Playoff Race 2024

  • 42 322
  • 249

Piikkiperse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Tuosta idän viimeisestä paikasta tulee aivan eeppinen sota. Tai ainakin pitäisi tulla. Viimeisellä kierroksella taistelussa mukana neljä joukkuetta joista kaksi pelaa vastakkain.
 

Osmo Rapeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuusijuhla - Sex Festival
Kings töpeksi ja näyttää Canucks/Stars välttämän Golden Knightsin kohtaamisen pudotuspelien avauskierroksella. Predators on nyt varmasti parempi villi kortti -joukkue, mutta vielä ei ole ratkennut konferenssin voitto eli kummalle puolelle Predators kaaviossa asettuu, Keskisen vai Tyynenmeren divisioonaan.

Idässä Hurricanes-Islanders on ensimmäinen varmistunut pari ja Rangersille Presidents' Trophy.

1. Rangers vs. 4.-5. DET/PHI/PIT/WSH
2. Hurricanes vs. 3. Islanders

1. BOS/FLA vs. 4. Lightning
2. BOS/FLA vs. 3. Maple Leafs

1. Stars vs. 4. LAK/NSH/VGK
2. COL/WPG vs 3. COL/WPG

1. EDM/VAN vs. 4. LAK/NSH/VGK
2. EDM/VAN vs. 3. LAK/VGK
Preds ei voi enää pudota kasiksi kun sillä on enemmän RW ja ROW kuin VGK ja LAK.
 

Ralph

Jäsen
Preds ei voi enää pudota kasiksi kun sillä on enemmän RW ja ROW kuin VGK ja LAK.
Ei voikaan, kuten kirjoitin viestissä niin ovat varmasti parempi villi kortti -joukkue. Mutta vastaan voi tulla edelleen Stars tai Canucks riippuen kumpi sijoittuu paremmin ja kumpi huonommin. Kohtaavat siis huonomman divisioonaykkösen.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
On se kyllä surkeaa, kun tuommoisia Bostonin kaltaisia lahjapisteitä annetaan kesken kovimman playoff-taistelun.

Mun mielestä on surkeaa kun otteluohjelmalla annetaan etua helpoilla Habsien kaltaisilla vastustajilla kesken kovimman playoff-taistelun.

Montakohan future considerationia Yzerman maksoi et Habs antoi 4-1 johdon suosiolla pois.
 
Oli muuten Detroitilta aika eeppinen nousu kauden tärkeimmällä hetkellä kun tulivat Montrealia vastaan 1-4 -tilanteesta tasoihin ja jatkoajalla voittoon. Tasoitus tuli reilu minuutti ennen kolmannen erän loppua. Tasoitus- ja voittomaalista vastasi sama mies eli Lucas Raymond

Mukavan tiukka on tuo idän taisto kun Detroitin lisäksi Washington ja Pittsburgh voittivat myös. Nämä kaikki mukana pelissä vielä. Olisihan se outoa nähdä Detroit pudotuspeleissä. Jotenkin niin väärin, mutta samalla jotain niin vanhanaikaisen kaunista.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Eiköhän Siivet voi katsella peilistä omaa pupeltamistaan kauden aikana.

Voi varmasti sitäkin katsella, mutta olihan tuo nyt naurettava esitys Bruinsilta. Toivottavasti kotietu kosahtaa Ottawan kanssa vielä samaan löysäilyyn.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tietysti tässä vaiheessa on toiveissa skenaario, jossa Philadelphia - Washington on tasatilanteeessa 2 minuuttia ennen loppua, Philly joutuu ottamaan tyhjät ja Washington tekee tyhjiin maalin, jolla pääsee pudotuspeleihin.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Idästä voisi päästää tänä vuonna 6 joukkuetta pudotuspeleihin. On niin säälittävää pupeltamista.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Idästä voisi päästää tänä vuonna 6 joukkuetta pudotuspeleihin. On niin säälittävää pupeltamista.
Eikö tuo olisi ollut parempi laittaa joskus viikko pari sitten? Nythän nuo viivalla olevat ovat alkaneet voittaa tässä kun panokset ovat valtavat. En kutsuisi viime yön tuloksia säälittäväksi pupeltamiseksi keltään noista, jos Detroitin alkupeliä ei lasketa.
 

Rara

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Eli taitaa ratketa idän viimeinen pudotuspelipaikka näin:

-Capitalsilla paikka on omissa käsissään ja pääsevät pudotuspeleihin, jos voittavat ensi yönä Flyersin. Capitalsille riittää myös yksi piste, jos Red Wings tai Penguins eivät voita omia otteluitaan. Vaikka Capitalsilla paikka on omissa käsissä, niin nollaan pisteeseen ei kuitenaan ole varaa, koska Flyers menee tällöin ohi.
-Red Wings pääsee pudotuspeleihin, jos voittavat ensi yönä Canadiensin eikä Capitals voita Flyersia. Red Wingsille riittää myös yksi piste, jos Capitals jää nollille eikä Penguins voita viimeistä peliään.
-Penguins pääsee pudotuspeleihin, jos voittavat oman viimeisen pelinsä ja Capitals ja Red Wings saavat maks. yhden pisteen ensi yönä. Penguisille riittää myös yksi piste, jos Capitals ja Red Wings jäävät nollille omissa otteluissaan.
-Flyersin pudotuspelipaikka vaatii varsinaisen peliajan voittoa Capitalsista sekä Red Wingsin ja Penguisin jäämistä nollaan pisteeseen omissa otteluissaan.

Ja kuka näistä pudotuspeleihin lopulta yltääkään, niin vastaan tulee Rangers.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Nythän nuo viivalla olevat ovat alkaneet voittaa tässä kun panokset ovat valtavat. En kutsuisi viime yön tuloksia säälittäväksi pupeltamiseksi keltään noista, jos Detroitin alkupeliä ei lasketa.

Näinhän se on. En tiedä mitä pelejä muut kattelee.

Viimeiset 5 ottelua:

NYI .900
DET .700
WSH .700
PIT .700
PHI .400

Vain Phillyllä ollut vaikeaa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Mikä helvetti siinä on että aina tämä sama loru otetaan esille? Siellä pelaa Capsissa muitakin pelaajia.
Niin no asiaan saattaa vaikuttaa esim. se että #8 on Capsien kapteeni ja keulakuva. Ei siinä, en kyllä muutenkaan tykkää Washingtonista.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Ahdistusta saattaa lievittää myös se, että väkisinkin toinen Team Putten keulakuvista jää ulos.
No siellä pelaa sentään pari suomalaistakin ja Crosby on huomattavasti arvostettavampi kapteeni kuin numero kasi. Siitäkin huolimatta että joukkuekaverinsa on toinen Putlerin keulakuvista.

Toki ideaalitilanteessa Detroit nappaa sen viimesen wild card-paikan.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Niin no asiaan saattaa vaikuttaa esim. se että #8 on Capsien kapteeni ja keulakuva. Ei siinä, en kyllä muutenkaan tykkää Washingtonista.
Ja tällä on ilmeisesti tekemistä nolla tuon sodan kanssa?

Kukaan tuskin puolustaa #8 jotain kuvia somessa mutta se että tuomitaan koko Caps on aika perseestä. Miksi Capitals ei ansaitsisi poffipaikkaa? Maaliero on paska ja siellä pelaa #8?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös