Pittsburgh Penguins 2023–2024

  • 254 559
  • 1 082

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Elliott Friedmanin mukaan Erik Karlssonin jäljellä olevat vaihtoehdot ovat Carolina tai Pittsburgh.

Itseä mietityttää kaksi asiaa:

a) Miten tuo saadaan mahtumaan palkkakattoon?
b) Miten tuo yhtälö saadaan toimimaan, kun pakistosta löytyy kuitenkin edelleen myös Letang? Letangin rooli tippuu huomattavasti?

A) Karlsson ei liiku mihinkään ilman palkanpidätystä eli siitä capista jää joko San Joseen tai kolmanteen joukkueeseen parin millin suuruinen siivu. Sitten kaupassa pitäisi lisäksi liikkua Granlund ja Petry. Jälkimmäinen jo siitäkin syystä kun ei hänelle olisi enää Karlssonin tulon myötä minkäänlaista tarvetta. Granlundilla ei ole siirron estäviä pykäliä, mutta Petryn rajoitettu NTC voi hankaloittaa kaupantekoa.

Tietenkin myös Carterin dumppaaminen johonkin auttaisi capin suhteen, mutta ei kuitenkaan riittävästi eli siltikin luultasti vaatisi Granlundin sekä Petryn poistamista joukkueesta. Ellei sitten Karlssonista pidätettäisi 50% mutta tuskin nyt niin suuren palkanpidätykseen millään päädytään. Carterilla ja Dubakselle on kytkökset tuolta Soo Greyhounds-vuosilta, kun Carter pelasi siellä ja Dubas silloin toimi scouttina, joten se voi auttaa Dubasta saamaan Carteria luopumaan NMC:stään.

B) Se jäisi nähtäväksi miten Letangin ja Karlssonin kyvyt onnistuttaisiin Pittsburghissa maksimoimaan, mutta ei se lähtökohtaisesti ollenkaan olisi pahitteeksi jos Letangin kuormaa saataisiin pudotettua. Vaikka hän onkin ihan eliittiluokan urheilija, niin ei hänen 36-vuotiaana enää tarvitsisi pelata koko liigan top-10 peliminuutteja. Kummallekin kuitenkin olisi siltikin jaettavissa sellaiset 22-23 peliminuuttia illasta toiseen ja se olisi heidän iässään olevilla ihan tarpeeksi.

Ei myöskään olisi pahitteeksi Letangin yv-vastuun pienentäminen, koska onhan Karlsson ihan toisen luokan viivapelaaja ylivoimalla. Nähtäväksi jäisi olisiko Sullivanilla miten rohkeutta pudottaa Letang kakkosylivoiman minuuteille ja miten Letang siihen suhtautuisi, mutta kyseessä on ammattimies ja joukkuepelaaja joten tuskin tuosta mitään egojen taistelua tulisi aikaiseksi.

---

Ei ole tullut juurikaan Karlssonin hankkimisesta kirjoiteltua ja spekuloitua, koska en ole pitänyt sitä juurikaan realistisena mutta kyllähän tässä alkaa jo usko kasvaa että se voisi tapahtua. Penguinsilla on sikäli hyvä asetelma koska ensi vuoden 1.kierroksen vuoro on tässä vaiheessa selvästi Carolinan vastaavaa arvokkaampi. Kukaan ei edes Karlssonin kanssa varmaankaan arvostaisi Penguinsia ensi kaudeksi Carolinan edelle ennakkoarvioissa. Tuo runko on Karlssoninkin kanssa vanha ja tänä vuonna jo pudotuspelien ulkopuolella, joten onhan siinä potentiaalia olla lottovuoro jälleen. Carolinalla on syvempi ja laadukkaampi prospectipooli, mutta onko heillä ensinnäkään siellä yhtään Penguinsin ensi kesän ykköskierrosta vastaavaa lupausta ja toisekseen ovatko valmiita sellaisesta luopumaan? Sille en näe mitään syytä mikseikö Dubas sitä irrottaisi Karlssonista, vaikka riskillä ja ilman suojaustakin. Tuo Penguinsin ensi kesän 1.kierros kun veisi jo pitkälle neuvotteluissa johtuen kilpailussa mukana olevien joukkueiden vähyydestä, Karlssonin suuresta sopimuksesta sekä NMC:stä. Sen jälkeen sitten vaan tarpeeksi palkanpidätystä ja toiseen suuntaan liikkuvia sopimuksia, niistä korvaukset päälle, ja siinä alkaa olla jo kauppa kasassa.
 

Moritz

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Dallas Stars
Elliott Friedmanin mukaan Erik Karlssonin jäljellä olevat vaihtoehdot ovat Carolina tai Pittsburgh.

Itseä mietityttää kaksi asiaa:

a) Miten tuo saadaan mahtumaan palkkakattoon?
b) Miten tuo yhtälö saadaan toimimaan, kun pakistosta löytyy kuitenkin edelleen myös Letang? Letangin rooli tippuu huomattavasti?
Ilmeisesti Sharks on valmis pitämään ihan kohtuullisen osan Karlssonin palkasta, ei varmasti puolia, mutta esim 3-4 miljoonaa(?), ja jos oikein luovaksi haluaa ryhtyä niin jonkun kolmannen joukkueen voi ottaa vaihtokauppaan mukaan pitämään vielä palan siitä palkasta. Tästä vain pitäisi maksaa ihan helvetisti ja siinähän menisi varausvuoroja lihoiksi aika reilusti.

b kohta on mielestäni suurempi kysymysmerkki, mutta palkkakattoon tuon saa kyllä mahtumaan jos vaan tarpeeksi on valmis maksamaan palkan pidätyksestä ja samalla jotain pelaajia lähtee kaupassa toiseen suuntaan. Eli esim. Karlsson tulisi Pittsburghiin tyyliin 6-7 milj. AAV:llä ja samalla oven avauksella lähtisi esim. Pettersson/Petry ja/tai Granlund, DeSmith ym.

Toki helpommin sanottu kuin tehty.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Aika toivottomalta näyttää tuon Karlsson-treidin toteutuminen. Ykkösen saa maksaa itse pelaajasta ja sitten toisen ykkösen jostain 4-5 miljoonan arvoisesta palkanpidätyksestä.

Jos ei sitten takataskussa ole joku LTIR-menijä, josta ei tiedetä. Se voisi helpottaa tätä kuviota.

Mutta tuo lähtökohta että ollaan yli 2.3 miljoonaa yli capin ja aiotaan lisätä 11,5 miljoonan pelaaja.

Rutta, DeSmith ja Granlund lähti omassa armchair-GM leikittelyssä, koska heillä ei ole mitään NTC:tä. Ekin pidätys lukemaan 7,25M ja siitä sitten vajaalla rosterilla startti kauteen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Mike McKenna tuntuu arvostavan Dubaksen toistaiseksi tekemää työtä rosterin suhteen. En voi sanoa olevani yhtä optimistinen, mutta toivottavasti McKenna on oikeassa ja tähän mennessä tehdyt Dubaksen siirrot ovat juuri niin toimivia miksi McKenna ne näkee.
 

Patafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kyllä toi Matheson - Petry vaihto oli typerä päähänpistos Hextallilta. Pitihän siitä Matheson sopimuksesta päästä eroon mutta aika raskaaksi kääntyy tämä Petrystä eroon pääseminen.

No toivotaan että Petry on osa spekuloitua 3way kauppaa ja että Carter saataisiin NMC pyklästä luopumaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tuosta Petrystä nyt näkisin, että voi vielä eroon päästäkin ilman, että pitää ihan maltaita ruveta maksamaan. Ihan ok pakki se on yhä. Sen sijaan Carterista eroon pääseminen kuulostaa täysin mahdottomalta tehtävältä, koska hänellä on täysi NMC sopimuksessaan. Vain rupusakeille voisi kelvata Carter kokemuksensa vuoksi, mutta minkä vuoksi Carter haluaisi siirtyä jonnekin Arizonaan? Carterin kauppaaminen kaatuu tuohon sopimuksessa olevaan klausuuliin, ei siihen etteikö muuten vuoden sopimus tuolla palkalla olisi liikutettavissa.

Jos Karlsson tulee Pittsburghiin ja Petry sekä Carter vaihtavat maisemaa ja tuo koko soppa nielee vain yhden ykköspickin, niin korkkaan samppanjan. Ja ostan sen paidan. En kuitenkaan usko, että Dubas pystyisi mitenkään tuota taikomaan noin. Carter jää Pittsburghiin ikävä kyllä. Granlund joutuu sijaiskärsijäksi suuren palkkansa vuoksi. Petry ja DeSmith lähtevät myös tämä on ihan päivän selvä homma. Yksi ykköspick liikkuu jonnekin suuntaan, kenties jopa toinen. Olisihan se riski sillä itse näen todennäköisempänä playoffeista ulosjäämisen kuin sinne selviämisen. Ny Rangers, Devils ja Hurricanes ovat varmoja in. Washington ja Ny Islanders sitten sellaisia ettei oikein tiedä mitä tulee vähän kuten Pittsburgh. Idän toinen divisioona on kova ja varmasti menee neljä playoff-paikkaa sinne. Ellei jopa viisi.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huh, kausi meni miten meni, ja nyt sitten tykitellään muun muassa Karlssonin nimellä, saas nähdä. Milloin Pingut pääsee edes varaamaan seuraavaksi ekalla kiekalla, etenkään tän treidin päälle?

Mihin joukkue on menossa? Pitäisin pinguorganisaatiossa jok'ikisestä pickistä kynsin ja hampain kiinni, ja tankkaisin seuraavat 3-5 vuotta. Noh, tosielämä on videopelijääkiekkoa ihmeellisempää.

Näin kesälomien kynnyksellä, mikä on muistoissasi ikonisin Penguins-kenttä, tai edes muutaman kerran kasassa ollut hyökkäystrio? Mario-Francis-Jagr?

Itselleni ekaksi tuli mieleen Neal-Malkin-Kunitz joskus Crosbyn ollessa sivussa, ai että! Myös HBK jäi mieleen, koska rakastin Kesselliä.

Pari pientä, mahdollista kiekkoilijanalkua nyt alkanut ottaa ensipiirtoja takapihan ulkojäällä, niin kieltämättä vähiin on jäänyt pelien seuraaminen viimeisimpinä vuosina, mutta kyllä fanius edelleen kytee syvällä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Näin kesälomien kynnyksellä, mikä on muistoissasi ikonisin Penguins-kenttä, tai edes muutaman kerran kasassa ollut hyökkäystrio?
Ei mikään ikonisin, mutta Dupuis - Crosby - Kunitz on tietyllä tapaa jäänyt mieleen. Tuolla viime vuosikymmenen alkupuolella NHL:n seuraamiseni oli aktiivisimmillaan, katsoin likipitäen kaikki matsit, Crosby oli parhaimmillaan ja loi Dupuisin ja Kunitzin kaltaisista pelaajista todellakin enemmän kuin osiensa summan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tein pieniä laskelmia. Jos Karlsson tulisi joukkueeseen ilman palkanpidätystä ja pois treidattaisiin Granlund, Petry ja DeSmith, niin Pittsburgh olisi yli palkkakaton 766,842k$ + O'Connorin tuleva lappu. Mietin, että millainenkohan palkanpidätys Karlssonin kohdalla voisi Pittsburghille riittää, jotta olisi varaa hankkia vapailta markkinoilta vielä esim. Tarasenko vahvistamaan kapeaa hyökkäystä? Millaistahan sopimusta O'Connorille voisi povata ja mihinköhän hintaan Tarasenko liikahtaa johonkin? Ilman Granlundia ja mitään vahvistusta tuo hyökkäys on todella heppoinen minun silmääni. Jos Karlssonin palkasta saisi 40% pidätettyä San Josen sekä mahdollisesti kolmannen joukkueen kontolle, niin Pensillä olisi tilaa palkkakatossa noin 3,8M$. Saisiko tuolla tilalla O'Connorin ja Tarasenkon sopimukset aikaiseksi? Sitten joukkue näyttäisi tältä:

Guentzel - Crosby - Rakell
Smith - Malkin - Tarasenko
O'Connor - Eller - Rust
Nieto - Acciari - Carter/Hinostroza/Johnsson/Puustinen/Poulin/Nylander

Graves - Letang
Pettersson - Karlsson
Joseph - Rutta
Ruhwedel

Jarry
Nedeljkovic
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei mikään ikonisin, mutta Dupuis - Crosby - Kunitz on tietyllä tapaa jäänyt mieleen. Tuolla viime vuosikymmenen alkupuolella NHL:n seuraamiseni oli aktiivisimmillaan, katsoin likipitäen kaikki matsit, Crosby oli parhaimmillaan ja loi Dupuisin ja Kunitzin kaltaisista pelaajista todellakin enemmän kuin osiensa summan.
Kyllä! Myös Staal jäi mieleen kanssa huikeana 3.sentterinä, en kyllä muista ketä Vitalea, Kennedyä, Adamsia ja Glassia siellä laidoilla aina pelasikaan.

Mutta sama homma, katsoin likipitäen jokaisen Penguins-matsin vuosina 2008-2018, varmasti yli 90% ainakin. Nyt taisi jäädä alle kymmeneen peliin viime kautena, mutta uni vie voiton, kun pojat pieniä himassa.
 

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti
Näin kesälomien kynnyksellä, mikä on muistoissasi ikonisin Penguins-kenttä, tai edes muutaman kerran kasassa ollut hyökkäystrio? Mario-Francis-Jagr?
Kiva kysymys!

Itselle jäänyt mieleen erityisesti nämä kolmikot.

Kunitz-Crosby-Dupuis
Guentzel-Crosby-Rust
Sheary-Crosby-Rust
Sheary-Crosby-Guentzel
Kunitz-Malkin-Neal
Hagelin-Bonino-Kessel

Parhaat tutkaparit joiden kanssa kuka tahansa onnistui/onnistuu:

Malkin-Neal
Crosby-Guentzel
 

Paridae

Jäsen
Suosikkijoukkue
NJD
Silloin Sidin ekana cup-keväänä Sykora ja Satan vuorottelivat Malkinin kentässä, mutta pelasivatkohan koskaan yhtä aikaa? Jos kyllä, siinä olisi ollut kenttä minun makuuni.

Devils-ikonia seuraten Malkin-Sykora-duo jäi elävästi mieleen sitä edeltäneeltä vuodelta ja samaten Crosby-Hossa. Kolmas lenkki näissä sit pörräili mitä pörräili.

Mario-Francis-Jagr-kenttä on näin jälkikäteen tarkasteltuna jotain aivan sairasta NHL-historiassa. Taso on niin hurja, että on vaikea löytää verrokkia, mikä tähän olisi ollut paras vastine nykyvuosituhannelta. Malkin-Crosby-Kane? Draisaitl-McDavid-Kucherov? Tai oma suosikkini toiseen suuntaan Datsyuk-Bergeron-Zetterberg.
 

arska07

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Kärpät, Patrik Laine
Nää kentät oli meikäläisen mieleen. Muistoja muistoja!

Kunitz-Crosby-Dupuis
Hagelin-Bonino-Kessel
 

Matola

Jäsen
Näin kesälomien kynnyksellä, mikä on muistoissasi ikonisin Penguins-kenttä, tai edes muutaman kerran kasassa ollut hyökkäystrio? Mario-Francis-Jagr?
Kevin Stevens - Mario Lemieux - Rick Tocchet oli kenttä jossa on sopivasti kokoa ja kovuutta taidon lisäksi :)
Kovia lukemia Stevensin 54+69=123 254 pim ja Tocchetin 48+61=109 252 pim (nämä toki eri kausilla) Marion laidoilla.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh

Tämän kesän kolmannen kierroksen varaus Emil Pieniniemi sai välittömästi käteensä tulokassopimuksen. Enteilee hieman että tällä halutaan kontrollia Pieniniemen ensi kauden pelipaikasta ja laitetaan pelaamaan Kanadan junnusarjojen OHL-liigaan Kingston Frontenacsin riveihin. Pieniniemi tuli tuossa kymmenen päivää sitten pidetyssä CHL:n import-draftissa varatuksi ensimmäisellä kierroksella numerolla kymmenen Kingstoniin. Ei tainnut ensi kaudella vielä olla asiaa paljoa pelata Liigaa Kärppien edustusjoukkueessa, joten Kanadan junnusarja voi olla hyvä paikka pelailla sitten ainakin vuoden verran.

-----------


Jonathan Grudenille vuoden mittainen kaksisuuntainen ja ylhäällä ollessa minimin suuruinen jatkosopimus.

Tämän myötä enää kaksi RFA:ta signaamatta - Ty Smith ja Drew O'Connor. Jälkimmäinen haki välimieskäsittelyyn eli sieltä on parin viikon sisään tulossa tavalla tai toisella se sopimus. Smithille sellainen pitäisi vielä myöskin neuvotella jossain vaiheessa kesää.

Kunhan nuo kaksi tekevät jatkonsa on sopimuskiintiöstä täytettynä 48 paikkaa eli vapaana ainoastaan kaksi paikkaa. Ei ole siten juurikaan tilaa vapailta markkinoiltakaan tehdä enempää syvyyshankintoja ilman että treidillä ensin raivattaisiin tilaa kiintiöön. No, kaksi pystyvät vielä tekemään.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Pieniniemelle olisi todella hyvä juttu, jos pääsee OHL:n opettelemaan mm. taklaamista ja P-Amerikan kulma- sekä maaliedusvääntöjä. Ja muutakin ison maailman hommaa, mikä ei kaikille oululaisille ole oikein aina ollut se helpoin rasti.

Aihio on olemassa, mutta Liigassa ei takuulla ole vielä mitään käyttöä ja Suomen junnuissa väittäisin, että oppisi vääriä asioita. Kiekollista peliäkin tulee kyllä kehittää, mutta sitähän oppii vastuun myötä jos on oppiakseen. Semmoista köyhälistön ollimäättää voisi ehkä toivoa?

Eikai noin aikaista CHL-draftivuoroa käytettäisi, jos ei kaverin ja Pensin aikeita olisi kartoitettu?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Wilkes-Barren maalinsuulle lisää kilpailua kun joukkue signasi AHL-sopimukseen Garret Sparksin. Sparks valittiin AHL:n parhaaksi maalivahdiksi 2017-18 kaudella Toronto Marliesin riveissä pelatessaan, ja sieltä siten Dubakselle hyvin tuttu entinen lupaus. Toissa kaudella pääsi Kingsin riveissä vielä kaksi peliä pelaamaan NHL:n puolellakin (.936 torjuntaprosentti noista otteluista), mutta viime kaudella pelit jostain syystä jäivät vähäisiksi ja enimmäkseen ECHL:n puolelle. Onhan siellä nyt WBS:n ja Wheelingin maalinsuulle ruuhkaa sitten (Hellberg, Blomqvist, Gauthier ja Sparks - sekä mahdollisesti toinen kaksikosta Nedeljkovic/DeSmith). Kaikki viittaa kyllä DeSmithin maisemanvaihtoon ennen kauden alkamista.

Muita WBS:ään ensi kaudeksi AHL-sopimuksen saaneita pelaajia:

Avery Hayes (kaksi viimeistä kautta OHL:ää yli PPG-tahdissa, mukaan lukien toissa kauden pudotuspelien 34 pistettä 16 otteluun).
Evan Vierling (OHL:n pistepörssin viitonen viime kaudella yli-ikäisenä, entinen Rangersin varaus)
Jagger Joshua (yliopistotaustainen later bloomer joka viimeisellä kaudellaan triplasi tehonsa, selvästi fyysisemmän pelin edustajia)
Justin Addamo (ranskalainen kaksimetrinen ja ja yli sata kiloinen järkäle joka pelasi viime kauden jo organisaatiossa, enimmäkseen ECHL:n puolella, ja kauden päätteeksi oli myös MM-kisoissa)
Austin Rueschhoff (kaksimetrinen ja yli sata kiloinen järkäle joka tahkonnut AHL:ää jo useamman kauden ajan)
Matt Filipe (kolme viimeistä kautta AHL:n ja ECHL:n välillä Bruinsin organisaatiossa tahkonnut ex-Canes varaus)
Justin Lee (Denverin yliopiston kapteeni viime kaudella ja oman lohkonsa parhaaksi puolustavaksi puolustajaksi valittu pelaaja)
Thimo Nickl (itävaltainen puolustaja jonka oikeudet Hextall hankki viimeisellä siirrollaan Penguinsin managerina siirtotakarajan jälkeen Anaheimista vaihdossa Judd Caulfieldin pelaajaoikeuksiin; Ruotsissa Allsvenskanissa AIK:n riveissä viimeiset kaudet ja päättyneellä kaudella pelasi MM-kisoissakin)
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Crosby ja Letang ovat ilmeisesti antaneet "hyväksyntänsä" sille, että Karlsson hankittaisiin. Mitä tuo "hyväksyntä" sitten ikinä tarkalleen ottaen meinaakaan, sitä että nämä todella haluavat Dubaksen hommaavan Karlssonin? Tuskin Dubas noilta nyt aidon oikeasti mitään hyväksyntää joutuu hakemaan hankinnoilleen. Samaan aikaan NHL-toimittaja Mark Madden huhuilee ettei Karlsson haluaisi siirtyä Carolinaan, mutta Pittsburgh kelpaisi. En tiedä kuinka hyvä ja luotettava toimittaja tuo Madden on? Carolinan huhutaan olevan valmis luopumaan Pescestä ja Teräväisestä joilla on arvoa selvästi enemmän kuin Pensin pelaajilla mallia Petry/Granlund/DeSmith, mutta taas toisaalta jos/kun Dubas olisi valmis luopumaan ykköskierroksen varausvuoroista, niin nämä ovat varmasti arvokkaampia San Josen GM:n silmissä kuin Carolinan vastaavat. Toki Pens tarvinnee treidille kolmannen seuran. Huhujen mukaan tuo Karlssonin NMC saattaa sataa Pensin laariin nyt kivasti, mutta toisaalta Petryn vastaava (M-NTC) saattaa aiheuttaa päänvaivaa.

Mielenkiinnolla tätä Karlsson-saagaa tulee seurattua. Toivottavasti tässä ei jää vain luu käteen.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Crosby ja Letang ovat ilmeisesti antaneet "hyväksyntänsä" sille, että Karlsson hankittaisiin. Mitä tuo "hyväksyntä" sitten ikinä tarkalleen ottaen meinaakaan, sitä että nämä todella haluavat Dubaksen hommaavan Karlssonin?
Rob Rossi sivusi tätä The Athleticissä olleessa jutussaan (jossa käytiin koko kuvio läpi). Eli Letang on ilmeisesti fine sen kanssa, että Karlsson menisi ykkösylivoimaan ja Letangille jää siinä kakkosminuutit. Letang sitten olisi 5vs5 pelissä edelleen ykköshevonen.
 

Liitteet

  • image-4.png
    image-4.png
    143,8 KB · kertaa luettu: 129

Le Deal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins & Pelicans Lahti
Tuli tässä juuri mieleen että voisikohan Karlssonin haluun tulla juuri penguinsiin vaikuttaa mies nimeltä Jarkko Ruutu.
Ruutuhan kirjassaan kertoo aika ylistävästi Crosbysta ja pensissä pääsi lähimmäs kannua, tunnetusti Karlsson aikoinaan meni juuri Ruudun takia Jokereihin työsulun ajaksi.
Ilmeisesti ovat siis läheisiä ystäviä ja varmasti on Karlsson kuullut Ruudulta niin hyvät kuin huonot puolet myös Pittsburghista kaupunkina, eli ei näin ihan ilman taustoja muuttaisi uuteen paikkaankaan.

Omia pohdintoja vain kun tässä kesällä lueskellut Ruudun kirjaa, on muuten hyvä! Suosittelen.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Tuli tässä juuri mieleen että voisikohan Karlssonin haluun tulla juuri penguinsiin vaikuttaa mies nimeltä Jarkko Ruutu.
Ruutuhan kirjassaan kertoo aika ylistävästi Crosbysta ja pensissä pääsi lähimmäs kannua, tunnetusti Karlsson aikoinaan meni juuri Ruudun takia Jokereihin työsulun ajaksi.
Ilmeisesti ovat siis läheisiä ystäviä ja varmasti on Karlsson kuullut Ruudulta niin hyvät kuin huonot puolet myös Pittsburghista kaupunkina, eli ei näin ihan ilman taustoja muuttaisi uuteen paikkaankaan.

Omia pohdintoja vain kun tässä kesällä lueskellut Ruudun kirjaa, on muuten hyvä! Suosittelen.

Niin että Columbus Blue Jacketsin palkkalistoilla työskentelevä Jarkko Ruutu tekisi täysin rinnoin työtä Erik Karlssonin siirtymiseksi saman konferenssin Pittsburgh Penguinsiin? Varmasti!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Niin että Columbus Blue Jacketsin palkkalistoilla työskentelevä Jarkko Ruutu tekisi täysin rinnoin työtä Erik Karlssonin siirtymiseksi saman konferenssin Pittsburgh Penguinsiin? Varmasti!
Ei tuossa mitään sellaista sanottu, että tekisi täysin rinnoin työtä sen eteen, että Karlsson tulisi Pittsburghiin. Mutta jos Ruutu ja Karlsson tosiaan ovat ihan hyvissä väleissä, niin eihän se nyt mikään ihme olisi, vaikka Karlsson olisi kysynyt Ruudulta, että hei millainen organisaatio ja kaupunki se onkaan? Ja vaikka Ruutu tosiaan työskentelee Columbuksessa, niin tuskin hän nyt lähtisi siitäkään huolimatta haukkumaan itse kaupunkia, organisaatiota tai Crosbya kerran hän on näistä pitänyt.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös