Playoffs 2009 - Kultasauma

  • 14 471
  • 37

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Vai päin vittua. Tuolla play-out ryhmässä löytyy niitä, joilla kausi meni päin vittua. Lisäksi pääkaupungista ja tampesterista pari ryhmää. En mä ainakaan ennakkoon odotellut tolta ryhmältä tämän parempaa. Varsinkaan, kun selvisi, millaisia nuo joukkueen "vahvistukset" sitten loppujen lopuksi oli.

Sehän tässä vituttaakin, että tälläkin sakilla on päästy tähän saakka, mutta koska viime kauden lähtijöistä ei korvatuksi ole tullut kuin Niemi, niin nyt (ehkä) kaadutaan siihen, että joukkueessa ei ole "kärkiosaamista". Ja se ei lämmitä minua yhtään jos joillakin muilla menee paskemmin.

Toivottavasti tästä otetaan opiksi ensi kautta varten.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Tavoitteet tälle kaudelle oli mitali ja runkosarjassa sijoittuminen kuuden joukkoon. Runkosarjassa oltiin yhdeksänsiä ja jos tänään tiputaan, niin mitalikin jää haaveeksi. Siis jos tänään tulee takkiin, niin ihan päin persettähän kausi on mennyt, kun kumpikaan kauden tavoitteista ei täyttynyt lähellekään.
 

Kaberle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Maple Leafs, Chelsea
Haistakaa ihan oikeasti pitkä vittu Pelicans! Hävetkää edes vitun pellet! Itseä ainakin hävettää aika saatanasti tällä hetkellä, että on suosikkijoukkue kohdassa Pelicans. Tietyllä tavalla naurattaakin, mutta kun alkaa tarkemmin miettiä niin aika hiljaiseksi vetää.

Viimeinen sinetti, että jää ensi kaudeksi kausikortti ostamatta. Ei kiinnosta tippaakaan katsoa tuollaista perseilyä. Saati näin tärkeässä paikassa.

edit. Kai se on pakko alkaa ryyppäämään.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Päätti jätkät sitten lopettaa kauden sopivalla hetkellä. Saa kaiken kaikkiaan ihan ansaitun päätöksen tämän vuoden taaperrus.

Toimistolle peukkua erittäin uskottavasta sloganista, Kultasauma. Vetää vertaa sille yhdelle missiolle.

Todella säälittävä lopetus, mutta sopii jotenkin juuri Aravirralle kuin nenä päähän.

Ei vittu voi kun nauraa noille neideille. Oisko ens kaudelle tarvetta hieman suurentaa tota vaihtuvuutta??

Niin, ja Kuuluvainen ja mm. eräs Curry17 saavat kyllä taas kertoa meille nettinörteille, kuinka väärässä ollaan oltu, kun tuota porukkaa on joskus kritisoitu. Mä niiiin odotan huomista lehteä.

Kiitos paljon Pelicans. Suurin osa kaudesta päin vittua, sitten pienoinen piristys ja loppuun todellinen perseily.

Niin ja bye bye Aravirta!
 

Pappa1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Tribe, Tigers, Angels, Rangers (Texas)
eräs Curry17 saavat kyllä taas kertoa meille nettinörteille, kuinka väärässä ollaan oltu, kun tuota porukkaa on joskus kritisoitu.

Aivan unohdinkin hänet, mutta eikös tehnyt jonkun lakon, kun oltiin niin kritisoivaa porukkaa? Ja tuo missiohan mahdollisti sen missä ollaan nyt.

Onhan se ilkeää herättää toiveita normikatsojassa, mutta minkäs teet.

Ensi kautta mainostetaan "Pirjetän comeback, part 2".
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Aivan unohdinkin hänet, mutta eikös tehnyt jonkun lakon, kun oltiin niin kritisoivaa porukkaa?

Teki, jonka jälkeen palasi kahdella nimimerkillä. Tuloksen tietää kaikki.

No kaipa tämäkin vitutus joskus laantuun. Loppujenlopuksi kuitenkin allekirjoittaneelle jää vaisu fiilis koko kaudesta. Nämä pleijarit nosti hieman tunnelmaa, mutta kaksi viimeistä peliä sitten nollaa kaikki aiemmat. Tehtiin historiaa monella tavalla näissä peleissä.
 

Cans

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Kyllä tämä kausi oli pettymys. ''Kultasauma'', ei ihan käynyt toteen. Ensin perseiltiin koko alkukausi ja sitten, playoffeissa pientä toivon kipinää, mutta lopussa todellinen mahalasku. Kyllä ensi kaudelle on pakko saada vaihtuvuutta.

Aravirta veti kyllä varsinaisen läksiäispelin tähän loppuun, jotenkin tämä kruunasi Arankin olemuksen ja kauden oikeen.

Missä oli tänään ja eilen se itseluottamus, joka oli aiemmissa otteluissa? Nikkiläkin nukahti täysin kahdessa viimeisessä ottelussa, jotka olivat ne tärkeimmät. Aluksi voitonhalu näkyi kovaa katsomoon saakka, mutta sitten Blues teki pari maalia ja lopetettiin pelaamasta maanantaina ja samaa rataa jatkettiin tänään.

Kiitos vaan.
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
No ensi kaudella toivottavasti näkyy joukkueessa työnteko. Tällä kaudella en sitä kyllä tarpeeksi usein nähnyt. Epäilen, että vaatimustaso ei ollut Aran viimeisellä kaudella ihan tarpeeksi korkealla. Kaikesta tekemisestä puuttui se viimeinen silaus.

Itse pidän Toivolaa sellaisena jätkänä, joka vaatii paljon pelaajilta. Työntekoa ja uhrautumista yhteisen edun eteen. Toivottavasti näen tältä joukkueelta sitä ensi kaudella. Tällä kaudella nähtiin taistelua ja yritystä lähinnä Heinon ketjulta, joka piti meitä pystyssä tärkeimpinä hetkinä. Muiden pelaaminen näytti pääosin flegmaattiselta pelailulta, josta tänään saatiin oikein mestariesitys ensimmäisessä erässä. Tähän on hyvä päättää tämä kausi.

Tänäänkin taas +-:
Henri Heino 0
Marko Pöyhönen 0
Marko Jantunen -1
Jesse Saarinen -2
Toni Koivunen -2

Playoffeissa:
Pöyhönen, Marko +3
Heino, Henri +2
Jantunen, Marko 0
Saarinen, Jesse -2
Koivunen, Toni -1

Runkosarjassa samat pelaajat:
Pöyhönen, Marko +10
Heino, Henri +9
Jantunen, Marko 0
Koivunen, Toni -4
Saarinen, Jesse -8

Olisikohan tällä kaudella pitänyt ruveta kuormittamaan enemmän ihan toisia pelaajia, kuin mitä nyt tehtiin. Ne keiden piti olla pienessä roolissa onnistuivat loistavasti ja sitten päin vastoin ne, joiden piti ratkaista otteluita pettivät. Miksi ei peluutettu paljon niitä, joilla peli kulkee.

Toivottavasti ensi kaudella valmentaja Toivolalla on rotia laittaa pelaajia vilttiin, vaikka olisivat olevinaan joukkueessa kuinka tähtiä tahansa. Tällä kaudella kaaduttiin siihen, että nämä ns. joukkueen tähtipelaajat olivat perseestä tasakentällisin ja etenkin ylivoimalla. Ensi kaudella en halua tätä nähdä, vaan jos tähdiltä ei peli kulje, niin pelatkoot ne, joilla kulkee paremmin.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Ihan ihme fiilis on tällä hetkellä. Tavallaan helpotus, että tämän kauden räpiköinti on nyt ohi, mutta samalla vituttaa se, että nyt olisi ollut ehkä se kaikkien aikojen sauma mennä vaikka kuinka pitkälle.

Suurin epäonnistuminen tapahtui jo viime kesänä pelaajahankinnoissa jolloin joukkueeseen ei tullut yhtään vahvistusta (pl. Nikkilä, joka hänkin rohmahti tosipaikassa). Nyt kun katsotaan välieräjoukkueita, niin siellä on KalPa ja Jyp, jotka menestyvät muutaman huippuhyökkääjän kanssa, mutta muuten eivät ole yhtään Pelicansia parempia joukkueita. Bluesia vastaa hävittiin käytännössä Kelleriin, Eavesiin ja Kähköseen, mutta muuten oltiin tasaväkisiä. Nyt pitäisi Pelicansinkin viimein uskaltaa panostaa pariin oikeasti kovaan pelimieheen. Toki vieläkin mennään saneerauksessa ja taloudelliseen riskiin ei ole varaa, mutta en näe minään vuosisadan bisnesliikkeenä sitäkään, että hommataan Pirjetä ja Haakana vemppaosastoon koko vuodeksi.

Mutta eiköhän tässä tutulla toivotaan-toivotaan linjalla mennä vastaisuudessakin näiden piispasten ja paakkolanvaarojen kanssa.
 

play_on

Jäsen
Suosikkijoukkue
dirty dozen
Eilisestä Nikkilän romahdus on kuitenkin aika rankasti sanottu. En edes jaksa muistella kummalle veskarille nyt mitäkin maaleja tehtiin, mutta yksi Kakon hanskan kautta, kaksi Jalvannin luistimesta, yksi 100% maskista ja kaksi Suhosen löysäperseilystä... Ensimmäinen maali nyt oli sellainen otettavissa oleva, mutta ei Pelicans eilen Nikkilään kaatunut. Turha kai se on huonoa tuuriakaan ja todella ala-arvosia tuomareita itkeä, kun noin rumasti turpiin tulee. Väsy oli iskenyt kyllä moneen kenttäpelaajaan, niin fyysisesti kuin henkisestikin.
 

lihaani

Jäsen
Seitsemässätoista päivässä kymmenen pleijaripeliä. Kahdeksassa pelissä joukkue, josta osa puolikuntoisia raatoi aivan kapasiteetin ylärajalla ja sitten kone simahti. Yhdeksännen pelin puolessa välissä vaan energiavarat loppuivat. Ihmiset eivät kestä määräänsä enempää.

Nyt kun vitutus alkaa hälvetä niin ei voi olla kuin ylpeä meidän Pelsuista.
 

Arzei

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Seitsemässätoista päivässä kymmenen pleijaripeliä. Kahdeksassa pelissä joukkue, josta osa puolikuntoisia raatoi aivan kapasiteetin ylärajalla ja sitten kone simahti. Yhdeksännen pelin puolessa välissä vaan energiavarat loppuivat. Ihmiset eivät kestä määräänsä enempää.

Nyt kun vitutus alkaa hälvetä niin ei voi olla kuin ylpeä meidän Pelsuista.

Niinpä, kukaan ei tunnu muistavan, että pelejä oli 42 päivässä peräti 21! Eli joka toinen päivä! Kuinka moni ihminen sellaista jaksaa kun vielä harjotukset lyödään päälle?

Vielä tuohon Nikkilään, niin oli ainakin Tommilta miehekäs teko tulla takaisin 2. erään. Oli monta gamesaveria, harmi vain ettei ollut ekassa erässä. Ei kukaan kuitenkaan voi väittää että Nikkilään kaaduttiin eilen. Eihän?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös