Pistoolipete ja hänen tulikuumat pyssynsä (Peter Quenneville)

  • 1 587
  • 10

Hannutic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Kanadalainen Peter Quenneville saapui Kiekko-Espooseen Norjan liigasta pistepörssin voittajana. "Pistol Pete" teki lyhyen debyytin Liigaan 2017-2018 kaudella, mutta vieraili jäi ainoastaan 9 pelin mittaiseksi. Oikealta ampuvan hyökkääjän sentteri/laiturin kuntoa arvuuteltiin ennen kauden alkua. Se kuitenkin tiedettiin että kaveri osaa tehdä maaleja.

Onko pistooli-Peten ruuti kuivaa vai märkää? Nähdäänkö hänet Espoossa tulevillakin kausilla? Mm. näistä aiheista voi keskustella tässä ketjussa.
 

Tjapalala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, FC Honka
Kahden vuoden soppari, joten taatusti nähdään - ja hyvä niin. Kovan luokan viimeistelijä. Hieno mies varmasti myös jne.
Ja ei pelkästään viimeistelijä. Pelinäkemys on kyllä kanssa kunnossa. Jatkuvasti on hyvillä syötöillä pelannut muillekkin hyviä paikkoja ja tosiaan pistetilikin sitä muhkeampi. Muilla on vain ruuti ollu märkää. Erinomainen aloitus. Sytyin kun ei myöskään tuulettanut liikoja voittomaalin jälkeen. Jätetään ne isompiin peleihin.
 

Nikke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sinivalkokeltainen
Erittäin postiivinen alku. Ajattelin että kaveri olisi hyökkäyspäässä hyvä, puolustuspelissä passiivinen mutta vielä mitä: esim. eilisessä HIFK-pelissä erinomaista työtä myös alaspäin. Kemia Hillisin kanssa tuntuu toimivan ja vielä kun siihen löytyy se kolmas lenkki, uskoisin että kasassa on erittäin hyvä ketju.
 

Tonnikala

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Quenville ei kyllä vauhdilla tai puolustuspelaamisella ole juhlinut ainakin kun sarjapelit on päässyt vauhtiin mutta on sen vedot vaan hyviä. Eli Patrik Laine tyyliin saa mun puolesta odottaa vaan vetoja ja kaikki muut pelaa hälle paikan.
 

J44

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo
Ylivoimaa vaan reilummin kaverin vetojen kautta. Aivan jäätävä kuti mitä pitää hyödyntää enemmän. Toki ensin pitää hankkia niitä jäähyjä vastustajalle.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
Tästä kaverista on meille vielä valtavasti iloa- mistä lie kaivanut uuden tulemisen, mutta pitkästä aikaa vaikuttaa että meillä on joukkueessamme armoton maalintekijä
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös