Pitsiturnaus 2010

  • 35 520
  • 80

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Keskiviikko-iltana tein tilauksen ja tänään klo 8.52 näppäilin saamani koodinumeron. hyvin näkyy sekä kuuluu Lukon web-tv.
 

H-katsomo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko 2004-2005, Napoli
Sain justiin infoa, ettei toimi IE:lla. Kaikilla muilla selaimilla pitäis toimia. Mullakin lähti heti pelittämään kun käynnistin firefoxin.
 

RauMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Detroit Red Wings
Huomenta!!

Mahdollisille muille hörhöille tiedoksi että striimi näkyy myös ulkomailla. Terveisiä Costa del solilta, lämpöä ~29 astetta klo 9:58 :)

Ei kai ihmisellä lomalla voi muutakaan tekemistä olla "hymiö"


Ja selaimena Opera.
 
Viimeksi muokattu:

fotiu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko New York Rangers
Mahtaako Radio Ramonan selostusta kuulla netistä käsin? Jos joo, niin mistäköhän löytyis linkki..
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
Pitihän sinne väsyneenä ajella ja ajoissa poiskin jo. Muutama satunnainen irtohavainto niistä matseista mitä Lugulta näin (muut paitsi finaalin) Ja nämähän on tietysti kiveen kirjoitettuja totuuksia elokuun alkupäivinä...

Ensinnäkin hyökkääjiä on ilmeisesti noin kuuteen tai seitsemään ketjuun. Pitää tietysti ollakin kun mukana oli ilmeisesti jokseenkin kaikki akatemisteista starboihin Kauvosaarta lukuunottamatta. Siinäpä rakennetaan ilmasiltaa Kouvolaan että kaikille saadaan peliaikaa. Paljonko lie Kookoolla itsellään ukkoja rosterissa, täällä nimittäin on niin paljon että vaikka muutama menis (?) vielä A:n mukanakin niin kyllä riittää.


+

Tikkanen - korvaamaton mies kohta, vois sanoa jopa ikävä kyllä, liian isossa roolissa kun pitäs kaikkea hoitaa joka puolella kenttää.

Tukonen - vahvaa peliä ja vauhtia.

Tuomainen - juna kulkee ilmeisesti vielä aiempaakin kovempaa, käsiä kun vielä Conanille jostain saataisiin niin hjuva. Mun silmään näyttää että Miika on joutunut opettelemaan vähän sellasen jääpallomaisen pelitavan, maila yhdessä kädessä pelaa paljon, välttää kovaa kontaktia. Harmi sinänsä. Miehen varmaan pitäs pelata jossain AHL:ssä että sais pelata voimiaan tosissaan käyttäen ja tasavertaisia vastaan jatkuvasti jäähyjä pelkäämättä.


-

Kangasmäki - miksi mies on ryhmässä?


?

Lindgren - tuhlaajapojan paluuko? Pata-matsin ekassa erässä ainakin kolme huippupaikkaa, ei tulosta, avittanee Tukosen tehoja kuitenkin melkoisesti, toivotaan että näyttöjä tulee.

Brocklehurst - ei oikein testattu vielä, liike ok pitsin sähellyksessä, saas nähdä mitä miehestä saadaan irti, toinen Tikkanen?

Wiikman - Sportia vastaan jatkuvasti polvillaan, yläpeltiin tullaan talvella ampumaan Lukkoa vastaan, finaalia en nähnyt ja otteita siellä sikäli mikäli pelasi.
 

mig24

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hyvä turnaus kaiken kaikkiaan ja paras voitti ehdottomasti. Aalto (ei Teemu) kiersi mukavasti hallia illan kamppailuissa, vaikka kiven (ei Karri) takana olikin sen alkuunsaattaminen. Laitetaan muutama huomio.

+ Aloituksia on ilmeisesti harjoiteltu, koska niitä vietiin ihan eri prosentilla kuin viime kaudella. Eikä mukana ollut edes parasta aloittajaa kauvosaarta.
+ Nuorisokaarti pelasi pääosin hyvin ja siinä onkin ralella miettimistä kuka noista pääsee pelaamaan liigaa. Laita nyt joku kivimäkikin sitten katsomoon kun tuollaista peliä esittää.
+ Tuomaisen liike on kyllä mahtavaa katsottavaa. Jokohan tällä kaudella?
+ Petru myös hyvällä pelipäällä. Toivotaan ja uskotaan että laiturin paikalla syntyy vielä paremmat tehot kuin viime kaudella.
+ Aalto teki sen mitä pitää. Ylivoimalla pelote eikä ollut vaikeuksissa omassa päässäkään. Suorastaan positiivinen yllätys.
+ Tikkanen. Paras pakki, ehdottomasti.

- Lindgren ei ollut vielä palannut lomalta. Ei kiinnosta vissiin kesähöntsät. Löysää löysää.
- Samat sanat Mo-Mac kaksikolle, mutta ei kai sitä oikeastaan odottanutkaan että kokeneempi kaarti vetäis täysillä ekassa harkkapelissä.
- Brocklehurst. Ei mitään erikoista, muutama harhasyöttö. Kai tuo kuudentena pakkina menettelee, mutta ylivoimallekaan ei tuonut vielä mitään mitä ei pettinenkin jo osaisi. Mahtoiko laukoa edes kertaakaan maalia kohti. Liike hyvää, mutta ei vielä ulkkaripaikan arvoinen.
- Petyin siihen että Rajala ei näyttänyt yhtään valmiimmalta liigaan kuin viime kaudellakaan. Hyökkäyspäässä toimii usein, mutta fysiikka ei riitä ja puolustuspäässä vaikeuksissa. Vaarassa jäädä mestisjyräksi.

Lisäksi Lukon maalivahdit pelasivat juuri siten kun voi odottaa ekoista harkkapeleistä. Vielä ei täysin vakuuta, mutta paransivat, erityisesti Raanta, mitä pidemmälle turnaus eteni. Vielä aikaa päästä vauhtiin.

Lopuksi vielä toive huutosakille kun kuitenkin luette palstaa. Hienosti pidätte mökää, mutta ottakaa huudoissanne huomioon myös se, että peli on aina koko perheen tapahtuma. Niinpä jätetään nuo koko seisomakatsomokulman esittämät haistattelut ja naisten ruumiinosien huutelu pois. Mutta hieno aalto tosiaan, koitetaanpa saada samanlainen liigapeliin. ;)
 

-backley-

Jäsen
Suosikkijoukkue
L U K K O
Lopuksi vielä toive huutosakille kun kuitenkin luette palstaa. Hienosti pidätte mökää, mutta ottakaa huudoissanne huomioon myös se, että peli on aina koko perheen tapahtuma. Niinpä jätetään nuo koko seisomakatsomokulman esittämät haistattelut ja naisten ruumiinosien huutelu pois...

Huomasin migin jutut luettuani että monta asiaa jäi kirjoittamatta, mm. Kivimäki kehumatta. Mutta oleellisin asia ehdottomasti minkä unohdin ja minkä takia piti vielä suu avata, oli tuo lainauksessa oleva asia. "Mikä vitun Ässät" ja "Mikä vitun Tepsi" oli todella surkea ja hävettävä esitys. Onneksi porilainen luonne on sen verran veemäinen ja sisukas että sieltä tuli kovempaa heti kuitti "Mikä vitun Rauma".

Kuittailut ja ajoittain jopa räävitömätkin huudot yksittäisinä karjaisuina katsomosta on ok ja kuuluu asiaan ja oikealla hetkellä lauottuna ovat huumoria parhaasta päästä, mutta tässä mentiin riman ali pahasti. Ja mäkään en mielestäni ihan kristillisimmästä päästä oman kielenkäyttöni kanssa ole. Joku roti.
 

1936

Jäsen
Suosikkijoukkue
1963 | 2021
+ Tuomaisen liike on kyllä mahtavaa katsottavaa. Jokohan tällä kaudella?

Tähän haluaisin tarttua. Mitä Tuomaiselta odotetaan? Mielestäni sellaista läpimurtoa, jota jokakausi täällä odotetaan (allek. mukaan lukien) on turha odottaa. Tuomainen on yksinkertaisesti liian kiltti ollaakseen liigan paras voimahyökkääjä ja toisaalta puutteellinen pelisilmä iskeäkseen maaleja + 15:ta.

Tuomainen on juuri täydellinen tuollaisena. 3. kentän pelaaja, helvetin hyvä karvaaja ja varmasti liigan eliittiä alivoimapelaajana. Ja kun juna pääsee vauhtiin niin sitä ei tässä liigassa pysäytetä. Sekin nähtiin tänään.

Silloin kun Tuomaista on istutettu 1.-2.kenttiin niin peli kipsaantuu heti. Ei oikein istu hienoihin kuvioihin, vaan ennemmin junttaamaan laidasta läpi jonkun karvauksen ja kiekonriiston seurauksena.

Toivottavasti nähdään Lukossa vielä pitkään, vaikka ymmärrän että Conan varmasti hakee vielä maisemanvaihdosta ja ehkä sitä isompaa rooliakin jostain.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Semifinaalin ja finaalin katsoin paikanpäällä. Aamuhöntsän Ässiä vastaan web-tv:stä. Lukko-Sport pelin kuuntelin Ramonasta. Tältä pohjalta lyhyt yhteenveto.

Laaja rinki äijiä on etenkin hyökkäyspäässä. Paljon on siis Ralella vaihtoehtoja, miten lähtee ketjuja muodostamaan. Petru-Perttu-Tukonen näyttää aika valmiilta. Samaten Morrison-McLean-Elo voi olla hyvä trio. Mutta ihmetytti se, että alivoimalla kaksi ensin mainittua olivat lähes aina jäällä. Ei mielestäni mitään av-experttejä nämä Pohjois-Amerikan miehet.

Pakkiosastolla Aalto on juuri se siniviivan pelote mitä odotettiin, mutta muuten aika köykäinen kaveri puolustuspäässä. Tikkanen tulee olemaan alakerran liideri vielä vahvemmin kuin viime kaudella.

Rantasen toivon näkeväni pelaavassa kokoonpanossa. Brocklehurstista ei voi sanoa juuta tai jaata tässä vaiheessa. Kuten ei myöskään maalivahtiosastosta. Wiikman ja Raanta ovat samalla lähtöviivalla.

Hieno tunnelma hallissa. Katsomoa kiersi aalto hetken herättelyn jälkeen. Takavuosien Pitsiturnauksiin verrattuna sellaista yletöntä kännäämistä ei enää ollut havaittavissa, vaan pikku kaljoissa oltiin suht iisisti.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Takavuosien Pitsiturnauksiin verrattuna sellaista yletöntä kännäämistä ei enää ollut havaittavissa, vaan pikku kaljoissa oltiin suht iisisti.
Tämän pistin itsekin merkille. Vain yksi heppu nukkui parkkipaikan nurmikolla kun tulin ohi, mutta hänelläkin oli kaljamuki käden ulottuvilla ja kaveri vieressä vahtimassa joten saattaa olla että mies otti vaan aurinkoa.
 

Repolainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tämän pistin itsekin merkille. Vain yksi heppu nukkui parkkipaikan nurmikolla kun tulin ohi, mutta hänelläkin oli kaljamuki käden ulottuvilla ja kaveri vieressä vahtimassa joten saattaa olla että mies otti vaan aurinkoa.

Kai tuo pitsiyön puuttuminen jotenkin vaikuttaa? Harva alkaa ottamaan aamusta tavallisena perjantaina jos illaksi ei ole mitään erikoista tiedossa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kai tuo pitsiyön puuttuminen jotenkin vaikuttaa? Harva alkaa ottamaan aamusta tavallisena perjantaina jos illaksi ei ole mitään erikoista tiedossa.
Tähän känniläisten puuttumiseen se varmaan vaikuttaakin.

Mutta katsojamäärässä ei ollut valittamista, vaikka olikin jo siirrytty elokuun puolelle ja ihmiset olivat töissä.
 

Eino_Mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kai tuo pitsiyön puuttuminen jotenkin vaikuttaa? Harva alkaa ottamaan aamusta tavallisena perjantaina jos illaksi ei ole mitään erikoista tiedossa.
No mutta tuossapa se syy varmaan onkin. Kuitenkin "ennen vanhaan" lähdettiin heti finaalin jälkeen jatkamaan juhlia kaupungille. Nyt oli kyseessä ns tavallinen pe-ilta. Silti Pitsiturnee on jo käsite johon riittää katsojia ajankohdasta huolimatta.
 

Villi-Länsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Anaheim Ducks, Leijonat, Real Madrid
Peli oli kaikilla vielä vähän sekaisin, mutta tunnelma oli todella hyvä joka Lukon matsissa(Sport pelissä ei ihan parasta). Yleisö huusi, aallot kiersi hallia ja huomasi ,että pelaajat nauttivat pelata ainakin finaalissa. Satakunnan Derbyssä saatiin kunnon matsi niin kentällä kuin katsomossakin, mutta uskallan väittää että kyllä Lukkofanit voittivat sen huutokisan. Ihmettelin, että ei ollut Vaasasta porukka tullut paljoa tai Tampereelta. Sitä ihmettelin finaalissa kun ässäfanit rupesivat kannustamaan Ilvestä. Minulla ei tulisi mielenkään kannustaa toista seuraa kun omat ei pärjää, mutta porissa kaikki on mahdollista. Eli siis hieno turnaus oli ja tästä on hyvä lähteä uutta kautta kohden.
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Onkos kukaan löytänyt mitään maalikoosteita eiliseltä? Ei tuo netinkäyttö ole pahemmin innostanut krapulassa, joten apu olisi tarpeen:)

Turha luulo että löytyy. Olisi ihan liian hyvää ollakseen totta.

Toisaalta melko varmasti Rauli Urama on hakenut kasetit/cd:t/dvd:t joka pelistä aina pelin jälkeen itselleen, katselee ja analysoi niitä yötä päivää. Näin siis jos minun tietoni Uramasta yhtään pitävät paikkaansa. :)
 

Jyty

Jäsen
Suosikkijoukkue
käyttää lehväslukkoa logonaan.
Kaikki on jo sanottu, joten turha on sinällään kirjoitella asioita toiseen tai kolmanteen kertaan.

Todetaan nyt kuitenkin, että meikäläisen silmä piti joukkueen esityksistä. Jalka liikkui kevyesti ja kiekkokontrollikin oli ihan hyvää ajankohtaan nähden.

Try-out pakki Brocklehurst saa kyllä esittää enemmän mikäli sopimuksen joukkueeseen haluaa. Jos sisäpiiritietoon on uskomista, niin kaverin laukauksen pitäisi olla vähintään yhtä hyvä, kuin Aallon. Se jäi tässä turnauksessa kuitenkin kokolailla piippuun, joten sen varmentamiseksi joudumme odottamaan lisää harjoitusotteluita.

Maalivahtiosastolla Raanta oli kauttaaltaan parempi suorittaja, tosin epäilen Wiikmanin hieman jännittäneen tapahtumaa.
 

Siklenka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Petru oli erittäin positiivinen näky. Kehtaan jopa epäillä että siinä on Lukon parhain pistemies ensi kaudella. Samuli Kivimäki tuottaa kyllä Uramalle positiivisen ongelman, miten saada mies mahtumaan kokoonpanoihin, oli muuten aika vakuuttavaa peliä. Pettymyksiksi mainitsen Lindgrenin, outoa pyörimistä koko turnauksen ajan ja kiekko poltti lavassa. Myös Elo oli todella vaisu, yhden rankkarin tosi taisi pistää sisään. Brocklehurst (Kuro lausuu Broklehaaast) oli minusta kohtuullinen, mitä nyt tuolla statuksella voi odottaa. Vie silti turhaan minun mielestäni edelleen sen ulkomaalaispaikan. Rantanen oli positiivinen, kehittyy joka vuosi huomattavasti, ilman muuta minun arvioissani wurstin edellä. Kivasti myös Rantanen vastasi Millerin haasteeseen.

Kangasmäki tiedetään lyhytpinnaisena ja sitä myös oli, harvoin pääsee sanomaan että Suomessa pelatessa tappelee kaksi kertaa saman ottelun aikana, tosin jälkimmäinen oli aika yksipuolista mätkintää joten pisteet Huhtalan hakkaamisesta, se miellyttää aina. Porilaisten aikainen turnajaispäätöskin miellytti, varsinkin kun Pataljoonan bussi ei lähtenyt vasta kuin iltakymmenen maissa.

Muista joukkueista mieleen jäi Tepsin Mario Valeri-Trabucco (osasinkohan kirjoittaa oikein tuon nimihirviön). Nättiä pelaamista ja todella nopeat jalat.
 

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Muista joukkueista mieleen jäi Tepsin Mario Valeri-Trabucco (osasinkohan kirjoittaa oikein tuon nimihirviön). Nättiä pelaamista ja todella nopeat jalat.

Et osannut! Se on Valery-Trabucco.

Mutta onnea Lukolle kotiturneen voitosta. Toivottavasti siihen ei satsattu kaikkea kuten viime kaudella..ü
 

Myrvold

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Kangasmäki tiedetään lyhytpinnaisena ja sitä myös oli, harvoin pääsee sanomaan että Suomessa pelatessa tappelee kaksi kertaa saman ottelun aikana, tosin jälkimmäinen oli aika yksipuolista mätkintää joten pisteet Huhtalan hakkaamisesta, se miellyttää aina.

Eikö se mennyt niin, että Kangasmäki mätki ykspuolisesti Malkamäkeä ensimmäisessä erässä ja Huhtala kanssa tuomarit tuli väliin jo ennen kuin hommat kunnolla vauhtiin saatiinkaan?
 

Hirmumyrsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ei Mitään Käyttöä Jätkät ja Märkä Uni Rosterit
Et osannut! Se on Valery-Trabucco.

Mutta onnea Lukolle kotiturneen voitosta. Toivottavasti siihen ei satsattu kaikkea kuten viime kaudella..ü

Röhöm, vai edelliskaudella jolloin pitsi voitettiin, ja koko kausi huipentui West Coast finaaleen, eli playouttien viimeiseen karsintaan, joka sentään voitettiin.

Viimekaudella Lukko tippui taas pitsiturnauksesta heti alkusarjassa.

Risto myös kehui tätä Valery-Trabuccoa pelimiehksi, mutta täytyy kuulemma keksiä lempinimi äijälle kun kerran on niin usein kiekossa kiinni ja hankala lausua. No, pitsissä on mm. Patu Nevalainenkin erään kerran näyttänyt ihan pitelemättömältä pelimannilta, mutta liigassa pisteet ei ollutkaan ihan samaa luokkaa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Risto myös kehui tätä Valery-Trabuccoa pelimiehksi, mutta täytyy kuulemma keksiä lempinimi äijälle kun kerran on niin usein kiekossa kiinni ja hankala lausua.
Ripalta tuon uuden nimen keksiminen varmasti onnistuu. Satuin olemaan perjantaina juuri sillä hetkellä autossa matkalla takaisin hallille kun hän raportoi radioon Sportin ja Ässien välisestä pelistä ja siinäkin hän nimesi Ässien Rendulicin Rehulaksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös