Pittsburgh Penguins 2014–2015

  • 624 480
  • 2 175

Pengu

Jäsen
Runkosarja alkaa sitten home openerilla Ducksia vastaan 9. lokakuuta Consolissa! Huomenna julkaistaan sitten loppu otteluohjelma, ja pääsee sitten varailemaan matkaa!
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Suomikiekko.com kirjoittaa, että Ottawa Sunin mukaan Kesler haluaisi siirtyä joko Chicagoon tai Pittsburghiin. Olen edelleen sitä mieltä, että Kesler olisi Penguinsille oivallinen hankinta, pelaisi mies sitten kolmosen keskellä tai Crosbyn laidalla.

En jaksanut alkaa linkittää juttua, koska suomikiekko sivusto nyt on mitä on...
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tuo taitaa olla Bruce Garriochin juttuja, joka taitaa olla luotettavuudeltaan lähellä Eklund-tasoa, mitä tulee Senatorsin ulkopuolisiin huhuihin. Ottawan asioista kyllä on hyvin perillä, mutta vaikea nähdä että tämä Keslerin tilanteesta olisi perillä paremmin kuin muut.

Valmennuskuvioista sen verran että Marc Crawford jatkaa Zurichissa ensi kaudella, eli on ulkona kuvioista. Crawford oli yksi alkuperäisistä kahdeksasta kuvioissa mukana olleesta nimestä. Ehdottomasti hyvä näin. Ainoa noista huhuissa pyörineistä nimistä jota kohtaan oli vahvat negatiiviset fiilikset entuudestaan.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Suomikiekko.com kirjoittaa, että Ottawa Sunin mukaan Kesler haluaisi siirtyä joko Chicagoon tai Pittsburghiin. Olen edelleen sitä mieltä, että Kesler olisi Penguinsille oivallinen hankinta, pelaisi mies sitten kolmosen keskellä tai Crosbyn laidalla.

En jaksanut alkaa linkittää juttua, koska suomikiekko sivusto nyt on mitä on...

Ehdottomasti olisi loistava hankinta mutta kyllä epäilyttää aika paljon että haluaisiko Kesler, joka on yksi maailman parhaita puolustavia senttereitä, siirtyä joukkueeseen jossa löytyy keskustasta Malkin ja Crosby. Toki voisi pelata laidassa mutta taitaa koko kolmikko mieluummin pelata keskellä.

Penguinsin kannalta olisi parasta tehdä vaihtokauppa Malkin for Kesler, picks and prospect.
 

odwaz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kepa ja Pena
Penguins ottaisi tuossa kaupassa 100-0 turpiin oli lisukkeet sitten mitä hyvänsä. Penguins ei Malkinia kauppaamalla tule paremmaksi joukkueeksi.

Näinhän se on. Sitähän on aiemminkin pohdittu, pitäisikö Malkin siirtää laidalle. Keslerin tullessa mikä jottei. Ongelmana olisi tietysti se, että Sutter varmaankin menisi toiseen suuntaan, jolloin kolmossentteriä ei olisi. Tämän takia ei vaikutakaan todennäköiseltä siirrolta.
 

Pengu

Jäsen
Runkosarjan otteluohjelma tässä.

Ensimmäinen BoP heti 22. lokakuuta. Päiväpelejäkin näyttää jonkin verran olevan, ensimmäinen näyttää olevan 6. joulukuuta Senatorsia vastaan kotona.
 

Jesyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Pittsburgh Penguins, Mestis, NHL
Willie Desjardins suuntasi sitten Vancouveriin, eipä tullut siis hänestäkään uutta Pens-luotsia.

Alkaa olla JR:llä tukalat paikat. Mitenkään valtavasti siellä ei enää vapaita valmentajia ole, ja tässä on ilmeisesti nyt ainakin pari "ykkösvaihtoehtoa" karannut jo muualle. Jännityksellä odotellaan, viikon sisään pitäisi ennakkotietojen mukaan olla uusi koutsi nimitettynä.
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Rutherford epäilee menettävänsä odotetusti Niskasen ja Jokisen koska uskoo näiden saavan isot palkat hyvien kausien jälkeen. Jatkaa samalla sitä perusjargonia jota varmaan jokainen koutsi aina latelee: on valmis treidaamaan 1st rounderin (22 overall) jos se auttaa saamaan pelaajan joka on heti valmis auttamaan joukkuetta. Eipä mitään uutta auringon alla siis.

Se mikä on mielenkiintoista niin ainakin Niskanen voisi olla halukas jatkamaan Penguinsissa, mutta tahtoo ensin nähdä kuka on uusi valmentaja. Sen(kin) vuoksi uuden valmentajan kanssa olisi syytä pitää kiirettä, jotta neuvottelut Niskasen kanssa voisivat alkaa. Tiedä vaikka siitä syntyisikin lopulta jotain hyvää, vaikka oletusarvona tämä lähteekin testaamaan UFA-markkinat.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, JYP
Chicago olisi Keslerille luultavasti uran kannalta parempi valinta kuin Pittsburgh, mutta voi olla että johto treidaa mieluummin itään kuin länteen. :)

Yhdyn edeltävän puhujan mielipiteeseen siitä, että JR perustellusti olettaa olevan todennäköistä, että Niskanen ja Jokinen lähtevät muualle. Olen valmentajan suhteen epäilevällä kannalla. Osa minusta hykertelee ajatukselle, että palkattaisiin Tortorella potkimaan tähtiä perseelle ja toistamaan lausetta: "Its's disgusting!" Osa minusta pelkää, että näin todella tapahtuu. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä enemmän epäilen, että ollaan kusessa tulevaisuuden kanssa.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Voi paska sanon minä jos Jokisen Jussi vaihtaa maisemaa. Tuskin tulee pelaamaan missään muualla yhtä hyvällä tasolla kuin Pittsburghissa viime kauden pelasi. Toivottavasti miestä itseään kiinnostaisi jatkaa Pens-miehistössä vaikka se sitten tarkoittaisikin sitä, että pitää tyytyä pienempään palkkaan kuin muualta maksimissaan saisi. Sen verran iso osanen JJ oli viime kaudella joukkueessa että ei hyvältä tunnu jos lähtee. Pleijareissakin 7 maalia, mikä kertoo omalta osaltaan kuinka hän syttyy tärkeisiin peleihin.

Saataisiinpa nyt edes ensin joku valmentamaan, on tämä JR:n alkutaival ollut aika tyhjän nyhjäämistä. Bylsma sieltä olisi ensin pitänyt oksentaa, Shero olisi minun puolestani voinut jatkaakin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Voi paska sanon minä jos Jokisen Jussi vaihtaa maisemaa. Tuskin tulee pelaamaan missään muualla yhtä hyvällä tasolla kuin Pittsburghissa viime kauden pelasi.

Jep, harvalla seuralla on tarjota Malkinin tapaista sentteriä Jussille viereen ja Nealia vielä toiseen laitaan. Jokinenhan on sanonut, että haluaisi Pittsburghissa jatkaa ja on kehunut Penguinsin organisaatiota paljon ja varmasti olisi palkassaan valmis joustamaan, mutta siitä huolimatta voi olla, että Penguinsilla ei ole heittää Jokiselle tarpeeksi isoa/kilpailukykyistä lappua eteen. Jokinen oli ihan hyvä Penguinsissa, mutta kyllähän toi joukkue huutaa hieman erilaisia pelaajia nyt rosteriin kuin mitä Jussi on.

Bylsma sieltä olisi ensin pitänyt oksentaa, Shero olisi minun puolestani voinut jatkaakin.

Sheroa voi tulla vielä ikävä, mutta toisaalta kun mies halusi väkisin jatkaa aina tähän kauteen saakka samalla kaavalla vaikka tulos oli samaa paskaa jo monta vuotta niin myös Sheron potkut olivat täysin perusteltavissa. Se, että onko JR paras vaihtoehto viemään Penguinsin organisaatiota eteenpäin niin siitä voi olla montaa mieltä. Itse epäilen kyllä vahvasti, kunhan ei vaan tuhoa kaikkea hyvää ja kun parin kolmen kauden päästä Botterill ottaa GM:n paikan haltuunsa niin Penguins on yhä liigan kärkijoukkue.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Tällä hetkellä huhuissa vahvimpana ehdokkaana uudeksi päävalmentajaksi olisi WHL-liigan Portland Winterhawksin GM/päävalmentaja Mike Johnston. Organisaation ykkösprospecti Derrick Pouliot olisi siis Johnstonille entuudestaan hyvin tuttu pelaaja. JR tapaa Johnstonin lähipäivien aikana Philadelphiassa. Katsotaan johtaako se sopimustarjoukseen ja sujuuko neuvottelut paremmin kuin aiempien ehdokkaiden kanssa.

Tässä olisi hieman Johnsonin pelifilosofiasta juttua: Penguins Blog - PG Blogs

Tästä voi sitten tarkastella Johnsonin valmennushistoriaa: Eliteprospects.com - Mike Johnston
 

Pengu

Jäsen
Johnston nousi jo eilen esiin ja on eilisestä saakka ollut vahva ehdokas uudeksi valmentajaksi. Matkustaa Phillyyn haastatteluun, niin kuin Bosco mainitsi ja jos kaikki menee nappiin, niin eiköhän sopimusta lyödä pöytään.

Johnston vaikuttaa hyvältä vaihtoehdolta ja mielenkiinnolla odotan päädytäänkö tähän mieheen. Tällä hetkellä vaikuttaisi siltä.

Kuuleman mukaan Ulfie ja Hynes eivät vissiin ole enää ehdokkaissa.

Kohta alkaa Vegasissa pidettävä NHL Awards ja Sid sieltä rohmuaa jonkin verran palkintoja. Kolme pystiä odotetaan Kapteenin voittavan: Hart, Ted Lindsay ja Art Ross. Viimeinen on jo varma.
 

Pengu

Jäsen
Sidille odotetusti Hart, Ted Lindsay ja Art Ross-palkintojen voitto! Ansaitusti, ja Hart-voitto tuli selvällä voitolla, ei mitään epäilyksiä voittajasta (128 ykkössijaääntä, kun yhteensä niitä annettiin 137) + Giroux jäi tyhjin käsin!

Kypreos twiittaili tänään tällästä:

Nick Kypreos @RealKyper
Sounds like dinner btw @pdxwinterhawks Mike Johnston and @Penguins GM Jim Rutherford went really well last nite. I anticipate this hire.

Johnston näillä näkymin tulee olemaan uusi päävalmentaja. Katsotaan kuitenkin loppuun saakka, mutta hyvin meni haastattelu eilen, eli eiköhän tässä taida olla uusi päävalmentaja.

Tocchetin huhutaan kovasti olevan jo varma apuvalmentaja, ja tästä tykkään!

Tänään voi tulla uutisia, haiskahtaa vahvasti.
 

Pengu

Jäsen
Bob McKenzie @TSNBobMcKenzie
PIT and Portland GM-coach Mike Johnston are finalizing a deal that will make him Pens' next head coach. Not quite done yet but expected.

Hyvin todennäköisesti Johnston on uusi päävalmentaja, lähellä ovat sopimusta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kaveri on 57-vuotias, eikä päävalmentajakokemusta edes AHL:stä. Eivät ole mielestäni kovin vahvasti alkaneet Rutherfordin touhut.

Ottaisitko mieluummin päävalmentajaksi Ron Wilsonin? Vaiko Marc Crawfordin? Vaiko John Tortorellan? Jos siis kriteerinä päävalmentajakokemus NHL:stä, niin vähissä ovat tarjolla olevat ehdokkaat. AHL-tasolta ei ole kokemusta, mutta NHL:stä sitä on usean vuoden verran apulaisena. Johnstonilla on kahdeksan vuoden edestä kokemusta NHL:stä entuudestaan. Neljä vuotta niistä associate coach-tittelillä. Sitä voi verrata vaikkapa Bylsman aiempaan kokemukseen ennen NHL-pestiä. Sitä kokemusta NHL:stä on myös enemmän kuin kahdella aiemmalla ehdokkaalla Petersillä ja Desjardinsillä. Ei täältä löydy ainakaan moitittavaa Johnstonin kokemuksesta. Sitä on NHL:stä, sitä on maajoukkuetasolta, sitä on WHL-joukkueen pyörittämisestä menestyksekkäästi. Ei siellä markkinoilla mitään hyvää, aiempaa päävalmentajakokemusta omaavaa ehdokasta ollut - se oli jo etukäteen hyvin tiedossa.

Ja tuo vaikuttaa nyt kaiken perusteella jo varmalta tiedolta: Mike Johnston on Penguinsin uusi päävalmentaja.
 

Pengu

Jäsen
Darren Dreger ‏@DarrenDreger
I'm hearing Mike Johnston has agreed to a 3 year contract to coach the Pens. #TSN

Darren Dreger ‏@DarrenDreger
Mike Johnston expected to officially ne named coach of the Penguins at noon today.

Itselle käy Johnston hyvin.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ehdoton peukku Johnstonille. Näitä nousevia kykyjä tuolla katsoo paljon mieluumin kuin kehäraakki-Wilsoneita. Ainahan on mahdollisuudet, ettei mies osaa nostaa itseään sille tasolle mitä NHL:ssä menestyminen vaatii, mutta sitä pohditaan sitten jos/kun sen aika tulee. Toivotaan ettei tule.

Ilolla tulevaa odottaen, alkaen nyt lauantaina draftista. Nähtäväksi tosin jää, mitä Penguins lopulta tekee ekalla varausvuorollaan.
 

lomapäivä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins & Ilves
Itse odotan erityisesti, miten tämä vaikuttaa Derrick Pouliotiin. Valmentaja kun tietää kyvyt entuudestaan, luottoa löytynee hieman enemmän. Hyväksytään tämä.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mike Johnston, eli MJ. Parempi kun joku huonompi, mutta kyllähän tässä nk. kakkoskoriin jouduttiin kaivelemaan. Ei sillä, paras ratkaisu tässä vaiheessa (jos Mike Keenan ei kerran kelpaa, saatana). MJ:llä tosiaan kokemusta ass.coachin pallilta, mutta lieköhän päävalmentajakokemuksen puutteeseen joku syy? En tunne miehen tyyliä tarkemmin, mutta toivotaan että Bylsmaa kurinalaisemmin kykenee joukkojaan johtamaan. Toivotaan parasta, tässä tapauksessa mikä vain muutos on hyvästä.

Tässä valmentajanhakuprosessissa huomasi kuinka haluttu paikka Pensin päävalmentajan posti onkaan. Eli ei ole. Vaikka pelaajamateriaali on kovaa luokkaa, on myös odotukset aina pilvissä. Moni valkku, varsinkin nuoremmasta ja kokenemattomasta päästä hakee varmasti mielummin vauhtia näistä vancouvereista, carolinoista ja floridoista. Pensin päävalmentajana on aika paljon hävittävää ja lopulta vähän voitettavaa. Oikeastaan vain todella syvä poff-runi lasketaan onnistumiseksi, kun kaikki muu on sitten karkeaa ryssimistä. Ja hyvä niin, keskinkertaisuus on eniten perseestä.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kaveri on 57-vuotias, eikä päävalmentajakokemusta edes AHL:stä. Eivät ole mielestäni kovin vahvasti alkaneet Rutherfordin touhut.

Willie Desjardins oli ihan yhtä lailla 57-vuotias "kuuma nimi".

Mielestäni AHL-päävalmentajakokemus ei ole sen kummoisempi meriitti kuin Kanadan juniorisarjojen päävalmentajuus. Pidän jälkimmäistä ehkä jopa kovempana paikkana menestyä pitkäjänteisesti.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Jos oli JR:n palkkaaminen GM:n paikalle semmoinen "tylsä ja varma" ratkaisu niin tämä Mike Johnston on kyllä kaikkea muuta. Erittäin mielenkiintoinen haku valmentajan paikalle, mutta mistään varmasta kortista ei voida puhua...

E: Niin ja onnittelut Sidille vaan taas muutamasta pystistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös