Play-Offs 1.kierros Kalpa - K-Vantaa

  • 12 646
  • 91
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti rancid
Höpö höpö! From piti jo pitkän aikaa Kapasen hanskaa kainalossaan ennen kuin kaatui alle. Sanoin jo ennen kuin käsi nousi, että päästäisi nyt irti, ettei tule jäähyä. Ihan oikea tuomio ja helvetillisen typerä rangaistus yhdeltä joukkueen kokeneimmalta pelaajalta saumaan, jossa naapurin johtomaali roikkunut jo muutaman minuutin ilmassa.

Ja Kapaselta helvetin typerä jäähyn arvoinen suoritus, kun omalle joukkueelle oli tulossa ylivoima. Tuomari ei nähnyt Kapasen rikettä, vaikka seisoi vieressä silmät Kapas-From-ryppääseen liimautuneena tuijottamassa, kun Sami Kapanen tarjoilee nyrkkiä ja poikittaista selkään maassa makaavalle Fromille useita kertoja.

Itse peli oli ihan suhteellisen hyvää viihdettä. Kernaasti näkisin perjantainakin.
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Todetaan alkuun, että trifolium on oikeassa, Kalpa on parempi eikä siitä pääse mihinkään. Kiekko-Vantaan kohdalla kohtalo oli sinetöity kolmeen play off otteluun Forssan paskapelin jälkeen. TuTon johtaessa Hokkia 2-0 alkaa harmittamaan vielä enemmän. Kuinka ihmeessä paketti hajosi niin pahasti Forssassa?

No se siitä. Vähän harmittaa Kalpalaisten asenne siinä, että omista ei löydy koskaan mitään vikaa ja jos joku arvostelee kuopiolaisia niin sairaaksihan siinä leimataan. Aikaisemmissa jutuissahan olen korostanut Kalpan paremmuutta ja ansaittuja voittoja. Odottaisi kyllä pientä rehellisyyttä myös Kalpan muuten niin asiallisilta faneilta. Esimerkiksi eihän kukaan voi rehellisesti väittää , että ei Kapanen mitään väärää tehnyt kun takoi Frommia päähän. Kiinnipitojäähy oli ansaittu, mutta se ei oikeuta toista kostamaan, vai? Mielenkiintoistahan pelistä tulisi jos rikottu pelaaja saisi aina rankaista vastustajaa vapaalyönnillä ilman rangaistusta!?

Kyllähän siellä Kuopiossa on kovat paineet ja ne on ymmärrettävissä myös faneilla. Onnea jatkossa, TuTon pitäisi olla helppo nakki.
Nyt jään odottelemaan pääkaupungin ykkösten edesottamuksia Lukkoa vastaan.

Täältä tähän.
 

The Johtaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Jokipojat, Tommy Kilponen
Viestin lähetti Trifolium
Toisen erän lopulla aivan käsittämätön tuomio; Kapanen hakkaa Frommia kolmasti poikittaisella niin että tuntuu, ja kun Frommi saadaan vihellyksen jälkeen takaisin pystyyn sieltä Kapasen alta niin frommille jäähy! Mikä on, onko NHL-starat jotka omistaa oman joukkueen niin kovia jätkiä, että niiden koiruuksia katsotaan läpi sormien?
"Niin että tuntuu" on kovin suhteellinen käsite. Marko From Högholm piti Kapasta jäässä toistakymmentä sekuntia sen jälkeen kun kiekko oli parin ulottuvilta poistunut. Kun irti ei pääse, puhe ei tehoa eikä erotuomarin käsikään nouse niin alkaakos kovalla asenteella pelissä mukana oleva pelaaja sitten yleensä koputtelemaan hanskalla jäätä ja viheltelemään kunnes toinen tajuaa päästää irti..? Kapasen synti taisi olla se ettei hän Fromin ja Luoman tavoin alkanut hieromaan heti hanskallaan kaveri naamaa..


Viestin lähetti cleanhit
Kyllähän siellä Kuopiossa on kovat paineet ja ne on ymmärrettävissä myös faneilla. Onnea jatkossa, TuTon pitäisi olla helppo nakki.
Kannattajien "paineet" ei liity kyllä mitenkään siihen, että kirjoitetaan asiasta oma mielipide.
Ja tuohon tuskin kovin moni menee, että sarja olisi ohi ennenkuin lohet on fileroitu kolmannen kerran.
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Pudotuspelikiekkoa

Vantaalla pelattiin tasainen ja tasokas ottelu. Tälläistä viihdettä katselisi mielummin useimminkin. Eihän ottelussa epäselvyyttä jäänyt siitä, kumpi joukkueista oli parempi. KalPa oli astetta terävempi, astetta kärsivällisempi, astetta kypsempi ja sitä kautta voitto tuli lopulta helpohkosti.

Vantaa pelasi avauserän hyvin. Aivan kuten odotin, paine oli kuopiolaisten päädyssä. Onneksi KalPa kesti tämän paineen ja sai avausmaalinkin. Tämän jälkeen liike ei kuitenkaan ollut kunnossa ja kotijoukkue pääsi tekopaikkoihin puoli-ilmaiseksi. Ensimmäinen maali meni Kuivalaiselle helpohkosti, toinen pomppasi puolustajasta ihmeellisesti maaliin eteen. Ansaitut maalit, vaikka tuuria olikin. Lohipaidoilla olisi ollut paikkoja myös lisämaaliin, mutta joukkueen hyökkäyspeli oli näpertelyä. Avauserässä KalPalta puuttui liike. Lisäksi joukkue pelasi itseään todella tyhmästi ulos tilanteista. Kolmas tai toinen mies höntyili päättömästi vastaan ja pienellä kiekon siirrolla Vantaa sai ylivoimahyökkäyksen. Onneksi pelin edettyä kilpipaitojen puolustuspelaamiseen tuli malttia. Maalipaikoissa Vantaalta puuttui terävyys. KalPa on maalipaikoissaan aivan erilainen joukkue. Kiekko isketään maaliin vaikka väkisin.

Mitä pidemälle ottelu meni, sitä paremmin KalPa sai pelin haltuun. Kuopiolaiset olivat ennen kaikkea kärsivällisiä. Tyypillistä pudotuspelikiekkoa. Pientä painetta kotijoukkueelle ja odottelua, että sieltä ne virheet tulevat. Ja tulihan ne, kärsivällisellä pelaamisella Vantaa pakotettiin lopulta virheisiin. Virheet olivat tosin aivan alokasmaisia. Pikkaraisen ja Luoman virheistä sitten idioottivarmat maalit.

KalPa ei dominoinut tai ollut mitenkään ylivertainen. KalPa oli vain parempi. Kuopiolaisten ruutiini on kertakaikkiaan kovempi. Vantaa näperteli paikoissa, joissa kuopiolaiset iski kiekon maaliin. Ottelu oli tasainen, mutta KalPan nimimiesten rutiini ja päättäväisyys ratkaisi ottelun.

Herra Hall on kyllä mahtava kaveri, ei voi muuta sanoa. Tällä kertaa Hallin kehujakuntaan liittyi Jami Kauppi. Nyt myös Kauppi hehkutti Hallin olevan tämän hetken paras pelaaja Mestiksestä. Saman ovat aiemmin tehneet Kolek, Dufva, Tamminen ja Lehkonen. Näihin sanoihin on helppo yhtyä. Tunnollista pelaamista vaihdosta toiseen. Nöyrää puolustamista. Aloitusvoittoja hurjalla prosentilla. Kiekko maaliin lähes aina kun paikka on. Ei loistokkuutta, ei räjähtävyyttä, ei näyttävyyttä, mutta kokonaisuudessaan helvetin hyvää pelaamista.

Mustosen rankki oli mielestäni ansaittu. Pari vuotta sitten vastaavasta ei olisi rl:ää tuomittu, mutta nyt linja on tiukentunut ja hyvä niin. Mustonen oli yksinläpi, Luoma repi ja koukki vauhdin pois ja harhautustilanteessa tuuppasi miehen kumoon. Nykylinjan mukainen tuomio. Hyvä näin, toivottavasti linja pitää myös jatkossa. Läpipääseen pelaamisen selvästä kaatamisesta aina rankki, tämä mieltä minä olen.

Ei tämä sarja vielä ohi ole. Vantaa haluaa varmasti pelata hyvän ottelun, kun Kauppi on kenties viimeistä kertaa joukkueen peräsimessä. Nyt myös suuremmat höyryt ja paineet ovat poissa. Lohiparvi tarvitsee kärsivällisyyttä ja malttia. Näitä ei ole ollut tarpeeksi aiemmissa kohtaamisissa ja KalPan rutiini on riittänyt voittoon. Varsinkin maalipaikoissa kärsivällisyys ja päättäväisyys on joukkueilla aivan eri tasolla.

KalPan peli on mukavan valmiin näköistä, vaikka kolme hönnää omiin tulikin. Joukkue pelaa aktiivista pudotuspelikiekkoa. Turhia riskejä näkee onneksi vähän.

Lopuksi voisi kysyä; Mikä Sami Kapasta vaivaa? Mies pelasi taas lähes surkean pelin. Paljon kiekon menetyksiä, lukemattomia harhasyöttöjä, yksin yrittämistä ja kaatuilua. Ei pärjää kulmaväännöissä. Kapanen oli yksi KalPan heikoimmista. Ei tämän näin pitäisi mennä. Kapanen on ollut iso pettymys!
 

cleanhit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Flyers, Ducks
Loistavaa Micco, olet ensimmäinen Kalpafani, joka näkee, että Kapanen ei ole ollut Mestiksessä mikään jumala eikä itse täydellisyys.
 

Juuba

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Viestin lähetti cleanhit
Loistavaa Micco, olet ensimmäinen Kalpafani, joka näkee, että Kapanen ei ole ollut Mestiksessä mikään jumala eikä itse täydellisyys.
Ja minä ilmoittaudun toisena Kalpa"fanina". Kyseinen herra on ollut kohtalaisen paska siihen nähden mitä olisi pitänyt olla. Selittipä muut Kuopiolaiset pelituntuman puutteeseen vedoten muuta tahi ei.. Antaisin näillä näytöillä Kapaselle pelipaikan korkeintaan kolmosketjusta. No joo, tällaista vuodatusta tällä erää.
 

JuhaZ

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat, huuhkajat ja mitä näitä nyt on...
Viestin lähetti cleanhit
Loistavaa Micco, olet ensimmäinen Kalpafani, joka näkee, että Kapanen ei ole ollut Mestiksessä mikään jumala eikä itse täydellisyys.

No nyt täällä on sitte jo kolme. Eihän Kapanen ole mitään ihmeitä esittänyt. Kyllä äijä suhteellisen hyvin luistelee, taklaa ja laukoo, mutta silti voin väittää että kaikki odotti enemmän. Itse en mitään taikatemppuja odottanut, mutta kieltämättä parempia tehoja ja parempaa peliä olisin toivonut. Syitä tähän vaisuuteen on ainakin johonkin asti helppo hakea. Edelleen täytyy muistaa, että mies ei ole pelannu tällä kaudella kuin muutamia otteluita, joten pelituntuma on varmasti edelleen hieman hukassa. Lisäksi harjoittelu rapakon takana oli pahasti puutteellista. Toinen looginen syy on vähäisistä peleistä ja joukkueharjoittelun puutteesta johtuva oman paikan haku. Tällä hetkellä Kapaselle ei näytä olevan sitä ketjua mihin hän parhaiten sopisi ja keiden kanssa ajatukset kulkisivat edes jonkin verran samaan suuntaan. Ja mielestäni tämä näkyy myös kentällä; koko ajan on jotenkin pallo(kiekko) hukassa ja ajatus pätkii. Kolmas syy on Kapasen itsekin mainitsema perhe-ikävä. Perhe jäi Philadelphiaan ja varmasti tämäkin osaltaan vaikuttaa tunnollisena perheenisänä tunnettuun Kapaseen. Kuitenkin kaikki syythän loppujen lopuksi ovat tekosyitä, vai mites se meni. Mutta onhan Kapasella vielä aikaa löytää itsensä, pelikaverinsa ja tehonsa kun ne tärkeistä peleistä tärkeimmät ovat edessä. Ja jos muu joukkue jatkaa tuloksellisesti tähän malliin playoffeja ei huippukuntoista Samia edes vältämättä tarvita.

Edit: jo kolmas fanittaja..
 

Jani82

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
Viestin lähetti cleanhit
Loistavaa Micco, olet ensimmäinen Kalpafani, joka näkee, että Kapanen ei ole ollut Mestiksessä mikään jumala eikä itse täydellisyys.
Ei ole Sami ollut mikään jumala, mutta Kapasessa oleva potentiaali on niin suuri, että silloin kun Sami pääsee vireeseen on vastustajilla vaikeaa.

Mutta voiko käytännössä lähes vuoden pelaamatta ja harjoittelematta olleelta mieheltä muuta vielä odottaa.
Mutta kokoajan on näkynyt enemmän sitä Samia, joka on se ratkaisija.

Jumalasta ja täydellisyydestä taidetaan tietää enemmän tuolla Vaasan suunnalla.
 

Mustis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kuopion Palloseura, Kalevan Pallo
Viestin lähetti cleanhit
Loistavaa Micco, olet ensimmäinen Kalpafani, joka näkee, että Kapanen ei ole ollut Mestiksessä mikään jumala eikä itse täydellisyys.

Samaa mieltä täälläkin...Kapasen Sami on ollut odotuksiin nähden pettymys. Välillä tulee hienoja väläyksiä miehen taidoista, mutta suurimman osan ajasta touhu on melkoista rusettiluistelua. Liekö Kapsella jonkinasteinen henkinen lukko päällänsä, sillä tuskin asenteesta homma mättää...sen verran uhrautuvasti mies taklaa ja taistelee...vaikkei juuri mitään paluunsa jälkeen ole aikaan saanutkaan. Noh toivotaan että Sami saa pelin uomiinsa mahdollisimman nopsaan.
 

Mao Tse-tung

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa
Viestin lähetti Jani82
Ei ole Sami ollut mikään jumala, mutta Kapasessa oleva potentiaali on niin suuri, että silloin kun Sami pääsee vireeseen on vastustajilla vaikeaa.
No ei lähelläkään jumalaa tai edes huippupelaajaa. Mies on ollut todella vaisu alkuhypetykseen nähden. Lähinnä henkinen apu joukkueelle. Jos selitetään huonoja otteita pelaamattomuudella, niin eikö olisi viisaampaa älytä itse astua syrjään. Sillä eihän playoffsit ole mitään harjoituspelejä joissa viimeistellään kuntoa ja haetaan tuntumaa. Toivottavasti äijä löytää vireen äkkiä, jos ei, niin siihen pitäisi valmennusjohdon puuttua.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Kun Kapasen on vaikea löytää paikkaansa oikeassa hyökkäysketjussa, niin olisihan häntä mahdollista käyttää pakkina. Ihan kelvollisesti taisi myös pakkina pelata.

Miten muuten Piston kävi Vantaalla ?

Jokohan Tiihonen pääsisi pelaamaan ?
 

jeke

Jäsen
Viestin lähetti Icepowerman

Jokohan Tiihonen pääsisi pelaamaan ?

Tiihostakin enemmän toivoisi Aki Keinäsen saavan paikan kokoonpanossa, mutta toive on turha, kun tiedossa on valmennusjohdon taipumus pitää lupaukset viltissä.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Viestin lähetti jeke
Tiihostakin enemmän toivoisi Aki Keinäsen saavan paikan kokoonpanossa, mutta toive on turha, kun tiedossa on valmennusjohdon taipumus pitää lupaukset viltissä.

Mustonen vilttiin ja Keinänen tilalle !
 

savox

Jäsen
Suosikkijoukkue
koparit
Pistoa ei näkynyt harjoituksissa joten poissa kuvioista. Pakeista tuskin tulee pulaa sillä jäällä oli Aitio ja Parviainen kuten yleismies Tiihonen.
 

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Viestin lähetti savox
Pistoa ei näkynyt harjoituksissa joten poissa kuvioista.

Eli Pistolla lienee aivotärähdys.
Millaisia harjoituksi välipäivinä yleensä pidetään ?
Satuitko katsomaan ketjukoostumuksia ja harjoitelttiinko erikoistilannepelaamista vai oliko puhtaasti paluttavat harjoitukset ?
Harjoitellaanko välipäivinä useaan kertaan vai onko se kertatreenit ja peliä edeltävänä päivänä valmistavat vai ?
 

Micco!

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haluttu muutos
Viestin lähetti Icepowerman
Eli Pistolla lienee aivotärähdys.
Millaisia harjoituksi välipäivinä yleensä pidetään ?
Satuitko katsomaan ketjukoostumuksia ja harjoitelttiinko erikoistilannepelaamista vai oliko puhtaasti paluttavat harjoitukset ?
Harjoitellaanko välipäivinä useaan kertaan vai onko se kertatreenit ja peliä edeltävänä päivänä valmistavat vai ?

Pisto pelasi kyllä eilen pelin loppuun. Yllättävä tieto, ettei olisi mukana huomenna.

Eiköhän KalPa jatka samoilla ketjukoostumuksilla. Ei niitä nyt haluta hajoittaa. Ketjut toimi ihan ok, mitä nyt Kapasen paikka on vähän haussa, mutta eiköhän ketjun Kapanen-Hall-Kaartinen peli loksahda pian jengoilleen.

Välipäivien harjoittelu riippuu monesta tekijästä. Joukkue palasi myöhään yöllä Vantaalta. Tälläisissä tilanteissa aamujäät jätetään usein väliin. Harjoittelutahti on kuitenkin suht. normaali. Harjoitteita kuitenkin kevennetään. Erikoistilannepelaamiseen perehdytään normaalia enemmän.
 

P Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avoimen liigan karsinnat, Marcin Kolusz
Tulipa KalPa taas nähtyä, toista kertaa tällä kaudella (viimeksi Vaasassa). Hall oli todellakin täyttä rautaa, myös aloituksissa. K-Vantaa tajusi vasta toisen erän puolessa välissä, että Hallia vastaan ei kannata muu kuin sitominen ja tasurin haku aloituksissa. Muuten tulee satanolla takkiin.

Mutta-mutta... Ovatko Kapanen, Kuivalainen ja jopa Timonen joukkueen heikkoja lenkkejä? Kuivalaisen piikkiin meni ainakin yksi maali molemmissa näkemissäni otteluissa. Muutenkin mies pompotti kiekkoa aika lailla, vaikka sitten taas välillä venyi loistotorjuntioihin. Onko Kuivalaisen edessä tarpeeksi vahvoja miehiä hoitamassa reboundeja, jos vastustajalta löytyy hyviä maskimiehiä?

Kapasta moitittiin tässä ketjussa jo tarpeeksi.

Timonen on sitten ihan oma lukunsa. Mies pelaa loistavaa peruspeliä, syötöt lähtevät nopeasti, 90-prosenttisesti omille. Peruskunnossa vaikuttaa kuitenkin olevan puutteita - Vantaalla mies dominoi täysin avauserää, mutta vajosi sitten kohti näkymätöntä perussuorittamista. Mitään jättivirheitä ei tullut, mutta luistin ei kulkenut. Säästelikö mies itseään, vai peluutetaanko NHL-miestä "yleisön pyynnöstä" liikaa?
 

savox

Jäsen
Suosikkijoukkue
koparit
Eilisessä treenissä oli palauttelu meininki. Joukkue oli vain puoli tuntia jäillä paitsi viides kenttä : Aitio,Parviainen,Tiihonen,Litmanen ja Keinänen. Pojat näytti vetävän aika kovaa treeniä. Säilytetään ilmeisesti tuntuma jos joudutaan hyppäämään kaukaloon.
 

LiLLu

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Kapanen ei ole Jumala. Sami on pelaaja jonka lahjoja pelaajana ei voi vähätellä, potentiaalia löytyy mahdottomasti. Mitään loisto-otteita minä en ainakaan ole vielä nähnyt. Pientä piristymistä ilmeisesti kuitenkin jo tapahtumassa.

Kimekään ei ole Jumala, mutta huippupakki kylläkin. Mutta kukaan ei voi olla loistava koko aikaa!
Joku puhui jotain Kimen peluuttamisesta paljon "yleisön pyynnöstä". En usko.. Veikkaan muuten, että Timosen minuutti määrät ei mene yli Suhosen minuutti määristä (voin olla väärässäkin, mutta mulla on tälläinen fiilis).

Itsekin toivoisin, että Keinäsen Akille löytyisi vielä peliaikaa kevään peleissä, samoin monitoimimies Tiihoselle. Matti ainakin penkin päähän istumaan, kun sen voi laittaa jäälle ihan millon vaan, jos tulee tarvis. ;D

Ja vaikka täällä on nyt epäilty Samin, Kimen ja Baffan olevan KalPan heikoimpia lenkkejä, niin eiköhän ne senverta vedossa ole, että tänään lähetetään Vantaa kesälomalle. Ainakin toivottavasti.
 
Viimeksi muokattu:

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Onko Kuopiossa käytössä Jore Marjarannan "Vantaa kaatuu..vai olikse haaveet kaatuu"....Toimi ainakin Mikkelissä aikansa.
 

Rok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukat
Viestin lähetti LiLLu
Veikkaan muuten, että Timosen minuutti määrät ei mene yli Suhosen minuutti määristä (voin olla väärässäkin, mutta mulla on tälläinen fiilis).
Ainakin tiistaina Vantaalla Timonen tuntui olevan jopa Suhosta enemmän tositoimissa. Paljon pelasi toki Suhonenkin.

Niin, edelleen sitä kai täytyy Vantaan voittoa toivoa, vaikka todennäköistä yllättäminen ei olekaan. Kiva olisi nähdä KalPa uudemman kerran huomenna.
 

kaksyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPan illan kokoonpano:

Pasi Kuivalainen
(Ari Luostarinen)

Kenttä 1
K. Kenig - Hämäläinen - Ahosilta
Kuusisto - Kapanen

Kenttä 2
Kaartinen - Hall - Mustonen
Alastalo - Suhonen

Kenttä 3
Kekäläinen - M.Kenig - Korhonen
Kuronen - Savolainen

Kenttä 4
Huohvanainen - Miettinen - Kuuluvainen
Tiihonen - Keinänen (hyökkääjä)

Illan pommi tulee pakistosta. Pistolle kävi sittenkin ilmeisesti ohraisemmin, sillä Kapanen aloittaa ottelun puolustajana. En usko, että Pisto peliesitystensä vuoksi sivuun joutui, sillä mielestäni mies on parantanut otteitaan Playoffeissa, jos häntä olisi hyllyttämään lähdetty, sen olisi pitänyt tapahtua kauan aikaa sitten. Myös Timonen on sivussa.

Nyt alkaa arveluttamaan, että pitääkö KalPa voittoa illan ottelusta liian itsestäänselvyytenä, aletaanko tässä vaiheessa säästelemään miehiä, vai onko tosiaankin loukkaantumiset poisjääntejen syynä? Kyllähän tämä ainakin kämmenet pistää hikoamaan...

Edit: Vantaan kokoonpanossa myös kummallisuuksia. Vantaa on liikkeellä ilmeisesti viidellä puolustajalla, 2. kenttään merkitty vain 4 pelaajaa, yhteensä 19 pelaajaa mukana.
 
Viimeksi muokattu:

Icepowerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Hifk , HPK; KuPs, Zulimanit ...
Viestin lähetti Icepowerman
Kun Kapasen on vaikea löytää paikkaansa oikeassa hyökkäysketjussa, niin olisihan häntä mahdollista käyttää pakkina. Ihan kelvollisesti taisi myös pakkina pelata.

Miten muuten Piston kävi Vantaalla ?

Jokohan Tiihonen pääsisi pelaamaan ?

Eli alustavasti Kapanen pakkina ja Tiihonenkin pelaamassa samoin Keinänen.
Lienekkö kevätletsu Timosen riesana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös