Playoffs 2011 - Dynastian ensimmäinen iltarusko

  • 113 979
  • 306
Suosikkijoukkue
En gång HIFK, alltid HIFK. Real Madrid
Ihan pakko tähän väliin pakko kommentoida, että olet BOL käsittääkseni ihan fiksu tyyppi, mutta miten näin keväisen paikallissarjan etukäteistunnelmissa onnistut kerta toisensa jälkeen ymmärtämään asiat väärin? Uskoisin että kaikki muut, sinua lukuunottamatta, ymmärsivät mitä cobol Talviklassikko-arumentillaan tarkoitti.

Niin Talviklassikko oli Jokereiden kotipeli, turha sitä on käännellä. Kunhan vaan tartuttiin, kun cobol niin varmana oli tuon Erkan kotipelaamisen suhteen Ja ei sen pitäisi joukkueen pelaajiin ja valmentajiin vaikuttaa jos Jokerit organisaationa suunnittelee jotain tapahtumaa. Cobol on puhunut Nokan pakittelusta, mitä ei ole pahemmin tällä kaudella näkynyt. Toki ammattilaissarjassa jokainen jengi pakittelee joskus jopa lähes koko matsin, mutta nämä on olleet aika vähissä. Pelien ja erien sisällä tulee myös puolustushetkiä koska on kentällä vastustajakin. Ei se mene niin, että koutsi sanoo että nyt hyökätään 60min ja jos se ei onnistu niin on käskytetty pakittelemaan. Niin tuli vaan mieleen, että siinä Talviklassikossa se oli nimenomaan Erkka joka pakitteli :). Tosin en usko pitkässä juoksussa Erkankaan olevan defensiivinen valmentaja. Nyt on vain heikohko pakisto ja puolikuntoisia avainpelaajia niin se on vähän pakon sanelema juttu. Silloinhan nimenomaan avauspelaaminen kärsii ja joutuu omalle kenttäpuoliskolle. Itse asiassa tuo "klassikko" oli ainoa pudotuspeleihin verrastettavissa oleva matsi. Sitä odottivat kaikki niin pelaajat, kun fanitkin. Toki Jokerit pelasivat hyvin paikallispeleissä, ei siinä mitään. Mutta sikäli hyvä, että HIFK:lla on voitot kahdesta viimeisestä niin varmaan antaa uskoa tekemiseen.

Turha sun on epäillä onko joku nimimerkki järjissään vai ei. Cobolilla taas räikeät tarinat ja saa kai noita väitteitä oikoa. Jos BOL ei ole järjissään, niin sitten aika harva jatkoaikalainen on. Mutta joo tämä tästä.
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Jos BOL ei ole järjissään, niin sitten aika harva jatkoaikalainen on. Mutta joo tämä tästä.
En ole seurannut kuin Jokereiden osiota, satunnaisesti NHL-keskusteluita ja sen verran vapaata puolta kuin ehdin, joten kokonaiskuva ei ole täydellisesti hallussa. Onko tilanne oikeasti niin paha kuin tämä lausunto antaa olettaa?

Jullit jaksavat brassailla tuolla Talviklassikkovoitollaan. Hieno ottelu heiltä kieltämättä, mutta uskotteko ihan oikeasti, että mikäli Kari Jalonen kykenee kahdesta viime keväästä viisastuneena pitämään paskat pois housuistaan, ei Erkka kykenisi analysoimaan Jokereiden pelin alun virheiden syitä, jotta vastaavankaltaisilta ongelmilta vältyttäisiin jatkossa?

Noihin salama-alkuihin on takuuvarmasti varauduttu, enkä täten usko koko Talviklassikon antavan kuin hyvin, hyvin ohuen edun henkisellä puolella. Se korvautuu helposti sillä faktalla, että otteluvoitot runkosarjassa menivät meille 4-3. Vielä vähemmän annan painoa toisiksi viimeiselle ottelulle jossa Jokerit nousi upeasti viimeisillä minuuteilla tasoihin, mutta hävisi arvonnat. Playoffeissa ei neppailla rankkareita ja ainakin näillä 5min jatkoajoilla Jokerit on ollut huomattavan vahva. Siitä todisteena esimerkiksi juuri HIFK:n selättäminen kahdesti jatkoilla.

Eivät nämäkään seikat sitä faktaa poista, että HIFK on tässä sarjassa ennakkoon suosikki, mutta siitä ei taidettu puhuakaan.
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Niin Talviklassikko oli Jokereiden kotipeli, turha sitä on käännellä. Kunhan vaan tartuttiin, kun cobol niin varmana oli tuon Erkan kotipelaamisen suhteen

Jos puolueeton kenttä erikoistilanteessa on kotipeli, sopii toki. Tarkoitin kuitenkin mitä kirjoitin eli ns. klassikko pelattiin vieraissa (molemmat pelasivat ei-kotihallissa). Siinä tapauksessa että se lasketaan kotiareenaksi kuten naapuri haluaa, Jokerit pelasi Erkan aikana HIFK:ta vastaan kotona tasan ja voitti vierassa. Sopii mulle näinkin.

Pakko kompata Isakssonia naapurista: Nenä Jalonen ei ole tuonut mitään, mutta on vienyt kaiken. Ja senkin vielä niin, että onnistuu häviämään jokaisen playoff-sarjan jo avauksessa. Mukaan lukien kolmen tunnin päästä alkavan.

Ilta on kaunis.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Jos puolueeton kenttä erikoistilanteessa on kotipeli, sopii toki. Tarkoitin kuitenkin mitä kirjoitin eli ns. klassikko pelattiin vieraissa (molemmat pelasivat ei-kotihallissa).
Tuota juuri tarkoitin. Kotikenttäetua ei ollut kummallakaan joten näsäviisastelu sen suhteen on turhaa. Yhtä turhaa kuin minunkin ärähtely koko asiasta.

Tosin sitä en nyt muista, oliko Jokereilla näennäisenä kotijoukkueena viimeisen vaihdon oikeus? Sen voisi laskea taktiseksi eduksi, jos ruvetaan saivartelemaan. Ja olihan meillä se parempi pukukoppikin...
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
Nenä Jalonen ei ole tuonut mitään, mutta on vienyt kaiken. Ja senkin vielä niin, että onnistuu häviämään jokaisen playoff-sarjan jo avauksessa. Mukaan lukien kolmen tunnin päästä alkavan.

Ilta on kaunis.

Jokereilta erinomainen peli kun sitä tarvittiin. Tuuria? Sitäkin. Kannattaa kuitenkin huomata, että Jokerien mentyä 1-0 johtoon, HIFK ei saanut mitään näkyvää aikaan. Jalosen taktiikkapussista ei löytynytkään tapaa jolla Jokerien viisikkopuolustus olisi avattu. Ihan kuten oli odettukin. Lasak pelasi loistavasti, kuten koko joukkue. Ja odotetusti Väänäsen panos on korvaamaton. Kun Väänänen veti Granlundin kylmäksi, siihen loppui HIFK:n isot taklaukset. Sattumaa?

Ilta on kaunis.

Huomenna sitten 2-0 johtoon.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Loistava puolustuspeli Jokereilta! Mikki hiiret hoiti IFK:n myllytykset tyylikkäästi ja Lasse oli kuin se kuuluisa MUURI. Pulun poissaolo näkyi kyllä selvästi, kuin tasoituksena oli julleiltakin tärkeitä äijiä poissa. Aika kova oli rotaatio ketjuissa, eikä oikein saanut selvää, mikä ketju pelasi mitenkin. Yksittäisistä äijistä on esiin nostettava Ben Eaves, Jan Lasak ja Ossi "Harald Hirmuinen" Väänänen, sekä Jeremy Dehner.
Tammiselle lasit (ja mieluummin ei punaiset)...se Ossin töötti Mickeen EI osunut päähän. Toki kädet oli vähän korkealla, mutta muuten tilanne oli normaali maalinedustöötti. Ikävää, jos Granlund loukkasi itsensä, mutta tällaista tämä on. MG ajoi röyhkeästi maalille ja Ossi teki työtään, kuten pitääkin.
Erkka - Nokka 1-0 (ainakin)
 

Sutter #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hurricanes, CC, Jokerit
Kyllä, loistavaa Jokerit! Hieno venyminen vieraissa voittton heti alkuun. Tästä on hyvä jatkaa huomenna kotihallissa. Puolustuspeli toimi tänään loistavasti ja saatiin tehtyä yks maalikin tärkeään paikkaan ja se riitti tällä kertaa. Jan Lasakilta täydellinen ottelu kertakaikkiaan. Mahtavaa maalivahtipeliä koko ottelun ajan. Tärkeä avausvoitto ja huomenna voitto kanssa niin johan ollaan hyvällä mallilla sarjassa.

Hieman mietityttää se, että pitäiskö Järviselle antaa mahdollisuus huomenna vai jatkaa Lasakilla vain huomennakin? Töitä Lasakilla riitti, mutta olihan tässä viikontauko, että jaksaako hän pelata toisen pelin ja mitäköhän Erkka päättää?
 

Finisher

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vaikka välillä olikin hieman kiire, niin huikea taistelu jätkiltä! Ja vain voitothan lasketaan. Erityisesti sydäntä lämmitti taisteluilme, esim. lopussa ifk:n pelatessa ilman maalivahtia taisi sekä Nokelainen, Eronen että Lahti kaikki blokata kovat lämärit pois!

Taistele Jokerit!
 

Arde90

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Dallas Stars, sympatiat Lukko
Kiitos Jokerit, rikastutitte elämääni muutenkin kuin vain henkisesti!

Lasak pelas huippupelin ja lisäks tuuri oli Jokereiden puolella, joten sarja on sit 1-0 meille. En usko, että Granlund on huomenna kehissä. Ossin taklaus oli kova, mutta mielestäni riittävän puhdas kuitenkin että oli oikein ettei tilanteesta annettu jäähyä. Rapatessa roiskuu.

Huomenna vaan samanlainen draivi päälle niin sarja on meille 2-0. Tästä on hyvä jatkaa.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Jokerit pelasi täsmälleen niin kuin odotinkin (voi katsoa pari sivua takaapäin, veikkasin juuri 1-0-tulosta). Loppuun asti taistelua, tiivistä viisikkopuolustusta ja loistavaa maalivahtipeliä. Heikkoja lenkkejä ei ollut, erityismaininnat Eavesille ja Väänäselle, jonka töötissä oli huonoa tsägää Granlundin pään osuttua ylärimaan.

Kiitos Jokerit!
 

RedOne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chicago Blackhawks, Dinamo Riga
En tiedä kuinka moni katsoi Urholta tuota peliä, mutta aistiko joku muu samaa kuin allekirjoittanut, eli kaikissa Nokka Jalosen haastatteluissa mies vaikutti erittäin kireältä ja katse pälyili suuntaan jos toiseen, kun taas verrataan aika jäänviileään Erkkaan.

1-0 meille, tästä on nyt oiva tilaisuus napata huomenna 2-0 johto ja naapuri paniikin partaalle perinteisen kevätsukelluksen ottaessa ensimmäisiä potkujaan syvyyksiä kohti.

Loistava taistelu, ja eritoten iso käsi Lasakille. Iso peli ja rutinoitunut kv-molari näytti että häneen ei ihan ensimmäisenä kaaduta.
 

Lunatico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hieno taistelu voitto! Lasak oli paras pelaajamme, mies oli kuin muuri maalissa. Pulun poissaolo näkyi Kerälän ketjun pelissä, ja kun noita peliaikoja katselee niin aika yllättävä tosiasia on se, että Kerälä pelasi vain 12:23. Lahti sentään kellotti kohtuullisen 17:36 peliajan. Aika iso heitto ketjukavereiden peliajassa. Saarinen joka paikkas Pulua pelasi alle 10 minsaa (7:16), että aikamoista hajontaa ja ketjujen muokkaamista nähtiin.

Mutta tästä on hyvä jatkaa, iso voitto meiltä. Huomenna sitten 2-0. Kiitos.
 

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
En tiedä kuinka moni katsoi Urholta tuota peliä, mutta aistiko joku muu samaa kuin allekirjoittanut, eli kaikissa Nokka Jalosen haastatteluissa mies vaikutti erittäin kireältä ja katse pälyili suuntaan jos toiseen, kun taas verrataan aika jäänviileään Erkkaan.

No senhän on tiennyt koko kauden, että tiukan paikan tullen puntissa vipattaa. Näilläkö mennään kolmanteen erään, "ei kai meillä muutakaan mahdollisuutta ole?".

Vielä lainaus MTV:n haastattelusta:

"HIFK:n päävalmentaja Kari Jalonen oli erittäin tuohtunut tuomarilinjasta. Hänen mukaansa IFK kärsi tuomarilinjasta

- Minkä takia aina näin? Miksi meitä kohtaan saa aina tehdä näitä juttuja? Sitä en ymmärrä, Jalonen hermoili Helsingin jäähallin käytävillä. "

Tipuin.

Aikamoista puolustustaistelua ensimmäinen vääntö, mutta ottaen huomioon joukkueen ainoan tehokkaan hyökkäysmuodostelman LKP:n rikkoutumisen ja vastustajan ollessa HIFK on kyllä allekirjoittaneella aivan sama millä tavalla pelataan kunhan tulosta tulee.. Maikkarin floppitiimille kyllä plussa, virhealtis ja odottamattomia ratkaisuja tekevä veskari oli ensimmäisessä pelissä todellinen puolustajien painajainen.

Ja vaikka hyökkäyspeli olikin mitä oli, niin Lahden Jaskan yksilösuoritusten ohella Eaves esitti kyllä lupaavia otteita, mies nousee kyllä ottamaan roolia kuten tiedetty on.
 
Viimeksi muokattu:

Esgo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit pre KHL
Pulun poissaolo näkyi Kerälän ketjun pelissä, ja kun noita peliaikoja katselee niin aika yllättävä tosiasia on se, että Kerälä pelasi vain 12:23. Lahti sentään kellotti kohtuullisen 17:36 peliajan. Aika iso heitto ketjukavereiden peliajassa. Saarinen joka paikkas Pulua pelasi alle 10 minsaa (7:16), että aikamoista hajontaa ja ketjujen muokkaamista nähtiin.

Tuossa kannattaa huomioida sekin, että Lahtihan pelaa myös melko paljon alivoimaa mistä minuutteja kertyy. Kerälä pelasi mielestäni peliajasta ja hienoisesti epäilevistä ennakko-odotuksista huolimatta ihan hyvin, mukana parissa vaarallisessa paikassa Kerälämäisellä pienellä siirrolla maalipaikkaan, minkä lisäksi puolustuspelistä (kuten koko joukkueen osalta) ei ole mitään negatiivista sanottavaa.

Saarinen näkyi lähinnä vain siinä yhdessä, kieltämättä varsin mainiossa laukaisutilanteessa. Jossain vaiheessa taisi ketju olla LK-Ben-Amor, jännä nähdä millaisen version Erkka kasaa kotipeliin.
 

Detritus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit-vuodesta 1972, KiVa.
Hienoa, todella hienoa matsissa oli se, että kolmannessa erässä Lasakin torjuntamäärä jäi yhdeksään, kun se kahdessa muussa oli 15. IFK:n "kiri" lässähti, kuin voipaketti auringossa ja varsinkin erän alussa 0-2 oli pari kertaa todella lähellä. Se Peltonen pitäisi kyllä saada jotenkin pelattua irti kiekosta. Lähes kaikki naapurin paikat oli VP:n junailemia. Ehkä Areenalla onnistuukin paremmin, kun Erkka pystyy paremmin kontrolloimaan peluutusta.

Ossin Granlund-töötti aiheutti pientä buuaus/vihellysvirittelyä aina kun Ossilla oli kiekko, muttei miehestä saa tekemälläkään mitään silmätikkua ala Pavel Rosa. Etenkään, kun suuri osa jullikatsomosta salaa ihailee Väänästä ja sen fyysisyyttä.
 

Taito Haara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
En tiedä kuinka moni katsoi Urholta tuota peliä, mutta aistiko joku muu samaa kuin allekirjoittanut, eli kaikissa Nokka Jalosen haastatteluissa mies vaikutti erittäin kireältä ja katse pälyili suuntaan jos toiseen, kun taas verrataan aika jäänviileään Erkkaan.

Joo, hirveetä akkamaista valitusta Jaloselta kuinka IFK:ta kohdellaan kaltoin.
Kertoo varmaan jonkinlaisesta Nokan epävarmuudesta. Liekö edelliskauden pleijarit vielä muistissa?
OK, voihan olla että sarja menee julleille 4-1 mutta kyllä seuraava matsi on aikasen tärkeä, etenkin jos JOKERIT sen voittaa. Silloin minäkin olen melko varma että Jokerit menee jatkoon. Toki täytyy muistaa edelleen että kyseessä on playoffit eli mitä vaan voi tapahtua.

Väänäsen taklaus oli mielestäni puhdas. Ossi on iso kaveri ja Granlund päätä lyhyempi niin näin fysiikan lakien mukaan vaan käy tuollaisessa tilanteessa.

Toivon kuitenkin että Granlund ei loukkaantunut pahemmin.

PS. Mitäpä luulette, haastaako Melart Väänäsen hippasille? Kävisi ainakin IFK:lle saada Vänä vek.
Itse olen vahvasti sen kannalla että haastaa.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
PS. Mitäpä luulette, haastaako Melart Väänäsen hippasille? Kävisi ainakin IFK:lle saada Vänä vek.
Itse olen vahvasti sen kannalla että haastaa.

Hifk tekee itsestään täyden pellen, jos jonkinlainen Mäntylän tapaukseen verrattava episodi huomenna nähdään. Ja jos nähdään toivon todella, ettei Ossi lähde mukaan, antaa sitten vaikka Semirin takoa päähän järkeä, jos tapella haluaa.
 

Terveis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Hifk tekee itsestään täyden pellen, jos jonkinlainen Mäntylän tapaukseen verrattava episodi huomenna nähdään. Ja jos nähdään toivon todella, ettei Ossi lähde mukaan, antaa sitten vaikka Semirin takoa päähän järkeä, jos tapella haluaa.


Jooh, kuten toisessa ketjussa jo totesin, toivottavasti Ossissa on sen verran miestä, että nauraa noille Melarteille, ja jatkaa matkaa toiseen suuntaan. Jos Melart haluaa välttämättä painia, antaa kaverin nykiä, ja otetaan siitä se ylivoima pois kuleksimasta. Joukkueen tärkeimmän pelaajan tehtävä ei ole painia minkään vitosketjun hipin kanssa.
 

Acid

Jäsen
Ja jos nähdään toivon todella, ettei Ossi lähde mukaan, antaa sitten vaikka Semirin takoa päähän järkeä, jos tapella haluaa.
Ei todellakaan pidä Semirinkään lähteä pieksemään jotain Ilari "en mahdu pelaavaan kokoonpanoon" Melartin kanssa. Eri asia jos tulisi lätkän pelaaja haastamaan mut toi pelle on täysi turhake. Hanskat visusti kädessä ja antaa Melartin läpsytellä itsensä suihkuun.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Eiköhän Erkka ole heti matsin jälkeen käynyt läpi tuon mahdollisen koston. Noilla pakeilla ei todellakaan ole varaa päästää Väänästä nyrkkihippasille, ei vaikka Jatkoajassa joku nostaisikin neitikortin esiin. Nykytilanteessa edes Lasakin puuttuminen ei olisi yhtä kova kolaus kuin Väänäsen ulosajo ja/tai pelikielto.

Toivottavasti dumareille teroitetaan tappelusääntöä. Ei huvittaisi nähdä Väänästä suihkussa ja lukea sen jälkeen kurinpitopäätöksestä kuinka ulosajo oli virhe. Näin kävi kuitenkin Karalahden tapauksessa aiemmin.

Pelataan kovaa ja tunteella, mutta ei helvetissä lähdetä mihinkään vastustajan noutoihin tai "kuitteihin" mukaan.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jos Melart huomenna on kokoonpanossa, niin ei muuta kun vaihtoetu käyttöön ja Semir hakemaan poika pois ennen kun hän kerkeää koittamaan samaa Ossiin. IFK jatkaa pelin loppuun viidellä pakilla ja Jokerit tiivistää vähän hyökkäystä, helppoa.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Jos Melart huomenna on kokoonpanossa, niin ei muuta kun vaihtoetu käyttöön ja Semir hakemaan poika pois ennen kun hän kerkeää koittamaan samaa Ossiin. IFK jatkaa pelin loppuun viidellä pakilla ja Jokerit tiivistää vähän hyökkäystä, helppoa.
Eiköhän Melart huomenna pelaa, kun HIFK:n ennestään kapea pakisto taisi Vallinin muodossa kaventua vielä entisestään.

Mä nostaisin saarisen tilalle Pitkäsen ja "uhraisin" hänet naapurin läpsyttelijälle, mikäli näyttää siltä, että Melart koittaa hakea Väänästä ulos. Semirillä on kuitenkin pelillisestikin paljon annettavaa siellä kentällä, toisin kuin tällä jullien jämäpakilla.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Joo, hirveetä akkamaista valitusta Jaloselta kuinka IFK:ta kohdellaan kaltoin.
Kertoo varmaan jonkinlaisesta Nokan epävarmuudesta. Liekö edelliskauden pleijarit vielä muistissa?
OK, voihan olla että sarja menee julleille 4-1 mutta kyllä seuraava matsi on aikasen tärkeä, etenkin jos JOKERIT sen voittaa. Silloin minäkin olen melko varma että Jokerit menee jatkoon. Toki täytyy muistaa edelleen että kyseessä on playoffit eli mitä vaan voi tapahtua.

Väänäsen taklaus oli mielestäni puhdas. Ossi on iso kaveri ja Granlund päätä lyhyempi niin näin fysiikan lakien mukaan vaan käy tuollaisessa tilanteessa.

Toivon kuitenkin että Granlund ei loukkaantunut pahemmin.

PS. Mitäpä luulette, haastaako Melart Väänäsen hippasille? Kävisi ainakin IFK:lle saada Vänä vek.
Itse olen vahvasti sen kannalla että haastaa.

Huomasitkos, kuka muu itki aika näkyvästi tuomareista ja esimerkiksi maalivahdin ajeluista ottelun jälkeen? Tais olla Kekäläisen Jarmo, joten itkemisistä ette saa kuittia revittyä, se peli meni tasan.

Minusta Väänäsen töötti oli osumana ihan asiallinen, mutta mitä säännöt sanovat maalikehikkoa päin taklaamisesta? Minusta nimenomaan se teki siitä vaarallisen, ja kieltämättä vähintäänkin vastuuttoman. Melartin en usko nyt ketään hakevan, jos pakkeja jää sen jälkeen vain 5. Korkeintaan pelin lopulla, muutenhan tuossa sahattaisiin omaa oksaa ihan liikaa. Eri asia sitten, jos vaikkapa Järventie palaa kehiin, ja Melart on 7. pakkina kokoonpanossa. Silloinhan se olisi jopa todennäköistä. Itse toivon vain, että Ossia ajellaan kuin vierasta sikaa. Ei törkeyksiä, mutta kovaa ja aina kun mahdollista. Ja ainahan sitä voi sitten sattua, vai miten se meni?
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
On kummallista, että osa "keep your head up"-brändin (kultin) kannattajista täällä väittävät Ossin taklanneen Mikkeä päähän ja suorittaneen ajonsa siten että Mikke varmasti lyö päänsä maalikehikkoon. Fakta on, että Mikke ajoi miehekkäästi maalille ja Ossi tuli eteen. Taklaus oli puhdas ja mitä sen jälkeen tapahtui saneli huono tuuri. Toivon vilpittömästi ettei Mikke saanut aivotärähdystä.

Suorastaan surkuhupaisaa on, että itseään "aina sattuu ja tapahtuu" markkinovan HIFK:n valmentaja, tämä oululainen tukaani, piipittää ottelun jälkeen samasta asiasta. Jos olisin HIFK:n kannattaja laskisin päiviä siihen koska Jalonen viimeisen kerran poistuu Nordikselta, mieluiten takaoven kautta kalsarikassinsa kanssa. En gång Jalonen, aldrik Jalonen. Ilmeisesti klyyvari peittää näkökenttää sen verran sopivasti, että Lennun selkääntaklauksesta ottelun loppuhetkillä tämä käytävädespootti ei löytänyt huomautettavaa. Vain tuuri pelasti Semirin loukkaantumiselta. Ja asenne.

Mitä itse otteluun tulee niin peli oli Lasak vs. HIFK. Jokereiden maalipaikat oli laskettavissa yhden käden sormilla ja maalikin oli jopa hienoisesti onnenkantamoinen. HIFK:llä sitä vastoin paikkoja oli kolme kertaa enemmän. Jos pelin painopiste pysyy jatkossa samana, vie HIFK tämän sarjan mennen tullen. Hieman huolestutti Pulkkisen poissaolon vaikutus Lahden ja Kerälän peliin. Tuttu dominointi ja maalipaikkojen määrä laski dramaattisesti. Stunttia Pulkkiselle ei jengistä löydy ja muiden on pakko ottaa roolia mikäli jatkoon halutaan mennä.

Taistelu jatkuu tänään himassa. Keltaista päälle! (Ilta on kaunis)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös