Pittsburgh Penguins 2015–2016

  • 521 251
  • 2 092

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Boldaus oma. Mielelläni kuulisin vähän lisää tästä, että miten Perron osoitti oman palkkakuitin menevän joukkueen edun edelle? Perron vaikutti Penguinsissa todella nöyrältä jätkältä, joka teki likaistakin hommaa ja yritti parhaansa mukaan muokata pelityyliään, että olisi löytänyt yhteisen sävelen Malkinin tai Crosbyn kanssa. Joukkuepelaaja viimeisen päälle sanoisin, mutta ei vain sopinut Penguinsin muottiin.

Mielipiteitä on monia, mutta kyllä Perron itselleni jätti kuvan tuollaisesta "lähes 60-pisteen starasta", josta sekä Oilersin että myöhemmin Penguinsin oli todella helppo luopua. Toki Perronille kävi paska tuuri, kun pääsi yrittämään seurassa vain Johnstonin alaisuudessa. Silti, tuo Perronin henkilökohtaisen suorittamisen ero Penguins-aikakauden ja lyhyen Ducks-aikakauden välillä on jotain niin dramaattista, ettei kyse voi olla pelkästään "väärästä peluutuksesta". Jos kaveria ei napannut pingviinipaita, niin sitten ei.
 

WannabeParros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ducks, RaahenJääkiekkoKlubi
Kyllä Perron on ollut meillä mies paikallaan, kiitoksia vaan! :) Mutta hyvin tuntuu Häg istuneen pingu paitaan myös, että vieläkin pidän treidiä win-win sitsuessonina!
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Silti, tuo Perronin henkilökohtaisen suorittamisen ero Penguins-aikakauden ja lyhyen Ducks-aikakauden välillä on jotain niin dramaattista, ettei kyse voi olla pelkästään "väärästä peluutuksesta". Jos kaveria ei napannut pingviinipaita, niin sitten ei.
Eihän Perronin ongelma ollutkaan peluutuksessa vaan pelityylissä. Perron ei ollut riittävän nopea Penguinsin peliformaattiin. Kuten tossa ylempänäkin todetaan, treidi oli todellinen win-win joukkueille. En usko missään nimessä kyseen olleen mistään motivaatiopulasta. Perron teki niin paljon hommia kuin vain kykeni, mutta homma ei klikannut ihan niin hyvin kun odotettiin.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
WBS on signannut Jake Guentzelin amateur tryout sopimukseen (Linkki WBS-pingujen sivuille)

Ihan tilastoscouttaamalla Guentzelilla on ollut hyvä kausi NCAA:ssa, 35 peliin tehot 19+27. @Bosco osannee kertoa paremmin, mutta eikös tämä tarkoita että yliopistosarjoihin ei ole enää paluuta?

Dumoulin on luistellut yksikseen, mutta ei osallistunut joukkueharjoituksiin. Day to day-statuksella mennään, tästähän ei tosin Penguinsin lääkintähenkilökunnan toiminnan perusteella vielä kannata vetää suuria johtopäätöksiä, toivottavasti vamma ei oikeasti ole paha. Lovejoy ottanut Dumoulinin paikan Daleyn vieressä.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Bennettin ja Dumoulinin pelaaminen huomenna on "game-time decision". Jos Bennett pelaa, niin voisi arvailla että Fehr menee nelosen keskelle ja Sundqvist takaisin WBS:ään.
 

Lavis

Jäsen
Jos Bennett pelaa tänään, niin mielestäni ei muuta paikkaa ole kuin nelosketjussa. Ykkösketjua on turha rikkoa. Kunitz tekee yllättävän hyvin pisteitä Crosbyn rinnalla, toki kukapa ei tekisi. Kuitenkin Kunitzin vähäinenkin hyöty hukkuu täysin muissa ketjuissa. Kakkosketju niin ikään on koskematon. Hagelin - Kessel löysivät toisensa hyvin jo ensimmäisissä yhteisissä peleissään. Bonino istuu näiden kaverien väliin hyvin. Tasan viikko sitten erityisesti tämä ketju oli Hurricanesia vs. hyvässä vedossa. Kuten viime viikolla muissakin peleissä. Sitten kolmosketju, joka on mielestäni paras 3. ketju sitten Staalin aikojen tai Crosbyn paluun, jolloin (paperilla) Crosby oli kolmosketjussa Cooken ja Kennedyn kanssa. Kuhnhackl ja Rust pelaavat tällä hetkellä niin hyvin, että sitä kaksikkoa on turha erottaa eikä etenkään ottaa Cullenia pois siitä välistä. Tuntuu, että Cullen tekee rinnalla olevista pelaajista parempia kuin he oikeasti ovat. Nelosessa Fehr keskelle ja ketju muotoon Sheary - Fehr - Bennett. Tällöin olisi edelleen jokaisessa ketjussa myös vähintään yksi rightin puolen kaveri.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Jos Bennett pelaa tänään, niin mielestäni ei muuta paikkaa ole kuin nelosketjussa.

Uskon, että Bennett voi sopia Penguinsin neloseen melko hyvin. Laajassa vertailussa varmasti yksi taitavimmista neloskentän pelaajista koko liigassa, mikä jo itsessään tarkoittaa pientä lisäetua secondary scoring -osastoomme. Lisäksi pystyy auttamaan joukkuetta myös puolustuspäässä jos (ja kun) hyökkäyspään aloitukset jäävät tuossa vitjassa vähemmälle. Ja mikä parasta, tuollaisella 5-10 minuutin peliajalla saattaisi jopa Bennett pysyä ehjänä! Mitään kärkiketjun minuutteja on ihan turha antaa, kun se tietäisi entistä varmemmin nopeaa paluuta lasarettiin.

Toki Bennett voisi olla hyvä piristys myös ontuvaan ylivoimapeliin. Siinä hommassa yleensä välttyy loukkaantumisiltakin.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Se huono peli tuli sitten heti pidemmän tauon jälkeen. Fleury päästi heti alkuun helpon ja Devils lisäsi johdon kahteen nollaan YV:llä, ja loppuaika olikin sitten Devilsin peruuttelua ja Pensin munattomuutta. Toisen NHL-matsinsa pelannut Wedgewood sai kyllä helpolla nollapelin. Vaikka laukauksia oli paljon, oli niiden laatu heikkoa. Crosbylta myös heikohko peli. Kessel jatkoi hyviä otteitaan, mutta eipä juuri muuta positiivista jäänyt tästä pelistä mieleen sen lisäksi että Bennett ei loukkaantunut...
 

Cocktus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, HPK
Määttä week-to-week statuksella loukkaantuneiden listalle. Ilmeisesti jotain tuossa Devils-matsissa käynyt vaikka pelasikin loppuun. Ei ollenkaan hyvä juttu tämä.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Toivottavasti Pouliot saisi nyt peliaikaa.

Ja lisäksi Bonino saanut kiekon käteen harjoituksissa. Ei pitäisi olla vakava, mutta Sundqvist nostettu ylös. Olikos se edellinenkin loukki samasta syystä?
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Detroitissa oli lihamylly käynnissä toisesta erästä lähtien. Samoista pisteistä pelaavaa Red Wingsiä mankeloitiin 7-2 numeroin, mikä luonnollisesti maistuu makealta. Penguins on alistanut Red Wingsiä koko kauden niin kotonaan kuin vieraissakin ja sama linja jatkui. Bonino heitti viiden tehopisteen illan ja lähti ottelupäivään epävarman terveystilanteen saattelemana matsiin. Kessel oli syntisen hyvä samoilla tehopisteillä. Tavaramerkkimaali, jotka voi Penguins-ajalta laskea yhden käden sormilla, napsahti niin maireasti että kelpasi hetkeä myöhemmin heitellä crosbymaisen hyvän lätyn. Koko jengillä on ihanteellinen asenne ja jokainen täyttää ruutunsa. Fleuryltä taas aivan maagisia torjuntoja vielä siinä vaiheessa ottelua kun Red Wingsillä oli teoreettisiä mahdollisuuksia, jotka nostavat niiden arvoa entisestään. Datsyuk saatiin näyttämään ihan poikaselta; oli hidas, istui boksissa muutaman kerran ja teki hänelle epätavallisia virheitä (kuten peitti täysin Mrazekin näkyvyyden Hagelinin maalissa). Zetterbergiä en tainnut huomata kertaakaan kentältä.

Viasatin studiossa Niinimaa ja Grönman sanoivat, että Penguinsissa on mestaruusaineksia. Eihän sitä voinut ihan todesta ottaa, mutta tuntui kivalta kuulla, että joku edes etäisesti uskoo siihen. Penguins on nostanut itsensä takaisin kartalle. Tästä on hyvät asetelmat lähteä haastamaan Rangersia Madison Square Gardenissa.

Kunitzin tilanteesta en kerinnyt ottamaan selvää kun jälkikasvu vaatii jo leikkimään. Ihmeellistä kyllä, mutta Kunitzia tarvittaisiin tässä vaiheessa. On tehnyt tehtävänsä alkukauden moitteista huolimatta erinomaisesti.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Eilen jo otteluseurantaketjussa pohdin, että mitäs Malkinin kanssa tehdään, kun tämä tulee takaisin? Tuo Hagelin - Bonino - Kessel on toiminut todella hyvin kaikissa niissä peleissä, jotka olen kattonut. Malkinia taas ei ole mitään järkeä tiputtaa "kolmoseen", jossa vähäinen peliaika ja heikommat ketjukaverit pimentäisivät kaikki tämän vahvuudet. Ylivoima on oikeastaan ainoa osa-alue, johon tämä toisi selkeästi vain ja ainoastaan plussaa juuri nyt. Tietysti villi ratkaisu voisi olla iskeä Malkin Crosbyn vierelle Kunitzin tilalle - tämä kun on yllättävän hyvistä otteistaan huolimatta yhä top-6:n heikoin lenkki.

Pääasia, että Malkin malttaa nyt kerrankin toipua rauhassa. Joukkue pelaa tehokasta lätkää myös ilman tätä, ja se useasti nähty puolikuntoinen Geno on täysi turhake terveeseen Conn Smythe -versioon verrattuna.
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
En ole tällä kaudella ikävä kyllä nähnyt puoliakaan pens matseista... mutta "useita" niin on pakko sanoa, että en muista, että niissä olisi yhtään huonoa peliä Kunitzilta ollut. Olenkin tässä hiljaa ihmetellyt näitä negatiivisia kommentteja ja ajatellut vain, että on osunut sitten kohdalle ne hyvät pelit. Mutta samaa mieltä tässä aiemmin kirjoittaneen kanssa, että on tarpeellinen kaveri hän alkaa olemaan kentällä. Ehkä se hinta/laatu ei kohtaa, siinä samaa mieltä ja varmaan Sidin vierellä olisi lupa odottaa vieläkin enemmän kyllä. Mutta peukku täältä suunnalta joka tapauksessa. Ja Kesselin eilinen maali Wingsejä vastaan, ai että!!
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On kyllä mielenkiintoista kuinka hyvin hieman raskasjalkainen Nick Bonino on sopinut Hagelinin ja Kesselin väliin. Kaipa tuo toimittaa Pensissä sitä tylerbozakin virkaa, ja Kessel saa toimia ketjun kapellimestarina. Kessel on nopea, ja Hagelin on vielä nopeampi ja nämä jättävät vastustajan pakit ihmettelemään täysin housut kintuissa. Tässä on 8 ottelua vielä aikaa tarkastella jatkaako tuo ketju toimimistaan, ja mikäli niin pitkälle edetään että Malkin ehtii palata takaisin, niin olen myös sen kannalla että laitetaan tämä Crosbyn laidalle.

Dumoulin huilailee ja Kunitz on game-time decision NYRiä vastaan. Nytpä on noista syvyyspakeista hyötyä, valitettavasti poissa on Letangin jälkeen joukkueen parhaat pakit, mutta Schultz on ollut varsin pätevä kolmosparissa vaikka nyt saattaa olla jonkinlaisia vaikeuksia tiedossa jos Pouliot ja Schultz yhtäaikaa kentälle eksyvät.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hienosti möyhensivät Detroitin taas ja Kesselin maali oli kyllä hieno ja juuri sellainen minkä perään on tullut koko kausi huudeltua ja syöttö Hagelinin maaliin oli huikea. Bonino on kyllä toiminut todella hyvin tuossa kakkosketjussa ja itse iskisin Malkinin kyllä kolmosketjuun Kuhnhackelin ja Rustin väliin jos tämä kerkee paluun tekemään. Kuunhakkeli ja Rust ovat pelanneet hyvin ja voisivat Malkinin kanssa muodostaa kaiken natsatessa kohdilleen hyvän ketjun. Tällöin neloseen jäisi Bennett - Cullen - Fehr joka kuulostaisi kyllä hyvältä ketjulta!

@tsajari Niinimaa ja Grönman kuitenkin myös epäilivät, että riittääkö Pensin kovuus varsinkin puolustuksen kun tosipelit koittavat. Se onkin mielestäni kysymysmerkki mikä tämän jengin yllä leijuu, mutta toivottavasti se ei ole este menestykseen. Terveystilanne on kyllä myös iso kyssäri tällä hetkellä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Poijaat kävi ryöstöretkellä Madison Square Gardenissa. Jäihän sinnekin valitettavasti yksi piste, mutta tärkeämpää oli saada omat kaksi pojoa mukaan. Crosbylle GWG jatkoajalla, Kesselille uuni Hagelinin esityöstä sekä syöttö voittomaaliin ja Letangin pistesaldokin lihoi. Isot herrat alkavat olla isoja juuri parahiksi H-hetkellä. Vastustajan isoista E. Staal väänsi väellä ja voimalla kaksi maalia.

Penguins on liigan kuumin porukka yhdessä Bluesin kanssa. Nyt on voitettu paljon näitä tärkeitä vastustajia, mutta esimerkiksi Devilsiä vastaan kyykättiin. Sabresiltakin pitää ottaa pisteet mukaan vaikka he eivät samoista sijoista taistelekaan. Nöyränä vaan niin hyvä tulee.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hieno viikonloppu Penguinsilta sen jälkeen kun ensin torstaina sattui se työtapaturma Devilsiä vastaan. Takana oli siihen lähdettäessä kuuden ottelun mittainen voittoputki ja ottelua edelsi pitempi lepoaika, joten laitetaan sitä tappiota hieman sen piikkiin, ja mikä tärkeintä oli tuo joukkueen viikonloppuna antama vastaus siihen tappioon. Ensin Detroitia kunnolla turpaan Joe Louisilla, ja sitten vielä seuraavana päivänä jatkoaikavoitto Madison Square Gardenilta. Neljän pisteen viikonloppu kahdesta vierasottelusta kovimpiin vastustajiin lukeutuvia joukkueita vastaan (Detroit playoff-paikan ja Rangers kotiedun suhteen) oli upea saavutus. Etenkin tuo idän huumoripuolustukselle lauantaina annettu selkäsauna miellyttää paljon. Hyvin on Sullivan lyhyessä ajassa saanut valmennettua Penguinsista henkisesti kovan joukkueen ja se oli nähtävillä noissakin otteluissa.

Kapteeni Crosby pelasi lauantaina uransa 700. ottelunsa samassa paikassa jossa vajaa seitsemän vuotta sitten nosteli Stanley Cupia. Crosbyä aiemmin Penguinsin paidassa 700. otteluun olivat yltäneet ainoastaan Mario Lemieux (915), Jaromir Jagr (806), Jean Provonost (753), Rick Kehoe (722) ja Brooks Orpik (703). Crosbyn pistesaldo 700 ottelun jälkeen oli 930, ja vertailun vuoksi Jagrin saldo tuossa vaiheessa oli 932 pistettä. Eli aika hyvin samassa pistetahdissa ovat pelanneet uransa ensimmäiset 700 ottelua.

Kakkoskenttä Kesselin johdolla oli melkoisessa vireessä, etenkin lauantaina. Kessel nousi seitsemän pisteen viikonlopun myötä pistepörssissä top-50 joukkoon ja nyt on kerännyt vuoden 2016 puolella 12+21 tehot 38 ottelussa. Melkoisen hyvin. Tuota lauantaista viiden pisteen ottelua ennen tehojen valossa oli hieman hiljaisempaa Malkinin loukkaantumisen jälkeen, vaikka useassa ottelussa Kessel nollatehoista huolimatta pelasikin hyvin. Kessel on kuitenkin sellainen pelaajatyyppi joka loppupeleissä arviodaan pistetilastojen kautta, joten hienoa että sai tuollaisen ison ottelun ja myös harvakseltaan Penguinsissä nähdyn tavaramerkkimaalinsa. Sen jäljiltä on hyvä jatkaa runkosarjan kahteen viimeiseen viikkoon ja toivon mukaan sen jälkeen sitten vielä playoffeihin tulikuumana.

Huomenna jatkuu Buffaloa vastaan ja voisi hyvin odottaa Murrayn olevan maalinsuulla tuossa ottelussa. Fleury hoitelee sitten mahdollisesti loput kolme tämän viikon ottelua. Fleury on nyt parina viikonloppuna putkeen pelannut molemmat b2b-otteluista, ja kun viikonloppuna on Islanders ja Flyers vastassa niin sama voi jatkua tälläkin viikolla. Se tosin riippunee siitä millaisen kuormituksen Fleury saa alleen lauantain ottelusta. Kahtena edellisenä lauantaina joukkue on pelannut erinomaiset ottelut ja Fleury päässyt melko helpolla, joten on sen takia hyvin pystynyt pelaamaan heti seuraavanakin päivänä. Mutta Murrayhin on täällä täysi luotto, joten hänet voi myös helposti laittaa maalinsuulle sunnuntain Flyers-otteluun jos Fleury tarvitsee lepoa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Oikein oivallinen peli Rangersia vastaan vieraissa, vaikka vähän jäi parantamisen varaa.

Omassa päässä oltiin ajoittain aivan mankelissa ja varsinkin noita isoja poikia vastaan puolustajilla loppuu vääntö vähän turhan usein kesken. Sitten kun koko peli perustuu helvetilliseen vauhtiin niin järki ei pysy aina mukana ja useista sohlauksista johtuneista kiekonmenetyksistä Rangers olisi voinut rankoa useammankin osuman, mutta sekä tähdet että Fleury sattui nyt olemaan oikeassa asennossa.

Hyökkäyspäässä ei päästy oikein kunnolla Lunkan iholle, mitä tuon onnekkaan paskiaisen ohittamiseen näemmä aina tarvitaan. Tolpat kolisi kahdesti, ylärima kerran ja todella monta kertaa Lundqvistilla ei ollut palan hajua mistä se musta tulee mutta jonkun ketaran onnistui saamaan kiekon eteen. Hyvää pörräämistä kyllä kaikilta ketjuilta, eikä se nyt olisi vääryys ollut jos jo varsinaisella olisi lyöty se kolme-neljä uunia.

Ylivoima oli aivan vitun karmeaa kurapaskaoksennusta, välittömästi tykillä kuuhun se Tocchet vai kuka perkeleen ameeba sitä koutsaa. Ihan käsittämätöntä viiden äijän seisomista sisäänvienti ja joskus harvoin kun se vähän pyörii niin punaista lankaa ei ole. Malkin tietysti puuttuu mutta onhan se nyt täysin naurettava selitys kun katsoo millaisia palikoita siellä on!

Nyt kilokaupalla jäitä hattuun ja Buffalon kaatoon huomenna, ei parane tiputella pisteitä.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
NCAA:n puolustajien pistepörssin ykkönen Ethan Prow on solmimassa sopimuksen Penguinsiin. Lähde Elliotte Friedman

Jos toteutuu, niin ainahan näistä ilmaisten prospektien signauksista voi olla tyytyväinen. Pelaajaprofiili sopii hienosti tähän nykyiseen muottiin, hyvin liikkuva kiekollinen pakki, joskin pienikokoinen.
Sen kummempaa tietoa miehestä ei ole, mutta eiköhän tämä olisi pätevä apu ainakin WBS:ään
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kyllä kai tämä Prow ihan hyvä oikealta pelaava kiekollinen pakki on, ja ilmaiset prospectithan kelpaavat aina.

Tänään vastassa Puhvelit ja kaksi pinnaa pitäisi raapia kasaan ihan oletusarvoisesti. Pienoinen kutina on haitarissa, että jotenkin tämä homma onnistutaan munimaan kun ei ole ihan kärkimatseja, mutta toisaalta nyt ei ole useamman päivän taukoa alla peleistä ja tuo tekeminen on ehkä taas hieman tuoreemmassa muistissa. Pouliot oli pitkästä aikaa sotisovan päälle puettuaan ihan hyvä Rangersia vastaan, eikä tuosta kokoonpanosta nyt suuremmalti muristavaa ole. Jopa lasi-Bennett on säilynyt ehjänä ja tekeminen on ollut sellaista pikkunätin laadukasta. Murrayn voisi pistää tänään ihan huoletta myöskin uunin suulle, niin saisi Fleury huilata ja keskittyä Flyers ymv. matseihin. Ihan turha peluuttaa äijää puhki tässä kohti kautta.
 

Schadowan

Jäsen
On mielenkiintoista nähdä, mihin Malkin laitetaan, kun hän tulee takaisin, varsinkin kun Pensillä on nyt (viimein) erittäin toimivat hyökkäyskolmikot:
Kunitz-Crosby-Hörnqvist
Hagelin-Bonino-Kessel
Kunhackl-Cullen-Rust
Bennett-Fehr-Sheary

Ideoita?
 

Lavis

Jäsen
On mielenkiintoista nähdä, mihin Malkin laitetaan, kun hän tulee takaisin, varsinkin kun Pensillä on nyt (viimein) erittäin toimivat hyökkäyskolmikot:
Kunitz-Crosby-Hörnqvist
Hagelin-Bonino-Kessel
Kunhackl-Cullen-Rust
Bennett-Fehr-Sheary

Ideoita?
Ykkösen vasempaan laitaan Kunitzin paikalle. Kunitz kolmoseen Cullenin ja Rustin kanssa. Kuhnhackl sitten Shearyn paikalle neloseen ja Sheary katsomoon ikävä kyllä.

Vaikka jossain viestissä kirjoitin, että Bennetin takia ei kannata ykkösketjua rikkoa, niin Malkinin takia kannattaa. Koska Malkinin paluu olisi edes ajankohtaista? Toisella kierroksella?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kessel oli ennen viikonloppua pelannut 16 ottelua ilman Malkinia ja tehot niistä olivat 5+3. Yhtä lukuunottamatta kaikissa noissa otteluissa senttereinä olivat joko Cullen tai Bonino. Siinä yhdessä Crosbyn vierellä vietetyssä ottelussa tehot 2+0, joten 15 ottelua Boninon tai Cullenin ollessa senttereinä tuottivat tehot 3+3. Toki sinne mahtuu mukaan hyviäkin tehottomia otteluita, mutta pointtina se ettei se meno nyt kuitenkaan huikeaa ollut ennen tuota lauantaista ottelua. Että yhden huippupelin perusteella en nyt ala vielä näkemään minkäänlaista kysymystäkään siitä mihin se Malkin sijoittuisi kokoonpanossa toivuttuaan pelikuntoon; tietenkin Hagelinin ja Kesselin rinnalle.

Ei nyt mitään pois erinomaisesti pelanneelta Boninolta, mutta kyllähän kakkoskentän onnistumiset menevät enimmälti Kessel-Hagelin tutkaparin toimivuuden piikkiin omissa papereissani, kuin siihen että Bonino sentterinä olisi ollut se ratkaiseva tekijä. Kessel ja Hagelin ovat alusta asti toimineet hyvin yhdessä, myös Malkinin ollessa sentterinä, ja samalla Kesselin henk.koht. panos on tässä kauden edetessä kokoajan ollut paranemaan päin. Malkin siihen takaisin sentteriksi hänen toivuttuaan pelikuntoon ja siinä on äärimmäisen ratkaisuvoimainen kenttä kasassa.
 

Schadowan

Jäsen
Kessel oli ennen viikonloppua pelannut 16 ottelua ilman Malkinia ja tehot niistä olivat 5+3. Yhtä lukuunottamatta kaikissa noissa otteluissa senttereinä olivat joko Cullen tai Bonino. Siinä yhdessä Crosbyn vierellä vietetyssä ottelussa tehot 2+0, joten 15 ottelua Boninon tai Cullenin ollessa senttereinä tuottivat tehot 3+3. Toki sinne mahtuu mukaan hyviäkin tehottomia otteluita, mutta pointtina se ettei se meno nyt kuitenkaan huikeaa ollut ennen tuota lauantaista ottelua. Että yhden huippupelin perusteella en nyt ala vielä näkemään minkäänlaista kysymystäkään siitä mihin se Malkin sijoittuisi kokoonpanossa toivuttuaan pelikuntoon; tietenkin Hagelinin ja Kesselin rinnalle.

Ei nyt mitään pois erinomaisesti pelanneelta Boninolta, mutta kyllähän kakkoskentän onnistumiset menevät enimmälti Kessel-Hagelin tutkaparin toimivuuden piikkiin omissa papereissani, kuin siihen että Bonino sentterinä olisi ollut se ratkaiseva tekijä. Kessel ja Hagelin ovat alusta asti toimineet hyvin yhdessä, myös Malkinin ollessa sentterinä, ja samalla Kesselin henk.koht. panos on tässä kauden edetessä kokoajan ollut paranemaan päin. Malkin siihen takaisin sentteriksi hänen toivuttuaan pelikuntoon ja siinä on äärimmäisen ratkaisuvoimainen kenttä kasassa.

Toisaalta jos miettii, että Boninon kentän lento jatkuu samanlaisena, voisi Malkinin siinä tapauksessa laittaa a)Crosbyn laitaan, joka luultavasti menee harlem globetrotters läpsyttelyksi tai b)kolmosen keskelle, jolloin Pensillä olisi kolme erinomaista ketjua+neloskenttä, mihin menisi esim. Fehr-Cullen-Sheary.

Itselleni riittää, että Bonino ei hidasta Hagelin+Kessel-kaksikon pelaamista, ei tarvitse olla se ratkaiseva tekijä. Ja joskus on ihan OK, että nopeiden laitureiden sentterinä pelaa vanha kunnon diesel, tyyliin Steve Rucchin Anaheimissa aikanaan.

Malkinin viereen voi laittaa about kenen tahansa ja silti hän pystyy tekemään tulosta. Milloin Malkin olisi siis tulossa takaisin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös