Playoff Race 2013

  • 41 281
  • 108

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Runkosarjaa on enää 7-10 ottelua jäljellä joukkueesta riippuen ja taistelu playoff-paikoista on tiivistä. Laitetaan itäisen konferenssin osalta katsaus tähän taisteluun, joku toinen voi tehdä sama lännen osalta.

Itäinen konferenssi:

1. Pittsburgh Penguins 60p
2. Montreal Canadiens 55
3. Washington Capitals 44
4. Boston Bruins 54
5. Toronto Maple Leafs 48
6. Ottawa Senators 44
7. New York Islanders 44
8. New York Rangers 42
------------------------
9. Winnipeg Jets 42
10. New Jersey Devils 40
11. Buffalo Sabres 38
12. Philadelphia Flyers 37
13. Tampa Bay Lightning 36
14. Carolina Hurricanes 34
15. Florida Panthers 32

Pittsburgh on jo varmistanut playoff paikan, Atlantic divisoonan voiton sekä vähintään kakkossijan konferenssissa. Montrealin ja Bostonin kesken käydään voittotaistelu Northeastin herruudesta, ja itäisen konferenssin ykkös/kakkossijasta Pittsburghia vastaan.

Southeast on tällä kaudella taas ollut idän häpeäpilkku, ja konferenssin kolme viimeistä tulevat tuosta divisioonasta. Washington ja Winnipeg käyvät taistelun divisioonavoitosta ja itäisen konferenssin kolmossijasta. Winnipeg on kahdella peräkkäisellä voitolla saanut katkaistua syöksykierteensä ja pysyttelee edelleen ihan huippuvireisen Washingtonin tuntumassa. Molemmilla joukkueilla on vahvasti kotipainotteinen loppuohjelma, joten voittoja on molemmille luvassa. Joukkueet kohtaavat runkosarjan viimeisellä viikolla Washingtonissa, ja tuossa ottelussa voidaan hyvin ratkaista divisioonan voitto.

Toronto sai maanantaina otettua tärkeän voiton Rangersista, ja tuon voiton myötä ottivat ison askeleen lähemmäksi playoffeja. Edellisen työehtosopimuksen aikana Leafs ei päässyt nauttimaan playoff-tunnelmasta kertaakaan, joten Torontossa ollaan pitkästä aikaa taas valmistautumassa playoff-kiekkoon.

Ottawa on loukkaantumista huolimatta hienosti koko kauden pysytellyt ihan kärjen tuntumassa, mutta nyt nuo loukkaantumiset ovat viime aikoina vihdoin alkaneet verottaa joukkuetta. Senaattoreilla on viiden ottelun tappioputki allaan, ja ero viivan alla olevaan joukkueeseen on kutistunut ainoastaan kahteen pisteeseen. Ottawalla on kuitenkin kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Winnipegilla, mutta tappioputken on katkettava pian, jottei Ottawa putoa viivan alle.

New Yorkin joukkueet pitävät hallussaan seitsemättä ja kahdeksatta sijaa. Islanders on viimein menossa oikeaan suuntaan Tavareksen johdattamana, ja viime aikojen hyvin sujuneiden otteiden myötä on ottanut askeleen lähemmäksi playoffeja. Helpoksi playoff-paikan varmistaminen ei kuitenkaan tule, sillä Islanders joutuu lopettamaan kautensa viiden ottelun vieraskiertueella.

Rangers oli kauteen lähdettäessä yksi suurimmista mestarisuosikeista, mutta joutuu nyt tosissaan taistelemaan edes pääsystä pudotuspeleihin. Trade deadlinen siirtojen myötä joukkueen otteet ovat parantuneet, mutta jää nähtäväksi riittääkö parantuneet otteet playoff-paikkaan. Kaksi jäljellä olevaa ottelua Devilsejä vastaan ovat hyvinkin ratkaisevat, kuin myös tämän viikon ottelut Leafsia ja Islandersia vastaan.

Devils on tippunut viime aikojen heikkojen otteidensa myötä viivan alapuolelle, mutta playoff-toivo on yhä hengissä. Kuten yllä totesin, ovat kaksi jäljellä olevaa paikalliskamppailua Rangersia vastaan ratkaisevassa asemassa näiden kahden joukkueen playoff-paikkojen suhteen.

Buffalo ja Philadelphia kärsivät viime yönä kohtalokkaat tappiot Winnipegille ja Islandersilla, ja niiden myötä playoff-toiveet muuttuivat lähes olemattomiksi. Pientä toivoa näillä joukkueille on vielä, mutta se vaatii sitä että sieltä tulee pelkkiä voittoja tilille jatkossa.

Tampa omaa edellisen kahden tavoin vielä pienet mahdollisuudet playoffeihin, mutta ihmeitä pitäisi tapahtua, jotta Tampa nousisi viiden joukkueen ohitse sarjataulukossa viimeisten viikkojen aikana.

Carolina on kuuden peräkkäisen tappion myötä tippunut playoff-taistelusta, ja tullut mukaan ykkösvaraus-taisteluun Floridaa ja lännen luusereita (Calgary ja Colorado) vastaan. Nämä kaksi toimivat lähinnä pisteautomaatteina loppukauden ajan.

Loppuun vielä veikkaukset: Rangers tulee nousemaan loppukaudesta kuuden parhaan joukkoon, Islanders ottaa toisen viimeisestä kahdesta jaossa olevasta paikasta ja Jets tiputtaa Ottawan playoffien ulkopuolelle.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Quebec Nordiques
Buffalo ja Philadelphia kärsivät viime yönä kohtalokkaat tappiot Winnipegille ja Jetsille, ja niiden myötä playoff-toiveet muuttuivat lähes olemattomiksi. Pientä toivoa näillä joukkueille on vielä, mutta se vaatii sitä että sieltä tulee pelkkiä voittoja tilille jatkossa.

Tarkoitit varmaan Winnipegiä ja Islandersia?

E. Sori, oli pakko tarttua tähän.
 

MiksuMan

Jäsen
Hyvä ketjunavaus!

En ala (enkä edes osaa) sen enempää spekuloida playoffeja/joukkueita, muuta kuin että Toronton pääsy playoffeihin aiheuttaa aikamoista mielenkiintoa ja kutinaa.

Innolla odotellaan ja seurataan miten "Maailman Jääkiekkokaupunki" tulee pärjäämään...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tarkoitit varmaan Winnipegiä ja Islandersia?

E. Sori, oli pakko tarttua tähän.

Asia korjattu.

Hyvä ketjunavaus!

En ala (enkä edes osaa) sen enempää spekuloida playoffeja/joukkueita, muuta kuin että Toronton pääsy playoffeihin aiheuttaa aikamoista mielenkiintoa ja kutinaa.

Innolla odotellaan ja seurataan miten "Maailman Jääkiekkokaupunki" tulee pärjäämään...

Bruins-Leafs voisi olla hyvinkin mielenkiintoinen ensimmäisen kierroksen ottelupari.

Ennen eilistä kierrosta siellä olivat potentiaaliset playoff-parit muuten Bruins-Leafs ja Canadiens-Rangers idässä, ja Blackhawks-Red Wings lännessä, eli O6-joukkueet olisivat heti ensimmäisellä kierroksella vastassa. Islanders nousi voitolla kuitenkin Rangersin edelle, joten juuri nyt eivät toteutuisi ihan tuossa muodossa.
 

adetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Buffalo Sabres, Ryan Miller, HPK
Kyllä eniten toivoisi Islesille ja Jetsille jatkopaikkaa, ja sieltä sitten vaikka yllätyksenä Rangers ulos. Olisi sitten Islesin kannattajilla ilon aihetta, kun Rangers olisi kerrankin heidän alapuolellaan. Oli jälleen ihailtavaa katsella tuota Jetsin katsojamäärää ja onhan siellä parhaimmat fanit koko liigasta. Meteliä kuuluu yli puolet pelistä, kuten tuossa Sabres -pelissä.

Philly on aikamoisessa kaaoksessa, enkä usko heidän jatkoa, ja hieman toivonkin sitä, että siellä tosiaan nähdään noita joukkueita, jotka siellä ei vähään aikaa ole ollut (Leafs, Isles, Jets). Panthers on kyllä menettänyt mahdollisuutensa, kun taas Canes ja Bolts pelaa aikamoisella vuoristoradalla pelejä, eikä ole tasaisuutta mukana. Sabresin nimilistalla ei ole asiaa poffeihin valitettavasti, ja rebuild on menossa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Maple Leafs ja Islanders olisi kyllä hienoa nähdä pudotuspeleissä.

Northeast on tällä kaudella ollut hyvä ja vain Leinon loukkaantuminen pitää kaikki divisioonan joukkueet pois pudotuspelitaistelusta. Ennakkoon Penguins on selvä ykkönen ja muut lähtevät sitten parhaansa mukaan kampittamaan suosikkia.
 

Kily

Jäsen
Suosikkijoukkue
Senators, Alfie 1995-2013, HIFK
Ottawa on loukkaantumista huolimatta hienosti koko kauden pysytellyt ihan kärjen tuntumassa, mutta nyt nuo loukkaantumiset ovat viime aikoina vihdoin alkaneet verottaa joukkuetta. Senaattoreilla on viiden ottelun tappioputki allaan, ja ero viivan alla olevaan joukkueeseen on kutistunut ainoastaan kahteen pisteeseen. Ottawalla on kuitenkin kaksi peliä vähemmän pelattuna kuin Winnipegilla, mutta tappioputken on katkettava pian, jottei Ottawa putoa viivan alle.

Ei siellä ole vieläkään mitään syytä lähteä piiloutumaan loukkaantumisten taakse, niin ei ole tehty koko kaudella. Sens ei tällä hetkellä onnistu kääntämään pelejä itselleen ja itseluottamus alkaa sitä myötä itse kullakin olla melko maissa. Sellainen yleinen alennustila päällä, maalinteko ja erikoistilanteet yskii eikä puolustuspeli ole aivan uomissaan. Se on kyllä totta että tappioputki pitää saada äkkiä poikki, jos häviävät nuo kaksi seuraavaa Flyersille ja Devilsille se on aika pitkälti kausi siinä. Nyt tosissaan mitataan joukkuetta ja Paul Macleania.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Playoff Race 2013 - West

Lännessä näyttää tällä hetkellä tältä:

Koodi:
               GP  PTS  L10
x1 Chicago     39  64  6-3-1  Won 3
*2 Anaheim     40  59  5-4-1  Won 2
*3 Vancouver   39  50  8-2-0  Won 3
 4 Los Angeles 40  48  5-3-2  Lost 1
 5 San Jose    39  47  7-2-1  Lost 1
 6 St. Louis   38  46  6-4-0  Won 5
 7 Minnesota   39  46  5-5-0  Lost 1
[U] 8 Detroit     39  43  5-5-0  Lost 1[/U]
 9 Dallas      39  41  6-4-0  Won 3
10 Columbus    40  41  5-4-1  Won 1
11 Phoenix     39  40  4-4-2  Lost 1
12 Edmonton    39  39  5-5-0  Lost 3
13 Nashville   41  38  3-5-2  Lost 4
14 Calgary     38  32  3-7-0  Won 1
15 Colorado    39  29  1-8-1  Lost 2
Chicago on varmistanut pudotuspelipaikkansa ja divisioonan voitto on viimeistä sinettiä vaille. Kolme pistettä riittää saavuttamaan riittävän etumatkan, vaikka Blues voittaisi loput pelinsä. Kotietu ja oikeastaan vähintään konferenssin toinekin sija ovat lähes varmoja, sillä Vancouveriin on etumatkaa jo 14 pistettä, kun molemmilla on 9 peliä jäljellä. Presidents' Trophy-kisassa joukkueella on 4 pisteen etumatka Pittsburghiin ja yksi peli vähemmän pelattuna.

Anaheim on konferenssin toisena 5 pisteen päässä Chicagosta ja varmistaa pudotuspelipaikkansa seuraavalla pisteellä tai jos Dallas menettää pisteenkin viimeisistä 9 pelistä. Omassa konferenssissa on 11 pisteen etumatka Los Angelesiin ja konferenssin kolmantena olevaan Vancouveriin on 9 pisteen kaula. Anaheiminkin on jo lähes varmistanut vähintään toisen sijan konferenssissa. Joukkue pelaa vieraissa 5 viimeisistä kahdeksasta ottelustaan.

Vancouver ei viime pelien hyvistä otteistaan huolimatta taida enää saavuttaa Chicagoa ja Anaheimia. Kolmassija ei ole kuitenkaan varma, koska Vancouverilla on vain 4 pisteen etumatka Minnesotaan. Mikäli Minnesota kiilaa ohi Vancouver saattaa menettää kotiedunkin, koska myös Los Angeles, San Jose ja St. Louis ovat vain muutaman pisteen päässä. Vancouver pelaa vieraissa 6 viimeisistä yhdeksästä ottelustaan.

Los Angeles, San Jose, St. Louis ja Minnesota kamppailevat tällä hetkellä tiukasti viimeisestä kotiedusta. Minnesotassa on tosin mahdollisuus kaapata kotietu myös divisioonavoitolla. Joukkueiden kuntokäyrät osoittavat tällä hetkellä kuitenkin eri suuntiin minnesotalaisten harmiksi. Los Angelesilla ja St. Louisin runkosarjan loppuohjelmat ovat kotipainotteisia.

Detroit pitää tällä hetkellä kynsin ja hampain kiinni viimeisestä pudotuspelipaikasta. Kolmen pisteen sisällä niskaan hönkivät voittoputkessa pelaava Dallas, Columbus, Phoenix. Columbus ja Phoenix joutuvat tosin pelaamaan paljon vieraissa, missä kummankaan pelit eivät ole oikein sujuneet.

Myös Edmonton ja Nashville ovat vielä iskuetäisyydellä, mutta joukkueet ovat ajautuneet tappioputkeen. Edmontonin oljenkorreksi voi muodostua kotipainotteinen loppuohjelma.

Calgary ja Colorado kisaavat lähinnä enää draft-sijoituksista Floridan ja Carolinan kanssa.

NHL.comissa voi myös seurata pudotuspelikilpaa ja otteluparien muodostumista.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Pudotuspelien lähestymisen huomaa jo siitä, että peli alkaa näyttää yhä enemmän pudotuspelikiekolta. Se tarkoittaa valitettavasti suurimman osan joukkueiden osalta puolustuksen kautta pelaamista.

Paras esimerkki lienee St. Louis. Hitchcock taisi jokunen aika sitten avautua kopissa joukkueen kurittomuudesta omassa päässä. Lopputulos? Kaksi peräkkäistä 1-0 voittoa ja viimeisessä viidessä pelissä (joista kaikkia voittoja) vain yhdessä ovat päästäneet enemmän kuin yhden maalin.

Olisihan se ollut melkoinen pommi, jos Blues olisi jäänyt kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle, mikä ei ollut lainkaan mahdottomuus huhtikuun alkaessa. Nyt näyttää siltä, että Blues kuuluu joukkueisiin, jota vastaan kukaan ei halua pelata keväällä. Kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea hitchcockmaiselle puolustuspelaamiselle.
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Pudotuspelien lähestymisen huomaa jo siitä, että peli alkaa näyttää yhä enemmän pudotuspelikiekolta. Se tarkoittaa valitettavasti suurimman osan joukkueiden osalta puolustuksen kautta pelaamista.
Jäähyjen määrät ovat myös näytäneet olevan vähenemään päin. Johtuuko sitten kurinalaisuuden lisääntymisestä vai tuomarilinjan muuttumisesta? Ehkä molempia. Myöskään törkeyksistä ei ole viime viikkoina jouduttu antamaan pelikieltoja juuri ollenkaan.

Alkukauden Run&Gun-Blackhawks on myös pelannut kaksi 1-0 voittoa viimeisen kolmen pelin aikana ja vielä "kakkosvahti"-Emery maalillaan.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Paras esimerkki lienee St. Louis. Hitchcock taisi jokunen aika sitten avautua kopissa joukkueen kurittomuudesta omassa päässä. Lopputulos? Kaksi peräkkäistä 1-0 voittoa ja viimeisessä viidessä pelissä (joista kaikkia voittoja) vain yhdessä ovat päästäneet enemmän kuin yhden maalin.

Olisihan se ollut melkoinen pommi, jos Blues olisi jäänyt kokonaan pudotuspelien ulkopuolelle, mikä ei ollut lainkaan mahdottomuus huhtikuun alkaessa. Nyt näyttää siltä, että Blues kuuluu joukkueisiin, jota vastaan kukaan ei halua pelata keväällä. Kiitos siitä kuuluu ennen kaikkea hitchcockmaiselle puolustuspelaamiselle.

Hitchkockmaisen pelitavan lisäksi myös suurta roolia kantaa itse rosteri; Backesin, Steenin ym. johdattamasta hyökkäyksestä ei löydy samanlaista kirkasta kärkeä kuin monista kontendereista, mutta Shattenkirkin, Jackmanin ym. kautta puolustus on ainakin paperilla yksi liigan kovimmista. Alkukaudesta eivät ilmeisesti kaikki palaset hitsautuneet uomiinsa, mutta mielestäni on ollut kaiken aikaa selvää, että halutessaan voittaa Bluesin on pelattava hyvin jyrkästi puolustuksen kautta.
 

wunderveba

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Idästä täytyy sanoa, että on aika kova pommi mielestäni, jos porukasta Flyers, Rangers ja Devils kaksi on ulkona playoffseista lopulta. Puhumattakaan, jos kaikki kolme onnistuvat itsensä sössimään ulos.

Tämä siis ihan sillä, kun miettii ennen kauden alkua olleita ennakkoasetelmia, niin näitä kolmea pidettiin aika varmoina playoffs-joukkueina.
 

viikst

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Washington Capitals
Islanders on viimein menossa oikeaan suuntaan Tavareksen johdattamana, ja viime aikojen hyvin sujuneiden otteiden myötä on ottanut askeleen lähemmäksi playoffeja. Helpoksi playoff-paikan varmistaminen ei kuitenkaan tule, sillä Islanders joutuu lopettamaan kautensa viiden ottelun vieraskiertueella.

Islandersin kannalta taitaa olla vain hyvä asia pelata loput pelit vieraissa, kun joukkueella on kulkenut huomattavasti paremmin vieraissa.

Kotisaldo 9-11-2
Vieraissa 11-5-2
 

Turder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
Leafsin osalta spekuloin jo kausiketjussa ja kyllähän se näyttää siltä, että joko Bruins tai Habs tulee vastaan, riippuen siitä kumpi voittaa divisioonan. Muihin skenaarioihin vaatisi jo isompia voitto- ja tappioputkia sekä Leafsiltä että muilta lähisijoilla olevilta joukkueilta.
 

morukara

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
lunde kirjoitti:
Myös Edmonton ja Nashville ovat vielä iskuetäisyydellä, mutta joukkueet ovat ajautuneet tappioputkeen. Edmontonin oljenkorreksi voi muodostua kotipainotteinen loppuohjelma.
Nashville on viisi pistettä jäljessä Detroitia, joka on kahdeksantena ja pelannut kaksi peliä vähemmän. Jos Wings voittaa neljä lopuista yhdeksästä pelistään niin Nashvillen saldon lopuista peleistä (7) pitäisi olla vähintään 6-0-1. Mahdollisuudet ovat siis huonot eikä playoff-paikka ole enää vain omissa käsissä.

Edmontonilla on piste enemmän ja kaksi peliä vähemmän pelattuna, joten mahdollisuudet ovat vähän paremmat. En kuitenkaan usko Edmontoninkaan nousuun.
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Onhan nuo New York Rangersin 42 pojoo paha pettymys mutta kuten jo Bosco kirjoitti niin otteet ovat pikku hiljaa parempaan suuntaan eli LGR!!1
 

lunde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Chicago Blackhawks, naiskiekko
Nashville on viisi pistettä jäljessä Detroitia, joka on kahdeksantena ja pelannut kaksi peliä vähemmän. Jos Wings voittaa neljä lopuista yhdeksästä pelistään niin Nashvillen saldon lopuista peleistä (7) pitäisi olla vähintään 6-0-1. Mahdollisuudet ovat siis huonot eikä playoff-paikka ole enää vain omissa käsissä.
Totta. Nashvillen pudotuspelipaikka näyttää epätodennäköiseltä. Jäi kirjoittamatta aiempaan viestiin, että Nashville pelaa Detroitin kanssa vielä kaksi kertaa, joten siinä, jos jossain on iskun paikka. Edmonton ei pelaa enää Detroitia vastaan, mutta Anaheim pelaa kaksi peliä putkeen Edmontonissa ja myös Chicago ja Vancouver tulevat kylään. Oilersin loppuohjelmasta löytyy tosin myös ottelut Calgarya ja Coloradoa vastaan.

Detroitin loppuohjelma
Dallasin loppuohjelma
Columbuksen loppuohjelma
Phoenixin loppuohjelma
Edmontonin loppuohjelma
Nashvillen loppuohjelma

Linkit vievät NHL.comin otteluohjelmiin.
 

TxMatti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, San Antonio Rampage
Boltsin realistiset mahdollisuudet loppuivat viikonlopun Capitals tappioon. Mutta voihan sitä ihmeitä tapahtua, 7-1-1 rutistus riittäisi vielä yli 50% mahiksiin pudotuspeleihin pääsystä. Southeast on kyllä ollut taas SouthLeast tänä vuonna, ei olisi mitenkään mahdotonta että Caps yllättäen romahtaa taas ennen kuun loppua.
 
... Toronton pääsy playoffeihin aiheuttaa aikamoista mielenkiintoa ja kutinaa.

Innolla odotellaan ja seurataan miten "Maailman Jääkiekkokaupunki" tulee pärjäämään...

Kyllä. Toronton vahva runkosarja ja esiintyminen pudotuspeleissä on todella tervetullut ilmiö. Mukava yllätys on myös pohjille povatun Montrealin pysytteleminen kärkikastissa.

Kaipaan yllätyksiä ja vaihtelua, siksi toivon Islandersin pitävän paikkansa, ja ilahdun jos Winnipeg Jets nähdään pudotuspelisarjassa.
Samasta syystä ei jää harmittamaan jos Detroitin 21 vuoden putki päättyy, ja he tippuisivat. Toisaalta, ei jaksa oikein innostua Dallasin tai Phoenixin mahdollisesta noususta cup-otteluihin, mutta jos Columbus sen ihmeen vielä tekisi niin se kelpaisi kyllä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin kauan kuin Penguins on playoffeissa mukana on minulle aivan sama mitkä muut joukkueet siellä pelaa, mutta sit jos penguins tippuu niin toivon, että jäljelle jää parhaat joukkueet ja yksilöt, koska ei sitä playoffeissa nyt vaan innostu mistään kojooteista, sinitakeista jne. sori nyt vaan.

E: Toronto/Montreal vs. Boston olis kyllä neutraalille NHL-fanille aikamoista nannaa!
 
Niin kauan kuin Penguins on playoffeissa mukana on minulle aivan sama mitkä muut joukkueet siellä pelaa, mutta sit jos penguins tippuu niin toivon, että jäljelle jää parhaat joukkueet ja yksilöt, koska ei sitä playoffeissa nyt vaan innostu mistään kojooteista, sinitakeista jne. sori nyt vaan.

E: Toronto/Montreal vs. Boston olis kyllä neutraalille NHL-fanille aikamoista nannaa!

Jep, odotellaan sitä vuotta 2030 kun Penguins aikaisintaan tippuu pudotuspeleistä.
Toivot, että jäljelle jää parhaat joukkueet ja yksilöt, eikä tapahdu mitään lipsahduksia tai lapsuksia tyyliin "Coyotes pudotuspeleissä"? Eikös se tavallaan ole niin että joukkueilla on 82 peliä aikaa toimia, ja sitten nähdään että mitkä itse asiassa on ne parhaat joukkueet? Siis että ne huonommat jää ulos playoff-vaiheesta.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Toivot, että jäljelle jää parhaat joukkueet ja yksilöt, eikä tapahdu mitään lipsahduksia tai lapsuksia tyyliin "Coyotes pudotuspeleissä"? Eikös se tavallaan ole niin että joukkueilla on 82 peliä aikaa toimia, ja sitten nähdään että mitkä itse asiassa on ne parhaat joukkueet? Siis että ne huonommat jää ulos playoff-vaiheesta.

Sanotaan näin, että jos seuraan jotain muuta kuin Penguins matsia niin tykkään seurata semmoisia kuumia taistelupareja kuin Detroit - Chicago ( okei tänä vuonna Detroit on ollut luokaton aina kun olen tätä otteluparia alkanut seurata ), Boston - Washington/Montreal/Toronto ja tykkään seurata yksilöitä kuten Datsyuk, Toews, Kane, Lucic, Ovechkin ja Kovalchuk esimerkkeinä. Jos sattuu käymään lapsus, että Penguins tipahtaa niin toive kärkinelikko viihteen takia omasta mielestäni olisi idässä Boston vastaan Washington/Toronto/Montreal ja lännessä Chicago ainakin ja sit joku Vancouver/Detroit ( jos Detroit saa pelinsä kuntoon tuota nykyistä räpellystä ei halua nähdä ).

Semmoinen väännetään väännetään vähämaalisia pelejä joissa NHL:n kirkkaimmat tähdet puuttuvat eivät kuulu minun suosikkeihini. Tästä syystää esim. Coyotes jota itse seurana minulla ei ole mitään vastaan niin ei kiinnosta playoffeissa, mutta jos siellä olisi huippuyksilöitä niin tilanne olisi toinen. OEL on kyllä kova, mutta yksin ei oikein riitä, että alkaisin seuraamaan kyseistä joukkuetta enemmän.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Rangersit ottivat yöllä kaksi tärkeää pistettä, mutta samalla menettivät tiebreakerin Islandersia vastaan, kun voitto irtosi vasta rankkareilla. Islanderseilla on nyt yksi varsinaisella peliajalla/jatkoajalla otettu voitto enemmän tilillään, ja siten ensimmäinen tiebreaker hallussaan Rangersia vastaan, jos päätyvät tasapisteisiin runkosarjan päätteeksi. Rangersilla on keskinäisistä otteluista enemmän pisteitä, joten toinen tiebreaker olisi Rangersin eduksi, jos onnistuvat saamaan tuon ROW:n tasoihin.

Devils hävisi oman ottelunsa, ja playoff-viiva alkaa karata heiltä.

Toronto on rankkaritappion myötä taas pisteen lähempänä playoffeja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös