PLAY OFF: TPS-HPK LA 22.3. TURKKUSES (6. ottelu)

  • 9 188
  • 92

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Tässä ottelussa on TPS:n mahdollisuudet katkaista sarja, jos Palloseura pystyy pelaamaan samalla lailla kun viimeksi Turussa homma on hallussa lähinnä Lassilan nolla myötä (tähän hymiö). Jos Kerho onnistuu Turussa voittamaan, niin Tepsin mahdollisuudet Vanaja veden varrella ovat suhteellisen pienet.

TPS:n mahdollisuudet perustuvat lähinnä siihen, että Kerho, joka on peluuttanut paljon suppeammin kuin Seura alkaa väsyä. Viime pelin lopussa oli jo kerholla pientä väsymystä havaittavissa. Johtomaali olisi palloseuralle elintärkeä, silloin väsymys ja pelko tulisivat parhaiten esille. Tärkeissä peleissä jopa turkulaiset innostuvat kannustamaan omiaan, joten siinä voi olla myös tärkeä tekijä. Viime otteluissa Elyséellä on ollut 7000 tuhannella ääntä, joten tuskinpa lauantai siitä eroaa, kun vielä on enemmän väkeä luvassa.
 

Dino Koff

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Peter Gabriel
Peukalonkynsi muuten lohkesi. Jos hakisin Ikoselta sairaslomaa, määräisikö hän kaksi vai kolme viikkoa?

Turha tulla ton takia Turkuun, pysy siellä Hämeessä vaan. Hae Tappara-ihmekaulus, joka viime vuoden finaaleissa sai rammat kävelemään yhdessä yössä (vrt. Ruutujen taklaukset vs. Pirnes ja ketäs ne muut olivat...) Tappara-ihmekaulus vain peukun kynnen ympärille, niin huomenna voit vaikka lakata kyntesi...


Ja nyt keskitytään kiekkoon ja lopetetaan tämä asiaton keskustelu, eiköstä vain Peter?

Dino
 

Rontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
paska kiekko
Re: Operaatio kapinallisvoimien ruotuunpalautus

Viestin lähetti Rosoh
- yleisölle on jaettu kiviä ja nuijia joita he heittelevät pretoorioiden uhkailemana ritarilauman päälle häiriten heidän taisteluaan.
- viehkeät hovinaiset suunnataan viekoittelemaan ritarien pelaajat ja kannatusjoukot.
Tuosta ensin mainitusta häirintäkeinosta en ole ollenkaan tyytyväinen. Miksi oluen kaatamista kannattajien niskaan ei voitu vaihtaa oluen kaatamiseksi kannattajien suihin?!

Tuo jälkimmäinen vaihtoehto sopii minulle vallan mainiosti. Se on sellaista 'häirintää' mistä minä pidän!! Pidän asiaa sovittuna...
 

Gagne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikenlaiset pörröiset maskotit, kahdella.
No jopas! Kaunokirjallinen tykistö yskähtelee lähtölaukauksiaan.

Ja vielä vanhan kunnon SW:n tiimoilla. Berkeles, meidän Erkki-Wookie töräyttää teidän ewokit banthanruuaksi.

Peter G. kyseli peukalonkynnestään ja toivomus oli että ei asiattomuuksia... Sen vielä sanon että ehkä Ikonen johdatti Rauteen Turun Arboreetumiin, ja polven hoitona käytettiin athelasta. Ja kas, näin oli tappava kirous poistettu koivesta.

TPS:llä on huomenna puolellaan vain harmaan eläimen sitkeä tahto. Materiaalin ylivoima alkaa viimeinkin näkyä, ja kun Rauteeojakaan ei enää peloltaan pysty ruokkimaan sinänsä miesmäisesti rinnallaan taistelleita Stouni Lehtoa ja muita velikultia, on TPS:llä edessään sama kuin kirjallisuuden historian suurimmalla turkulaisella, Urho Hietasella, pojan kihinän jälkeen "Poja, mää ole mersu... kone putoo, kaik vaan pyörii" sekä sunnuntaina kissanpaskan makuinen päivä.

Eli lopputuloksen kajastellessa huomenna tulostaululla ah niin kauniina 1-4 lukemina, voi turkulainen kiekkoyleisö todeta että paska iski ilmastointilaitteeseen ja että niin se käy. Minua sen sijaan naurattaa kyseisessä tilanteessa niin helvetisti.

P.S. Tero I Kyykyttäjä ojentaa voiton Kerholle lukemilla 1+1

edit: typo, sekä: huomisen voiton kunniaksi otetaan Agricolasta valokuva Kerhon paita päällä, taas.
 
Viimeksi muokattu:

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Näkyy huomenna taas Turkuhallissa tutussa D1:ssä.Onko Hämeenlinnalaisille varattu liput samasta katsomosta alariveiltä?Itsellä on nyt vahva usko siihen että Kerho hoitaa homman kotiin.
 
F

Flonaldo

Viestin lähetti Jamo
Niin, materiaalinen ylivoima = paremmat pelaajat, laajempi materiaali tarkottaa sitten varmaan sitä, että HPK on peluuttanut lähinnä 3 ketjua TPS:n peluuttaessa neljää. Väsymys?
No minä olen ottelusarjan kaikki viisi ottelua nähnyt ja ihan ilman peliaikavertailujen näkemistä voin kyllä sanoa molempien joukkueiden nelosketjujen pelanneen yhtä paljon.

HPK:n väki on lauantaina taas D1:ssä, tällä hetkellä lähdössä on ainakin kolme bussia ~150 henkeä + omillaan tulevat kuten meitin väki.
 

c'elysee

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Flonaldo
HPK:n väki on lauantaina taas D1:ssä, tällä hetkellä lähdössä on ainakin kolme bussia ~150 henkeä + omillaan tulevat kuten meitin väki.
No jopas. Mehän saadaan sitten oikein kunnon kilpalaulanta aikaan. Tervetuloa vaan kaikki hämäläiset ja muut raskautetut tänne Suomen Turkuun. Yritämme olla kaatamatta olutta päällenne. Eiköhän oteta yhdessä huurteiset jossakin monista kuppiloistamme?
 

Birchman

Jäsen
Kyllä vähän pelottaa tuo huominen ottelu. Kerho pelasi torstaina mielestäni todella hyvän ottelun verrattuna edellisiin kohtaamisiin tässä sarjassa.

Eniten pelottaa se, että pojat sössivät 3-2 johdon ja Kerho menee semi-finaaleihin. Silloin voisi sanoa Pena Trophyn saapuvan kenties Aurajoen rannoille.

Uskon kyllä omiin poikiin ja veikkaan Tepsin vievän huomenna voiton kurinalaisella puolustamisella. En viitsi veikata mitään, sillä ne ovat omalla kohdallani vaikuttaneet aina negatiivisesti pelin lopputulokseen -----> eli Kerho voittaa 3-1 ;)

Kari Jalonen on kyllä saanut ihmeitä aikaan ja minusta pojat ansaitsisivat voiton tästä sarjasta. Näillä mennään, eikä meinata!

Huomenna kaikki Elyseelle kannustamaan Turun pojat VOITTOON!!
 

CIA

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Hämeenlinnan Pallokerho, HKP, Chievo, Newcast
Lyhyesti ja ytimekkäästi

-Avausmaalin tekijä maalin lähempänä voittoa, ja yleensä joukkue joka tekee avausmaalin, menee 1-0 johtoon. Vastaavasti lopetusmaalin tekijänä on joukkue, joka iskee viimeiseksi. Huomenna Kerho on se joukkue, joka tekee kummatkin: Prdavy ajassa 00.41 ja Somervuori tyypillisellä loppuhetken maalilla, kun Lassilla on vielä maalillaan, ajassa 58.33.

Mikäli avauserän jälkeen tilanne on 0-0 ja Lassilalla 15 torjuntaa ja Puurulalla, niin Kerho vie. Jos avauserän jälkeen torjunnat ovat käänteisessä järjestyksessä (Puurulalla 15 ja Lassilalla 3), niin Kerho vie sillonkin. Nyt alkaa nimittäin löytymään luottoa Puurulaan, sillä torstaina mies näytti ettei keskittyminen hirvesti herpaantunut vaikkei vetoja paljon tullutkaan.

Olisi katastrofaalista mikäli Kerho, hoidettua tämän matsin, ottaisi nokkiin Rinkelinmäeltä Nurmisen, Alatalon, Peltosen tai Rauteen tehtyä voittomaalin.
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Suoraan sanottuna, jännittää aivan jumalattomasti.

Ensimmäisen maalin tekijä on tosiaan vahvoilla. TPS ei aikaisempien näyttöjen perusteella osaa kääntää otteluita voitokseen (poikkeuksena 3. matsi), joten olisi hyvä saada hyvä alku ja porsä siihen. Sitten puolustaen, kärkkyen vastahyökkäyksiä. Sumppua kehiin, vaikkei olisikaan niin kaunista.
Kädet kyynärpäitä myöten ristissä toivon, että TPS vie tämän ottelun. Ihan sama, kuinka paljon. Jos tulee daijuun, niin todennäköisesti tulee sunnuntainakin.


Ja mustaa päälle!
 

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti champselyse
No jopas. Mehän saadaan sitten oikein kunnon kilpalaulanta aikaan. Tervetuloa vaan kaikki hämäläiset ja muut raskautetut tänne Suomen Turkuun. Yritämme olla kaatamatta olutta päällenne. Eiköhän oteta yhdessä huurteiset jossakin monista kuppiloistamme?
No perskele, tämähän täytyy toteuttaa. Itse asiassa yritimme eräiden tahojen kanssa ottaa yhteyttä turkulaisiin (siis nimenomaan jatkoaikalaisiin) jo runkosarjan viimeisessä ottelussa, mutta emme saaneet verkostojemme avulla tietoomme ko. henkilöiden puhelinnumeroita. Nyt asia on siis korjattava, ja itsekin D1:ssä hämeenlinnalaisittain voitokasta peliä katselevana pyytäisinkin palstan turkulaisia lukijoita ja erityisesti kirjoittajia ottamaan yhteyttä meihin, pelin kannalta siis siihen voittavampaan faniryhmittymään. Meistä kenties helpoin tunnistaa lienee ervatsalo, joka mitä suurimmalla todennäköisyydellä on pukeutunut HPK:n fanipaitaan, jonka selkämyksessä on tommilinin ammattitaitoisella ilmastointiteippivirityksellä painettu "1 SAARIO." Itse olen sitten se tyylikkääseen ruskeaan mokkanahkatakkiin pukeutunut vetävän näköinen jannu jossain siellä ervatsalon lähellä. ;)
 

Procamp

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
RY-KORTTI

Hohhoijjaa!

Päivä on yleensä mukava aloittaa niin, että on hyvä olo ja hymy suun pielessä. Tänään tästä saa kiittää ansiokasta toimittajaa, joka suureksi hämmästyksekseni ei ollutkaan Eki Liesmäki, Liesmäen Eki, vaan toinen verbaaliakrobaatikko samalta suunnalta. Saatiin siis vihdoin kauan kaivattu ry-kortti käyttöön, joka oikeuttaa seuraavaan kommentointiin:

hohhoijjaa
 

Fossey

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Viestin lähetti Master God
Meistä kenties helpoin tunnistaa lienee ervatsalo, joka mitä suurimmalla todennäköisyydellä on pukeutunut HPK:n fanipaitaan, jonka selkämyksessä on tommilinin ammattitaitoisella ilmastointiteippivirityksellä painettu "1 SAARIO."

No huh huh.. Vieläkö Ervatsalon paidassa ovat ne teipinpätkät pysyneet? Aika vahvaa liimaa näyttää olevan. Toivottavasti Saariossa on magiaa. Itse ajattelin tuoda oman osani magiaa esiin olemalla sonnustautumatta Teemu Aallon univormuun, joka päällä on tullut aina pleijareissa turpiin. Sen sijaan molemmilla kerroilla kun päällä on ollut jotain muuta, on ritarilauma ilakoinut.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Wau, mikä kiekkoilta.

Viime pelistä on jäänyt palloseuralle varmasti muruja hampaankoloihin ja tänään ryskytetään laitoja oikein urakalla. Sinänsä mahtava suoritus tepsiltä tämä ottelusarja, ettei enempää oikein voi toivoakkaan. HPK on viime pelistä taas kokeneempia eikä anna milliäkään periksi tänään. En usko avaumaalin tärkeyteen sillä nyt pelataan ultimaattisella tasolla. Vasen on muuttunut oikeaksi, musta valkoiseksi ja aurajoki virtaamissuuntaa. Ei tässä päde enää normaalit luonnolait vaan lätkän henki.

Toivottavasti ei loukkaantumisia tulisi sillä se ei palvelisi ketään. Viime matsi oli upeaa pleijarikiekkoa ja tämän iltainen kohtaaminen voisi olla samanlainen...myös lukemien kohdalta. Kotijoukkue voisi tehdä kolme ja vieras yhden. Henkilökohtaisesti uskon kyllä kerhon vievän lopulta tämän sarjan, mutta ollaanpa kuitenkin annettu kova vastus ja annetaan. Matsiin en pääse, kun iski tauti, mutta radiosta katselen tuossa kärppämatsin lomassa. Tsemppiä kummallekkin joukkueelle.
 

Pressiboxi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Palloseura
Re: RY-KORTTI

Viestin lähetti Sartjärvi
Hohhoijjaa!

Päivä on yleensä mukava aloittaa niin, että on hyvä olo ja hymy suun pielessä. Tänään tästä saa kiittää ansiokasta toimittajaa, joka suureksi hämmästyksekseni ei ollutkaan Eki Liesmäki, Liesmäen Eki, vaan toinen verbaaliakrobaatikko samalta suunnalta. Saatiin siis vihdoin kauan kaivattu ry-kortti käyttöön, joka oikeuttaa seuraavaan kommentointiin:

hohhoijjaa

Ko. juttu löytyy täältä. ETT on loppupeleissä puuhaileva amatöörrrrri tähän nurkkapatrioottiseen propagandaiskuun verrattuna. Joskus ihmettelen tuttujen ihmisten ajattelua ja toimintaa paineolosuhteissa, jotka kaiketi siis koskettavat henkilökohtaisesti kirjoittajaakin ja "totuus" on pakko julkituoda "vääryyden" alttarilla. Voi hyvää päivää. Toisaalta tämä toimitus elää joka vuodesta 9kk tylyn seurapainostuksen alla, joten ei sielläkään helppoa ole.
 
Viimeksi muokattu:

Tomppa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Ottelupallo?

Kommentoinpa tänne tuota JA:n otteluennakkoa.

Ilmeisesti ennakon kirjoittaja on käsittänyt termin "ottelupallo" hieman väärin. Sillä ei suinkaan tarkoiteta voittoa.

Copy-paste:
"Tämän ottelun lähtökohdissa täytyy palata tiistaihin. Silloin TPS hankki kolmannen ottelupallon sensaatiomaisesti ennakkoon vahvemman HPK:n jäädessä yhteen ottelupalloon."

TPS hankki kolmannen voittonsa ja HPK ensimmäisen. HPK:lla ei ole vielä yhtäkään ottelupalloa, Tepsillä sellainen oli Rinkelinmäellä, koska se olisi voitolla mennyt jatkoon. Tepsillä on nyt toinen ottelupallo käytettävissään Turussa.

=====

Mielenkiintoinen ottelu tulossa. Miettisen puuttuminen on tietysti ikävä asia, mutta eipä tuo SMS-ketju suuria tehnyt silloinkaan kun Miettinen oli pelikelpoinen. Siis nyt viime aikoina. Toivottavasti Puurula onnistuu maalillaan torstaiseen tapaansa ja HPK onnistuisi maalinteossa. Paikkoja tulee varmasti.

HPK voisi nyt tähdätä siihen, että voitetaan sarjan viimeinen ottelu!
 

Dante

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Lievää jännitystä tuntien, mutta silti päät pystyssä ja silmät päättäväisesti eteen luotuina, lähti Kerho aamulla kohti Turkua. Naamoista näki, mitä joka jannulla on mielessä. Pil..Voitto!
Jep, eli tänään ei muuten Kerholle tehdä maalin maalia. Jos joku prkleen koivu tai muu rottis tekee 1. byyrin niin iltahan on pilalla, sillä TheSumpun avaus yritys on aika masentavaa katsottavaa. Tuskastuttavaa, ei kaunista mutta jännittävää ja pirun kaukana jääkiekosta. No.. Onneksi worstcasescenario ei tule toteutumaan vaan ekan ja toisenkin kaapin tekee Kerho ja nähdään kunnon pleiari puristusta ja rymistelyä.
Itse aion seurata erityisen tarkasti Kiviharjua joka pelokkaana pälyillen ja selkä suorana surffaten miettii että "widu, mää lyön tuuskilta hampaat kulkkuun.. tai oikeestaan vois pyytää jerkovitsiii.." Nii. Ja pää pystyyn Rautee, kohta tuloo.
Nyt tää lähtis Turkkusee.

Ps: mis se halli muute on, noin suunnilleen?

edit: pari rikkaruohoa nyppäsin kielikukkaiskedolta.
 
Viimeksi muokattu:

Master God

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pallokerho
Viestin lähetti tommilin
No huh huh.. Vieläkö Ervatsalon paidassa ovat ne teipinpätkät pysyneet? Aika vahvaa liimaa näyttää olevan. Toivottavasti Saariossa on magiaa.
Toivottavasti. Nyt tarkemmin ajatellen en ole aivan varma, onko painatus vielä kiinni, mutta sellainen vahva käsitys on. Asia selvinnee tuossa puolen tunnin kuluttua, kun lähdemme matkalle Turkuun.
 

Jakub

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Re: Re: RY-KORTTI

Viestin lähetti Pressiboxi
Ko. juttu löytyy täältä.

Ilmeisesti Turussa pelätään jo nyt niin paljon putoamisata ekalla kierroksella että syntipukiksi löydetään se miten HPK pyörittää koko liigaa pikkusormensa ympäri ja miten koko sm-liiga on TPS:aa vastaan.

On pakko sanoa että säälittävämpää journalismia ei koko maasta löydy kuin Turun Sanomien urheilutoimitus ja erityisesti sen jääkiekko "asiantuntijat".
 

Juha Salminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Viestin lähetti Dante
Ps: mis se halli muute on, noin suunnilleen?

Siinä se sataman lähellä kukkoilee, keskellä kaunista peltoa.


Kokoonpanot tänään:

HPK:

Joni Puurula AK
Hannu Toivonen

Jaroslav Balastik - Tommi Santala - Eero Somervuori
Janne Laakkonen - Tomas Kuharchik - Jan Pardavy
Jyrki Louhi - Max Kenig - Hannu Suutarinen
Erkki Rajamäki - Tero Lehterä - Olli Sillanpää
Kasper Kenig

Marko Tuulola - Martin Strbak
Vladimir Sicak - Aki Heino
Tuomas Eskelinen - Teemu Aalto
Tuukka Mäkelä


TPS:

Teemu Lassila AK
Jason Elliot

Kai Nurminen - Joni Lius - Mikael Holmqvist
Ville Vahalahti - Mikko Koivu - Mika Alatalo
Marco Tuokko - Mikko Rautee - Jani Kiviharju
Niko Mikkola - Mikko Kankaanperä - Mika Suoraniemi
Matias Metsäranta

Kimmo Peltonen - Tuomas Grönman
Marko Kauppinen - Markku Paukkunen
Markus Seikola - Pasi Petriläinen
Jussi Timonen


Tuomarit:

Markku Kruus (Panu Bruun - Mikko Kekäläinen)

Lähteenä sm-liiga.fi.

Suurempia muutoksia en ainakaan TPS:ltä löytänyt. Nurminen, Lius ja Holmqvist saisivat potkia itsensä hereille, jotta voittoa voidaan pitää realistisena.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Viestin lähetti Peter Gabriel
En pääse lukemaan Turun Sanomia. Voisiko joku sikäläinen kertoa, mistä asiasta TPS saa Erkki Liesmäen mukaan tällä kertaa lisämotivaatiota?

Hmmm... vai et pääse lukemaan Turun Sanomia, mutta Jatkoaikaan kirjoittaminen onnistuu... Koitapa vaikka www.turunsanomat.fi En mäkään viitsi tänne Suippokorvien Luvattuun Kaupunkiin TS:a tilata ja mitään Satakunnan Kansaa en suostu lukemaan!
 

Bouwmeester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hpk
Kauden ratkaisevin ottelu molempien joukkueiden kannalta. Jos Kerho tästä voittajana selviää, henkinen yliote siirtyy vahvasti huomiseen Rinkelinmäelle. Tepsin on pakko voittaa tänään, vaikka he eivät sitä julkisesti myönnäkään.

Mielelläni olisin nähnyt päätuomarina illan ottelussa torstain ottelun tapaan Levosen. Kruus ei oikein ole ikinä kuulunut henkilökohtaisiin suosikkeihini. Toivottavasti pelin henki on myös hänelle selvä ja antaa molempien joukkueiden pelata kovaa ja rehdisti. Tänään tullaan näkemään varmasti paljon kontaktitilanteita molempien joukkueiden toimesta. Ylivoimapeli voi olla juuri se tekijä, joka tulee ratkaisemaan tämän illan väännön puoleen taikka toiseen.

Turun sanomien artikkeli oli pakko lukea. Mitä siihen voi oikein enää mitään lisätä? Erinomainen otos ammattitaitoisesta journalismista, jonka kirjoittamisessa on kulutettu ainakin viikon nenäliina varastot.
 

Lady C

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ryysyrannasta

Viestin lähetti Peter Gabriel
Taisi muuten Ryysyranta sijaita jossain Tampereen huitteilla. Noin ihan tiedoksi vaan...

Jos nyt vähän pilkkuja viilataan, niin Tampere ei ole Ryysyrantaa nähnytkään.. Seuraavat lainaukset Hämeenlinnan kaupunkiuutisten juttuarkistosta.

"Kurjuuden tyyssijana tunnetun Ryysyrannan esikuva oli Suomussalmen Pesiönkylän takana Kauhaniemessä asuneen Jooseppi Kyllösen torppa."

Suomussalmihan sijaitsee itärajalla, olisikohan Kainuuta tai jotain..

"Ilmari Kianto kirjoitti Ryysyranta-romaania talvella 75 vuotta sitten. Se ilmestyi Kiannon 50-vuotispäiväksi toukokuussa 1924 ja kertoo köyhän mökkiläisen Jooseppi Kenkkusen ja hänen perheensä epätoivoisesta taistelusta jokapäiväisestä leivästä."

"Antti Hammarberg, ja sanoittaja Vexi Salmi tekivät Ryysyrannasta laulun 1967. Siitä tuli nopeasti hyvin suosittu ja sen kunniaksi Irwin rakennutti Hattulaan omakotitalon, jonka risti Ryysyrannaksi."

Ja Hattula on Hämeenlinnan naapurikunta.

Jääkiekkoon palatakseni, niin toivottavasti Tepsi nyt hoitaa toisella yrittämällä homman kotiin. Toisaalta Hämeenlinnassa asuvana TPS:n kannattajana melkein voisi toivoa, että Hämeenlinna nyt etenisi tästä parista jatkoon. Eipä tarvitsisi ikuisesti kuunnella itkua ja selitystä siitä, miten turkulaiset pelaa sikaa ja filmaa. ;)
 

AnaMasa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahko
Lippupalvelu teki tällä kertaa kunnon lippujen hommaamisesta sen verran helvetillisen episodin, että ottelun olisi syytä tarjota viihdettä koko rahan edestä. Liput tulivat jostain syystä myyntiin vasta 8:50, jonka takia sain Kupittaan Sestolla kuunnella 400 vuotiaan 155cm partaisen ukkelin piinaavia hokitarinoita lähes tunnin. Vieläkin puistattaa.

Tänään punnitaan taas tutut tylsät termit. Hermot/tahtotila, maalivahdit, tuuri ja tuomarit. Pää-Piiparina toimii muuten viime lauantainakin viheltänyt Kruus..

Voitto riittää Tepsille. Unelmatulos olisi 3-0 (Nurmisen ruoska, Kiviharjun räkämaali videolta tarkistettuna ja Rauteen rangaistulaukaus). Tosielämässä Kerho pyörittänee miten tahtoo. Lassilasta ja maalineduspelistä riippuu lähteekö Hämeenlinnaan ottelu- vai rantapallo.
 

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Re: Re: Re: RY-KORTTI

Viestin lähetti Jakub
On pakko sanoa että säälittävämpää journalismia ei koko maasta löydy kuin Turun Sanomien urheilutoimitus ja erityisesti sen jääkiekko "asiantuntijat".

Olet hyvin pitkälle muuten oikeassa...ikävä kyllä. Säälittävimpiä kirjoittajia tosin löytää jatkoajan keskustelufoorumeilta. Me kultivoituneet tepsifanit ohitamme tietoisesti turkkarin (turun sanomat) lätkätoimittajien jutut sillä kokemus opettaa. Muu maa saa aina aihetta nostaa näistä turun sanomien asiantuntevien kiekkojournalistien aivopieruista äänekkään älämölön. Onhan se kuitenkin samalla piikki kaikkia turkulaisia kohtaan, vai mitä?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös