Pittsburgh Penguins 2009-2010

  • 95 664
  • 251

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Guerinin sopimus on erittäin hieno homma, Billystä näyttää vanhemmalla iällä kasvaneen vielä joukkuepelaaja. Myös Adamsin sopimus hyvä veto Sherolta, Adams on loistava veteraanipelaaja neloskenttään, joka hoitaa oman roolinsa varmasti. Vielä jos Fedotenkolle saisi sopimuksen maksimissaan 2,5 millin cap hitillä, niin ei hyökkäykseen tarvittaisi välttämättä enää ketään. Tangradi, Caputi ja Jeffrey (+ mahdollisesti myös CPZ ja Veilleux) voivat taistella viimeisistä paikoista ihan hyvin. Jos Fedotenko havittelee isompaa sopimusta, niin saa lähteä muualle, ja sitten tilalle vaan joku "stevesullivan" tai "aleskotalik".

Minkäslaisia kakkoskassareita siellä olisi tarjolla? Minkälainen kaveri ja hintainen mahtanee olla tuo Clemmensen, kun devils on päästämässä vapaalle? Pelasi hyvin kun itse Martin oli saikkarilla. Kenties liiankin hyvin hintaa ajatellen.

Ps. ei haittaisi vaikka pens saisi free agent listalta kaapattua "erään" Colby Armstrongin takaisin. =D

Onhan siellä vaikka minkälaisia kakkosveskareita tarjolla. Clemmensen varmaan hakee sellaista joukkuetta, jossa pääsisi ykkösveskariksi, ja palkkapyyntökin on todennäköisesti liian iso. Mutta olisi siellä vapaina tämän vuoden kakkosveskari Mathieu Garon ja viime kauden kakkosveskari Ty Conklin. Nämäkin tosin luultavasti hakevat liian kalliita sopimuksia Pittsburgin cap-tilanteeseen nähden. Kevin Weekes ja Brian Boucher puolestaan voisivat olla halpoja veteraanibackupeja. Myös Steve Valiquette olisi tarjolla.

Colbystä Pittsburgh tuskin kuitenkaan alkaa offer-sheetejä laittamaan.
 

dali

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lamoriellon Enkelit, the Spirit of CBA
Minkäslaisia kakkoskassareita siellä olisi tarjolla? Minkälainen kaveri ja hintainen mahtanee olla tuo Clemmensen, kun devils on päästämässä vapaalle? Pelasi hyvin kun itse Martin oli saikkarilla. Kenties liiankin hyvin hintaa ajatellen.

Clemmensen tuskin saa hirveän paljon yli 1,5 miljoonan arvoisia tarjouksia. Markkinoilla on kuitenkin häntä parempia maalivahteja kisaamassa samoista rooleista, kuten Conklin, Roloson ja Anderson. En sitten tiedä, onko Penguinsilla halua ottaa Clemmenseniä, sillä tarjolla oleva rooli ja pelaajan omat toiveet eivät kohtaa.

Itse ihmettelisin hieman, jos Clemmensen hyppäisi selkeään kakkosveskarin rooliin, sillä hän on varsin selkeästi ilmaissut halunsa pelata huomattavasti enemmän kuin Devilsissä ja hakea reilua palkankorotusta. Fleuryn takana startteja kuitenkaan ei liikene merkittävästi enempää kuin Brodeurinkaan kakkosmiehenä.

Clemmensenin vahvuuksia ovat hyvät refleksit ja ketteryys. Heikkoutena puolestaan on ajoittain surkea rebound-kontrolli ja taipumus ylireagoida tilanteisiin. Devilsissä Clemmensen onnistui odotuksia huomattavasti paremmin, mutta osasyynä oli myös se, että Devils pelasi joulu-helmikuussa kuin hurmiossa ja pystyi tekemään niin paljon maaleja, etteivät Clemmensenin takuuvarmat pari päästettyä maalia haitanneet tahtia.

Jos Clemmer tosiaan haluaa enemmän startteja tai mahdollisuutta olla ykkösenä, hänen pitää tinkiä menestyksestä ja tyytyä johonkin huonompaan joukkueeseen, kuten Tampaan, jossa hän varmasti saisi Mike Smithin rinnalla reilusti vastuuta.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Toki voin olla ajatuksieni kanssa pitkälläkin metsässä taas kerran, mutta en minä nyt ainakaan näe mitään tarvetta paniikkiin vaikkei meillä olekaan maailman parhaimman, kauneimman, vahvimman, mahtavimman yms. yms. Detroitin leveyttä hakea farmistakin niitä kakkosketjun laitoja sillä joukkuerakkauden tuomalla naurettavan pienellä cap hitilla.

No viestini tarkoitus oli ihan samanlainen, että hyvältä näyttää ja kaukana paniikista. Adams taisi pudottaa palkkaansa viime vuodesta, jos en väärin muista? Samoin Guerin.

Tiedä sitten miten tuo Detroit-vuodatus kommenttiini liittyi. Ei Red Wingsillä mitään huikeata syvyyttää farmissa ole. Lähinnä Leino ja Abdelkader, Howard on vielä maalilla kysymysmerkki. Muiden taso tiedetään vasta ensi kaudella.
 

Teloch

Jäsen
Tiedä sitten miten tuo Detroit-vuodatus kommenttiini liittyi.

Oman virhetulkintani kautta. Internetin ihmeellisessä maailmassa potentiaalinen trolli kun aina tuppaa olemaan trolli, vaikkakin toki ihmettelin miten kaikista kirjoittajista juuri sinä olisit tuohon lähtenyt. Ajattelin että tuo heitto oli kauniisti muotoiltu "öhö öhö, paskasti kasattu joukkue, ottaisitte meistä mallia". Pahoittelut tästä. Tosin organisaationa Wings on kyllä (imo) suurin, kaunein jne. joten en sinänsä hakoteillä ollut. Ei muistella pahalla.
 

donJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Pittsburgh Penguins,NHL
Erittäin hyvät sopimukset sai Shero hierottua. Sherollahan rupeaa olemaan Hollandmaisia kykyjä sopimusten teon suhteen. Nyt siihen vielä Zigomanis (0,65/1), Lovejoy (0,7/2), Curry (0,55/1), Montador (0,85/1) ja Afinogenov (2,5/1) ja se onkin siinä. Tarviaisikohan Shero avustajaa...

Kunitz (3,725) - Crosby (8,7) - Guerin (2)
Afinogenov (2,5) - Malkin (8,7) - Talbot (1,05)
Cooke (1,2) - Staal (4) - Kennedy (0,725)
Dupuis (1,4) - Zigomanis (0,65) - Adams (0,55)
Godard (0,75)

Gonchar (5) - Orpik (3,75)
Letang (0,835) - Eaton (2)
Goligoski (1,833) -Montador (0,85)
Lovejoy (0,7)

Fleury (5)
Curry (0,55)

~56,468,000$

Dupuisin tuosta voisi vielä ulostaa johonkin, niin vapautuisi lisää tilaa palkkakattoon.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Ensimmäisen päivän saaliina Sheron haaviin jäi ainoastaan Michael Rupp kahden vuoden sopimuksella, joka takaa 825k vuosiansiot. Pienoinen yllätys tämä sopimus, sillä en odottanut tuonne neloskenttään ketään signattavan, etenkään laituria, ja kyllähän tuossa 100-200k on liikaa neloskentän pelaajalle. Jokainen säästetty dollari tämän tasoisissa pelaajissa olisi todella tärkeä. No annetaan kaverille mahdollisuus, ja ei kyseessä turha pelaaja voi olla kun on aikoinaan varattu jopa kahteen kertaan ja ensimmäisellä kertaa ykköskierroksella numerolla 9. Ykköskiekan varauksia löytyykin nyt ihan hyvin riveistä.

UFA-pelaajista muualle lähtivät puolestaan Hal Gill ja Mathieu Garon, joista kummankin poislähtö oli ihan odotettua. Vaikka Gill hidas ja kankea onkin, niin pelasi mielestäni loistavat playoffit, jonka osoittaa jo jäähyminuuttien vähäisyyskin, vaikka Gillin ei muuta sanotakaan osaavan kuin roikkua vapaalla kädellä vastustajassa kiinni. Oli kuitenkin todella tärkeä osa mestaruuden voittanutta joukkuetta, mutta eipä tuo Gillin poislähtö silti yhtään harmita. Olisi ollut liian kallis mies pidettäväksi ja nyt tilalle saadaan ainakin toivottavasti liikkuvampaa ukkoa. Garon täytti myös kakkosveskan roolin hyvin loppukaudesta, ja pitipä vielä nollat finaaleissa. Onnea molemmille uusiin joukkueisiinsa ja kiitokset ajasta Penguins-paidassa.

Tänään varmaan selviää ainakin Rob Scuderin kohtalo sitten.
 

Kolzig

Jäsen
Suosikkijoukkue
#37 Olie Kolzig, Caps, Pens, Jets
Robbie lähti sitten Kingsin paitaan nelivuotisella sopparilla joten sai sitten varmaan haluamansa palkkapyynnön?

Kun varaa ei ole isoihin signauksiin niin on mielenkiintoista nähdä mitä pelimerkkejä Shero aikoo käyttää.

Pitääpi sanoa tässä pitkästä aikaa forumilla ollessani että upea kausi tuo viime kausi ja uskomaton nousu aina mestaruuteen asti. 7.finaali oli kyllä yhtä juhlaa kun sitä pääsi seuraamaan. Pitkän, pitkän tauon jälkeen Steel town otti pokaaliin takaisin kotiin.
 

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Robbie lähti sitten Kingsin paitaan nelivuotisella sopparilla joten sai sitten varmaan haluamansa palkkapyynnön?

Olisikohan ollut 4 vuotta ja 3,4 milj per vuosi ja kuten tuonne toiselle foorumille kirjoitinkin, niin huhujen mukaan Jay McKee olisi penguinsin kiinnostuksen kohde. Mutta se on tosiaan huhu, jonka hataruudesta ei ole taas tietoa.

Itse mietin, että mahtaako Shero tuoda vielä jonkun kakkosveskarin joukkueeseen vai mennäänköhän John Curryn kanssa ensi kausi.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
No niin nyt menetettiin sitten playoffien paras pakki Losiin. Olisi kyllä voitu yrittää kaupata Eatonia johonkin ja näin olisi saatu pelimerkkejä Robiin. Mitä sitten taas tulee puheisiin tällä keskustelupalstalla että Jordan pitäisi myydä niin mielipiteeni on ehdottomasti ei. Jordan oli yksi tärkeä syy, että Cup tuli Pittsburghiin ja en usko että vastaavan tason pelaajaa saataisiin vaihtamalla ja Jordan on ehdottamasti palkkansa arvoinen.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Olisikohan ollut 4 vuotta ja 3,4 milj per vuosi ja kuten tuonne toiselle foorumille kirjoitinkin, niin huhujen mukaan Jay McKee olisi penguinsin kiinnostuksen kohde. Mutta se on tosiaan huhu, jonka hataruudesta ei ole taas tietoa.

Scuderi lähti tosiaan Losiin tienaamaan dollareita ja ihan ansaitusti sai kunnon palkkapussin. Ei Pittsburghilla ollut mitään järkeä tai mahdollisuuksia Scuderin kaltaiseen pakkiin laittaa tuollaista summaa kiinni. Nyt on tosiaan uuden kolmosparin pakin etsintä edessä ja tuo mainitsemasi McKee olisi hyvä vaihtoehto mikäli alle 2 millillä saataisiin nimi sopimukseen.

Muita hyviä vaihtoehtoja olisivat ainakin Derek Morris, Nick Boynton, Paul Mara ja Ole-Kristian Tollefsen. Näistä edellämainituista joku yhden vuoden ja alle 2 millin sopimuksella kelpaisi, mieluiten ottaisin Tollefsenin sillä olisi varmasti halvin näistä.

Scuderin ja Gillin lähdöistä seuraa yksi positiivinen ja huomioimatta jäänyt seuraus, nimittäin Brooks Orpik saa todenteolla ruveta pelaamaan ison sopimuksensa mukaisesti ja nousta Pittsburghin ykkös av-pakiksi. Viime kaudella Orpik pelasi puolustajista vasta neljänneksi eniten av:ta ja se on liian vähän Orpikin tyyliselle ja tuollaista palkkaa nauttivalle pakille.
 

donJones

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit,Pittsburgh Penguins,NHL
Viimeksi muokattu:

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Fedotenkon sopimus on aivan loistava, ja jätti vielä sopivasti varaa pakin hankkimiseen. Hieno nähdä että Fedotenko haluaa todella pelata Pittsburghissa, sillä otti jo toisena kesänä peräkkäin palkanalennusta saadakseen pelata Penguinsien riveissä. Siellä on varmasti ollut pöydällä yli 2,5 millin tarjouksia, mutta Malkinin rinnalla pelaaminen houkutti rahaa enemmän.

Hyökkäys on nyt valmis:

Kunitz - Crosby - Guerin
Fedotenko - Malkin - Talbot
Cooke - Staal - Kennedy
Dupuis - Rupp - Adams
Godard

Noiden lisäksi vielä Caputi, Tangradi ja Jeffrey tulevat taistelemaan paikasta kokoonpanossa.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Mites Pesonen, oliko sillä sopimus jo ensi kaudeksi vai onko neuvottelut käynnissä? Ei taida mahtua pelaavaan kokoonpanoon, mutta mikä on tilanne?
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Mad Penguin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Francis#10
Nyt kun sopimusrintamalla selvästikin hiljenee.. tai ainakin niitä tippuu suht harvakseltaan, niin onkos kaikkien mielestä Pens nyt valmis tällä porukalla ottamaan ensi kautta vastaan? Eli Curry kakkosveskari jne?

Itse ehkä odotin vielä "jotain" lisää, mutta kai on tarkoitus enemmän noita omia young gunseja ajaa sisään. Toisaalta, onhan tässä aikaakin vielä.
 

Infamous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Penguins, Steelers
Odottelisin vielä yhtä ulkopuolista puolustajaa Lovejoyn jatkon lisäksi... mikäli enempiä muutoksia halutaan, pitää Sheron lähteä treidirintamalle, sillä cappi ei anna juurikaan periksi. Esimerkiksi Dupuis voisi olla hyvää kauppatavaraa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Andy Stricklandin blogissa on huhua, että Pens olisi signannut Jay McKeen St. Louisista 800k hintaan.

Jos pitää paikkaansa, niin on kyllä uskomaton signaus jälleen Sherolta. Edellisellä sopparilla McKee tienasi 4 milliä kaudessa ja on puolustavana pakkina vielä parempi mitä Rob Scuderi.

Loukkaantumiset ovat oikeastaan ainoa heikkous, joka miestä on viime vuosina vaivannut.
 

Ferris

Jäsen
Andy Stricklandin blogissa on huhua, että Pens olisi signannut Jay McKeen St. Louisista 800k hintaan.

Jos pitää paikkaansa, niin on kyllä uskomaton signaus jälleen Sherolta. Edellisellä sopparilla McKee tienasi 4 milliä kaudessa ja on puolustavana pakkina vielä parempi mitä Rob Scuderi.

Loukkaantumiset ovat oikeastaan ainoa heikkous, joka miestä on viime vuosina vaivannut.

Onko Jay McKee edelleen sillä tasolla millä oli Buffalossa? Oma mielikuvani on, että hänen pelillinen tasonsa on viime vuosina laskenut aikalailla sitten Buffalon päivien? Eikös Blueskin ostanut McKeen sopparista viimeisen vuoden pois? Tuohon 800k:n hintaan on kyllä varmasti pätevä kaveri, mutta siitä en olisi varma, että onko hänen tasonsa nykyään enää sama kuin ennen. Scuderi oli loistava pudotuspeleissä, joten niillä näytöillä pitäisin kaveria kyllä tällä hetkellä parempana.

Edit: Niin, ottaisin kaikista epäilyksistä huolimatta McKeen kyllä tuolla hinnalla Caps-pakistoon saman tien.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mckee on pelannut parina viimeisenä kautena yli 60 ottelua per kausi, viimeksi pahemmin loukkaantuneena 06-07 kaudella pelasi 23 peliä joka oli epäonnen kausi Jaylle. Ensin tuli polvi vammaa, sitten käsi vammaa ja vielä erinlaista alavartalo vammaa. Että kyllä on ollut suoraan sanottuna paska tuuri, osansa loukkaantumiseen antaa varmaan myös herran tyyli pelata. Aivan loistava blokkaaja ja omanpään luutija, tohon hintaan Mckee on melkein jopa ryöstö jos vaan pysyy terveenä. Eikä viimekausi ollut mikään surkea, pelejä 69 tehoilla 1+7 ja +11 sekä 44min, 7 sija liigassa 185 blokkauksella. Maiseman muutos saattoi tulla ihan tarpeeseen.
 

Teloch

Jäsen
Jos hinta on tuo 800k, olen sinänsä kyllä tyytyväinen McKeen hommaamiseen. Viime vuosina on saanut kyllä taso romahtaa aika isollakin kädellä ettei mies olisi tuon sijoituksen arvoinen. Jos pelaisi edes lähelle parhaimpaansa, voisi puhua ällöttävän kuluneesti ryöstöstä. Antaa äijän ainakin näyttää onko käyttöä vai ei.
 
Suosikkijoukkue
#41 & #66
Jay McKeen hankinta on loistava näyte Penguinsin kasvaneesta vetovoimasta. McKeen myötä Penguinsin puolustus alkaa olemaan kohdillaan, vaikka 800'000 $ sopimus jättääkin hyvin pelivaraa Penguinsille.

McKee on hyvä korvaaja Rob Scuderille/Hal Gillille, ainakin kun vertaa äijien uusiin sopimuksiin. McKee oli viime kaudella Bluesissa liigan 9. paras blokkaaja, ja oli yksi tärkeimpiä palasia joukkueen hyvässä alivoimassa.

Me saimme sitä mitä halusimme, eli nyt toivotaan vain, että kaveri pysyy poissa sairaslistalta. Maiseman vaihdos ei ainakaan pienentänyt sitä potentiaalia, jota Jay'ssa on.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
"McKee oli viime kaudella Bluesissa liigan 9. paras blokkaaja"

Pilkun viilausta, 7 paras blokkaaja liigassa niinkuin ylhäällä jo totesin tekstissäni, mites Lovejoy onko tietoa millaista pahvia herralle on tarjottu?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös