Pitsiturnaus 05.08.2022

  • 63 062
  • 399

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Ainiin, meinasi unohtua ennen nukkumaanmenoa. SaiPan osiossa joku veikkasi Lukko-SaiPa finaalia. Ei siinä mitään. Mutta olisi hienoa kun Lukko pelaisi samoilla paidoilla kun marraskuun matsin ekan erän. Katsojat ovat siinä vaiheessa niin päissään että kukaan ei enää erottaisi joukkueita toisistaan. Sitten ihmeteltäisiin kuulutuksista että kumpihan sen maalin teki.
 

Venkula

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Tällä kertaa tuli hommattua sohvapaikat Solidsportin kautta. Aamulla aikanen herätys ja jännäämään päivän pelejä. Luultavasti tuttu kiroaminen kuuluu olohuoneesta jonkun Lukon pelaajan vipattua kiekon katsmomoon ja saaden siitä 2minuuttisen... Hyvää Pitsiturnaus festivaalia Lukon kannattajille sekä muiden seurojen faneille!
 

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Mitään radioselostuksia lienee turha odottaa?
Radiota voisi työn ohessa kuunnella, mutta striimin katselusta voisi tulla pomon taholta sanomista.
 

aimohemmo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Säppi ja California Golden Seals
Ilma on kuin morsian (+19 just nyt). Valitettavasti puolilta päivin on ennustettu runsaita sateita. No, ...tut me siitä. Hallissa on katto. Puistopiknikillä voi tosin kosteata olla.
 

Byyrman

Jäsen
Suosikkijoukkue
PTDT in memoriam 23.-30.9.2023
Ilma on kuin morsian (+19 just nyt). Valitettavasti puolilta päivin on ennustettu runsaita sateita. No, ...tut me siitä. Hallissa on katto. Puistopiknikillä voi tosin kosteata olla.
Onko vielä mahdollista, että sopivan trooppisella kelillä halliin muodostuu sumua, ja tuomarit komentavat pelaajat luistelemaan pelikatkoilla ympyrää, jotta sumu hälvenisi?

Vai onko ilmastointia sen jälkeen korjailtu, kun joskus kauan sitten Pitsissä näin kävi?
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Sovitaanko että pelien aikainen otteluseuranta Möttösten ja Töppösten tekemisistä käydään Otteluketjufoorumilla? Sinne on näemmä avattu Ylläpidon toimesta jo kaikista peleistä oma ketjunsakin.
 

Yuppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team, Україна
Vähän ilmeni eilen vatsavaivoja todennäköisesti vihannesten syönnistä, kun näin loppulomasta tuli yhtäkkiä mieleen ettei oo semmoisia tullut nautittua lähiaikoina. Kukkakaali on bannissa taas ainakin sen 10 vuotta... no täällä Äijänsuon futiskatsomossa istuskellaan kun kyyti lähti sen verta aikaisin ja teinpä pienen punsipullon vatsaa rauhoittamaan. Ilokseni totean, että toimii ja olo kohentunut noin 100 %. Pitäisi vaan pitäytyä hyväksi todetuissa ravintoaineissa...

PS. Pikkuparkki tais olla jo ihan täynnä.
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Auton nokka kohti Raumaa, vaimo ratissa ja eka lonkero sihahti juuri auki.
Pitsi se on kyllä ihmeellinen karnevaali ihan jo ihmisen biologiankin näkökulmasta.. ainakin allekirjoittaneen elimistö yksinkertaisesti kieltäytyy ottamasta alkoholia vastaan aamukahdeksalta, oli sitten viikonloppu tai loma tai mikä hyvänsä. Ainoat poikkeukset elimistölle ovat olleet ne pari pitsiä, joissa olen ollut paikalla :D

Täällä ollaan jo striimi tanassa, ei taida etätyöpäivästä tulla oikein mitään.. onneksi ei ole mitään kovin tärkeää hommaa tälle päivälle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös