Pitäisikö Sampo Liusjärvi erottaa SM-liigan kurinpitäjän toimesta?

  • 3 060
  • 9

Pitäisikö Sampo Liusjärvi erottaa SM-liigan kurinpitäjän toimesta?


  • Äänestäjiä
    86
  • Poll closed .
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
SM-liigan hallitus päätti vaihtaa kurinpitoryhmänsä jäsenet 1.3.2013. Nykyisen kurinpitoryhmän muodostavat Iiro Järvi, Janne Ojanen ja Karl Ekholm.

Tulisiko myös SM-liigan kurinpitopäällikkö (nyk. Sampo Liusjärvi) vaihtaa?
 

Wolves

Jäsen
Ei. Jos SM-liiga kävelee miehen päätösten yli mediapaineessa, niin minkäs sille voi.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe, turvattomat tilat
Ei. Tällä hetkellä Liusjärvi on harvoja liigan kurinpidossa, johon voi edes jotenkin luottaa. Sen sijaan SM-liigan hallituksen ja JP Vuorisen pitää pyytää Liusjärveltä sekä jääkiekkoväeltä julkisesti anteeksi. Tämän jälkeen Vuorisen pitäisi jättää eronpyyntö.
 

charger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Se Puree! , Україна
Liusjärvi on hoitanut hommansa asiallisesti tähän asti. Eipä oikeastaan mitään suurempaa moitittavaa tule mieleen. Toiminta on ollut johdonmukaista ja se linja mikä on valittu, on myös pidetty hyvin.

Nyt sitten ollaan näköjään tilanteessa jossa Liusjärvi on itsekkin jo ilmeisesti harkitsemassa jatkoaan. Ainakin sen verran kovaa arvostelua lähti liigan suuntaan. Saas nähdä, mutta jatko on kyllä tällähetkellä aika 50/60.

Sääli kyllä jos lähtee/joutuu lähtemään.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Ei. Mukava ja asiallinen kaveri ainakin televisiossa.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Ei pitäisi erottaa, mutta Sampon pitäisi erota. Mikäli jatkaa työssään, hänestä tuli samantien näiden liigan raiskaajien mieshuora.
 

DeS

Jäsen
Suosikkijoukkue
ÄSSÄT
Ei missään tapauksessa pitäisi erottaa. Kuulosti vaan YLEPuheen haastattelussa siltä että tiistaina kun uusi kurinpitoryhmä kokoontuu niin Liusjärvi lähtee omasta tahdosta, vaikutti sen verran v****untuneelta tuon liigajohdon ylikävelyn johdosta
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös