Playoff: Nashville Predators-San Jose Sharks

  • 10 570
  • 91

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Nashville johtaa sotaa 1-0

Voitot 1-0 Predatorsille. Alivoimiin täytyy tehdä viilauksia seuraavaan otteluun, jonka Canal+ esittää siis. Alivoimat ensimmäisessä erässä olivat liian passiivisia, ja Nashvillen umbrella sai liikutella kiekkoa liian vapaasti. Sharks oli täysin pelissä mukana koko matsin mitan, ja selostajat ja kommentaattorit pitivät sitä parempana joukkueena. Tällä kertaa rutistus ei aivan riittänyt. Maalipaikkoja oli tarpeeksi, ja etenkin Ekman olisi voinut tasoittaa ottelun. Nieminen oli juuri sellainen hyöty joukkueelle heti kun nämä pelit alkoivat, kuin pitikin, blokkeja, taklauksia ja raapimista, hän oli joidenkin Nashvillen tekemien yv-maalien aikana jäällä, mutta mitä siitä, muuten pelasi hyvin. Myös Toskalan Vesku pelasi kelpo ottelun, hän ei mahtanut kolmelle maaleista yhtään mitään, Nashville sai niin hyviä ruuhkia maalille aikaan, että näkökentätkin joissain tilanteissa olivat vaikeita. Aloituksissa oli Sharksilla odotetusti välillä hieman vaikeuksia, mutta luotetaan että siihenkin saadaan parannusta, Joella on valtava vastuu sillä sarallakin.
 
Suosikkijoukkue
San Jose & NHL Western Conference
Ja tylyä lukemaa osoittaa nashvillen ylivoimatehokkuus: 4/7

eli Wilsonin sanoin "We've got to do a better job penalty killing. We need to stay out of the box."

tästä on kuitenkin hyvä jatkaa. Canal+ jo viritettynä!
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
Mr Scarface kirjoitti:
Nieminen oli juuri sellainen hyöty joukkueelle heti kun nämä pelit alkoivat, kuin pitikin, blokkeja, taklauksia ja raapimista, hän oli joidenkin Nashvillen tekemien yv-maalien aikana jäällä, mutta mitä siitä, muuten pelasi hyvin.

Vai sellainen hyöty mitä pitääkin? Mies otti kolme aivan turhaa 2min jäähyä pelissä ja mm. yksi tuli maalivahdin päälle ajamisesta. Joku sais oikeasti leipoa mieheltä hampaat helvettiin.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Onko kenelläkään tietoa, että mikä on Marek Zidlickyn tilanne? Luin jostakin, että Zetalla olisi ollut ongelmia olkapään kanssa...Mutta onko hän palaamassa kaukaloon?
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Frankie kirjoitti: Onko kenelläkään tietoa, että mikä on Marek Zidlickyn tilanne?

On. Näin NHL:n pudotuspelejen lähettyvillä on helppo tietää tämän kaltaistenkin pelaajien vammojen laadut ja tilanteet, Zidlickyllä on .......cracks.........pow......Lähetys..........pätkiii.........APUA!!!!!!!!!!.......pam!!!!........CRASH!!!!!!!!
 

Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Parker27 kirjoitti:
Mies otti kolme aivan turhaa 2min jäähyä pelissä ja mm. yksi tuli maalivahdin päälle ajamisesta. Joku sais oikeasti leipoa mieheltä hampaat helvettiin.
Aah, Nemoa parhaimmillaan. Kai suu kävi kuin Tikillä konsanaan?
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Parker27 kirjoitti: Vai sellainen hyöty mitä pitääkin? Mies otti kolme aivan turhaa 2min jäähyä pelissä ja mm. yksi tuli maalivahdin päälle ajamisesta. Joku sais oikeasti leipoa mieheltä hampaat helvettiin.

Niemisestä oli paljon enemmän hyötyä kuin haittaa jäällä. Hän muunmuassa syötti 3-3 tasoituksen viimeisessä erässä Sharksille. Ja kuten mainitsin, raastoi, repi, blokkasi ja taklasi joukkueensa eteen, hänestä on hyötyä myös tulevissa matseissa.
 
Suosikkijoukkue
Mikkelin Kittaajat
Mr Scarface kirjoitti:
Niemisestä oli paljon enemmän hyötyä kuin haittaa jäällä. Hän muunmuassa syötti 3-3 tasoituksen viimeisessä erässä Sharksille. Ja kuten mainitsin, raastoi, repi, blokkasi ja taklasi joukkueensa eteen

... ja söi kiekkoja?
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Muistan kun pari kautta sitten Pitsböök pingvins oli häviöllä selvästi mutta Ville Niäminen söi kaikki kiekot joten tuomari ei voinut muuta kuin keskeyttää pelin ja määrätä uusintaottelun pelattavaksi.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Raymond Pearl kirjoitti: Eipä ainakaan voittomaalille voinut Vesku mitään. Nashville onnistui näemmä melko hyvin kaksikon Cheech ja Big Joe nollaamisessa.

Ei mahtanut oikein millekään noista maaleista, tai jos haluaa olla todella vitsikäs niin voisi sanoa, että jos olisi mahtanut, olisi torjunut, ei Veskua lahjottukaan ole. He`s untouchable. Toskala ei nähnyt kiekkoja parissa maalissa todellakaan kunnolla. McLarenin pitää tänään siivota maalin edustaa vielä tarkemmin ja agressiivisemmin. Josh Gorges voisi tänä iltana myös pitää itsensä pystyssä edes oman maalin edustalla. Neljännen maalin jälkeen Vesakaan ei ollut enää tyytyväinen puolustajiensa otteisiin, jos ei näe kiekkoja, ei ole ainakaan helppo torjua, tosin jotkut ystävämme torjuvat nekin kiekot onnistuneesti, uskomatonta kyllä.

Ja Cheechoota ei onnistuttu kyllä kovinkaan hyvin pitämään aisoissa, hän sai kivojakin laukauksia aikaan, viimeksi ei silti uponnut, maybe tonight. Joe T oli ylivoimilla mukavassa vedossa, mutta five on five lievästi toivoisin terävyyttä hänen otteisiinsa, nopeammin kiekkoa kaverin lapaan, Ekman alkoi jo hakata mailansa lapaa jäähän joissain tilanteissa. Nils olisi voinut tasoittaa ottelun muuten, loistava paikka hänellä viimeisessä erässä.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Game 2

Sharks pelasi kutakuinkin täydellisen pudotuspeliottelun. Se oli heti ensi sekunnista valmis kaksinkamppailuihin, luisteli potkun kaksi kovempaa kuin vastustaja, ja panosti aloituksiin. Kovan työnteon tuloksena Predators sai penaltia, joista Hait iskivät 3 yv-maalia avauserässä. Kaksi näistä kahden miehen ylivoimalla. Patrick Marleaun taito näkyi kivasti ensierässä. Myös Cheechoo oli terävänä näiden ylivoimien aikana, täräytti 1+2. Chrisu Ehrhoff ja Preissing avasivat koko matsin ajan loistavasti peliä, kuten pitikin, kiekko pitää saada nopeasti Joelle, Ekulle ja muille, jotta näin nopea joukkue (Nashville) saadaan kaadettua.

2 viimeistä erää olivat hieman varmempaa peliä HPK-tyyliin Sharksilta, mutta niissäkin iskettiin aina kun paikka tuli, jäähyä Nashville sai näiden seurauksena. Toskala selvisi melko helpolla kaksi ensimmäistä erää, mutta viimeisessä pari maukasta savea. Helpohko nollapeli, koska puolustus pelasi fantastisen ja uhrautuvankin matsin. Ensimmäinen nollapeli pleijareissa Loirille. Hyvä Loiri.

Nashvillen ylivoimapeli oli skautattu, ja syöttölinjat katkottiin kivasti. Myös painostus viivamiehiin toimi paremmin kuin game ykkösessä. Ja näinollen alivoimaa parannettiin, kuten toivoimme. Nashville ei saanut eräässä vaiheessa yli kuuteen tai seitsemään minuuttiin yhtään laukausta ylivoimien aikana kohti maalia, Trotzi oli varmaan ihan vitun tyytyväinen.

Joe Thornton esitti pari mehevää suoritusta ottelussa, mutta omasta mielestäni hän hätäili erittäin monessa tilanteessa ylivoimilla. Marleau onneksi oli herra rauhallisuus jälleen kerran, ja ensierässä se oli aivansana, hän taidoillaan oli ratkaisemassa tätä ottelua. Mark Smithille propsit, pudotuspelikiekkoa parhaimmillaan, koko nelosketju Rissmilleriä myöten oli tikissä. Varmaa peliä heiltä, ja peli painettiin aina vastustajan päätyyn pyörimään.

Chris Mason pelasi hyvän ottelun myös vastustajan maalilla, hän ei mahtanut kolmelle ylivoima maalille oikein mitään. Toskala kuitenkin varmemman oloinen, mutta ei Masonissa mitään moitteita ollut.

Voitot 1-1. Piste.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Nashville otti pirusti tarpeettomia jäähyjä. Etukäteen oli tiedossa, että tuomarilinja pysyy tiukkana. Ihmeellisiä kiekottoman miehen kaatamisia (kun peli oli aivan muualla) ja ties mitä silti näkyi. Hassua uusissa säännöissä on, että kulmissa yhä saa taklata aivan miten haluaa. Periaatteessa ihan jees, mutta kyynärpäät takaraivoon voisi ehkä viheltää pois.

Sharksilta tosiaan ilahduttavan tasapainoinen esitys. Missään vaiheessa ei ollut suurempaa hätää ja Toskala pelasi varsin hyvin. Kotietu on nyt haipaidoilla ja se olisi syytä käyttää hyödyksi. Jos nääsvilleen palataan 2-2 asetelmista on tilanne aika vaikea yhtä liigan parasta kotijoukkuetta vastaan. Nyt nähtiin, että jos Predsiin iskee alusta asti kiinni täysillä voi joukkueen lamaannuttaa. Kun jengistä löytyy wittiä, tuutuuta ja muuta ehkä karvan herkkähipiäistä porukkaa, ei sitä kannata jättää hyödyntämättä. Samanlainen intensiteetti heti alusta Tankissa ja vastustajat kilpaa jäähylle jonottamaan.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
JJO kirjoitti: Etukäteen oli tiedossa, että tuomarilinja pysyy tiukkana.

Mitäs mieltä olet Michalekin saamasta jäähystä viimeisessä erässä? Tai muut, mitä mieltä? Itse olin raivon ja naurun partaalla. Aivan hirveä tuomio, Michalek luisteli päin ukkoa, hipaisi häntä, ja sai jäähyn. Hipaisi toista pelaajaa rinnallaan tai yläkropallaan. Kiekko oli tilanteessa lähellä. Ja sitten sitä seurasi vielä se toinen Sharks jäähy, niin tilanteesta kehittyi viidellä kolmea vastaan yv. Hyvä että selvittivät sen. Toissa ottelussa Nashvilleä vastaanhan (runkosarjassa), Sharksin Ekman sai 2min jäähyn, kun otti vastustajan mailasta maalilla päähänsä, mielenkiintoista ja hauskaa.

JJO
kirjoitti: Kotietu on nyt haipaidoilla ja se olisi syytä käyttää hyödyksi.

Kotietu on vielä Nashvillellä.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Cube kirjoitti: Miten näin päättelet?

En enää mitenkään. Tähän aikaan yöstä en osaa tai muista enää miten lasketaan 1+2, tai 4+3 tai 4-3 jne. Kiitos muistutuksesta. Olette oikeassa. Tämähän hauskaa on. Jouduin silti, luettuani tämänkin viestin, oikein tarkistamaan useaan kertaan, että onhan se etu varmasti Sharksilla. Tietenkin on etu Sharksilla.
 

Playa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, San Jose Sharks
voitot 1-1

No niin Nyt alkaa näyttää jo hyvälle. 3-0 voitto Nääsvillestä. Kaikki maalit YV:llä eli osat vaihtui ekasta pelistä. jäähyjä oli runsaasti pelissä ja Sharkseilla 3 erässä 5 kakkosta + Nemon 10 min. estäminen olisi nemon 2 minuttisen syy mutta mistä 10 tuli?!? olikohan suu käynyt liikaa...?? :)

Mutta veskulta loisto peli... 25 torjuntaa ja häkki pysyi tyhjänä. Hienoa!
Saalistajatkin saivat jäähyjä paljon mutta 3 erässä vain yhden eli Sharksit ovat parantaneet sitä av:tä ekasta pelistä. Cheech hoiti ottelun hienosti.
1+2 ja Marleau 1+1. Mutta where is Jumbo Joe? hmm... 22.33 peliaikaa kuitenkin.

No voitto on pääasia ja saatiin tasoitettua ottelut voitot yhteen yhteen.
Ja tärkeä vieras voitto. Nyt seuraavat 2 peliä San Josessa ja ne hoidetaan niin aletaan kattelee seuraavaa suupalaa... ;) Stanley here we come!

GO SHARKS GO!
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Mr Scarface kirjoitti:
Sharks pelasi kutakuinkin täydellisen pudotuspeliottelun.
Kovan työnteon tuloksena Predators sai penaltia, joista Hait iskivät 3 yv-maalia avauserässä.

Helpohko nollapeli, koska puolustus pelasi fantastisen ja uhrautuvankin matsin. Ensimmäinen nollapeli pleijareissa Loirille. Hyvä Loiri.

Chris Mason pelasi hyvän ottelun myös vastustajan maalilla, hän ei mahtanut kolmelle ylivoima maalille oikein mitään. Toskala kuitenkin varmemman oloinen, mutta ei Masonissa mitään moitteita ollut.

Playa kirjoitti:
Nemon 10 min. estäminen olisi nemon 2 minuttisen syy mutta mistä 10 tuli?!? olikohan suu käynyt liikaa...?? :)

Mutta veskulta loisto peli... 25 torjuntaa ja häkki pysyi tyhjänä. Hienoa!

Omasta mielestä Sharks ei esittänyt mitään ihmeitä tuossa ottelussa ja parempaa varmasti vaaditaan jatkossa. Nashville otti paljon turhia jäähyjä ja varsinkin nuo kahden miehen alivoimat veivät Nashvillen mahdollisuudet. Tai no 0 tehtyä maalia on heikko suoritus joka tapauksessa.

Kuten tuossa Mr Scarface totesi niin varsin helppo nollapeli Veskulle. Ei tarvinnut parastaan esittää tuohon nollaan, sen verran huono oli Nashville. Itse olisin Masonin suorituksesta erimieltä. Kiekko pomppi monesti ja hätäisen näköisiä torjuntoja oli paljon.

Niemisen kymppi tuli jäähyn jälkeisestä elehdinnästä ja läpän heittämisestä. Tiukka linja jatkui playoffeissa ja siihen on pelaajien tottuminen.
 

Rocco

Jäsen
Playa kirjoitti:
1+2 ja Marleau 1+1. Mutta where is Jumbo Joe? hmm... 22.33 peliaikaa kuitenkin.
Aika huonoa tuuria ole Joella, kuitenkin kahden maalin aikana kentällä mutta maalin tekivät muut kaverit. Joe pisti aika paljon syöttöjä varsinkin ylivoimalla vastustajan luistimiin yms. Nashville yritti aika paljon pistää painetta juuri Joelle, mutta tämä sitten avasi enemmän tilaa muille, kuten Marleaulle ja Cheechoolle. Ei Joe ollut huono, vähän näkymätön vain.
 
Suosikkijoukkue
San Jose & NHL Western Conference
Se, että Joe ei pistettäkään saanut, ei paljoa haittaa. Juuri tätä leveyttä Hait kaipaakin. Smith, Nieminen, Michalek, Ekman.. näiltä äijiltä on syytä odottaa tehoja, että saadaan katsella hailaumaa seuraavalla kierroksellakin.

Se Niemisen 10min oli kyllä aika omituinen, mutta kyllä tolla hammasrivistöllä muutama "valituskymmpi" aina saadaan.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Mr. Smith kirjoitti: Itse olisin Masonin suorituksesta erimieltä. Kiekko pomppi monesti ja hätäisen näköisiä torjuntoja oli paljon.

Saattoi muuten pomppiakin, ja parissa tilanteessa muistan itsekin hänen hieman sekoilleen, mutta maaliin johtaneille tilanteille ei monikaan maalivahti olisi voinut mitään. Eiköhän Mason silti jatka, heh heh.

Rocco kirjoitti: Ei Joe ollut huono, vähän näkymätön vain.

Joesta muuten vielä sen verran ainakin tämän matsin perusteella, että oli kiva puolustussuuntaan pelatessa eilen. Laski aina kovalla luistelulla omiin, ja oli aina oman miehensä iholla kiinni. Yksi kaksi-minuuttinen ei laske omaa arvosanaani Joelle eilen.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mr. Smith kirjoitti:
Niemisen kymppi tuli jäähyn jälkeisestä elehdinnästä ja läpän heittämisestä. Tiukka linja jatkui playoffeissa ja siihen on pelaajien tottuminen.

Jäähyhän tuli kyllä todella helposti, koska Nemo hädin tuskin koski Kariyaan. Typerää kuitenkaan protestoida, kun vielä SJ oli sen verran jäähysaldossa Nashvilleä jäljessä, että odotettavissa oli joitain paikkausjäähyjä ja kympitkin varmasti herkässä.

Tämä vihellyslinja vie muutenkin monin paikoin intensiteetin pelistä, kun jokaisesta vahinkokaatumisestakin pitää kehittää estämisjäähy. Koukkimisten poisottaminen tiukalla kädellä on hyvä juttu, mutta pieni tilanteenluku olisi silloin tällöin paikallaan.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Niin muuten ottelun jälkeisistä kommenteista: Sharksin Ron Wilson oli ampunut 0-3 voiton jälkeenkin, että ei ymmärrä tuomarilinjaa, että nämä ovat pudotuspelejä, ja vihelletään silti näin paljon penaltia.

Sharksin pelaajat olivat hehkuttaneet liikaa Toskalaa tämän voiton jälkeen, Mark Smithin mielestä Toskala oli ollut uskomaton, ja hänen takiaan Nashville ei päässyt aloittamaan takaa-ajoaan. Ei pidä paikkaansa.
 

JJO

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, San Jose Sharks, HJK
Ne haastattelut jotka itse luin välittivät kyllä mielestäni vain sen kuvan, että Wilson kuittaili Nashvillen jäähyherkkyydestä kun tarkka dumarilinja oli tiedossa ja vieläpä Komissionääri paikalla.
 

Mr Scarface

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks, HPK
Jossain näin tuohon tuomarilinjaa arvostelevaan sävyyn kirjoitettuja kommentteja Wilsonilta, mutta tänään olen nähnyt Ruffin ja Hitchcockinkin kommenteista vähän kahden kolmen eri sävyisen ja jopa näkökulman suuntaisia kirjoitteluja, ota niistä selvää sitten. Ihmiset näitä tänne nettiin ja virallisille sivustoille tekevät. Ja lausuntoja muunnellaan toimittajien toimesta, riippuu millä fiiliksellä ovat liikenteessä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös