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lisäksi jokainen maalivahti on aivan varmasti varautunut siihen, että Mikke vetää rankkarit. Snadisti mielikuvitusta olisi Petu voinut tuossa käyttää, kun kentällä oli Redenbachkin.

No tää on nyt taas tätä jälkiviisautta.Mitä jos Rede ois epäonnistunu,olisitko sitten haukkunu Petua kun ei laittanu Mikkeä vetämään!?

Ymmärrän tavallaan Petun ratkaisua laittaa Mikke tohon vastuulliseen paikkaan koska uskoo ja luottaa kuitenkin tämän pikku ihmemiehen tulemiseen pitkän poissaolon jälkeen.Nyt vaan ei natsannut tällä kertaa,ehkä sit ens kerralla,jos ei meillä niin Minnesotassa sitten.

Turha enää itkeä kun on paskat jo housussa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Maanantaina sitten on otettava voitto hinnalla millä hyvänsä, toivottavasti jätkät saisivat ladattua itsensa kondikseen ja saisivat lisää uskoa ja voimaa kehiin. 1) Tälläistä peliä maanantaina ja se on morjen HIFK viettää keskiviikkona kesälomaa. 2) Toinen mahdollisuus on se, että ottamalla maanantaina voiton on sarja täysin auki ja pelko siirtyy narrien perseeseen kun Erkkakin tekee sinne penkin taakse paluun ja heti turpaan!

Vielä löytyy luottoa, mutta jos peli-ilme ei tosta muutu vois jättää keskiviikkona menemättä matsiin, liput on takataskussa, mutta saas nähdä miten käy.
 

Pihvi

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, ÄTPPOMK, Everton FC, Canucks
Ekassa pelissä pelleiltiin se 2 ensimmäistä erää, joka meni ihan kirkkaasti Petun piikkiin. Tänään parempi voitti, niinkuin aina. Voittoahan tarjottiin; Vikalla kympillä 2 yv:tä, jatkoajalla rankkari ja vielä se ekan erän 5v3. Lähellä, mutta ns. vitusti on matkaa yhdenkin maalin tappiosta voittoon.

Maanantaina pakkovoitto. Kibe Kuhta, Petteri Wirtanen kuuletteko? Herätkää!
 

Inge Glid

Jäsen
Suosikkijoukkue
Team Finland
Playoffsit on tähän asti näyttänet ettei varsinkaan Mag ja Redari tahdo vauhdissa pysyä mukana ovat vaan liian heikkoja.

Olisin itse laittanut jonkun muun vetämään rankkaria, oli surkea yritys, voisko Mikke välillä vetää?

Yv:llä ei ammuttu juuri ollenkaan, pidettiin vaan kiekkoa pitkään ja haettiin koulumaalia.

Vaikka Turo Järvisen rangaistus oli ehkä vähän liian kova niin pysy poissa jooko Turo.

Liivik oli taas parhaimmistoa.
 

Meedio

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Atletico Madrid
Haha!Sinähän se hauska tyyppi olet,huumorilla heitit ton,eiks niin?Mua ainakin naurattaa!:-D

Juu tottakai, Kousa voisi lähtee vuoleen niitä vitun ruplia jo sinne ryssälään. Oli HIFK:n heikoin tänään puolustuksessa. Ja en laita mitään hymiöitä, niitä käyttää vain perskoululaiset.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäinen erä oli HIFK:lta ihan hyvä, mutta sen jälkeen peli ei juuri riemunkiljahduksia aiheuttanut. Positiivisena puolena kuitenkin se, että Endras palasi omalle tasolleen, yhtään maalia en laita piikkiin ja Dennis tarjosi joukkueelle mahdollisuuden siihen, että kolme maalia (varsinaisella peliajalla) olisi riittänyt voittoon.

Harmillista jäädä Granlundin kolikonheiton päähän voitosta. 1-1 tilanteessa uskoisin vielä, että pienellä hienosäädöllä sarja tulee menemään meille, mutta nyt usko on aika vähissä. Niin se tosin oli vuosi sittenkin samassa tilanteessa, joten maanantaina kääntämään kelkan suuntaa.

Mikke on nyt kaksi kertaa peräkkäin jäätynyt tärkeässä rankkarissa aika pahasti ja kun miettii, mitä naapurin Pulkkiselle on tapahtunut nuorten kisojen jälkeen, pistää miettimään että ottiko se tosiaan niin koville.
 

Skoger

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Juu tottakai, Kousa voisi lähtee vuoleen niitä vitun ruplia jo sinne ryssälään. Oli HIFK:n heikoin tänään puolustuksessa. Ja en laita mitään hymiöitä, niitä käyttää vain perskoululaiset.

Mitä vittua nyt? Kousa on ollut HIFK:n paras pakki tässä sarjassa. Jopa parempi kuin Söde.
 

KIBE#9#

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oliko miinus kahdeksaan asteeseen jäähdytetty, erittäin harkittu sanavalintani sinusta Petun haukkumista?

Ymmärrän et sua vituttaa kuten mua ihan samalla tavalla mut ei tarvii kuitenkaan pikkumaiseksi heittäytyä.
Mielikuvitukseton Petu,annoit ymmärtää.Ainakin lievän haukun mitat täyttävää tuubaa...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Mikke on nyt kaksi kertaa peräkkäin jäätynyt tärkeässä rankkarissa aika pahasti ja kun miettii, mitä naapurin Pulkkiselle on tapahtunut nuorten kisojen jälkeen, pistää miettimään että ottiko se tosiaan niin koville.

Pulu on ollut koko kauden samalla tasolla, Miken meno on hidastunut aivan helevetisti! Yhdessä vaiheessa kaveri dominoi jokaista peliä, nyt ei rotu tosta porukasta kuin kypärällänsä. Ymmärtäähän tän kun kaveria on revitty sinne tänne ja tonne ja Kummola vaan jyrähtelee. Tätä menoa jää vielä ens kaudeks tänne.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Hyvällä pohjalla ollaan, jos Petu näkee tän meidän tilanteen tällä tavoin.

– Ottelu oli erittäin tasainen, pienet asiat ratkaisevat. Meillä oli oma paikkamme, jota emme saaneet käytettyä, näki vierasjoukkueen päävalmentaja Petri Matikainen

Me ollaan oltu molemmissa peleissä todella pahasti perässä ja tähän pystyy varmasti tosi moni peesaamaan. Kuten mainitsin jo aikaisemmin niin viime kautena uskoa jaksoi riittää, vaikka 0-2 oltiin tappiolla. Silloin peli oli aivan toisennäköistä ja olimme hallitseva osapuoli. Näissä molemmissa peleissä, jotka nyt on pelattu niin hyvin harvassa on hetket joissa voimme sanoa olevamme hallitseva osapuoli. Jos niitä löytyy edes ollenkaan. Tolla rosterilla noin pahasti ei pitäisi voida jäädä jalkoihin. Ei pitäisi, mutta näin se vaan on. Maanantaina on vielä paikka saada tästä sarjasta jotain irti ja jumalauta käyttäkää se mahdollisuus nyt hyödyksi.
 

frozen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ottelusarjan omaan ketjuun jo samasta kirjoittelin, mutta mun mielestä Petu ryssi tän matsin (ja pahimmillaan koko sarjankin) pelaamalla upporikasta ja rutiköyhää. Nyt ei jäänyt edes tynnyriä vaatetukseksi vaan kaikki vietiin.
Eli se vitun rankkarivalinta. Kentällähän oli jo Peltonen, jonka ois voinu laittaa vetämään, ja aluksihan sitä oli Redenbach menossa vetämään. Mutta ei, Petu laittaa Miken sinne.

Okei, onnistumalla sarja tasan ja jatkoa ajatellen Miken itseluottamus kuntoon. Hyvä perustelu jos onnistuu. Mutta epäonnistuminen alentaa miken entisestään heikoilla kantimilla olevaa itseluottamusta (en tiedä johtuneeko tuosta junnuskabojen mokasta, muttei sen jälkeen ole pelannut lähelläkään sitä normaalitasoaan, dominoinnista puhumattakaan). Lisäksi tuon mokan jälkeen narrit sai todella vahvan tsemppihengen peliinsä ja IFK lamaantui Miken mokailun jälkeen. Toki se maali itsessään tuli löysästä oman pään pelailusta (en muista kuka pakki se oli) ja erätauon venailusta. Mutta peliote katosi rankkarin jälkeen.

Ei tehnyt hyvää jatkoa ajatellen toi Miken moka, sillä jotenkin tuntuu ettei itseluottamus ole ollut kondiksessa, ja tuosta tuskin paranee. Jatkoa ajatellen tuskin tulisi paljoa vaikuttamaan, jos rankkarin olisi munannut joku muu. Aika syvälle Petu upotti ykkössentterinsä. Ja kun huomioi, miten huonosti Mikke on rankkareissa onnistunut viime kuukausina.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vittu mä oon rikki, niin rikki. Näissä peleissä ei ole niin väliä toimiiko joku asia vai ei, koska pelataan vain voitoista. Nyt voitto oli yhden rankkarin päässä. Pistää hiljaiseksi tämä homma. Ahdistaa...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo-o, eiköhän tämä ala olemaan sitten tässä. HIFK ei tule nousemaan toisena vuotena peräkkäin tällaiselta takamatkalta, varsinkin kun tuo takamatka tarkoittaa aivan kaikkea tässä ottelusarjassa. Jokerit ovat valovuoden edellä viisikkopelissä. Ja turha alkaa jossittelemaan tuolla rankkarilla, se oli aivan käsittämättömän paska suoritus Mikkeltä ja Petulta täysin väärä valinta vetäjäksi, jos sen sai edes valita? Kilpeläinen vei kultapottaa rankkarissa 100-0. Voitto ei ollut edes lähellä.

No noustaanhan me. Me ollaan hei HIFK sentään. Jos jokin (paskalähiö hymiö tähän) jengi voittaa meidät neljän voiton sarjassa, niin sitten katsotaan peiliin.

Ei todellakaan ennemmin, kun on neljä-muna taulussa. Sarja on vasta alussa.
 

choose_life

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Lisäksi jokainen maalivahti on aivan varmasti varautunut siihen, että Mikke vetää rankkarit. Snadisti mielikuvitusta olisi Petu voinut tuossa käyttää, kun kentällä oli Redenbachkin.

Tuota... jälkimmäisessä lauseessa nyt tosiaan on kaksi sanaa, jotka ikään kuin sulkevat toisensa pois - ja aiheestahan ne siinä:). Sori vaan.
 

VSP73

Jäsen
Muutamia faktoja viime vuosilta:
1. Petri Matikainen tunnetaan valmentajana, joka saa pelaajistaan irti kaiken.
2. HIFK on joukkue, joka syttyy, när det gäller.
3. El Capitano on Johtaja.

Juuri nyt näistä ei katsojalle – välttämättä – näy mitään. Vaikka Matikainen on edelleen hyvä koutsi ja tuskinpa runkosarjan kakkosmaalitykin todennetut johtajuustaidotkaan ovat karisseet.

Jarkko Ruutua ei saa päästää nousemaan tämän ottelusarjan ratkaisijaksi. Sitä hän kuitenkin on huikeaa vauhtia tekemässä. Taisi lukea Urkkalehden Seppäs-Eskon ”Rudi on punainen” –jutun, jossa kaikki oli kylmää faktaa. Tosin – Jakke antoi tänään, kuitenkin, HIFK:lle sauman ratkaisuun, mutta ensin jäätyi Matikainen. Sitten jäätyi Mikke, jolle jostain ihmeen syystä kasataan kaikki paineet tilanteessa, jossa nuorukainen on täysin poissa tolaltaan kuukauden poissaolon jäljiltä. Itse asiassa Mikael Granlund on ollut äärimmäisen surkea (omaan poikkeukselliseen tasoonsa verrattuna) vuodenvaihteen junnu-MM:n jälkeen. Tässä on psykologin paikka – voiko yksi junnukisojen ns. tärkeän rankkarin epäonnistuminen kantaa näin pitkälle?

Jos Matikainen ei maanantaiksi rakenna ketjujaan uusiksi, niin minä voin todeta oikein hyvällä omalla tunnolla, että näköjään ei sitten välierä kiinnostanut.

Siis: Peltonen – Mi Granlund – Kuhta .
(Me kaikki näimme, mitä hurjaa tuhoa tämä trio sai aikaan sarjan alussa. Sitten tuli Pesonen kiintiöpaikalle Miken viereen ja alkoi säälittävän sairas ketjulotto. )

tai, jos Mikke oikeasti myöntää, että itseluottamus meni jo – niin:
Peltonen –Wirtanen - Kuhta
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Siis: Peltonen – Mi Granlund – Kuhta .
(Me kaikki näimme, mitä hurjaa tuhoa tämä trio sai aikaan sarjan alussa. Sitten tuli Pesonen kiintiöpaikalle Miken viereen ja alkoi säälittävän sairas ketjulotto. )

Runkosarjan alussa sai aikaiseksi. Oletko nyt ihan varma tästä? Nämä HIFK:n fabut ovat olleet aivan jäässä tässä ottelusarjassa, siis ei ole olleet sellaisia, mitä heiltä olisi lupa odottaa. Peltonen sutii kiekkoa minne sattuu ja Kuhta pyörii kuin se kuuluisa marja jossain genitaalialueella. Heidän pelissään ei ole päätä eikä häntää. Eikä tule olemaankaan, jos pelitaktiikkana on jatkossakin kiekko päätyyn ja ne halukkaat perään, ketä ehkä kiinnostaa...
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Hyvällä pohjalla ollaan, jos Petu näkee tän meidän tilanteen tällä tavoin.

– Ottelu oli erittäin tasainen, pienet asiat ratkaisevat. Meillä oli oma paikkamme, jota emme saaneet käytettyä, näki vierasjoukkueen päävalmentaja Petri Matikainen

Tottahan tuo Shiteater puhuu. Redenbach kun olisi vetänyt rankkarin sisään, niin kaikki olisi ookoo. Ei sitäkään voi kiistää, etteikö olisi ollut pienestä kiinni. Tää homma ryssittiin himassa torstaina, siinä tarjottiin voittoa. Nyt molemmat jengit olivat parantaneet ja sitten tää meni jumalallisella lottoarvonnalla näin. Eka erän jälkeen tekstailin tutuille: "Menee tää matsi miten menee, HIFK vie sarjan". Pitänee seisoa tämän takana. Ekassa erässä HIFK oli vahva ja fyysinen ja ongelmat alkoivat järkyttävästä toka erän pakittelusta. Sitten lähti koko paketti lapasesta ja vastuu valmentajalle + pelaajille. Molemmat olivat kujalla.

Liivik ja myös Turo - puhtaat paperit. Lupaschuk on jo 2 kertaa kääntänyt selän meidän taklaajalle. Sillehän ei voi mitään. Kuhta, PW, Granlundit, Redenbach, Somervuori, Ville, Pesonen - nämä jätkät ovat aivan kammottavan yössä. Hillitön ikävä Lennua ja Wärniä. Nyt ollaan nimittäin siinä tilanteessa, että puolustajat ovat tehneet käytännössä kaikki 3 HIFK:n playoffmaalia. Yksi merkittiin nimellisesti Somervuorelle, mutta Kousanhan sekin oli. Ei näin voida voittaa, vaikka valmentajana olisi Jumala! Hyökkääjät nukkuvat ja pakkien tekemillä maaleillako pitäisi mennä jatkoon? Valmennus kantaa vastuun ihmeellisistä peluutussekoiluista, kuten siitä, että Redenbach on ykkösyyveemme sentteri! Rupeaako Micken peli kulkemaan paremmin, kun vastuuta on vähemmän? Mutta ei pelkästään Petulle voi heittää kaikkea. Edellä luettelemani hyökkääjät ovat olleet kaikki aivan karmeita nysväreitä. Kaipa heilläkin on joku oma vastuu?
 

VSP73

Jäsen
Runkosarjan alussa sai aikaiseksi. Oletko nyt ihan varma tästä? Nämä HIFK:n fabut ovat olleet aivan jäässä tässä ottelusarjassa, siis ei ole olleet sellaisia, mitä heiltä olisi lupa odottaa. Peltonen sutii kiekkoa minne sattuu ja Kuhta pyörii kuin se kuuluisa marja jossain genitaalialueella. Heidän pelissään ei ole päätä eikä häntää. Eikä tule olemaankaan, jos pelitaktiikkana on jatkossakin kiekko päätyyn ja ne halukkaat perään, ketä ehkä kiinnostaa...

Arvon Axbor Nocturne - kyllä, olen ihan varma alkusyksystä. Esim Peltonen heitti ekaan kahdeksaan (8) matsiin neljätoista (14) pinnaa.

Tänään - olen kanssasi liikuttavan samaa mieltä siitä, että kaikki (VP-MiG-KK) ovat yössä. Ja erittäin pimeässä sellaisessa. Kuten ovat mielestäni Pesonen, Somervuori, Wirtanen. Markus Granlundilta ei mitään saa vielä vaatiakaan. NÄMÄ ovat miesten pelejä.

Itseäni murehduttaa aika rankastikin, miksi Peltosen ja Söderholmin kaltaisten isojen johtajien joukkueessa voidaan olla näin ulkona hetkellä, jolla oikeasti merkitystä. Tiedän toki sarjan keskeneräisyyden jne, jne. Mutta silti.

Jos emme näe maanantaina Nordiskalla uusia ketjukoostumuksia = uutta ilmettä, sitten - vastoin tahtoamme - tehtävänämme on toivottaa narreille hyvää jatkoa...
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Arvon Axbor Nocturne - kyllä, olen ihan varma alkusyksystä. Esim Peltonen heitti ekaan kahdeksaan (8) matsiin neljätoista (14) pinnaa.

Joo, siis en tarkoittanut sitä, etteikö tuo olisi pitänyt paikkaansa. Vaan tarkoitin tätä hetkeä, että olisiko tuosta ratkaisua sen enempää, koska pelaajat eivät pelaa omalla tasollaan.
 

Sakkoliha

Jäsen
Playoffeissa tulee esiin tämä IFK:n hyökkäyksen kovuus, Somervuori, Pesonen, Ma.Granlund, Peltonen, Redenbach eivät ole pelaajia, jotka voisivat painaa jokaisen tilanteen loppuun saakka ja laittaa kroppansa likoon. He ovat pelaajia, joiden taitojen avulla runkosarjassa pärjätään, mutta playoffeissa olisi oltava enemmän rouhijatyylisiä pelaajia, kuten viime kaudella olivat mm. Petrell, Ahtola ja Wärn. Hyvin tätä meidän mikkihiiriostastoa kuvasi, kun Väänäsellä oli kieko, niin sinne menivät vuorotellen Redenbach, Peltonen ja Ma.Granlund kaivamaan sitä kiekkoa, mutta kukaan ei ajanut kiinni. Jokereilla taas on Lahti, Hardt, Ruutu, Tyrväinen, Rita, Mäki jotka kaikki tekevät kentällä sitä likaista työstä ja tällainen pelaaja löytyy Jokereilta jokaisesta ketjusta, kun meillä taas on kaksi kentällistä hyökkääjiä, joista kukaan ei tee tätä hommaa.
 
Narrit ovat kuin HIFK ennen. Peli heittelee äärilaidasta toiseen, koska joukkueen maalivahtipeli on epävakaata. Se on syöpä, joka kalvaa joukkuetta rotan lailla. Tämän kauden narrit on malliesimerkki siitä, mihin HIFK tyytyi ennen. Pannaan paljon rahaa kenttäpelaajiin ja toivotaan, että keskinkertainen maalivahtipeli riittää.

Myöskin HIFK yksi syöpä näyttää olevan se, että fanien mielialat on melkoisen epävakaat. Tämä tuli vain mieleen, kun lueskelin tätä ketjua:

DENNIS ENDRAS FanClub ja DE:n jatkopahvin vaatijat kokoontuvat täällä!
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Myöskin HIFK yksi syöpä näyttää olevan se, että fanien mielialat on melkoisen epävakaat.

Vai niin... kai ne fiilikset nyt elää sen mukaan mitä kentällä tapahtuu. Eihän tässä vielä lomilla olla, mutta tätä menoa kausi on paketissa ens viikolla. Pikaista paranemista tarvitaan, ja katsotaan nyt miten jatkuu. Mutta nyt tilanne on huolestuttava, eikä niin vähääkään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös