Lauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues & Devils
Eddie sanoi:
Viime vuonna kummatkin tappiot Bluesille tulivat kotipeleissä. Itse en usko, että sarja ratkeaa ensimmäisessä pelissä suuntaan tai toiseen.
No Blues otti ensimmäisen voittonsa Oulussa muistaakseni kun sarja oli 2-0 Kärpille, joten mitään paniikkia tuo tappio ei auheuttanut. Ja kaiken lisäksi neljä voittoa piti ottaa, joten sekin osaltaan puolsi Kärppien jatkoonmenoa.

Nyt taas tilanne on toinen. Jos Blues onnistuu voittamaan ensimmäisen, Kärpillä on "pakkovoitto" Espoossa ja se tuo lisämomentin. En usko, että näin tasaisessa sarjassa kumpikaan kolmea voittoa putkeen ottaa.

Aika moni on jo todennut samat, mutta yritetään prosentteina laittaa:

Maalivahtipeli: Kärpät-Blues 45-55
Puolustuspeli: Kärpät-Blues 60-40
Hyökkäyspeli: Kärpät-Blues 55-45
Valmennus: Kärpät-Blues 40-60

Se voittaa, kummalla on enemmän tahtoa ja asennetta pelissä. Henkilökohtaiset virheet ovat myös tottakai suuressa osassa, kun pelataan tiukkoja pelejä. Tuurista en haluaisi hirveästi puhua, sekin täytyy kuitenkin ansaita.

Kyllä se parempi tästäkin parista jatkoon menee.

Uusi paikka meille taistella finaalipaikasta. Pidetään hauskaa ja nautitaan itse kukin!
 
"Don’t worry about my cap" - Lou Lamoriello
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
ZOOM sanoi:
Ainiin Oulussa on kylmä ja porukka puhuu oudosti... en todellakaan keksi nyt parempaa... how sad is this?

Jatkakoon joku nohevampi.
En nyt väittäisi nohevampi olevan, mutta tuota... Espoossa on ylikorkeat asuntojen hinnat ja vain naisten edustusjoukkue esittää voittavaa kiekkoa (perkeleet)? Aivan, ei tässä nyt saa edes keinotekoisesti luotua jännitteitä, siksipä menkööt tällä läppäosastolla.

Asiallista ennakointia sarjasta (varmastikin muutamat ignoret auttavat ketjun lukemisessa), täytyy myöntää.

Yksi asia, mikä on vähemmälle huomiolle jäänyt tässä ennakoinnissa, on joukkueet joukkueina. Tämä onkin se syy, miksi mielestäni vaakakuppi kallistuu Bluesin puolelle, nimittäin kaikki muut osa-alueet joita täällä on jo ennakoitu menevät kuitenkin suhteellisen varmasti tasan. Joukkueena, Kärpät on se tuttu laiskotteleva ja vastuuta välttelevä. Blues taasen, on kaikissa tämän kauden otteluissa joita olen nähnyt, ollut voittamassa ja häviämässä nimenomaan Joukkueena. Heikkilän touhuja aikoinaan seuratessa, samanlainen ilmapiiri näyttäisi löytyvän Bluesin keskuudessa, mitä 2003-2004 Kärpissä... eli ei lupaa hyvää, sillä Kärpät ovat vain harvoin esittäneet sitä parasta peliään. En ymmärrä, että miksi pitäisi kynttilää pitää vakan alla, sillä Blues on nimenomaan pelannut - kuten kaikki muutkin - sekä etenkin joukkueena voittanut. Tuota on vaikea selittää, mutta minun mielestäni henki on nyt nimenomaan Bluesin puolella.

Voi jopa olla, että tuossa on koko ottelusarjan ratkaisu. Itse Kärppä-kannattajana en sitä toivo, luonnollisestikaan.
 
..i.,

Johan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Jääkoneenkuljettaja sanoi:
... Tuota on vaikea selittää, mutta minun mielestäni henki on nyt nimenomaan Bluesin puolella.
Sama fiilis on itsellänikin, olkoon se sitten vaikka lestadiolaista negaatioiden kautta elämistä, vaikken lessu (onneksi) olekaan.

Olisikohan fiilikseesi syynä se, että Blues on saanut tehtyä enemmän maaleja vastustajan verkkon kuin mitä Kärpät? Jotenkin tuntuu myös siltä, että Bluesin ykkösketju on "herkemmässä" kunnossa kuin Kärppien Pyörälä-Viuhkola-Hyvönen. Jos muut osa-alueet ovat tasavahvoja joukkueiden välillä, niin tuohan saatta riittää.

Kaken saama kritiikki Bluesleiristä runkkiksen aikana ja muistot Ton-Tenkrat-Hamilton -kauden penkkikomennoista ei minulle anna valmennuksellista etua Bluesille. Eipä silti, ei toteeminkaan reagointikyky pelin sisällä aina ihan parhaita ole ollut. Jos lähiaikojen aikalisien käyttöä ei oteta huomioon.
 
Suosikkijoukkue
Kungen Nicklas
Johan sanoi:
Sama fiilis on itsellänikin, olkoon se sitten vaikka lestadiolaista negaatioiden kautta elämistä, vaikken lessu (onneksi) olekaan.
Mistäs helvetistä kaivoit lahkolaiset tähän mukaan? Pidetään heidät omissa seuroissaan nyt kuitenkin...

Johan sanoi:
Olisikohan fiilikseesi syynä se, että Blues on saanut tehtyä enemmän maaleja vastustajan verkkon kuin mitä Kärpät? Jotenkin tuntuu myös siltä, että Bluesin ykkösketju on "herkemmässä" kunnossa kuin Kärppien Pyörälä-Viuhkola-Hyvönen. Jos muut osa-alueet ovat tasavahvoja joukkueiden välillä, niin tuohan saatta riittää.
Ei, kyse ei ole maalien määrästä. Ennemminkin perustan tuon intuitioon, siihen mitä näen Bluesin pelaajissa. Sanottakoot nyt sitten vaikka niin, että sitä "Messierin katsetta" on minun (Kärppä-kannattajan) mielestä turhan usealla Bluesin pelaajalla. En kertakaikkiaan osaa tuota paremmin selittää, olen pahoillani.
 
..i.,

kymppipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, AcOulu, Liverpool, Barca
Pelikaaneja yhtään väheksymättä, nyt vaaditaan Kärpiltä jo tappamisen meininkiä jos Bluesista aiotaan selvitä. Maaleilla ei todennäköisesti tulla mässäilemään tässäkään sarjassa. Epäilen, että pelataan myös kaikki tarvittavat pelit ja pari jatkoaikaakin. Voittaja on tietenkin sitten se kumpi on parempi. Kärpät osaa puolustaa nöyrästi ja tuskin Kakekaan pelaajiaan hirveen yltiöpäisesti hyökkäyttää. Maalivahdithan molemmissa päissä ovat hyvässä vireessä, joten hyökkäjiltä tullaan vaatimaan ekstrajuonikkuutta ja vahvaa vääntöä maalinedustalla. Ylivoimapeli tulee olemaan tässä sarjassa ratkaisevassa asemassa. Räkämaalit kunniaan ja videoita katsellaan.
Tarkkia epäillään edelleen ainakin etelän suunnassa. Kuitenkin esim. viime vuonna Wiikman vei voiton ns. parhaasta, Riksmanista, finaaleissa. Kuka sitäkään olisi uskonut. On muistettava, että Kärpilläkin on huippuluokan maalivahtivalmentaja, Hilli, aivan kuten HPK:lla on Kaarela.
Ylilyönneiltä tuskin vältytään, koska onhan kyseessä kuitenkin playoffit ja silloin pitääkin olla sen verran tunnettakin pelissä. Toivottavasti kuitenkin mitään silkkoja tyhmyyksiä ei nähdä. Ketään ei tulisi tahallaan teloa pois pelistä. Ja tämä koskee niin Aarniota kuin Erkkiä ja Patea.
Keskiviikkona joutuupi työesteiden takia seuraamaan syrjäkorvalla Megan kautta peliä, mutta lauantaina hallissa valmiina huutamaan Blues kumoon.
 

ZOOM

Jäsen
kymppipaita sanoi:
Tarkkia epäillään edelleen ainakin etelän suunnassa.
Itse asiassa, muutamien Ouluaisten tuttavieni kanssa keskustelleena, niin tuntuu siltä, että myös siellä pohjoissa epäillään Tarkkia.
Tarkki on aivan loistava maalivahti, ei kahta sanaa siitä.Kuitenkin kyseessä on ns. "kovissa peleissä katsomaton kortti"
Nyt nähdään, kestääkö pojan pää oikeasti kovassa paikassa. Jos kestää, niin suon voiton ehdottomasti Oululaisille.
 

Dhearted

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Kookoo
kymppipaita sanoi:
Ketään ei tulisi tahallaan teloa pois pelistä. Ja tämä koskee niin Aarniota kuin Erkkiä ja Patea.
Joo, katsotaan pystyskö Eki tänä vuonna käskytettynä vaikka taklaamaan Viuhkolan Hyvöseen, joka sitten osuu Lupaschukkiin, joka taasen lentää Tarkkin päälle jolta murtuu oikean käden peukalo...

Eli kukaan ei ketään ole tahallaan telonut aiemminkaan, niin miksi tässäkään sarjassa. Sen sijaan toivon, että taas nähdään että pelaajat ajavat satalasissa maalille irtokiekkojen perään. Sillä asenteella tämän sarjan voi voittaa. Maalivahdin päälle ajoja tulee varmasti puolin toisin, eikä se ole mitenkään poikkeuksellista tai pelin hengen vastaista.
 

molari

Jäsen
Jep, jep aamulla avattu ketju ja mennään jo sivulla 3, joten lähes kaikki olennainen on jo puitu.

Viime vuonna oltiin niukasti huonompia, mutta nyt Blues on hieman kokeneempi ja parempi, joten ihan hyvistä kyttäysasemista lähdetään Kärppä-jahtiin ja unelma Blues-Narrit finaaliparista elää ja voi hyvin.

Mielenkiintoista pitkävedon kannalta on, onko veikkauksella kanttia enää pistää tässä ottelusarjassa kohdetta, jossa 1 on alle 5,5 maalia/peli ja jos on, onko kerroin 1 vai pienempi. Jokainen peli päättynee jalkapallolukemin ja ei tarvita hirveitä ennustajan lahjoja, jos veikkaa, että tarvitaan jatkoeriä.

(Etä)-Kärpille sen verran lohdutukseksi, että Länäri lienee katsojaystävällisimpiä halleja Suomessa ja katsomosta 406 näkee pirun hyvin koko kentän, jolloin ei tarvitse arvailla, mitä kentällä tapahtuu ja kyllä sieltä monien muiden fanien ääni on hyvin kuulunut ja erittäin hyvin ovat viihtyneet, ainakin peleissä saadusta palautteesta päätellen. Meidän porukalla on ollut kausikortit 405:ssa juuri sen takia, että pelin kokonaisuuden seuraaminen on todella nautittavaa sopivan korkealta, ilman kuolleita kulmia. Muutaman matsin kävin fani-katsomossa seuraamassa, mutta valitettavasti päätykatsomossa toisen pään tilanteiden seuraaminen on enemmän arvailua.
 
Jokerit rynnii finaaliin - Iltalehti 31.3.2008

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Kyllä tässä sarjassa on vain yksi ennakkosuosikki - se on siis Kärpät. Blues lähtee aivan tasan haastajana tähän, kuitenkin ehkä erittäin hankala vastus oululaisille voi olla. Pitäkää vaan siellä Oulussa se kuuluisa suosikin viitta. Vai oliko se Jugorovilla päällä viime vuonna Espoossakin?

Oikein ei vielä pysty muuta kirjoittamaan, on vielä eilisestä sen verran sanaton olo. Välierät on kuitenkin vasta yksi etappi ennen kliimaksia. Vaikka Kärpät selkeä suosikki sarjaan lähdettäessä onkin, pronssipeliin jääminen olisi nyt suuri pettymys itselleni. Nälkä vain kasvoi Tappara-sarjassa.
 
Pitää kyllä arvostaa kanssakirjoittaja E:n antaumuksellista työtä kaikkien taidoiltaan vajavaisten, yritykseltään huikeiden espoolaispelaajien puolustajana.

Dave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tavares sanoi:
Puolustus:
Kärpillä on erittäin laaja ja kova puolustus materiaali. Laamanen, Boumedienne, Lupaschuk, Mikkola + Loponen, Korpikari, Jaakola. Jos kärppä puolustus ei toimi tässä ottelusarjassa niin tulee Kärppämaali heilumaan useampaan otteeseen, koska Tarkki torjuu hyvin vain kovan puolustuksen ansiosta (laukaukset tulee kaukaa, niin ne on helppo poimia). Bluesilla taas on tasaisen varma materiaali. Heiskanen, Laatikainen, Pikkarainen, Suhonen, Eskelinen, Gustafsson ja Kuoppala. Tiukkaa puolustuspeliä niin Kärppä hyökkäys ei pääse maaleilla herkuttelemaan.
Tässä on minusta analyytikkojen kuningas, jonka rinnalla Petteri Sihvonenkin vapisee jalustallaan. Kärpillä on siis nimekäs ja tasokas puolustus, mikä tulee aivan oikein todettua. Mutta jos se nyt yhtäkkiä jostakin syystä ryhtyykin pelaamaan päin persettä, on Kärpät helisemässä. No ohhoh, jos Federerkin yhtäkkiä alkaa häviämään kaikki ottelunsa 6-0, 6-0, on hän vuoden päästä entinen ykköspelaaja. Näköpiirissähän tällaista ei tosin tällä haavaa ole. Tarkinkin haavoittuvuus on myös skoutattu: eihän mies ole koko kaudella torjunut yhtään lähilaukausta rautaisen puolustuksen takia, jonka päällä nyt tosin mustia pilviä näyttää leijailevan ja näin Tarkkikin on pelkkää paperia lopulta. Varsinaista näköhavaintoa ei taida monellakaan meistä olla siitä, miten Tarkki pelaa paskan porukan takana, mutta ainahan on teksti-tv:n sivu 222.

Bluesilla taas on takalinjoilla tasaisen varma nippu kaikenlaisia horttanaisia ja rummukaisia mutta eipä hätää: kaiken ytimessä on puolustuspelin tarkkuus. Mikäli peli pidetään tarkkana, eivät Kärppien melko nimekkäät ja kokeneet maalintekijät ja moninkertaiset play off -voittajat voi kuin pyöritellä päitään turhautuneena. Helppoa kuin heinänteko. Jos vain Kärppienkin pakit hoksaisivat pelata tarkkaa peliä, mutta liekö moisesta toivoa? Taidankin heti soittaa Josefille ja ilmoittaa että nyt jumalauta peli tarkaksi.

Tavares sanoi:
Mutta joka tapauksessa Blues korjaa sadon ja otteluvoitot 4-1 Bluesille.
Mukava huomata, että mestarianalyytikko on perillä myös liigan pelijärjestelmästä meitä tavallisia tallukoita paremmin. Pistämätön veikkaus, jonka oikeellisuutta en hetkeäkään kyseenalaista. Blues jatkoon tarkalla pelillä voitoin 4-1, viimeinen tyhjiin.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Laitetaan tässä nyt vielä paineita tuonne Tarkin suuntaan. Blues kesytti Tapparan ykkösmaalivahdin Tommi Nikkilän totaalisesti - loppujen lopuksi molemmissa veskareissa on aika paljon yhtäläisyyksiä. Tarkki on se pelaaja, johon tämä sarja ehkä kulminoituu kaikista vahvimmin. Ennusmerkkejä näkyi jo Espoon 5-0 -pelissä, jossa Tarkki ei ollut lähelläkään voittavaa liigavahtia.

Tarkki on kuitenkin erittäin kokematon maalivahti - nyt on mahdollisuus nousta joko huipulle tai tehdä janlundellit - silloin jää auttamatta mieleen vain sinä maalivahtina, joka ei kestä kevään kovia pelejä. Reilusti vaan maskia Tarkin eteen (ei tällä kertaa päälle, koska nimenomaan Tarkin pitä pysyä terveenä, että hänestä saa antisankarin) ja kiekkoa sinne maalille.

Jos Tarkki taas saa päänsä kestämään, Bluesilla on vaikeaa.

Vähän tässä tämä vajaan viikon tauko jurppii. Jatkuisi jo pelit, kun fiilis on kuin kymmenvuotiaalla jouluaattona.
 
Pitää kyllä arvostaa kanssakirjoittaja E:n antaumuksellista työtä kaikkien taidoiltaan vajavaisten, yritykseltään huikeiden espoolaispelaajien puolustajana.

RolleX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät ja muut urheilua harjoittavat seurat.
kake Vs. kari

Jostain kumman syystä Karin suosio ei nouse...ei. Silti Karin saavutukset ovat moninkerroin paremmat kakeen verrattuna.

Tasasen tappavasti Kärpät voittaa runkosarjassa, runkosarjat ja jne. Jopa kesken pelien muunnetuilla taktiikoilla. Pleijareissakin on taidettu voittaa paaaljon enemmän.

Osaisko joku valottaa kakessa sen hyvän ominaisuuden, verrattuna "parjattuun" kartsaan?

Kärpät tilastoissa:

maalit 2003-2004 M 194 P/O 1,39 (kake)
maalit 2004-2005 M 190 P/O 2.16
maalit 2005-2006 M 180 P/O 2.18
maalit 2006-2007 M 197 P/O 2.05

kiekkoEspoo tilastoissa:

maalit 2003-2004
maalit 2004-2005
maalit 2005-2006 M 152 P/O 1.5 (kake)
maalit 2006-2007 M 156 P/O 1.64 (kake)

Ei ainakaan ensinmäinen tilastonikkarointi osunut kohdalleen... Noh...voiskos Kake olla parempi pelaajille, medialle ja jne! siis miellyttävämpi...Sitä se on :)

Kari JiiJalo vie tämän osion 10 - 3 (kaken venäjä kokemus auttaa +1)

Molemmat peluuttavat "puisevaa" kiekkoa hyvällä materiaalilla, mutta ainakin Kärpät on osannut ja tehneet enemmän maaleja Karin johdolla.

Kärpät jatkoon 3-0, tosin niukoilla voitoilla. Korostan sanaa Jos Blues ei voita yhtään...
 
Lähtee kuin TALAKKARI liukkaalta katolta :-)

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
On kyllä aika fakiiri jos tästä saa Bluesin ennakkosuosikiksi, Tappara kaatui kuitenkin lähes yhtä paljon Tapparan huonouteen kun Bluesin hyvyyteen (varsinkin game 5).

Itse näen asian näin:

-Materiaaliero Kärpillä kaikkialla paitsi maalissa ja ykkösketjussa, ero pakistossa suorastaan huomattava.
-Koutsauksessa ehkä pieni etu Bluesilla
-Tunnetila suosii kanssa Bluesia

Mutta materiaaliero on sen verran huomattava pakiston ja 2.-4. ketjujen suhteen että en mitenkään saa Bluesia suosikiksi.

Väittäisin jopa että Bluesin ainoa mahdollisuus on saada Tarkki ns. "rattled" eli huojutettua asennetta. Se taas vaatii Rajamäeltä ja Lost-Ediltä pari rajua nousua maalille jossa "vahingossa" annetaan Tarkille osumaa. Jos Tarkkia ei saada horjutettua tämä on aivan varmasti Kärppien sarja.
 
"Kaikki eduskunnassa toimivat puolueet eivät edusta kaikkia suomalaisia."

Nm. heavy, 27.12.2015

pete666

Jäsen
Suosikkijoukkue
BLUES
Olisiko nyt revanssin paikka viime vuodesta? Edellytykset ovat hyvät. Blues saa tarpeeksi lepoaikaa nyt sarjojen välille, kun Tappara sarja ei venynyt kuin viiteen otteluun. Eli lepoajan suhteessa aika tasoissa ollaan Kärppien kanssa.

Sellainen tuntuma on, että tasaista tulee olemaan. Molemmat joukkueet tulevat satavarmasti pelaamaan tarkkaa ja tiivistä puolustuspeliä. Eli varmasti erikoistilannepelaaminen tulee nousemaan todella tärkeään rooliin. Tasakentällisin ei kummallakaan joukkueella ole virheisiin varaa puolustuksellisesti.

Maalivahdeista sen verran, että vaikka Tarkkia onkin monesti pidetty kysymysmerkkinä niin uskon että mies tulee pelaamaan hyvin, jos vaan kasetti kestää. Mies on kuitenkin tällä kaudella osoittanut pelaavansa hyvin ja ei ne taidot mihinkään katoa. Kysymys onkin sitten henkisen puolen kestävyydestä. Bluesilla taas Brückler on jatkanut siitä, mihin viime kaudella jäikin. Ja on jopa mielestäni parantanut otteitaan kauden kuluessa. Tällä hetkellä Brückler on todella kuumassa kunnossa ja miestä on vaikea ohittaa.

Pistetään nyt jonkinlaista veikkausta tähän sarjaan: Tottakai kotiinpäin vedetään, nyt kun jonkinlainen hurmostila allekirjoittaneella on vieläkin tuosta Tapparan kaadosta päällä. 3-2 Bluesille.

Tsemppiä vaan molemmille joukkueille ja parempi voittakoon!

Ja Kärppäfaneille: Tervetuloa vaan Espooseen ja älkää antako sen lannistaa, vaikka ette nyt sinne seisomakatsomoon pääsekkään. Pitäkää meteliä perkele!
 
Millanen fontti sul on tänään? -Normifontti.

Solomon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
le grand duc

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
TompSa sanoi:
Mulle ottelussa seisominen on todella tärkeä asia. Kannustaminen istualtaan on jotain aivan järkyttävää, eikä se toimi kunnolla. Ääni lähtee paaljon paremmin seisoaltaan, kuin istuskellessa. Eläytyminen kuuluu katsomoon, ei istuminen. Joskus on vaan pakko tyytyä siihen, jos aikoo ottelussa loppun asti olla.

Toivon todella kovasti, että tuolla 406:ssa saa seistä ja osallistua. Raumalla esim. on kitisty tästä seisomisesta. Mielestäni se ei todellakaan ole kannattajien vika, jos heidät sijotetaan niin, että seisominen estää muiden (turistien) näkyvyyden kentälle.

...

Seisoiko tappara-katsomo tuolla vai istuivatko?
Tuosta seisomisesta täsmälleen samaa mieltä. En muista miten Tappara-hemmot tuolla olivat, luullakseni ainakin osa seisoi. Tulevaan matsiin Länssärillä, kannattaa varmistaa tuo mahdollisuus seistä blegin toimistolta.
Jos sanovat, että voi seistä, niin tuo lupaus kyllä sitten pätee myös matsissa. Toivottavasti.
 
Tää on meidän Blegi.

Tex Willer

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
E sanoi:
Tarkki on kuitenkin erittäin kokematon maalivahti - nyt on mahdollisuus nousta joko huipulle tai tehdä janlundellit - silloin jää auttamatta mieleen vain sinä maalivahtina, joka ei kestä kevään kovia pelejä. Reilusti vaan maskia Tarkin eteen (ei tällä kertaa päälle, koska nimenomaan Tarkin pitä pysyä terveenä, että hänestä saa antisankarin) ja kiekkoa sinne maalille.

Jos Tarkki taas saa päänsä kestämään, Bluesilla on vaikeaa.
Tarkki on erittäin kokematon maalivahti - SM-Liigassa. Jos taas katsotaan Tarkin edesottamuksia rapakon takana, niin esiin pompahtaa eittämätön fakta, että Tarkin saavutukset Pohjois-Amerikassa ovat valovuoden edellä Brücklerin vastaavia. Tarkki mm. sysäsi vuosi sitten itsensä Jani Hurmeen farmin farmiin.

Muutenkin mua ihmetyttää se, että täällä ennakoidaan Bluesin maalivahtisektorin olevan Kärppien vastaavaa edellä. Uskallan sanoa, että Kärppien maalivahtitilanne on about kolme kertaa parempi kuin Bluesin vastaava. Pelkkien tilastojen lisäksi väitettäni tukevat Tuomas Tarkin kauden aikana antamat haastattelut, joista paistaa Tarkin jopa Bäckströmmiä viileämpi olemus.

Ja koska jatkossa vastassa on Espoon Blues, niin on syytä mainita, että meidän kakkosveskakin on monta pykälää parempi kuin vuosi sitten. Ja Strömbergiin verrattuna Jaska osaa avata vaihtoaitionluukun paljon tyylikkäämmin. Veskasektorilla meillä on pullat hyvin uunissa. No hätä. Pistetään veljet Wankwagon katolleen.
 

Daespoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hameenlinna Moderators
Tex Willer sanoi:
Tarkki on erittäin kokematon maalivahti - SM-Liigassa. Jos taas katsotaan Tarkin edesottamuksia rapakon takana, niin esiin pompahtaa eittämätön fakta, että Tarkin saavutukset Pohjois-Amerikassa ovat valovuoden edellä Brücklerin vastaavia. Tarkki mm. sysäsi vuosi sitten itsensä Jani Hurmeen farmin farmiin.
Heh, kannattaisikohan tutustua tilastoihin ennen kuin menee väittämään moisia?? Tarkin saavutukset ei TODELLAKAAN ole valovuotta Bruckleria edellä, pohjois-amerikassa tai Suomessa.
 
"Kaikki eduskunnassa toimivat puolueet eivät edusta kaikkia suomalaisia."

Nm. heavy, 27.12.2015

Pawe87

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Ura, Hermes
Odotan innolla tämän parin ottelusarjaa. Varsinkin kiinnostaa nähdä kahden liigan kuumimman maalivahdin taso. Myös kiinnostaa kenet Blues pelaa tällä kertaa pois Kärppien kokoonpanosta. Kuka on kärpille arvokkain pelaaja? Tarkki? Pesonen? Viuhkola? Jää nähtäväksi...
 
"Joka pieremättä kusee, se naimatta kuolee."
- Vanha viisaus -

puuntakaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ipa Ipandeerus
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu.Sarjan avainasia on mielestäni se, että onko Blues jo voittanut mestaruutensa, vai onko sillä oikeasti nälkää ja halua jäljellä pistää kaikki peliin? Materiaalietu on Kärpillä, mutta niin ylivertainen ryhmä ei ole kyseessä, kuin aikaisempina vuosina, joten Bluesin tasoisella joukkueella on omat mahdollisuutensa viedä jopa koko ottelusarja nimiinsä, jos Bryckler jatkaa maagisia otteitaan. Jos molemmat joukkueet pelaavat "peruspeliään", niin Kärpät menee jatkoon voitoin 4-2, mutta onneksi kaikki on mahdollista näissä peleissä ja sankarinviittoja on jaossa. Bluesilla ei ole varaa hukata paikkojaan, vaan päiden pitää pysyä kylmänä ja verkon heilua, kun tilaisuus tulee. Toivotaan onnea molemmille joukkueille ja kovaa mutta rehtiä ottelusarjaa, jossa tuomarit malttaisivat mielensä ja antaisivat pelaajien ratkaista pelit.
 

E

Jäsen
Suosikkijoukkue
K-Espoo
Tex Willer sanoi:
Tarkki on erittäin kokematon maalivahti - SM-Liigassa. Jos taas katsotaan Tarkin edesottamuksia rapakon takana, niin esiin pompahtaa eittämätön fakta, että Tarkin saavutukset Pohjois-Amerikassa ovat valovuoden edellä Brücklerin vastaavia. Tarkki mm. sysäsi vuosi sitten itsensä Jani Hurmeen farmin farmiin.
Luottakaa vain Tarkkiin, ei itselläni ole mitään sitä vastaan. Luottihan Tapparankin kannattajat Nikkilään. Kuitenkin faktaa on, että Tarkkia ei ole vielä testattu SM-liigan oikeasti kovissa peleissä. Brücklerillä on kuitenkin hieman jo kokemusta näistä peleistä - jopa kaksi playoffvoittoa Oulusta. Tasan yhtä monta on Tarkillakin - toinen veskareista vaan on pelannut Pelicansia ja toinen Kärppiä vastaan nämä pelit.

En muuta mielipidettäni siitä, että Tarkin henkisen kantin murentaminen on Bluesin avain tästä jatkoon tiukan ja tarkan koko viisikon puolustamisen lisäksi.
 
Pitää kyllä arvostaa kanssakirjoittaja E:n antaumuksellista työtä kaikkien taidoiltaan vajavaisten, yritykseltään huikeiden espoolaispelaajien puolustajana.

vision

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
puuntakaa sanoi:
Anteeksi vieraisiin pöytiin huutelu.Sarjan avainasia on mielestäni se, että onko Blues jo voittanut mestaruutensa, vai onko sillä oikeasti nälkää ja halua jäljellä pistää kaikki peliin?
Eiköhän bluesista löydy sitä nälkää ja uskaltaisin melkein väittää, että bluesista löytyy jopa nälkäisempiä pelaajia kuin kärpistä. Rupeaa olemaan melkein yhtä rasittavaa hokemista kuin tämä joko nyt Espoo?

puuntakaa sanoi:
Jos molemmat joukkueet pelaavat "peruspeliään", niin Kärpät menee jatkoon voitoin 4-2..
Edelleen paras viidestä.
 
Cause I'll rise, You'll fall
Roll the dice!

las palmas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues, Espoo
Hyvät kärppäfanit LänsiAuto Areenan yläkatsomoissa sijaitsevat pääkaupunkiseudun parhaat paikat pelin seurattavuuden kannalta. Jos seisominen ja ilman paitaa keekoilu ovat tärkeämpiä asioita kuin itse pelin seurattavuus niin harmi..Meillä Espoossa on Juhani Tammisen sanojani lainatakseni "sivistynyt jääkiekkokulttuuri". Täällä myös lapset seisovat ja aikuiset istuvat, kuten hyviin tapoihin kuuluu.
 
"Blues on aina keväällä kova" -P.Matikainen

mtmela

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Keltainen #27. Kajaanin Hokki.
DanC sanoi:
Bluesin kasvattajaseurojen junnut
Voi kyynel, voi itkujen itku, voe herran jumala. Bluesin KASVATTAJASEUROJEN junnut.

3-0. Blues on loistava mutta Jalosen epäjääkiekko vie taas voiton. Valitettavasti. Masentaa edes kuvitella miten pelataan kun näki torstaisen HPK-IFK-matsin.
 
"If you can see Chuck Norris, he can see you. If you can't see Chuck Norris, you may be only seconds away from death."

Beukeboom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät / Mamba!
mtmela sanoi:
Voi kyynel, voi itkujen itku, voe herran jumala. Bluesin KASVATTAJASEUROJEN junnut.
Oululaisena pakko sanoa että ihan samalla tavalla ne Kärppien A- ja B-junnut koostuvat pelaajista jotka ovat tulleet Laserista, Ahmoista jne... Bluesilla ei vain ole omassa ikäluokassa alempia junnuja, ja se on hyvin toimiva ratkaisu.

Laser, Ahmat ja Kiekko-Oulu ovat samalla tavalla Kärppien kasvattajaseuroja kuin miten Espoolla on omansa.
OT, mut eipä tuo mittää...
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy