Pittsburgh Penguins (1.) – New York Islanders (4.), MassMutual East 1. kierros

  • 12 564
  • 49

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pakkohan se on avata tällekin otteluparille oma ketjunsa kun tänään hyvään katseluaikaan päästään sarja aloittamaan. Pens voitti runkosarjassa keskinäisistä kohtaamisista kuusi ottelua ja Isles sitten puolestaan pari peliä. Monessakin mielessä tässä sarjassa on vastassa hyökkäys vastaan puolustus. Pens teki runkosarjassa toiseksi eniten maaleja ottelua kohden (3,45) kun taas Isles päästi toiseksi vähiten maaleja ottelua kohden (2,23). Pensin ylivoima oli 23,7% (neljänneksi parasta) ja puolestaan Islandersin alivoima 83,7% (kuudenneksi parasta). Pensin alivoima puolestaan tökki 77,4% (viidenneksi heikointa) ja Islesin ylivoima oli myös heikohkoa 18,8% (alempaa keskikastia). Keskinäisten kohtaamisten parhaat pistemiehet Pensillä olivat Letang, Crosby, Rust, Guentzel ja Malkin eli tutut nimet. Islesin parhaat puolestaan Barzal, Nelson, Bailey, Leddy ja Eberle eli varsin odotetut nimet myös tällä puolella. Islesin vire sakkasi hieman loppukaudesta mikä kulminoituu vahvasti kapteeni Leen loukkaantumiseen. Viimeisestä 15:stä ottelusta Isles voitti ainoastaan kuusi. Pensillä sivussa saattaa olla Malkin (game-time decision), mutta muuten kaikkien pitäisi olla käytössä ja kenties myös itse Malkin.

Viime vuosikymmenellä nämä joukkueet kohtasivat kahdesti playoffeissa. Kaudella 2012-13 Pens voitti avauskierroksella sarjan 4-2, tuolloin ratkaisu syntyi vasta kuudennen pelin jatkoajalla Orpikin toimesta. Puolestaan 2019 Trotzin ensimmäisellä kaudella saarelaiset veivät sarjan nimiinsä puhtaasti 4-0. Tällöinkin kohdattiin avauskierroksella ja jälleen kerran nämä joukkueet iskevät yhteen tässä vaiheessa playoffeja. Toivottavasti tuosta on jäänyt sopivalla tavalla Pens-pelaajien ja valmennuksen hampaankoloon eikä nyt taivuta ollenkaan.

Itse näen tämän otteluparin niin, että Pens vie hyökkäyksen, pakisto menee melko tasan ja Islesille kallistuu etu maalinsuulla. Trotz on myös valmentajavelho, mutta luotan ettei Sullivanin poppoo toista kertaa lyhyen ajan sisään taivu yhtä helpolla tai eivät mielellään taivu ollenkaan. Luottoa Pensiin löytyy siis, vaikka uskonkin tästä tulevan todella tiukka sarja. Pienoisena ennakkosuosikkina pidän Pensiä, toki jos Malkin on sivussa/puolikuntoisena niin se tekee ison loven Pensin iskukykyyn.

Alla vielä oletetut kokoonpanot sekä myös sarjan otteluohjelma.

Pittsburgh Penguins:
Jake Guentzel - Sidney Crosby - Bryan Rust
Jason Zucker - Evgeni Malkin - Kasperi Kapanen
Jared McCann - Jeff Carter - Frederick Gaudreau
Zach Aston-Reese - Teddy Blueger - Brandon Tanev

Brian Dumoulin - Kris Letang
Mike Matheson - Cody Ceci
Marcus Pettersson - John Marino

Tristan Jarry
Maxime Lagace

Scratched: Evan Rodrigues, Chad Ruhwedel, Mark Friedman, Juuso Riikola, Colton Sceviour, Sam Lafferty, Mark Jankowski, Radim Zohorna
Injured: Casey DeSmith (lower body)


New York Islanders
Leo Komarov - Mathew Barzal - Jordan Eberle
Anthony Beauvillier - Brock Nelson - Josh Bailey
Kyle Palmieri - Jean-Gabriel Pageau - Oliver Wahlstrom
Matt Martin - Casey Cizikas - Cal Clutterbuck

Adam Pelech - Ryan Pulock
Nick Leddy - Scott Mayfield
Andy Greene - Noah Dobson

Semyon Varlamov
Ilya Sorokin

Scratched: Michael Dal Colle, Ross Johnston, Travis Zajac, Braydon Coburn, Cory Schneider
Injured: Anders Lee (knee)


Otteluohjelma Suomen aikaan:
GAME 1:
19:00 (16.5.2021)
GAME 2: 02:30 (19.5.2021)
GAME 3: 02:00 (21.5.2021)
GAME 4: 22:00 (22.5.2021)
GAME 5: Jos tarve (25.5.2021)
GAME 6: Jos tarve (27.5.2021)
GAME 7: Jos tarve (29.5.2021)
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Villi veikkaus, että Penguins voittaa enemmän pelejä kuin viimeksi kun nämä joukkueet kohtasivat pudotuspeleissä.

Vakavammin kyllähän Pensin pitäisi tämä viedä. Isles on pelannut niin heikosti runkosarjan lopun (viime vuonnakin sama ongelma, mutta kuplassa homma toimi). Paljon riippuu siitä, miten Islesin syvyys hyökkäys pärjää Pensin vastaavalle. Palmierin olisi aika laittaa kiekkoa häkkiin.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
Kuten ensimmäisessä ottelussa, Islesin voima on vahvassa kollektiivissa. Yksilöt menevät Penguinsille, mutta Isles jauhaa Trotzin systeemiä ja tuntuu tosipeleissä löytävän peliinsä aina sen ylimääräisen latauksen.

Tänään näin pelistä noin puolet ja sen perusteella Islandersin voitto oli kyllä ansaittu. Palmieri oli runkosarjassa koko Islandersin tavoin aika lapanen, mutta tänään oli kyllä hyvä.

Islanders voi tässä sarjassa kaatua viimeistelyn tehottomuuteen, maalivahtipelin ja kollektiivin suhteen en ole huolissani. Penguinsin yksilöt ovat edelleen sitä tasoa, että jos saavat peliinsä uuden vaihteen niin se on sitten kyllä menoa...
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pari erää Pens oli ihan hyvä ja ansaitsi johtonsa vielä tuossa vaiheessa, mutta sitten kolmas erä oli aivan karsea. Jatkoajalla kiekkokontrolli oli vahvasti Pensillä, mutta ei kotijoukkue tuolla mitään oikein pystynyt rakentamaan.

Pens pelaa vaihdosta toiseen isolla riskillä ja puolestaan Isles varmistelee jopa sellaisissa paikoissa kun olisi paikka mennä. Kyllähän tuo Islesin pelitapa on tylsä, mutta tehokas ja ei tässä tyylipisteitä jaeta. Trotz on hionut vahvan pelitavan joukkueelleen sekä joukkuehengen.

Paljon Pensillä jäi parannettavaa ja Jarrykin voi petrata paljon, mutta en tiedä onko tuosta joukkueesta oikeasti parantamaan. Johtavien pelaajien parasta ennen päiväys on umpeutunut jo aikoja sitten, valmentajan naama kulunut ja joukkue mukautunut kun ne kannukset takavuosilta löytyy. Paloa ja nälkää voittaa ei enää ole. Tai ainakaan se ei näy.

Itse en edes kyllä muista milloin viimeksi Pens olisi voittanut sellaisen sarjan minkä avausmatsin se on hävinnyt kotonaan. Pitää mennä todennäköisesti todella kauas taaksepäin, että tällainen tilasto löytyy.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Mä voin väittää ihan pokkana, että Islanders ei voittaisi yhtäkään muista playoff-joukkueista. Koska mikään muu jengi ei pelaa niin käsittämättömän paskaa pudotuspelikiekkoa kuin Pens. Ehkä Oilers ja Toronto pahimmillaan, mutta nekin on petrannut. Jets hiinä ja hiinä, mutta niillä on maalivahti. Pensin pelaaminen on niin naurettavan helppo puolustaa pois, että itkettää. Jonkin yksilön suonenvedolla voi tulla tulosta, mutta kokonaisuus on vaan erikeepperillä yhteen liimattu kasa lasihelmiä, jonka pohjakerros on paskaa ja se seisoo juoksuhiekassa.

Penguins pelaa täydellisesti Islandersin ja Trotzin pussiin, menettää kiekkoja omassa päässä paineen alla ja pelaa kokoajan pystyyn ja päätyyn eli antaa vaan ne avaimet vastustajalle. Jos sulla on ensinnäkin aivan onneton puolustus puolustamaan ja vielä joku turisti maalissa, kannattaisi varmaan koittaa pitää se kiekko omilla pikkusen pidempään ettei tarvi pyöriä omissa, jossa jokainen laukaus on A-luokan maalipaikka. Vaan ei, ylivoimaa lukuunottamatta mitään kiekonhallintajaksoja ei oliut eikä edes yritetty. Jännä sinänsä, koska sillain joskus on voitettu pari kuppia.

Emmätiä, painimatsinhan Islanders vie varmasti 100-0, nyt tarvis Pensin tajuta pelata sekä riskittömämmin omissa että pyrkiä pitämään sitä kiekkoa vastustajan alueella. Ja veskari jos sais jotain kiinni ois kiva.

Mun kirves meni kaivoon jo syksyllä 2017 eikä sitä nyt perkele tunnu vaan saavan sieltä ylös enää.
 

Nemonieminen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Sharks, Isles
Ihan oikea jengi voitti ainakin ensimmäisen matsin. Islanders on joukkue, Pens yksilöjengi.

Islanders toteuttaa omaa peliään ihailtavalla tavalla ja uskovat siihen juttuun. Kuten jo veikkaukseen laitoin Islanders vie 2-4
 
Penguinsin olisi pitänyt tappaa ensimmäinen peli ekan 40min aikana. Ennen kolmatta erää tiesi, että Islanders kääntää tämän, kun ei noi jaksa karvata 60 minuuttia noin miten tekivät pari ekaa erää.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Pens pelaa vaihdosta toiseen isolla riskillä ja puolestaan Isles varmistelee jopa sellaisissa paikoissa kun olisi paikka mennä. Kyllähän tuo Islesin pelitapa on tylsä, mutta tehokas ja ei tässä tyylipisteitä jaeta. Trotz on hionut vahvan pelitavan joukkueelleen sekä joukkuehengen.
En kyllä varsinaisesti pidä Islandersin pelitapaa tylsänä. Se on kurinalainen, mutta samalla ketjut loivat hyviä maalipaikkoja runsaasti, hyökkäyksissä oli variaatioita ja taklauksia sateli valtavalla tahdilla. Oli ilo seurata Islandersin peliä, eikä tämä sarja kyllä silti missään nimessä ohi ole.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Emt onko Islesin pelitavassa taktisesti mitään liigan yleislinjasta kauheasti poikkeavaa. Keskialueella nähdään vähän harvinaisempaa 1-1-3:sta, mutta enemmän kyse on pelaajien sitoutumisesta takakarvaan ja typerien riskien väliin jättämisestä.

Voiko valmentajaa syyttää siitä, että hän haluaa voittaa ja on sanut pelaajansa haluamaan voittamista?

Tietysti jos on tottunut Malkinin keskialuekyniin, niin Barzalin neppaukset päätyyn saattaa näyttää silkalta prosenttikiekolta.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tietysti jos on tottunut Malkinin keskialuekyniin, niin Barzalin neppaukset päätyyn saattaa näyttää silkalta prosenttikiekolta.
Muutoin ihan samoilla linjoilla ja Pens tosiaan ottaa kyllä pataan tollasella runkosarjakiekolla. Mutta enenevässä määrin myös Pensselit vetää tuota pitkä päätyyn ja perään, eli aktiivista kiekosta luopumista harrastetaan paljon enemmän kuin vaikka nyt SC-kausina. Se ei vaan oikeen tolla puolustuksella ja noilla yksilöillä toimi, kun pitäisi syödäkin se paska. Sen sijaan lähes eurooppalainen "meidän peli" voisi olla nyt se avain, luonnollisesti NHL-mausteilla ja vähän sekoitellen. Silloin pelin voisi voittaa vaikka 2-0, eikä 5-4. Näyttää vaan siltä, ettei Pens nyt yksinkertaisesti halua pelata sillä sapluunalla, millä menestystä tuli pudotuspeleissä jokunen kausi sitten, vaan pelataan sapluunalla, joka tuotti tulosta runkosarjassa. Ymmärrettävää kyllä.

Isolla riskillähän Penguins on aina pelannut, mutta ne riskit on yleensä paikattu kollektiivisella pelaamisella ja varsinkin pelinopeudella, kun koko viisikko on liikkunut tiiviinä ympäri kentän. Lisäksi ne riskit on otettu yleensä vaarattomammissa paikoissa, toki joku Malkin/Letang sitä jalkakynää joskus harrasteleekin, ja sieltä omista on osattu tulla pois vaikka sitten norsupallolla jos tarve vaatii - näitä elementtejä ei oo näkynyt nyt pariin vuoteen ja tukka on pöllynnyt.

Pensin olisi pitänyt pystyä naulaamaan peli kahden ensimmäisen erän aikana ja sen jälkeen pitämään kiekkokontrolli itsellään. Nyt Islandersille annettiin kaikki tila ja aika maailmassa ynnä momentum, kun itse istutaan paska housussa ja sormi suussa kuusen alla syömässä ynnykkärusinoita. Ja silti tarvittiin jatkoaika ratkaisuun, eli toivo elää vielä vaikka liekki on lähes puhallettu sammuksiin.
 

Salama15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lankisen Lukupiiri - Zervuska Haidis
Pakko kai se on sanoa, että Malkin tarvitaan kagosen keskelle, muuten tulee kylmä kevät... Carter ei vaan enää riitä pelitekijän roolissa, shut-down rooli meneekin sitten oikein hyvin!

Ja Jarryn pitäisi nousta ”nextille levelille”, ei ihan niiiiin paska ollut mitä Antti Mäkinen manasi, mutta parantamisen varaa on!
 

Jaskaseiska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkue
Komarov ainakin itselle yllättävän näkyvästi esillä, ja nimenomaan positiivisessa mielessä joukkueensa kannalta.
Islanders joukkueena valmis näihin karkeloihin, Penguinsilla vähän hakemista ja nopeasti tulee seuraava matsi, ehkä liian nopeasti Penguinsin näkökulmasta.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Oon nähnyt vain koosteen ja tilastokatsauksen, mutta olisiko mahdollista, että tämä ei mennyt niinkään Trotzin myyttisen taktiikoiden tai Islandersin pelivalmiuden piikkiin vaan enemmänkin tulisi huomioida sitä, että Jarry päästi maalin jos joku vaan onnistui vähän sinnepäin laukomaan?

Isles varmasti tuosta jatkossa parantaa, mutta ei kai Pittsburghin oikeasti tämän yhden pelin perusteella pitäisi lähteä niin mahdottomasti muuttamaan?
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Oon nähnyt vain koosteen ja tilastokatsauksen, mutta olisiko mahdollista, että tämä ei mennyt niinkään Trotzin myyttisen taktiikoiden tai Islandersin pelivalmiuden piikkiin vaan enemmänkin tulisi huomioida sitä, että Jarry päästi maalin jos joku vaan onnistui vähän sinnepäin laukomaan?

Isles varmasti tuosta jatkossa parantaa, mutta ei kai Pittsburghin oikeasti tämän yhden pelin perusteella pitäisi lähteä niin mahdottomasti muuttamaan?
Tämä on vain sitä Penguins-kannattajan sielunmaisemaa. Kannattaa lukea kausiketjusta ensimmäisen kuukauden aikana kirjoitetut viestit ja kuinka se peli ja kausi ja loppuelämä oli sellaista kusipaskaa ettei mitään rajaa. Sitten kun alkoi voittoja tulemaan ja peli näyttämään hyvältä, niin huudellaan kuinka ollaan aina joukkueeseen uskottu ja sitä ja tätä ja tota. Vaikka itsekin fani olen, niin ei näitä juttuja täältä oikein tosissaan viitsi lukea enkä ihmettele yhtään, että penguinsin faneja gloryhuntereiksikin kutsutaan.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Oon nähnyt vain koosteen ja tilastokatsauksen, mutta olisiko mahdollista, että tämä ei mennyt niinkään Trotzin myyttisen taktiikoiden tai Islandersin pelivalmiuden piikkiin vaan enemmänkin tulisi huomioida sitä, että Jarry päästi maalin jos joku vaan onnistui vähän sinnepäin laukomaan?

Isles varmasti tuosta jatkossa parantaa, mutta ei kai Pittsburghin oikeasti tämän yhden pelin perusteella pitäisi lähteä niin mahdottomasti muuttamaan?
Eri mieltä. Pittsburgh lopetti pelin kesken ja antoi mahdollisuuden Islesin ottaa pelin rytmi haltuun.
Kärsivällinen ja työteliäs Trotzin porukka käytti tilaisuuden. Trotz vei valmentajien taiston ja Sorokin maalivahtien. Otti Jarry hyviäkin koppeja, mutta parantaa pitää, kuten ihan koko joukkueen.
Jos molemmat joukkueet pelaa parasta peliään, kuten toivottua playoffeissa, Pens vie.
Toisaalta uskon että Islanders varmemmin tuo kaikki eväänsä pöytään ja sitä kautta sarja on avoin.
Kuten kausiketjussa jo toverit mainitsivat, kaikella kunnioituksella, Islanders ei pelota yhtään, enemmän pelottaa se että Penguins itse sössii.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eikä siinä Jarryn räpyläkädessä ole mitään vikaa, pientä ruostetta vaan kun ei ole viikkoon pelannut. Pelin jälkeen ne analysoidaan ja ensi pelissä Jarry on muuri. Jos Antti Mäkinen laukeaa pöksyihinsä kun Penguinsin maalivahdille menee räpyläkäden puolelle kolmatta kevättä putkeen, niin ei se ole mikään totuus. Antilla nyt vain pääsi unohtumaan se seikka, että siellä oli edellisinä vuosina Matt Murray imemässä ja hänellä oli oikeasti paha heikkous se räpyläkäsi.
 

Ripe

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kyllähän osaltaan nuissa kaikissa maaleissa voi myös Jarryn edessä pelaava joukkue ottaa itseensä.

Ensimmäisessä 2 vs 2 tilanne ja Palmieri saa liikkeellä avattua laukaisulinjan, toki hieman pienestä kulmasta. Pettersson hieman paremmalla liikkeellä/sijoittumisella maila eteen ja tilanne ajautuu kulmaan. Voin veikata että näissä peleissä vastaavat tilanteet keskialueelta laiskalla takakarvauksella eivät pidemmän päälle johda hyvään lopputulokseen. Vaihdetaan tilalle Capitalsin tai Bruinsin kärkiketjun kaverit, niin sen jälkeen ei enää mollata maalivahtia vaan kehutaan hyökkääjiä.

Toisessa klassinen "turnover" vastustajan sinisellä ja vaihto kesken.

Kolmannessa 2 vs 2:sta 1 vs 1 keskeltä ja veto pakin jaloista. En laittaisi kyllä tuotakaan 100% maalivahdille.

Jatkoajalla ei kyllä tilaa tainnut kiekon vertaa enempää olla. Tilanteessa alivoimainen hyökkäys 2 vs 3 päättyy unelmavetoon. -> Veskari on seula taas kerran?
 

Fishstick

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Islanders
Ensi yönä taas mennään n. klo 2:30, Islanders jatkaa samalla kokoonpanolla muuten paitsi nyt Varlamov on nyt myös pelikunnossa. Maalilla aloittaa Trotzin mukaan venäläinen maalivahti. Pingviineistä maalivahti DeSmith varmuudella katsomossa, Malkin ja Dumoulin
on "game time decisions".

Luotto on kova että Islanders tulee paremmin otteluun kun kuitenkin pelataan normaaliin kellon aikaan ja päiväunet ehditty nukkua. Komarovilla ensimmäisessä pelissä 14 taklausta mikä sivuaa äkkiseltään katsottuna seuraennätystä.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En nähnyt peliä, joten pelin nähneet, ehkä jopa itse suuri ja mahtava Antti Mäkinen voisi kertoa oliko Jarry ihan paska ja vuosiko hanska?
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
En nähnyt peliä, joten pelin nähneet, ehkä jopa itse suuri ja mahtava Antti Mäkinen voisi kertoa oliko Jarry ihan paska ja vuosiko hanska?
Hallissa 50% kapasiteetti ja huikea meno! Ei nyt ihan Bell Centrelle vedä vertoja kuitenkaan... Pens tuli otteluun todella vahvasti ja dominoi ottelun alkua. Ensimmäinen maali lapsus Varlamovilta räpsäpuolelle. Myös Islesin maali meni hanskakäden puolelta ja vieläpä rystyvedolla, joten Mäkisen mielestä varmasti imaisu. Ei saisi tuollaisia mennä pleijareissa, eihän Antti?

Tärkeä voitto ja sarja tasoihin. Nyt on haettava kotietu takaisin, toivottavasti jo heti seuraavasta pelistä. LGP!
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Sen verran sanon väliin, että ekassa pelissä ainakin Jarry oli räpylänsä kanssa aivan paska. Siitä on turha sättiä Mäkistä, joka sanoi asian niinkuin se on. Ei puhuta mustaa valkoiseksi.
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sen verran sanon väliin, että ekassa pelissä ainakin Jarry oli räpylänsä kanssa aivan paska. Siitä on turha sättiä Mäkistä, joka sanoi asian niinkuin se on. Ei puhuta mustaa valkoiseksi.
Olihan se huono tuossa kyseisessä pelissä. Mäkinen sen vaan huuteli Jarryn heikkoudeksi ja että se on vastustajan toimesta scoutattu kun sinne uppoaa joka kerta. Ja sehän ei pidä paikkaansa.
 

miesuimari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sen verran sanon väliin, että ekassa pelissä ainakin Jarry oli räpylänsä kanssa aivan paska. Siitä on turha sättiä Mäkistä, joka sanoi asian niinkuin se on. Ei puhuta mustaa valkoiseksi.

En ole maalivahti, mutta itse näin tilanteet siten, että kolmas maali meni helposti (vaikka ammuttiin Letangin jaloista). Nähdäkseni ensimmäiseen vetoon Pettersson sai hieman lapaa väliin ja kiekon lentorata muuttui aavistuksen?

Toisessa maalissa Pageaulta täydellinen veto ylös ja lähelle päätä. Jos Ovechkin olisi tuon ampunut niin uskoakseni Mäkinen olisi hehkuttanut kuinka mahtava maalintekijä hän on eikä veskarilla saumaa torjua jne.

Jatkoajalla tullutta maalia en myöskään laita Jarryn piikkiin, sillä ylhäällä oli parin kiekon kokoinen rako josta kiekko lopulta tiensä perille löysikin. Voisivathan veskarit olla aina noissa tilanteissa jaloillaan ja peittää olkapäällä yläkulman, mutta silloin alas jää enemmän tilaa. Mitään tilastoa minulla ei ole antaa, mutta väittäisin veskarien sillä tavalla pelatessa maaleja tulevan enemmän, sillä alas ampumalla tilaa olisi enemmän, mahdolliset pakkien kautta kimpoilevat kiekot ja riparit jne. Tämä on siis vain minun mielipiteeni tuosta ensimmäisestä matsista ja Jarryn räpsäkädestä.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburg Penguins & Bobi Lehtonen
Niin tai näin, mutta liian monta maalia yhteen peliin, joista jäi fiilis toi olis pitäny kyllä ottaa. Tokassa pelissä näytti ainakin taas ottavan muutaman ihan hyvän ja vastaavasti huono räpsä siirty Varlamoville :) :)
 

Malkkinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo, jatketaan eteenpäin ja luotetaan siihen, että Jarry pelaa jatkossa niinkuin viime yönä eikä niinkuin ensimmäisessä pelissä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Pelicans vs Tappara
  • 2.56
  • 3.50
  • 2.60
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös