Playoffs 2011 - Dynastian ensimmäinen iltarusko

  • 113 999
  • 306

Aake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit vuodesta 1983, HJK
Tyhjä olo. Pelillisesti IFK ansaitsi periaatteessa voittonsa, mutta kyllähän se kirpaisee kun kuitenkin päästään noin lähelle ja sitten sössitään. Eniten vituttaa se että kun kerran lähdettiin pelaamaan kilpparia niin hävittiin lopulta kuitenkin pariin ääliömäiseen virheeseen: jatkoajalla lähdettiin pelaamaan passiivisesti ja sitten junnuluokan vaihtovirhe josta kentän hitain mies läpi. Omaa passiivisuutta 2-1-johtotilanteessa ei viitsi edes käydä läpi.

Eniten minua huolestuttaa se että Jokereiden peli on yhtä kuin kilppari, Väänänen, Lasak, Lahti ja Eaves. Muut eivät saa yhtikäs mitään aikaan hyökkäyssuuntaan. Jos IFK aiotaan vielä haastaa tässä sarjassa niin muualta täytyy löytyä tehoja. Hentunen, Pihlman, Rita. Sieltä sen nousun pitäisi lähteä, mutta kovin munattomalta näyttää touhu. Ja Antti-Jussi Niemi. Voiko tuosta hitaudesta, kädettömyydestä ja väärästä pelinluvusta enää keksiä mitään sanottavaa?

Tilanne on 2-2, ja kyllä naapuri sai näistä kahdesta viimeisestä ottelusta kovan boostin. Kuitenkin peli on aina peliä ja mahdotonta ei ole että noustaan, mutta se olisi kyllä tämän organisaation yksi kovimmista tempuista jos näillä eväillä ja tuolla pelillä tämä sarja voitetaan.
 

Lättfil

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy vähän itsekin kommentoida, kun tässä viestejänne lukee. Ensinnäkin sarja on nyt 2-2, ja vaikka nyt on tullutkin kaksi kirvelevää tappiota, niin silti sarja on 2-2. Hifk-fanitkin nousi suosta niin ei se ole muillekaan mahdotonta. Viime vuonna Hifk vei Hpk:ta 7-0 playoffeissa. Ite revin pelihousuni siinä vaiheessa, mutta kas seuraava peli hoidettiin ja lopulta mentiin jatkoon. Kovalla uskolla noista mennään jatkoon ja varsinkin tuurilla. Jääkiekko on kumminkin loppupeleissä tuuripeli. Tolppa sisään tai ulos ja peli ratkeaa.

Joka tapauksessa hieno sarja on teillä käsillä ja mukava seurata kerrankin ;) pleijareita ihan seuraamisen ilosta ilman jännitystä. Henki päälle ja parempi jatkoon...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Eniten minua huolestuttaa se että Jokereiden peli on yhtä kuin kilppari, Väänänen, Lasak, Lahti ja Eaves. Muut eivät saa yhtikäs mitään aikaan hyökkäyssuuntaan. Jos IFK aiotaan vielä haastaa tässä sarjassa niin muualta täytyy löytyä tehoja. Hentunen, Pihlman, Rita. Sieltä sen nousun pitäisi lähteä, mutta kovin munattomalta näyttää touhu. Ja Antti-Jussi Niemi. Voiko tuosta hitaudesta, kädettömyydestä ja väärästä pelinluvusta enää keksiä mitään sanottavaa?

Toivotaan parasta ja kuten Raib toteaa It ain't over till the fat lady sings.

Mutta playoffeissa on nähty ettei AJ pysty pelaamaan sillä tasolla, jota vaadittaisiin runkopakilta. Dehner ja Forrestkaan eivät sitä vielä ole, ei myöskään Kivistö. Vähän liioitellen kaikki on sitten Väänäsen ja Erosen harteilla ja vaikka molemmat ovat pelanneet hyvin, hyökkäyspäässä Jokereilta puuttuu tulosta tekevä pakisto. Se on suuri ongelma juuri nyt.

Senttereistä ainoastaan Eaves täyttää hyökkäyspään mitat. Aika odotettua tämäkin. Laitureista Rita, Semir, Hentunen ja Pihlman tekevät kovaa työtä sen ja sitä pitää kunnioittaa, mutta jonkun muunkin pitäisi luoda paikat kuin Eavesin ja tehdä maalit kuin Lahden.

Loistavia pelejä, silti. Kiva katsoa ja nauttia. Mulla ei isompia odotuksia ollut ja siksi voi sanoa, että ottaen rosterin puutteet huomioon, Jokerit on yllättänyt positiivisesti. Mopo on kuitenkin mopo.
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Pakko myöntää, että itsekkin lähdin tämän illan matsia katsomaan asenteella: illan voittaja menee välieriin. Hifk oli Jokereita huomattavasti parempi, ja ansaitsi kyllä voittonsa. Tosin Jokereillakin olisi ollut mahdollisuuksia ratkaista ottelu. Omasta mielestäni Jokerit pelasi liian passiivisesti kolmannen erän lopussa, siinä olisi ollut sauma lähteä rohkeasti kokeilemaan tyhjään maaliin. Voittomaali syntyi sitten sen vaihtohärdellin takia, joita ei saisi pleijareisssa tulla.

No tämä oli game four. Pahasti on alkanut näyttää siltä, että ifk oli parissa ekassa pelissä heikko ainoastaan sen takia että muutama tärkeä avainpelaaja oli poissa. Tosin marginaalit ovat todella pienet, kuten näissä kahdessa viime pelissä on nähty. Ässät näytti tänään, että peli ei ole menetetty vaikka sarja ois 3-0, joten nyt on saatava kunnon taisteluhenki päälle noihin viimeisiin peleihin. Itselleni ainakin riittää se, että joukkue yrittää parhaansa. Ainakin Väänäsestä, Lahdesta ja Eavesistä näkee, että jumalauta siellä tehdään töitä. Go Jokerit Go!
 

Raibe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit jälkeen KHL:n
Häh, mikä tappiomieliala täällä osalla on? Eihän sarja ole vasta, kuin noin puolivälissä.

Kyllä pojat tämän klaaraa, ei epäilystäkään. Kissimirrit lähtee tästä sarjasta lomille viimeistään maanantaina!
 

Pande

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, ManU
Tunnelmaa ja tunteiden vuoristorataa oli taas tänä iltana tarjolla. Pienillä marginaaleilla mennään ja sarja on nyt sitten tasan. Ei voi mitään.

Pari erää ifk oli niskan päällä, mutta Lasak pelasi jälleen loistavasti (toivottavasti Jan on myös ensi vuonna meidän maalia vartioimassa). Tällä kertaa naapurilla oli muutama vaarallinenkin tekopaikka eli pääsivät paremmin "sota-alueelle". Samaan aikaan korostui Jokereiden osalta, että Lahti ja Eaves olivat tänään ainoita, jotka saivat hyökkäyssuuntaan jotain aikaiseksi. Pihlman olisi voinut pistää avopaikasta sisään..."läheltä ylös"...vai miten se meni?

Jo toisen erän lopussa tuntui, että naapurin karvaus hieman hiipui ja kolmas erä oli sitten jo tasaisempi ja mentiin lopulta enemmän Jokeri-komennossa. Maaliin johtanut pyöritys oli huikea ja maali roikkui ilmasta. Pari minuuttia kiekko kiertää ja ifk ei pääse vaihtaan, Lahti hyppää kentälle ja...hups...2-1! On se huikee!

Tällä kertaa johto ei kestänyt sitten loppuun asti. Nokelaisella oli parikin paikkaa purkaa viivan yli, mutta kun ei onnistunut, niin jatkoille mentiin. Taas meidän kannalta epäonninen pomppu, kuten ekassa naapurin maalissa, mutta kaikki lasketaan ei siinä mitään.

Järkyttävä vaihtovirhe sitten jatkoajalla ja game over. Se oli kuitenkin yksi matsi ja sarja alkaa tavallaan alusta. Turhaan täällä on synkkyyteen vaipua, perjantaina jatketaan ja nyt pelin nimi on sitten paras kolmesta. Kerran täytyy siis naapurihallissa vielä voittaa.

Mikä merkitys oli lopulta Erkan poissaololla? Peluutus toimi pelin aikana aivan samalla tavalla kuin aikaisemmin, mutta ei voi välttyä miettimästä, että olisiko Erkan "presenssi" rauhoittanut tilannetta 3.erän lopussa ja homma saatu klaarattua. No, turha jossitella.

Jatkoa ajatellen pienenä kysymysmerkkinä Mäen tilanne eli kuinka pahasti loukkaantu ja pystyykö pelaamaan perjantaina? Entäs Pulu? Mitään saumaa, että olisi jo perjantaina mukana?

Tulipas tekstiä, mutta kaipa tämä oli jonkinlaista terapiaa. Perjantaina jatkuu ja luotto omiin edelleen vahva. On vain Jokerit!
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Taas koettiin kaikki yhdessä matsissa. Helvetin esikartanoilta lähes taivaan nektarijuomien maku kielelle. Ja taas tuli se saatanan katkera malja meidän osaksemme. Helvetti...28 sekuntia 3-1 johtoon sarjassa ja lerppu sisään. Pari kertaa oli kiekko hyvin hallussa mm. Dehnerillä, muttei uskallettu yrittää tyhjiin pitkän pelossa. Tiedä sitten olisiko kannattanut vai ei, olisi ainakin saatu se IFK:n hirveä paine vähäksi aikaa rauhoitettua. Nää on niin vaikeita juttuja, ja jälkiviisaus on se kaikkein paskamaisin viisauden muoto.

Hieno taistelu joka tapauksessa Jokereilta! Ja se Janne Lahden maali oli niin hieno Riksmanin ryömitys, että sen olisi suonut jäädä voittomaaliksi. Nokelainen ja kumppanit oli sitä ennen pyörittänyt jullit täydelliseen tilttiin. Silloin kaikki näytti niiiin hyvältä...

Totuuden nimissä on todettava, että oltiin vähän perässä koko ajan, Lasak piti meitä pystyssä ja antoi mahdollisuuden voittaa ottelu. Vituttaahan tämä, mutta IFK ansaitsi voiton, kulunutta fraasia lainatakseni.
Se Kankaanperä saa mielestäni liikaa niistellä Lahden nenää. Ainakin kolme kertaa antoi nyrkkiä tuomareiden katsellessa vierestä. Apina!
No...sarja alkaa alusta, nyt ei tarvita kuin kaksi voittoa. Ei muuta kun Nordikselle taas ryöstöretki. Nää on niin tasaisia, yhden maalin matseja, että kaikki on vielä mahdollista! Taistelu jatkuu, perkele.
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
Täytyy sanoa, että ei tälläisiä pelejä uskalla vanhemmiten varmaan enää katsoa sydänkohtauksen pelossa. Onneksi en kynsienkään syömistä harrasta, sillä muuten olisin varmaan järsinyt sormetkin ylimpään niveleen asti.

Olihan se taas melko karvasta kalkkia, mitä tuo paikallisvastustajamme meille juotti. Sitä on juotu ennenkin, näin Jokeri- ja Suomikannattajan näkökulmasta. Sitä myös tullaan juomaan vastaisuudessa, mutta välillä sitä toivoisi omilta sitä venymistä tärkeimmillä hetkillä, että pääsisi itse huutamaan ja itkemään ilosta. Toistaiseksi nämä karvaan kalkin hetket ovat olleet vallitseva trendi. Tätä iltaa verratakseni, viimeksi on ollut ns. takki näin tyhjänä vuonna 2006, hävityn olympiafinaalin jälkeen.

Eihän tässä ole vielä mitään hävitty, mutta rehellisyyden nimissä melkoista taikajuomaa saa Erkka juottaa meidän joukkueelle, että vielä noustaan tässä sarjassa voittoon. Toki toivon sitä koko sydämestäni, mutta tämä sarja tuli vähän turhan aikaisin meille, hifkillä on peruspaletti ollut kasassa jo pitemmän aikaa, kun taas meillä kliseisesti on ollut projekti käynnissä sen muutaman hassun kuukauden. Ei mopolla pääse kuuhun jne. Toivon kuitenkin koko sydämestäni, että olen väärässä, ja Jokerit klaaraa tämän sarjan. Enemmän kuitenkin odotan ensi kaudelta, kun päästään suurimmista riippakivistä eroon pl. Niemi. Ei sarjan häviäminen jokereille olisi samanlainen katastrofi kuin hifk:lle, mutta kuka näitä haluaa hävitä? Ei kukaan. Ja jos kaadutaan, niin kaadutaan sitten edes saappaat jalassa!

Mitä tämän illan peliin ja pelaajiin tulee, niin olihan se melko karmeaa katsottavaa, hifki vei kaksi erää meiltä kiekkoa kuin sitä tikkaria lapselta, eikä syötöt meinanneet tulla millään lapaan pl. Eaves ja Lahti. Muutenkin näitä pelejä on vaikea voittaa, jos kuvassa näkyy ainoastaan Lahti, Eaves, Lasak, Väänänen.. ja sitten loput on siellä jossain varjojen mailla. Lahteen palatakseni, on se vaan jokaisen ylistyssanan arvoinen, tuntuu kuin vastustajat luovuttaisivat jo etukäteen Lahden saadessa kiekon, ikään kuin karvaaminen olisi mahdoton tehtävä. Lahden maali oli kyllä aivan uskomaton, enkä muista milloin olisin vastaavaa ilon tunnetta kokenut. Varmaan silloin 2006 olympiafinaalissa kun siirryttiin johtoon.

Mitä lähdin alunperin tähän viestiin kirjoittamaan, oli se, että olen mä jumalauta niin ylpeä meistä jokerikannattajista. Vaikka siellä on minkänäköistä sukankuluttajaa, niin ei ainakaan olla samanlaisia kuin vastustajan leirissä. En tietenkään tarkoita, etteikö siellä olisi hienoja kannattajia, jotka uskovat omiinsa ja ole mukana niin ylä- ja alamäissäkin, mutta kun 2-0 ottelutilanteessa menin lukemaan vastustajan playoff-ketjua, oli se sellainen itkuvirsi mitä en tästä osiosta tule koskaan löytämään. Kaikki ovat paskoja, Jalosella on 10 playoff-sarjan edestä paskaa housussa, Kibe on tapettia pleijareissa, Kousa on manattu alimpaan helvettiin, eikä Peltonenkaan osaa enää tehdä maaleja. 2-2 Tilanteessa Peltonen on jumala, Kibelle, tuolle pyhälle hengelle 5+5 vuoden jatko ja Jalosellekkin suodaan puhtaat kalsarit! Takit kääntyy siihen tahtiin, että ilmatieteen laitos joutuu antamaan varoituksen kovista tuulista pk-seudulla. Olen täällä meidänkin ketjuissa epätoivoa päässyt aistimaan ja lukemaan, mutta tuolle tasolle ei ole koskaan päästy, eikä varmasti päästä.

Kaikki kaikessa, tässä fiilisten ollessa melko sekaisin, tuli varmaan kirjoitettua melko sekava teksti, mutta oli pakko päästä purkamaan fiiliksiä. Yksi juttu pitää muistaa, niin tai näin, tää on mun joukkue!
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mä yritän yöllä saada pari tuntia nukuttua, mutta perkele. Hienoja veljeksiä minulla, vielähän me voidaan pikkaisen ja ihan vahingossa kuhasta naapurin tankkiin! It ain't over until the engine stops.

Tämä voin olla jonkun ison alku.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Mä yritän yöllä saada pari tuntia nukuttua, mutta perkele. Hienoja veljeksiä minulla, vielähän me voidaan pikkaisen ja ihan vahingossa kuhasta naapurin tankkiin! It ain't over until the engine stops.

Näin naapurista katsottuna; ei tämä todellaakaan ole vielä ohi ja aivan varmasti täysi sota tässä vielä joudutaan käymään. Ja en minä ainakaan osaa pitää HIFK:n jatkoonmenoa mitenkään varmana, vaikka sitä toki toivonkin.

Mahtava tasonnousu Jokereilta kuitenkin plejareihin. Jokereiden kiekko ei ehkä ole kaikkein tyylikkäintä, mutta juuri oikeaa ja vittumaista tähän paikkaan. Lahden pelin korkea taso on tullut minulle - kaikista huolimatta - yllätyksenä (lue, järkytyksenä). Uskomaton pelimanni! Seuraavassa pelissä on mielenkiintoista nähdä, millä taktiikalla me lähdetään pelaamaan Lahtea (Jokereita) vastaan. Otetaanko mies vartiointiin vai yritetäänkö ihan oman pelin kautta. Minä ottaisin miehen vartiointiin kotimatsin tuoman vaihtoedun avulla, on se niin käsittämättömän vaarallinen! Toisaalta pakkohan tuon jatkuvan raatamisen on pikku hiljaa alettava näkymään, ei pelkästään fyysisesti, mutta myös henkisesti (ainakin niin toivon).

Joka tapauksessa, kävi miten kävi: Upea sarja ja muistutus miksi tää on niin hieno laji! On se vaan hienoa, kun on tuollainen paikallisvastustaja! Anteeksi en tietenkään anna, jos meidät onnistutte tiputtamaan! Toivottavasti peli pysyisi kuitenkin sillä tavalla siistinä, ettei tahallisia vahingoittamisyrityksiä näkyisi. Jatkoonmenijällä pelejä on kuitenkin vielä edessä!
 

MiksuMan

Jäsen
Hienoa ja mukavaa kirjoittamista Prof.Puckilta.
Näistä minä tykkään. Vaikka vihollisia ollaan ja vihollista aina vihataan, niin pitää osata antaa tunnustusta niin vihollisen pelaajille kuin faneille. Tunteet ovat pinnassa ja kaikenlaista tulee sanottua ja huudettua, mutta aivan kuten pelaajat niin myös fanit pitää jättää ne kaukalon sisälle. Siihen pystyy ainoastaan todelliset voittajat. Häviäjät jäävät ruikuttamaan ja itkemään kun vastustaja lyö ja katsoo ilkeästi..

Tulossa mahtava loppu huipennus. Parempi (Jokerit) voittakoon! Nautitaan nyt ja jos kesäloma tulee, niin sitte rillataan..

TAISTELE JOKERIT!!! ;)
 

Hopeinen Kuu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joka tapauksessa, kävi miten kävi: Upea sarja ja muistutus miksi tää on niin hieno laji!

Juuri näin ! Hieno sarja...kävi miten kävi......

Muutama päällimmäinen:

- Kanki ajeli ja rutisteli ja häiriköi Lahtea miten halusi, Lahti pysyi coolina, hyvä Lahti !

- miksei Villeä ajella, koputella, ärsytellä.....ikoni saa "rauhassa" tehdä temppujaan.....okei okei....VP on loistava pelaaja, vaikea otettava.....mutta silti, kyllä Villeenkin osuu jos yrittää...

- jatkoaika: Lahti vasta kolmannessa vaihdossa kentälle, miksi ?? Hot pelaaja, eikö pitäisi pelata niin paljon kuin mahdollista.....

- AJ....ahdistava pelaaja, aina kusessa, koko ajan.....

- Kivistö mielestäni erittäin hyvä, nuori, mutta pää kestää hyvin...

- nyt alkaa uusi sarja, paras kolmesta, Jokerit lähtee huomenna haastajana DDR-halliin, mitään ei ole vielä voitettu eikä hävitty !
 

KiksoniK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Joo-o, jotenkin on helvetin tyhjä olo... takki tyhjä. Lauantai-illan huuma kääntyi kirveleviin tappioihin ja vitutuskäyrä alkaa hipoa eksponentiaalista huippua. Lahden kynäilemän, Riksmanin täydellisen nöyryytyksen jälkeiset villit tuuletukset päättyivät 30 sekuntia ennen pelin loppua hiljaisuuteen, josta ei tunnu olevan ulospääsyä. Tää on van niin perseestä, kun elää mukana... Voitot ja häviöt. Pitäis varmaan saada lääkitys kuntoon... otan ohjeita vastaan...
 

Target

Jäsen
Suosikkijoukkue
Löytyy
Ei ihan äkkiseltään tule mieleen, milloin on ollut lätkämatsin takia pakki kipeänä jännityksestä. Oksettaa. Aivan maksimaalisen mahtavaa/tuskaista samaan aikaan. Kiitos Jokerit, kiitos IFK. TÄHÄN EI MUUT PYSTY.
Prosentit varmaan puoltavat IFK:n jatkoonmenoa, mutta minä olenkin fani. Joten prosentit eivät paljoa kiinosta, vain voitot.
Kapea on Jokereiden hyökkäysosasto, mutta sitä täydentää yhtä "leveä" puolustus. Perjantaina Pulu mukaan, niin saadaan enemmän kuin kaksi hyökkääjää jäälle.
Jokerit vie matsin yllärituloksella 6-2.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
6. peli lauantaina on jo loppuunmyyty tai ainakin loppuunvarattu. Yritin ostaa liput ensin netin kautta. Serverit jumissa ja ei pääse läpi. Lippupisteen puhelin ei vastaa ja vastapäätä kotiani olevalla R-kioskilla kerrottiin, että lippuja ei ole enää myynnissä. Katsotaan peli TV:stä, no problem, lauantaina.

Juu, pelit ovat sellaisia thrillereitä, että jatkoonpääsijä on jo ihan 1%:n verran sivuseikka, kun se vaan on HIFK. Hymiöitä. Kiitos jo nyt ottelusarjasta molemmille joukkueille.
 

HLe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tätä kirjoittelua en kyllä ymmärrä.

a) Olisiko Jokerien 3-1 johto ottelusarjassa ollut muka jonkin sortin sinetti tälle sarjalle?

Tähän kyllä sama. Aika moista urheiluidiotismia väittää että 3-1-johto olisi jotenkin varma jatkopaikka. Ihan pelkästään SM-liigan lähihistoriasta tulee mieleen neljä tapausta, jossa 3-1-tappioasemasta on noustu jatkoon (HPK 2003, Kärpät 2003, HIFK 2004, Blues 2008).
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
6. peli lauantaina on jo loppuunmyyty tai ainakin loppuunvarattu. Yritin ostaa liput ensin netin kautta. Serverit jumissa ja ei pääse läpi. Lippupisteen puhelin ei vastaa ja vastapäätä kotiani olevalla R-kioskilla kerrottiin, että lippuja ei ole enää myynnissä. Katsotaan peli TV:stä, no problem, lauantaina.

Liput tulevat vasta klo 12.00 myyntiin, joten ehkäpä siinä se syy, miksi et ole onnistunut varamaan/ostamaan lippuja ": )"
 

J57

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Tottenham
6. peli lauantaina on jo loppuunmyyty tai ainakin loppuunvarattu. Yritin ostaa liput ensin netin kautta. Serverit jumissa ja ei pääse läpi. Lippupisteen puhelin ei vastaa ja vastapäätä kotiani olevalla R-kioskilla kerrottiin, että lippuja ei ole enää myynnissä. Katsotaan peli TV:stä, no problem, lauantaina.

Juu, pelit ovat sellaisia thrillereitä, että jatkoonpääsijä on jo ihan 1%:n verran sivuseikka, kun se vaan on HIFK. Hymiöitä. Kiitos jo nyt ottelusarjasta molemmille joukkueille.

Liput kylläkin tulevat myyntiin tänään kello 12:00.
 

scholl

Jäsen
Liput kylläkin tulevat myyntiin tänään kello 12:00.

Ja toikin oli hyvin kerrottu Lippupisteen sivuilla. Laitoin kellon herättämään 8.55 ja yritin yli 20 minuuttia saada jotain varatuksi, mutta aina kun valitsi katsomon, sivu kaatui. Todella loistavaa toimintaa. Jos noin käy koko ajan niin sitä ajattelee, että kymmenet tuhannet muutkin yrittävät koko ajan samaa. Tuon jälkeen sitä periaatteessa kannattaisi jokaisen katsoa mielummin peli kotona kuin osallistua tuon lipunmyyntivittuilun tukemiseen. Joku raja asiakkaidenkin kohtelulla.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit
Trilleri parhaasta päästä

3/4 matsista nähneenä, niin onhan tämä aivan mahtavaa viihdettä kävi miten kävi lopulta.

Kyllä musta Erkan poissaolo näkyi eilen kahdessa ensimmäisessä erässä kurittomuutena ja puolittaisena pelaamisena. Vasta kolmannessa, kun ifk:n jalka alkoi painaa niin Jokerit alkoi saada hallintaa.

Se mikä eniten huolestuttaa niin avainpelaajien kuormitus. Eilen Väänänen ja Noksu alkoivat olla lopussa aivan finaalissa. Ei lupaa hyvää jatkoa ajatellen, kun peliaika tuskin on ainakaan vähenemässä.

Mäen menetys saattaa myös tulla kalliiksi, sillä Amorin luisteluvoima ei riitä päällystakkina olemiseen.
Molemmat toimivat kokonaisuudet rikki: Mäki-Heino-Noksu, Lahti-Kerälä-Pulu

Vielä pakko antaa vähän plussia ja miikkoja sarjasta:

+ Kivistö. Aivan mahtavaa ja ennakkoluulotonta peliä. Ei huimaa poffit ensikertalaista.

+ Eronen. Jalat käy ja maisema vaihtuu. Ei anna pienen koon haitata, vaan pelaa vahvuuksillaan ja on kiekkovarma.

+ Eaves ja Lahti. Pleijaripelaajia. Kaikki tarvittava lienee sanottu.

- Hentunen. Runkkarin lopussa alkoi jo näyttää paremmalta, mutta nyt on taas vajonnut. Eilen Eavesin luoman valtavan myräkän (1.5 min) jälkeen Ben pelaa kiekon hennulle ja tämä kiittää vetämällä ekaan jätkään. Mahto Eaves olla tyytyväinen.

- Rita. Sama kuin Hennulla. Ei vaan pääse mihinkään, ja nyt jotenkin näyttää ettei sitä kiimaakaan oikein ole.

- Dehner & Forest. Varsinkin Forest ollut jäätävän huono. Harmi ettei äijää voi viltittää kun ei ole ketään tilalle. Ihme aikailua ja leikkimistä omassa päässä molemmilla.

- Ben Amor. Hidas kuin mikä, eikä oikein tunnu kiinnostavan. Omituista, koska runkkarissa herra oli nimenomaan se joka jaksoi taistella.

- Kerälä. Osasihan sitä odottaa että häipyy kuvasta, mutta sitä eilistä maalinedus tilannetta ei vaan voi antaa anteeksi.

No sota jatkuu perjantaina. Armoa ei pyydetä eikä sitä anneta..
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pirnes ja Pulkkinen tuskin pelaavat enää tässä ottelusarjassa ja Mäen kausi on ohi. Lisättynä tuohon puolikuntoiset Ben-Amor ja Eaves, niin synkältä näyttää. Onneksi Eaves on osoittanut taas sen, että kun playoffit alkaa, niin ei haittaa vaikka pieniä ruhjeita on.

Toivottavasti Pulkkinen ja Pirnes palaisivat mahdollisimman nopeasti, sillä heitä tarvitaan mikäli tästä sarjasta halutaan jatkoon!

Taistelu jatkuu ja niillä mennään sitten huomenna ketä on kunnossa. Sarja lähtee alusta käyntiin ja allekirjoittaneelle on pieni yllätys tämä 2-2 tilanne. Kolme peliä ehkä luvassa, kahdella voitolla jatkoon.
 

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ensin Jokerit otti kaksi voittoa ja sitten oli HIFKin vuoro. Molemmat joukkueet osoittavat huikeaa draamantajua ja tarjoilevat kiekkoyleisölle tämän kauden parhaan pleijarisarjan. HIFK vie pelin vielä perjantaina, mutta sitten Jokerit nousee feeniksin tavoin ja lähettää hurrit Hietsuun 7. ottelun jatkoajalla.

Pari matsia nyt hävitty todella pienellä marginaalilla ja jätkiä tippuu taistelussa, mutta sota on vielä kesken ja se on vain voitettava. Erkka keitäpä kunnon kärmeskeitot perjantaille.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tämä varmaan kuuluisi omituisia tapahtumia tosielämässä ketjuun, mutta laitetaan tänne kun Jokerit ja pleijarit on kuitenkin pääosassa. Mun ei teille uskonveljille ja sisarille tarvitse eilistä fiilistä tarkemmin kuvata. En varmaan edes pystyisi, ekan kirjaimen kohdalla isku olisi jo sitä tasoa, että menee läppärin lisäksi pöydästä läpi.

Anyway, menin sitten yöllä kuitenkin "nukkumaan". 5 minsan pätkiä ja heräsin vitutukseen. Ilmeisesti joskus aamuyöstä olin sitten vaipunut hieman syvempään uneen ja heräsin järjettömään pommien räjähtelyyn !!! Ihan ekaksi kelasin unenpöppörössä, että mulla on jäänyt tv auki ja CNN lähettää jotakin Libya materiaalia. Aika nopeasti kuitenkin sain silmiä sen verran auki, että näin ettei tv tai radio tai mikään ole auki.

Häviävän pienen hetken ajattelin, että sen eilisen tuskan jälkeen nyt viimein tulee armollinen loppu Tellukselle ja sitä kautta oikeus voittaa ja paha maailma loppuu (taisin jopa hymyillä hieman). Pommien räjähtelyn seasta aloin sitten erottamaan erilaista muutakin meteliä. Kylpytakki niskaan ja parvekkeelle. Jumalauta, täällä Brysselissä alkoi joku megamielenosoitus ilmeisesti huippukokousta ja varmaan jotakin muutakin vastaan. Asun rauhallisella ja arvostetulla alueella, mutta nyt perkele mielenosoitus alkoi tuosta parvekkeen alta, ihmisiä takuulla satoja jos ei tuhansia, kaikki pukeutuneet punaisiin !!!, heittelivät pommeja, poliiseja ja muuta häly-väkeä aivan tolkuttomasti, hälystysääniä ja sireenejä vinkui pommien räjähtelyn ohessa.

Parvekkeen ovi kiinni ja lyyhistyin sohvalle. Täydellinen epäusko, ettei tämä voi olla totta ja silti pommeja paukkui ja kaikki omin silmin nähtävissä. Onneksi mulla on hyvät lääkkeet korkeaan verenpaineeseen.
 

Ilmala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
+ Eronen. Jalat käy ja maisema vaihtuu. Ei anna pienen koon haitata, vaan pelaa vahvuuksillaan ja on kiekkovarma.


- Ben Amor. Hidas kuin mikä, eikä oikein tunnu kiinnostavan. Omituista, koska runkkarissa herra oli nimenomaan se joka jaksoi taistella.
Vaikka Eronen teki maalin viime matsissa niin on ollut kyllä todella riskialtis omassa päässä. Teki taas eilen monta virhettä, mutta onneksi jullit ei päässyt rankaisemaan.

Jos ja kun Semirillä on joku paikka paskana niin ei ole ihme ettei jalka ole lennokas. Ei tällä hetkellä kerkeä taklaamaan joten paljoa ei ole hyötyä. Enemmän saisi aiheuttaa hässäkää Riksmanin syliin niin saadaan Semiristä jotain hyötyä irti.

Taistelu jatkuu!
 

liigajyrä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsinki Warriors
Niin

Semirin vammoista en tiedä mutta eräs toinen hyökkääjä sai vamman ensinmäisessä Areenan pelissä taklatessaan ohi. Kaveri pelaa teipattuna ja taklaa vain tois puoleisesti :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös