PlayOffs 2006: Ottawa Senators - Tampa Bay Lightining

  • 3 828
  • 36

Kyle

Jäsen
PlayOffs 2006: Ottawa Senators - Tampa Bay Lightning

Huomasin juuri ettei tälle otteluparille ole vielä avattu ketjua, niin otin oikeudet omiin käsiin ja tein sen. Omalta osaltani kevään PlayOffseissa mielenkiinto on kohdistunut tällähetkellä koko kauden hurjassa vireessä olleeseen Senators ryhmään, kun oma joukkueeni tippui jatkosta.
Itsellä ei ole koskaan ollut mitään tunteita Ottawaa kohtaan, mutta jokunen aika sitten kun televisiosta joukkueen peliä katsoin, oli se sen näköistä vauhtia ja rytkettä, että päätin jos Kings ei pleijareihin mene niin sympatiat Ottawaan ja sarjasijoituksella ei ollut asian kanssa tekemistä, vain pelin viihteelisyydellä.

Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuleva hallitseva mestari Tampa sen sijaan on ollut koko kauden ehkäpä liigan värittömin joukkue, vaikkakin taitoa on riittämiin. Sikäli pieni pettymys että vastaan asettuu Tampa.
Tampan mahdollisuudet piilevätkin lähinnä erikoistilanteissa, joukkueelle on Ottawaa vastaan odotettavissa paljon ylivoimaa ja Ottawalla maalissa melko kokematon Emery, ellei Hasek pelaa. Sen sijaan tasaviisikoin Tampa voi jäädä pahastikkin jyrän alle, mielestäni Ottawa on vahvempi niin viisikkopelissä, kaksinkamppailuissa kuin fyysisyydessäkin.

Eirtyisellä mielenkiinnolla odotan telaketju osaston poikien Chris Neilin ja Brian McGrattanin otteita. McGrattan tanssi kaveria Tampan joukkueesta tuskin löytää, mutta hanskat kädessäkin tämä kaksikko on saanut aikaan pienoista pelkoa vastustajassa kovilla taklauksilla.

Empä jaksa nyt enempää runoilla asiasta mistä en niin kauheasti tiedä ;).

EDIT: Korjattu typo otsikosta.
 
Viimeksi muokattu:

TML

Jäsen
Yön canal pelinä taitaa olla tämän parin avausottelu.
Tosiaan idän ykkönen Ottawa kohtaa Stanley Cupin hallitsevan mestarin Tampan.
Joukkueiden materiaaleista.

Ottawan suurin kysymysmerkki näihin karkeloihin on ehdottomasti Ray Emery. Hasekin loukkaantumisen jälkeen Emeryn päälle on kasattu paineita, mutta mies on hoitanut ne ainakin runkosarjan osalta mainiosti. Maailma muuttuu pudotuspeleissä ja Tampa varmasti luo painetta koko ajan maalille.
Tampan maalissa taas aloittaa todennäköisesti John Grahame. Maalivahtiosasto on Tampalla aika hyvin kuosissa, sillä jos graahami kämmii, on tilalle heittää kokenut Sean Burke.

Puolustus on Senaattoreilla vakuuttava. Chara, Redden ja Phillips voivat miltei kolmisteen jo urakoida hurjia määriä. Taustatukea tuo sitten loistavan tulokaskauden pelannut Andrej Meszaros, sekä fyysinen Anton Volchenkov. Brian Pothier taitaa olla se kuudes pakki joka mahtuu aloitus kokoonpanoon. Tasapainoinen paketti kaiken kaikkiaan, josta löytyy niin taitoa, kuin myös fyysisyyttä.
Tampan puolustus on melkolailla sama joka sillä oli jo mestaruusvuonna. Silti puolustus ei ole pitänyt samaan malliin. Dan Boyle ja Pavel Kubina ovat ykköstähdet. Taitoa puolustuksesta ehkä puuttuu. Boyle on kiekollinen, ja ehkä myös Rangerin voi laskea kiekolliseksi. Loput pakeista taas ovat fyysisiä nikkari pakkeja, lisänä Kubina. Kubinalla on iso rooli Sensin tähtien pimentämisessä.

Hyökkäyksessä tilit ehkä tasoittuvat jonkin verran. Ottawan ykköskenttä on ehkä liigan kovin. Tosin sen jälkeen taso hiukan laskee. Mike Fisher, Peter Schaefer ja Chris Neil ovat miehiä joilla on taitoa, mutta myös rutkasti fyysisyyttä. Villi kortti on Martin Havlat joka oli pitkään poissa ja palasi runkosarjan viimeisillä kierroksilla takaisin joukkueen vahvuuteen.
Boltsin kaksi ensimmäistä kenttää pystyvät maalien makuun. Kahden ensimmäisen kentän hyökkääjät kestävät vertailun minkä tahansa joukkueen kanssa. Nelos- ja kolmoskenttä on Tampalla heikompia kun Ottawan vastaavat.

Seurattavia pelaajia:
OTT:
Wade Redden: Loistava kiekollinen pakki. Hyvä ylivoimalla.
Mike Fisher: Yksi Sensin tärkeimmistä pelaajista. Loistava kahden suunnan hyökkääjä. Yksi aliarvostetuimpia.
Vaclav Varada: Hyvä playoff pelaaja. Tuo fyysisyyttä ja asennetta. Ehkä luvassa ylilyöntejä?

TBL:
Cory Sarich: Old time hockey player. Fyysinen ja hyvä taklaaja. Myös hyvä laukaus. Tuleeko kiire nopeiden Sensien kanssa?
Vincent Lecavalier: Tärkeä osa Bolts-hyökkäystä. Taitava ja älykäs, mutta myös vahva.
Martin St.Louis: Vaisun runkosarjan jälkeen aika nostaa tasoa. Pitäisi peluuttaa Alfieta, Spezzaa ja Heatleyta vastaan.

Senatorsin onni oli tänä vuonna että Leafs ei päässyt jatkoon. Nyt voi selviytyä pitemmällekkin. ;)
Bolts tulee ottamaan tässä sarjassa kuukkuun, mutta voi venyä ehkä jopa kuudenteen matsiin.
 

kaizu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Canucks
Tästä se valvominen sitten alkaa, en ole kyllä paljoa raaskinut runkosarjan aikana tsiigailla öiseen aikaan, mutta playoffit on playoffit.

Yksi illan mielenkiintoisista kysymyksistä on tuomarilinja, jatkuuko runkosarjan aikana vallinnut tarkka linja, vai siirrytäänkö nyt playoff-vaihteeseen siinäkin osastolla ?

Onko Sensillä toivoa saada Hasekia ollenkaan kehiin tässä sarjassa/koko playoffeissa ?
 

Nolan

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues ja TPS + Dougie
kaizu kirjoitti:
Yksi illan mielenkiintoisista kysymyksistä on tuomarilinja, jatkuuko runkosarjan aikana vallinnut tarkka linja, vai siirrytäänkö nyt playoff-vaihteeseen siinäkin osastolla ?

Kyllä luulen että tarkka linja pysyy koska sitä koko kauden aikana käytettiin.Nyt kuin kovat pelit alkavat niin nyt juuri varmasti katsotaan miten kantti kestää.Mutta voi hyvinkin olla että siirrytään juuri tuohon "play-off vaihteeseen".Ensi yönä se sitten nähdään tuossa Ottawa-Tampa Bay pelissä.
 

Mr. Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Blues, Kärpät, Leksand
Ai että, kohtahan se jo alkaa, ja tulee vielä suorana TV:stä (siis Canalilta)! Jee!

On vähän jännät fiilikset kun ei yhtään tiedä miten tulee käymään. Senatorsin maalivahtitilanne on nimittäin sen verran ratkaisevassa osassa mielestäni. Emeryn ollessa maalissa kaikki on mahdollista mutta jos Hasek tervehtyy ja pelaa 100% kunnossa niin eihän Ottawaa taida silloin pysäyttää mikään...

No joka tapauksessa itse olen Senssien puolella ja todellakin toivon ettei taas tapahdu sitä tuttua "Playoff chokea".

The Stanley Cup Playoffs! Yeah baby! Drop the puck already!
 

miskaa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sabres
Mr. Penguin kirjoitti:
Ai että, kohtahan se jo alkaa, ja tulee vielä suorana TV:stä (siis Canalilta)! Jee!

Senatorsin maalivahtitilanne on nimittäin sen verran ratkaisevassa osassa mielestäni. Emeryn ollessa maalissa kaikki on mahdollista mutta jos Hasek tervehtyy ja pelaa 100% kunnossa niin eihän Ottawaa taida silloin pysäyttää mikään...

Toisaalta kun katsoo runkosarjan puolelta tilastoja, niin kyllähän Emery pesi molemmat Tampan maalivahdit ainakin torjunta%:n puolesta selkeästi. Joten tilastojen valossa Ottawalla ei sen suhteen huolen häivää(:p), vaikkei dominaattori vielä pelaisi.

Pentin lohkaisu Emerystä eräässä canal+:n pelissä:"Kyllä nyt taitaa Ray Emeryllä olla itsensä värinen päivä". ;)
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
kaizu kirjoitti:
Onko Sensillä toivoa saada Hasekia ollenkaan kehiin tässä sarjassa/koko playoffeissa ?

Vielä jokunen päivä sitten Hasek ei jäällä vieraillessaan käynyt kertaakaan polvillaan, spagaateista nyt puhumattakaan. Se ei lupaa kovin hyvää, ellei miestä sitten vain sattunut laiskottamaan. ;)
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Runkosarja sijoituksen perusteella pitäisi olla selvää kauraa. Ottawalla kuitenkin suurena kysymysmerkkinä maalivahtipeli. Emery ei ole lähellekään Hasekin tasoinen maalivahti. Toinen mielenkiintoinen asia on Ottawan henkinen kantti. Joko ollaan valmiita menestymään myös Stanley Cupissa.

Puolustus ja hyökkäys Tampaan verrattuna parempaa. Ratkaisuvoimaa löytyy kolmeen ketjuun ja rymistelijöitäkin riittää. Havlat jälleen mukana kuvioissa, voi olla erittäin merkittävä pelaaja. Arnason ollut paha pettymys tähän mennessä, syttyykö tosipeleihin?

Tampalla myös maalivahti tilanne aika huono. Kumpikaan ei ole vakuuttanut tänä kautena. Yhdessä vaiheessa näytti jo, että Grahame on luottamuksen arvoinen, mutta uusi huonompi jakso on saanut Tortorellankin jo hermoromahduksen partaalle. Tampan maalivahdeilla yhteensä pelejä tällä kaudella 95, eli 13 pelissä on jouduttu maalivahdin vaihtotalkoisiin. Maalivahti voi vaihtua Tampassa herkästikin, jos näyttää siltä, että homma ei luonnistu.

Puolustuksessa aika kapea materiaali, ei kestä loukkaantumisia. Hyökkäyksessä selkeä balanssi. Kaksi ketjua on vastuussa maalien tekemisestä ja kaksi muuta puolustaa. Tähtipelaajat olleet lieviä pettymyksiä tällä kaudella. Pistesaaliit eivät ole nousseet samalla tavalla, kuin monilla muilla staroilla. Ryan Craig ainoa pelaaja puolustavimmista ketjuista, joka on tasaisen tuottelias myös pisteiden valossa.

Vahvuuksia ovat kokemus tärkeistä peleistä ja joukkueen terveystilanne, joka on jälleen ollut harvinaisen hyvä koko kauden.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Oma perstuntuma on sellainen, että Ottawa vie Tampaa kuin kuoriämpäriä, oli siellä maalissa sitten kuka tahansa. Martin Havlat on palannut huikeana lisänä Senators-hyökkäykseen, joka on ilman häntäkin idän vaarallisin yhdistelmä. Emeryn taso mitataan vasta myöhemmin jotain oikeasti kovaa maalivahtia vastaan, ellei sitten Hasek ole jo siihen mennessä palannut maalin suulle.
 

Maple Leaf

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, Pat Quinn -lahko
Maaginen mailavirtuoosi kirjoitti:
Runkosarja sijoituksen perusteella pitäisi olla selvää kauraa.

Toisaalta runkosarjan kymmenestä viimeisestä ottelustaan Ottawa voitti vain kolme, joten tässä mielessä voisi spekuloida kuntokäyrän sojottavan alaspäin. Tampan otteet samalta ajalta eivät kyllä ole juurikaan ratkaisevasti sen vakuuttavampia (5-1-4), ja toisaalta me kaikki tiedämme pleijareiden olevan täysin oma maailmansa. Uskallan kuitenkin ennakoida, ettei ottelusarjasta tule Ottawalle kovinkaan helppoa - ja koskas ne pleijarit Ottawalle helppoja olisivat olleetkaan, kysyy Leafsin kannattaja... ;)
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät & NHL
Maple Leaf kirjoitti:
Toisaalta runkosarjan kymmenestä viimeisestä ottelustaan Ottawa voitti vain kolme, joten tässä mielessä voisi spekuloida kuntokäyrän sojottavan alaspäin. Tampan otteet samalta ajalta eivät kyllä ole juurikaan ratkaisevasti sen vakuuttavampia (5-1-4), ja toisaalta me kaikki tiedämme pleijareiden olevan täysin oma maailmansa. Uskallan kuitenkin ennakoida, ettei ottelusarjasta tule Ottawalle kovinkaan helppoa - ja koskas ne pleijarit Ottawalle helppoja olisivat olleetkaan, kysyy Leafsin kannattaja... ;)


Juurikin näin. Eli PITÄISI olla selvää kauraa ,mutta tuskin on. Ottawa todellakin pelannut huonosti viime aikoina. Saako käännettyä nyt kelkan, kun on pakko alkaa jälleen voittamaan?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Maple Leaf kirjoitti:
Toisaalta runkosarjan kymmenestä viimeisestä ottelustaan Ottawa voitti vain kolme, joten tässä mielessä voisi spekuloida kuntokäyrän sojottavan alaspäin. Tampan otteet samalta ajalta eivät kyllä ole juurikaan ratkaisevasti sen vakuuttavampia (5-1-4), ja toisaalta me kaikki tiedämme pleijareiden olevan täysin oma maailmansa. Uskallan kuitenkin ennakoida, ettei ottelusarjasta tule Ottawalle kovinkaan helppoa - ja koskas ne pleijarit Ottawalle helppoja olisivat olleetkaan, kysyy Leafsin kannattaja... ;)

Sen kuntokäyrän voi työntää suoraan anaaliin, koska joukkueelta oli pakistosta sivussa Chara, Redden ja Phillips. En uskaltaisi edes kuvitella tilannetta, jos esim. Detroitilta puuttuisi vastaavasti Lidström, Schneider ja Chelios. Kusessa oltaisiin ja syvällä.

Hyvin kuitenkin nuoret Meszaros, Pothier ja Volchenkov taistelivat hirmuisilla minuuttimäärillä. Tappiot olivat pääosin niukkoja. Nyt tuo pakiston avainkolmikko on taas mukana ja se tekee Emerynkin elämästä taas normaalia helpompaa.
 

pot67

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Senatorsille eka voitto tästä parista. Tampa johti kahen erän jälkeen vielä,mut Ottawan kolmannen erän erikoistilanne-maalit toivat voiton pääkaupunkiin.
emeryltä hyvä peli,saa nähä miten sarja jatkuu.,.
 

kaksoismetro

Jäsen
Suosikkijoukkue
Virmasen herrasväki
No jaa, ei tuo Emery mielestäni mitenkään ratkaisevan hyvä ollut. Salaman johtaessa kiekko kävi kuitenkin kolmesti Emeryn selän takana, mutta tällä kertaa rauta pelasti, ja näkyi siellä maalinedustalla olevan vapaita kiekkojakin tarjottimella. Mitä tulee sitten Salaman Grahameen, niin taso ei vain riitä. En tarkoita, että koppien jälkeen pakkoneuroottisesti kiekkoa räpylässään pomputteleva Grahame olisi pelannut huonosti. Etenkin kahdessa ensimmäisessä erässä hän torjui kiekkoja erinomaisesti, mutta Senaattorien tasoituksessa hän meni sekä jäihin että liukui pois Havlatin tieltä. Juuri tuollaisella hetkellä mielestäni mitataan eroa huipun ja hyvän välillä. Siitä maalista hetki ja Spezzan sivallus upposi maaliin: tarkka laaki toki, mutta se oli otettavissa. Salaman jengiä kokonaisuutena tarkastellessa vain hyvä maalivahtipeli ei taida riittää.

Harmittaa Salaman puolesta niin pirskatisti. Kaksi erää peli kohtuu hyvin hanskassa -- vain tuhlatut paikat kummittelevat takaraivossa -- sitten Modinin älytön kiinnipitämisjäähy monen metrin täysin tarpeettomasta roikkumisesta kaksin käsin, 1-1, perään köykäisesti tuomittu jäähy Boylelle, 2-1. Lopullinen syy tappioon lienee kuitenkin Salaman ylivoimassa, joka oli jo runkosarjassa kahdeksanneksi huonointa. Viemättä kunniaa Senaattorien päällekäyvältä alivoimapeliltä, on kummaa, että noin tasokkaat pelaajat eivät saa aikaan edes erityisen hyviä maalipaikkoja viidellä neljää vastaan. Jos ylivoima pyörisi niin tehokkaasti kuin voisi noilta ukoilta odottaa, Senaattoreilla olisi tässä sarjassa helvetinmoinen savotta edessään. Jos ja olisi. Salama tyri loistavan mahdollisuuden ottaa yliote ensimmäisen matsin voitolla. Nähtäväksi jää, mikä on tuon kolmannen erän vaikutus seuraavaan otteluun.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Grahame teki hienoja räpylätorjuntoja ja pelasi muutenkin hyvin ne kaksi erää mitä pelistä näin, mutta koko ajan oli sellainen tunne että pian Ottawa tekee pari-kolme maalia jenkkiveskarin taakse. Tärkeä avausmaali leijaili ilmassa koko pelin ajan.

Toisaalta omat paikkansa oli Tampallakin, mutta joukkue hukkasi paikkansa kyllä hyvällä prosentilla. Emerystä ei saanut oikein käsitystä, koska usein viimeinen syöttö jäi jo jonnekin. Yv-hyökkäyksiä nähtiin nippu kummaltakin joukkueelta.
 

TML

Jäsen
Grahame antoi melko pitkään Boltsille mahdollisuuden ottaa voitto kotiin mutta ei saanut tarpeeksi tukea pakeilta silloin, kun sitä olisi kovimmin tarvinnut.

Sensin tähdet, Alfie, Spezza ja Heatley olivat vaisuja. Ei oikein mitään saanut aikaiseksi kolmikko. Sensin kentät elivät aika paljon.

Nyt Sens sai varmasti peliään auki ja tullee laittamaan sarjan katki viidessä.
 

bambamcam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK,Boston Bruins
kaksoismetro kirjoitti:
Lopullinen syy tappioon lienee kuitenkin Salaman ylivoimassa, joka oli jo runkosarjassa kahdeksanneksi huonointa.

Kyllä. Paremmalla yv-pelaamisella Tampa olisi ratkaissut pelin edukseen. Tampa tuntui vievän peliä ja rakensi jatkuvasti hyviä paikkoja, mutta lopulliset ratkaisut olivat heikkoja. Emery ei todellakaan ollut hyvä ja hänen kanssaan ei Ottawa pitkälle pötki. Tai sitten ensimmäisen pelin jännitys oli hänelle liikaa. Ei kuitenkaan vakuuttanut. Ihmeellistä hengetöntä hiihtelyä peli oli ajoittain. Toivotaan tämän(kin) sarjan heräävän jatkossa "eloon".
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Voitot 1-1

Tampa tasoitti voitot. Ainakin Boyle pelasi hemmetin hyvin radiosta kuullun perusteella. St.Louis teki ratkaisumaalin, hyvä, lisää pätäkkää pitkävedoista. Ei ollut mikään yllätys tämä Tampan kuitti, pelasivat todella hienosti ja varmasti kaksi ensimmäistä erää viime kohtaamisessa.
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Lightning 4 - Senators 8

Maalijuhlat Tampassa. Kotijoukkueella ei ollut mitään saumoja tässä ottelussa, oli aika samanlaista kiekkoa kuin alkusyksyn Sens - Sabres matsi joka päättyi 10-4. Senators iski maaleja, laiskotteli ja päästi kotijoukkueen iskemään, sen jälkeen taas lisää eroa.

Lightningin kiri päättyi viimeistään siihen kun Dingman sai 2+5+10 kolmannen erän alussa. Dingman haastoi Neilin tappeluun, mutta siinä vaiheessa kun kiekko tippui jäähän ja Dingman tiputti hanskat heittäytyi Neil jäähän suojaten samalla päänsä. Dingman takoi ja otti tilanteen ainoat jäähyminuutit.

Myös Chara vs. Lecavalier matsi oli mielenkiintoinen. Lecavalierilta lähti paita ja suojat päältä ja mies oli jo polvillaan jäässä Charan nyrkki 10cm päässä päästä. Viime hetkellä Chara kuitenkin katsoi parhaammaksi olla lyömättä ja päästi tuomarit väliin.
 

Playa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
tosiaan mielenkiintoinen 3 erä ollut. Jäähyjä tullut oikeen isän kädestä.

3. erän jäähytilastoja :
Ottawan jäähyt:
12:31 5 C. SCHUBERT 2:00 Holding
17:43 26 V. VARADA 2:00 Hooking
17:43 12 M. FISHER 10:00 Misconduct (10 min)
17:43 14 A. MESZAROS 10:00 Misconduct (10 min)
17:43 15 D. HEATLEY 5:00 Fighting (maj)
17:43 3 Z. CHARA 5:00 Fighting (maj)
17:43 26 V. VARADA 2:00 Boarding

Tampan jäähyt:
3:44 11 C. DINGMAN 2:00 Instigator
3:44 11 C. DINGMAN 10:00 Misconduct (10 min)
3:44 11 C. DINGMAN 5:00 Fighting (maj)
5:48 21 C. SARICH 2:00 Elbowing
17:43 13 P. KUBINA 10:00 Misconduct (10 min)
17:43 34 R. CRAIG 10:00 Misconduct (10 min)
17:43 13 P. KUBINA 10:00 Misconduct (10 min)
17:43 17 R. FEDOTENKO 10:00 Misconduct (10 min)
17:43 44 N. PRATT 5:00 Fighting (maj)
17:43 4 V. LECAVALIER 5:00 Fighting (maj)

Huomaa että pelit kovenee ja tuomari linja on mitä on... varmasti näihin on monenlaista näkökulmaa. No pääasia on että sattuu ja tapahtuu... :)
 

CorporalSyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pohjois-New Yorkin joukkueet
Tuo 17:43 jäähysuma tuli kun Senatorsille oli tulossa siirretty rangaistus (Varada, hooking). Kiekko tuli keskialueelle ja Varada suoritti laitataklauksen josta ei-niin-yllättäen tappiota kohti luisteleva Tampa otti nokkiinsa.

Tuomarit taisivat vaan katsoa parhaaksi heittää mahdollisimman monta pelaajaa suihkuun että saadaan peli loppuun. Pari samanlaista torikokousta oli jo aiemmin ottelussa ja niistä ei jäähyjä tullut samalla tavalla.
 

Monte-Cristo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Sens, sympatiat Kerholle
Sens tappaa. Tämä syksyn vire olisi hyvä löytää uudestaan juuri tähän aikaan vuodesta. Mielenkiintoisimpana asiana silmään pistävät Halvatun maalit. Mies toipui oikealla hetkellä vaivoistaan. Ja jokohan se puhe Otttawan pehmeydestä loppuisi, vai montako kertaa Charan pitää vetää pienempiään turpiin? *hymiö*
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Monte-Cristo kirjoitti:
Ja jokohan se puhe Otttawan pehmeydestä loppuisi, vai montako kertaa Charan pitää vetää pienempiään turpiin? *hymiö*

Älä nyt perskule ota tota puheeksi tai joku arpinaama pian tulee kertomaan, että Ottawa tippuu Torontolle ja Heatley on paska tosipeleissä.

Ottawan hyökkäys näyttää tosi hyvältä nyt Havlatin palattua. Ratkaisijoita löytyy kolmesta ketjusta ja lisäksi nelosen Neil-Varada (-Smolinski/Vermette) kaksikko tuo kovuutta mukavasti lisää.
 

TML

Jäsen
Ottawan pehmeydestä puheenollen, Chris Neil teki kilpikonnat Chris Dingmania vastaan. Bolts oli selkeästi tappiolla ja Neil oli kuulemma ajanut Grahamen päälle, niin Dingman haluaa kostoa, ja kyyristyy ja ottaa Dingmanille isot jäähyt. Ei näin.

Kuhan vaan mainittin tän jutun, en ole siis oikeasti sitä mieltä että Sens on pehmeä tiimi. :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös