Pittsburgh Penguins 2014–2015

  • 623 490
  • 2 175

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Eihän ne saksalais-signaukset kahteen jääneet, Marcel Gocille jatkosopimus Dregerin mukaan!

Hyvä näin. Miestä jäi vähän kaipaamaan tuon hajoamisen jälkeen ja nyt on nelosessa ukko taas sitten. Toki sopimuksesta riippuen, mutta tyytyväinen nyt tähän.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Hyvä näin. Miestä jäi vähän kaipaamaan tuon hajoamisen jälkeen ja nyt on nelosessa ukko taas sitten. Toki sopimuksesta riippuen, mutta tyytyväinen nyt tähän.

1v, cap hit $1.2 miljoonaa.

Hyvin maltillinen sopimus ja jopa halvempi kuin tämän aiempi sopimus. JR tehnyt hyviä, maltillisia sopimuksia näillä hulluilla päivillä.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Taylor Chorney Penguinsiin 2-suunnan sopimuksella. 550k ja yksi vuosi, tää on ihan hyvä syvyyshankinta ja HALPA.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tuntuisi että noin 96.67% NHL-joukkueista on vahvistunut, mutta Pens ei ole yksi näistä.

Ptjoo, ei ole ehkä jengi vielä valmis ja varmaan vähän vaikuttaa se että tulleet kaverit ovat oikeastaan täysin mitäänsanomatonta massaa, mutta kyllähän tämä jengi alkaa tuntua päivä päivältä etäisemmältä. Eihän tuolla(kaan) jengillä voiteta yhtään playoff-sarjaa, ikinä.

Uusi valmentaja ja uudet kujeet, joten armo käy oikeudessa huomattavan pitkän aikaa. Tällä hetkellä ei kyllä vakuuta tuo rosteri millään tasolla, Crosby & Malkin ainoat takuuvarmat ja loppujen kohdalla sitten kädet kyynärpäitä myöten ristiin että kaikki menee putkeen. Laitureiden on kaikkien onnistuttava n.126%, yhdenkin pettäessä ollaan kusessa. Varovaisen positiivisesti suhtaudun alempien ketjujen uudistuksiin, vaikka ei nekään kyllä erikoiselta vaikuta - mutta kyllähän tuo top-6 on laidoilla verrattain aivan paskaa ja helvetin kaukana mistään huippujengistä.

Pakisto nyt menee siinä ja siinä, Ehrhoff ei kyllä ollut sellainen pelaaja jota itse kaipasin mutta ei taaskaan kysytty täältä. Puolustajan tehtävä on joskus ollut puolustaa mutta eikai sillä nyt sitten enää ole mitään väliä. Sieltä sitten Martin, Letang, Scuderi ja Ehrhoff nostaa tasoaan viime kaudesta, Despres osoittaa pysyvänsä NHL-tahdissa, Määttä palaa edes lähelle viimekauden alun tasoa, eikä ole enää joukkueen ylivertaisesti paskin pelaaja kuten loppukaudesta.

Greiss uuniin heti alusta, jos musta tarttuu niin Fleury hiuksista vittuun ja äkkiä.

Onhan nuo vapaiden agenttien hinnat niin pilvissä että ei tuollaisiin pölhöilyihin ole järkeä lähteä mukaan, eli sinänsä ihan onnistunut alku tälle FA-helvetille. Capitalsia on kyllä mukava vihata ja toivoa kaikkea pahaa, nyt vielä vähän enemmän kun täysin poskettomilla sopimuksilla ryöstivät Niskasen ja ennen kaikkea Orpikin. Veikkaisin että Orpik olisi lähtenyt johonkin muuhun jengiin huomattavasti halvemmalla, mutta eihän hullukaan kieltäydy noin mottipäisestä summasta. Ottaa reeneissä sitten rajusti sitä ylipalkattua venäläistä läskiä, vanhasta tottumuksesta. Ikävä tulee.

Toivotaan nyt jotain peliliikkeitä että joukkue vahvistuisi, muutama kilpakumppani näyttää pelottavan kovalta ja lännessä nyt ollaan jo ihan ylivoimasia rostereiden perusteella.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Dany Heatley on kuulemma myös valmis yhden kauden sopimukseen, jollaisen Brad Richards teki. Ottaisin miehen ilomielin Penguinsiin havlalla sopparilla, niin huono Dany ei vielä ole, että olisi ns. "totaalipaska" Malkinin vierellä.

Eipä minulle kyllä juurikaan parempikaan kuva miehestä ole jäänyt. Taso ei ainakaan kaukana tuosta "totaalipaskasta" ole. Ehdoton ei miehelle minun suunnaltani.

Kärkikenttien laiturit näyttävät tällä hetkellä käytännössä ihan samalta kuin aiempinakin vuosina. Bennett on oikeastaan ainut joka kykenee itse tekemään jotain vähän yllättävämpää, kaikki muut elävät ja kuolevat senttereidensä mukana. Huolestuttavaa.
 

rip-off

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Steelers
Aika odotetut toimenpiteet joukkuejohdolta näinä palkkakattoaikoina. Tilaa capissa ei ole, joten toimenpiteet on suht rajoitettuja. Crosby/Malkin/Letang/Fleury nelikkoon sidotaan palkoista reilut 30 miljoonaa (44%), joten näillä mennään.

Omaan makuun MAF olisi pitänyt ostaa ulos ja korvata vaikka kassillisella kiviä. Tulee pelaamaan taas hyvän runkosarjan ja voittamaan siellä joukkueelle pari peliäkin, mutta ei kenenkään pää kestä sitä, kun taas keväällä alkaa joka mediassa se MAF-rummutus. Ja tämä noin viidettä vuotta putkeen. Mieluummin olisin katsonut vaikka aivan täyttä riskivetoa kyseisellä pelipaikalla, vaikka sillä olisi parit pelit runkosarjassa hävittykin.

Positiivisina uutisina mainittakoon valmennus- ja GM-remontit sekä yhden löysän hölmöilijän (Neal) kauppaaminen. Myös saksalaisten soppareille peukut ylös.

Yhtä top-6 laituria toi tosiaan nyt huutais, mutta vaikealta näyttää sellaisen hankinta, kun MAF:illa ei raivattu palkkoihin tilaa.

Scuderin nimeä on täällä nostettu kanssa joka toisessa viestissä esiin, mutta huolimatta huonoista peliotteista viime kaudella itse arvostan tossa rosterissa näitä vanhempia pelaajia, joilla on oikeasti mahdollisuus näyttää pari sormusta todistuksena voittavaan joukkueeseen kuulumisesta. Sellaisista ominaisuuksista kun on ollut puutetta viime vuosien rosterissa. Viime kaudella Scuderilla oli vielä toi 2 kuukauden loukkaantuminen, joka varmasti vaikutti kevään otteisiin. Toivon, että on ensi kaudella taas lähempänä omaa tasoaan.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Tuntuisi että noin 96.67% NHL-joukkueista on vahvistunut, mutta Pens ei ole yksi näistä.

Tuntuisi, että noin 96.67% NHL-joukkueista on maksanut ylihintaa jollekin kakkoskorin jätkälle seuraavaksi viideksi vuodeksi, mutta Pens ei ole yksi näistä.

Katsotaan ensi kesänä, kun meillä on sama tila käytettävissä kiitos näiden yksivuotisten soppareiden, ja Ducksit ja kumppanit miettivät että mitäs helvettiä tehdään näillä 4-vuotisilla Stoner-pahveilla.

Erityisesti Gocin signaaminen lämmitti mieltä. Sen lisäksi, että saksalaistrio NHL:ssä on hauska yksityiskohta, henkilökohtasesti tykkäsin Marcelin tekemisestä keväällä, vaikkei minkäänlaista secondary scoringia tuonutkaan. Toisaalta koittakaapa itse tuoda jos vieressä pelaa Glass tai Adams.

JR:ää ei voi syyttää siitä, että Kuleminien ja Hemskyjen hinnat olivat pilvissä. Mitään uuttahan tämä ei frenzyn aikana ole. Onpahan nyt ojennettu reilunkokoiset saappaat Bennettille.

Greissin hankinta oli ainut kysymysmerkki, mutta jos se tarkoittaa reilua vastuuta Zatkoffille AHL:ssä, niin hyväksyn täysin.

EDIT: Lisäksi Ehrhoffin hankinta toi sen mahdollisuuden, että jos Scuderi ei paranna, voidaan tämä vaikkapa muiluttaa Siperiaan. Ja onhan tuo mieheen käytetty cappi ihan naurettavan pieni, kun katsoo näitä tuoreita Orpikin ja Niskasen pahveja.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
ymmärsin että, Botterill antaa vastuun nuorille pakeille, GM toivoi Martin jäävän vuosiksi, hankittiin Ehrhoff.
No ei siinä montaa paikkaa jää jos ja kun Määtällä automaattisesti paikka leikkauksesta toivuttuaan ja Bortuzzo pelaa koko kauden kolmosparissa niin kuin täällä kaikkien mielestä kuuluukin.
Perseennäyttö junnuille taas kuitenkin. Ellei Martin-puheita pyörretä ja tätä korvata nyt sakemannilla, miljoonan säästö.
Kuka Scuderin ottaisi? toisaalta kaveri saattaisi olla aika kova luu keväällä jos saa kerättyä itsensä kesän aikana.

Sitten on kolme yksisuuntaisella sopimuksella olevaa maalivahtia. Greiss todistaa olevansa ykkönen ja M-A jakso päättyy vihdoin takarajalla, muuten en ihan ymmärrä. Zatkoff on riittävä kakkonen kuitenkin.

Kuleminia eikä Vrbataa saada tähän cappiin, ei varmaan edes Downieta. JR höpisee jopa Dupuisin ja Spalingin olevan top6 kokeiluja, ei hitto..

Paljon merkkaa Sutterin, Spalingin ja Despesin sopimukset
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Le Dangille tiedoksi, että Hemskyn sopparihan on melko halpa ja taas Kulemin on yhä vapaana ( tai sitten miehen siirto on mennyt allekirjoittaneelta ohi ). Mulle olisi Hemsky kelvannut tuohon hintaan, vaikka mielestäni Penguins ei mitään Hemskyn tyylistä kaveria tarvitsekaan vaan juurikin Kuleminin tyylisen ison ja vahvan jässikän joka pelaa hyvin kahteen suuntaan.

Ehrhoff oli varmaankin UFA-markkinoiden paras hankinta kun peilataan miehen pelillistä tasoa palkkaan, siis jumalauta 4milj$ yhden vuoden pahvi ei voi vieläkään tätä käsittää, että miten ihmeessä se naarattiin Pittsburghiin tuollaisella sopimuksella!? Hyvä kokeilla kuinka mies sopii Penguinsiin ja jos kaikki menee hyvin niin sitten on hyvä tehdä rauhassa jatkosopimus miehen kanssa, saattaa mies täyttää Martinin saappaat kun tämä kävelee UFA:na pois ensi kesänä näin vähän luulen...

E: korjattu kirjoitusvirheitä joita allekirjoittaneelle eksyy aina mobiililla viestittäessä.
 
Viimeksi muokattu:

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Tuntuisi että noin 96.67% NHL-joukkueista on vahvistunut, mutta Pens ei ole yksi näistä.

Pakisto nyt menee siinä ja siinä, Ehrhoff ei kyllä ollut sellainen pelaaja jota itse kaipasin mutta ei taaskaan kysytty täältä. Puolustajan tehtävä on joskus ollut puolustaa mutta eikai sillä nyt sitten enää ole mitään väliä.

Tuo ihmetyttää kyllä Ehrhofin sopimus, ilman sitä olisi ollut rahaa käyttää Kuleminiin. Luulisi että Letangissa olisi riittävästi hyökkääjää joka pelaa puolustajan tontilla. Tietysti jos Letang kaupataan niin tuo hankintahan on oikeinkin hyvä. Tosin ei taida kukaan Letangia ottaa ellei Penguins pidätä 50% palkasta. Hankala se on varmasti joukkuetta vahvistaa kun omistaja sekaantuu joukkueen rakentamiseen.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Tietysti jos Letang kaupataan niin tuo hankintahan on oikeinkin hyvä. Tosin ei taida kukaan Letangia ottaa ellei Penguins pidätä 50% palkasta. Hankala se on varmasti joukkuetta vahvistaa kun omistaja sekaantuu joukkueen rakentamiseen.

Dallas Stars huutaa puolustajia... Tosin Letang kovalla cap hitillään on liian kallis. Mikäli Penguins pitää osan cap hitistä voisi mies soveltua Starsin organisaatioon.

Tämä tällaisena ulkopuolisen heittona.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Dallas Stars huutaa puolustajia... Tosin Letang kovalla cap hitillään on liian kallis. Mikäli Penguins pitää osan cap hitistä voisi mies soveltua Starsin organisaatioon.

Tämä tällaisena ulkopuolisen heittona.

Ei Penguins pysty pitämään Letangin palkasta mitään joten ei onnistu/tule tapahtumaan noin. Muutenkin Letangin kauppaaminen olisi pitänyt tehdä ennen uuden sopimuksen voimaanastumista, nyt sopparista löytyy kaikenmaailman siirronestävät/sitä rajoittavat pykälät ja suhteellisen heikko kausi alla niin ei takatukan treidaamisessa ole mitään järkeä Penguinsin kannakta juuri nyt. Kädet ristissä vaan toivotaan, että Kris pelaa tynkäkauden tasoisen kauden ja sitten ensi kesänä mietitään ( kun miehen treidiarvo on palannut huippuunsa, että onko mies liian kallis palanen Penguinsissa vaiko ei ).

Letang on muutenkin Penguinsin ainut kiekollinen rightin pakki joten takaisinpäin pitäisi tulla hyvä ylivoimaan kykenevä rightin puolustaja sekä jotain muuta siihen päälle riippuen kuinka suuri tasoero tällä mahdollisella puolustajalla ja Tangerilla on.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kris Letang ei ole kaupan. Hyvä niin. Parhaimmillaan Letang on game-breaker, dominoiva puolustaja molempiin suuntiin. Upea pelaaja. Vastaavaan ei pysty kuin kourallinen muita puolustajia ympäri liigaa. Palkka on erinomainen tämän parhaaseen tasoon suhteutettuna. Letang osaa myös puolustaa toisin kuin tätä pelkästään tilastojen kautta seuraavat huutelevat. Uuden valmennuksen myötä oman alueen peliä saadaan toivottavasti yksinkertaisemmaksi ja varmemmaksi, ja se auttaa varmasti sitten Letangia ja muita puolustajia vielä kehittymään entisestään. Vielä kun pysyy terveenä, niin tulee tekemään todella kovaa jälkeä ja olemaan Norris-kisassa mukana ensi kaudella. Nykyaikana mestaruuksia ei juurikaan voiteta ilman eliittiluokan puolustajia. Letangilla on kaikki edellytykset olla sellainen, joten tämän kauppaaminen olisi silkkaa hulluutta nyt kun tämän vaihtoarvokaan ei ole varmasti korkeimmillaan.

Letang, Ehrhoff, Martin, Despres, Bortuzzo, Määttä, Pouliot, Dumoulin... Siinä on nyt loistavasti kiekolliseen peliin kykeneviä, hyvin luistelevia puolustajia. Materiaalin suhteen on kaikki edellytykset toteuttaa uuden valmentajan pelitapaa, joka perustuu kiekon hallintaan ja jossa puolustajat ovat sentterien ohella avainasemassa. Scuderin sopivuudesta Johnstonin systeemeihin sen paremmin kuin Bylsmankaan en olisi varma, joten kauppa olisi toivottavaa, mutta muutoin tuo sitten sitä kokemusta sinne.
 

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Kris Letang ei ole kaupan. Hyvä niin. Parhaimmillaan Letang on game-breaker, dominoiva puolustaja molempiin suuntiin. Upea pelaaja. Vastaavaan ei pysty kuin kourallinen muita puolustajia ympäri liigaa. Palkka on erinomainen tämän parhaaseen tasoon suhteutettuna. Letang osaa myös puolustaa toisin kuin tätä pelkästään tilastojen kautta seuraavat huutelevat. Uuden valmennuksen myötä oman alueen peliä saadaan toivottavasti yksinkertaisemmaksi ja varmemmaksi, ja se auttaa varmasti sitten Letangia ja muita puolustajia vielä kehittymään entisestään. Vielä kun pysyy terveenä, niin tulee tekemään todella kovaa jälkeä ja olemaan Norris-kisassa mukana ensi kaudella. Nykyaikana mestaruuksia ei juurikaan voiteta ilman eliittiluokan puolustajia. Letangilla on kaikki edellytykset olla sellainen, joten tämän kauppaaminen olisi silkkaa hulluutta nyt kun tämän vaihtoarvokaan ei ole varmasti korkeimmillaan.


Kaikesta samaa mieltä paitsi palkasta. Kaveri on tällä hetkellä cap hitiltään koko NHL:n kolmanneksi kallein puolustaja (1. Shea Weber 7,8; 2. Ryan Suter 7,5 milj)
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kaikesta samaa mieltä paitsi palkasta. Kaveri on tällä hetkellä cap hitiltään koko NHL:n kolmanneksi kallein puolustaja (1. Shea Weber 7,8; 2. Ryan Suter 7,5 milj)

Letangin pelatessa tasollaan siinä ei ole yhtään liikaa. Lisäksi nuo molemmat sopimukset ovat vanhan CBA:n aikana tehtyjä joten vertailu ei ole missään suhteessa mielekästä tai reiluakaan. Noilla molemmilla taitaa kahdeksan ensimmäisen kauden keskiarvo nousta yli kymmenen miljoonan. Letang oli ensimmäinen tämän uuden työehtosopimuksen aikana tulevalla UFA-statuksella sopimuksen tehnyt eliittiluokan puolustaja ja palkka heijastelee sitten sitä. Phaneuf sai lähes identtisen sopimuksen. Niskanen ja Orpik vetivät jättisopimukset eilen vapailta markkinoilta. Otan Letangin ja tämän sopimuksen ihan milloin vaan noita ennen. Letangin sopimus on markkinahintainen ja hyvä. Pittsburgh saisi helposti sen kaupattua toiseen joukkueeseen, pidättämättä siitä yhtään.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kun tuosta tilastoanalyysistä puhuttiin paljon JR:n tullessa joukkueen johtoon, ja kiekonhallinan perään on kuulutettu, niin heitetään linkit näiden pelaajien profiileihin extraskater.comissa:

Blake Comeau
Marcel Goc
Christian Ehrhoff
Nick Spaling
Patric Hörnqvist

En nyt jaksa alkaa sieltä erikseen sen tarkemmin kaivamaan tilastoja tähän, mutta kyllähän noilla Spalingia lukuunottamatta vaikuttaisi olevan hyvät hallintatilastot. Ne pitää toki aina muistaa suhteuttaa pelaajan rooliin ja tämän joukkueeseen. Comeau esimerkiksi on kuitenkin täysin toista luokkaa tilastoanalyysin perusteella kuin Glass ja Adams, jotka ovat niiden perusteella liigan paskimpien pelaajien joukossa ja pelejä katsomalla sen voi sanoa olevan myös juuri noin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Capgeekin kanssa hieman palkkatilanteen tarkastelua:

FORWARDS
Chris Kunitz ($3.850m) / Sidney Crosby ($8.700m) / Patric Hornqvist ($4.250m)
Evgeni Malkin ($9.500m) / Beau Bennett ($0.900m)
Nick Spaling ($2.250m) / Brandon Sutter ($3.400m) / Pascal Dupuis ($3.750m)
Blake Comeau ($0.700m) / Marcel Goc ($1.200m) / Jayson Megna ($0.650m)
Craig Adams ($0.700m) /
DEFENSEMEN
Christian Ehrhoff ($4.000m) / Kris Letang ($7.250m)
Rob Scuderi ($3.375m) / Paul Martin ($5.000m)
Simon Despres ($1.250m) / Robert Bortuzzo ($0.600m)
Olli Maatta ($0.894m) / Philip Samuelsson ($0.650m)
GOALTENDERS
Marc-Andre Fleury ($5.000m)
Thomas Greiss ($1.000m)
BONUS OVERAGE
$0
------
CAPGEEK.COM TOTALS (follow @capgeek on Twitter)
(estimations for 2014-15)
SALARY CAP: $69,000,000; CAP PAYROLL: $68,869,167; BONUSES: $0
CAP SPACE (22-man roster): $130,833

Malkinin vasemmalla laidalla on vielä yhden pelaajan mentävä aukko, ja capissa ei kyllä ole ollenkaan enää tilaaa jos ja kun nuo RFA:t vetävät suunnilleen tuollaiset sopimukset. Nopeasti se vähäinen cappitila hupeni vaikka signaukset olivat maltillisia eilen. Eli kauppoja tässä olisi odotettavissa (Scuderi, Dupuis, Sutter, Fleury tai Martin), mikäli sinne halutaan tuoda vahvistuksia lisää. Muutoin Spaling, Comeau tai joku muu onnekas saa elämänsä tilaisuuden alkukaudesta Malkinin laiturina.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Le Dangille tiedoksi, että Hemskyn sopparihan on melko halpa ja taas Kulemin on yhä vapaana ( tai sitten miehen siirto on mennyt allekirjoittaneelta ohi ). Mulle olisi Hemsky kelvannut tuohon hintaan, vaikka mielestäni Penguins ei mitään Hemskyn tyylistä kaveria tarvitsekaan vaan juurikin Kuleminin tyylisen ison ja vahvan jässikän joka pelaa hyvin kahteen suuntaan.

Eikös Kuleminin kohdalla melko virallisesti jo ilmoitettu että mies on liian kallis. Ja Hemskyn kohdalla tuo kolme vuotta saattoi olla liikaa. Mielummin Ehrhoff vuodeksi samalla hinnalla.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Eikös Kuleminin kohdalla melko virallisesti jo ilmoitettu että mies on liian kallis. Ja Hemskyn kohdalla tuo kolme vuotta saattoi olla liikaa. Mielummin Ehrhoff vuodeksi samalla hinnalla.

No jos nämä kaksi olisivat olleet tarjottimella samanvertaisina ja suostuvaisina niin tottakai Penguins olisi enemmän tarvinnut Hemskyä kolmeksi vuodeksi kuin Ehrhoffia vuodeksi. Hemsky olisi ollut vastaus huutavaan hyökkääjäpulaan, Ehrhoff tuli vahvistamaan puolustusta jonne on tunkua varsinkin nyt kun nuorille lupailtiin isoa vastuuta..

Kulemin on liian kallis siksi, että hommattiin Ehrhoff.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kulemin on liian kallis siksi, että hommattiin Ehrhoff.

Voisikohan Kulemin olla siksi liian kallis, että teki viime kaudella vaivaiset 9+11 tehot ja tulee saamaan jonkun 3milj$ + sopimuksen, koska kaikenmaailman panttereilla jne. on varaa maksella tälläisistä kavereista maltaita? Suostuisin Kuleminin ottamaan 3milj$ cap hit lapulla, koska ukon, että kaverista saisi paljon enemmän Malkinin rinnalla irti kuin mitä Mapel Leafs on miehestä saanut viime vuodet.
 

Tonicom

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saipa, Penguins
Walkinin kanssa samaa mieltä, että Kuleminista voisin maksaa sen 3, ja vähän ylikin, mutta noi markkinat ovat aivan vääristyneet ja Kuleminin tasoisista pelaajista on maksettu 4 miljoonaa. Tämä vaan ei ole järkevää, joten näkemiin ja kulemiin. Olin tyytyväinen Gocin jatkoon. Nyt meillä on vihdoin 4. NHL kelpoista senaa. Vielä kun saataisiin 4 NHL kelpoista laituria :D
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguinsissa viimeiset kaksi ja puoli vuotta pro scouttina toiminut Don Waddell siirtyi Carolina Hurricanesin organisaatioon. Tittelinä on President of Gale Force Sports & Entertainment, eli peri siellä JR:ltä vapaaksi jääneen joukkueen presidentin paikan. Shero toi aikoinaan Waddellin organisatioon, eli nyt tapahtui pientä tuuletusta tuon vanhan kaartin osalta samalla. Jenkkifoorumeilla Hurricanes-kannattajilla ei ole yleisesti ottaen olleet kovinkaan mairittelevia kommentteja JR:stä tämän siirryttyä Penguinseihin, joten kyllä tämä pisti hymyilyttämään hieman. Waddellin maine kun on kaikkien tiedossa varmasti. No eivät ole samassa roolissa kuitenkaan, mutta silti.

Chuck Kobasew siirtyy ensi kaudeksi Berniin pelaamaan.
 

Le Dang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
No jos nämä kaksi olisivat olleet tarjottimella samanvertaisina ja suostuvaisina niin tottakai Penguins olisi enemmän tarvinnut Hemskyä kolmeksi vuodeksi kuin Ehrhoffia vuodeksi. Hemsky olisi ollut vastaus huutavaan hyökkääjäpulaan, Ehrhoff tuli vahvistamaan puolustusta jonne on tunkua varsinkin nyt kun nuorille lupailtiin isoa vastuuta..

Kulemin on liian kallis siksi, että hommattiin Ehrhoff.

Hemsky olisi vastaus huutavaan hyökkääjäpulaan juurikin ensi kaudeksi, mutta jo nyt laskusuhdanteessa oleva pistetahti tuskin paranee tuolla kolmannella kaudella. Sen sijaan Ehrhoffin signaaminen antaa juurikin mainituille nuorille puolustajille lisäaikaa. Miksikään pitkäntähtäimen suunnitelmaksi Hemskysta ei olisi ollut. Vai onko tarkoitus, että parin kauden päästä itketään, kun kaikki top-6-laiturit (mm. Kunitz ja Dupuis) ovat ikäloppuja ja tasoonsa nähden kalliita?
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Bob McKenzie ‏@TSNBobMcKenzie
Steve Downie agrees to terms on one-year, $1M deal with PIT. #TSN

Loistavaa!

Boscohan on perkele Penguinsin jatkoaikascoutti, toivottavasti saat palkkaa tästä.

Aivan mahtavaa, huikean eeppinen vittupää kentälle. Fanipaitaa tilaukseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös