Phoenix Coyotes 2013–2014

  • 74 510
  • 246

thakku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Peliitat
Voitto Kingsistä kasvatti tilastollisia playoff-mahiksia 13.5 prosentilla. Prosenteissa mahdollisuus pudotuspeleihin on nyt 53,8% eli tiukaksi menee.

Hyvää tarinointia täällä kauden ongelmakohdista. Ribeiron suhteen olen täysin samaa mieltä. Iso sopimus ja Ribeiron hankinta ylipäätään epäilytti jo kesällä, enkä ikävä kyllä epäillyt turhaan. Ribeiro on aina ollut ja tulee aina olemaan laiska pelaaja, varsinkin nyt jos/kun perheasiat painaa mieltä. Harmi, ettei Ribeirosta päästä eroonkaan tuon järjettömän sopimuksen takia.

Smith on ollut Smith. Sen kuuluisan huippukauden jälkeen meno on ollut samaa sekavaa soppaa. Tasaisuus alkaa pikkuhiljaa löytyä. Toivottavasti Smitty syttyy vielä enemmän kevättä kohti mennessä.

Suurin ongelma löytyy joukkueen suorittamisesta tasaisesti kokonaisuutena, tai itse asiassa siitä että sitä tasaista suorittamista ei ole. Peliesitys vaihtelee järkyttävän paljon yhden pelinkin sisällä. Jostain syystä johtoaseman pitäminen on ollut todella vaikeaa, liian vaikeaa kun mietitään minkälainen joukkue Coyotes joskus on ollut.

Kevät ja playoffit lähestyy ja uskon että Coyotes myös playoffeissa nähdään. Kyllä se siitä hei.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Viime yöltä voitto napattiin, aivan kun tässä tilanteessa kuuluikin, mutta 2-1 numerot olivat hieman nihkeämmät, mitä olisi voinut toivoa. Ensimmäisessä erässä 2-0 johtoon, jonka jälkeen täysi passivoituminen. Kuulostaako tutulta? Tällä kertaa vastustajaa ei päästetty tasoihin, mutta tuolla perseilyllä se ei kaukana ollut. Kapteeni Doan saisi vedellä kaikkia korville erätaukojen aikana, että alkaisi tapahtumaan.

Mike Smithille perusvarma ottelu. Pahimmilta paikoilta vältyttiin, mutta voittopeli on aina voittopeli.

Ketäs tuohon Ribeiron laidoille oikein voisi enää laittaa... Ottelu aloitettiin viime peleistä tutulla McMillan - Ribeiro - Doan kentällisellä ja toisessa erässä tuohon vasempaan laitaan tuli Chipchura. Ei se peli siitä paljoa parantunut, mutta hyvä että muutoksia tehdään, jos vaikka jossain vaiheessa osuisi kohdilleen. Ribeiron perseily omalla alueella alkaa jo hieman väsyttämään.

Tsekkikenttä pelasi melkoista kaverikiekkoa. Toki eka peli yhdessä, mutta ei aina tarvitsisi pakottaa sitä syöttöä kaverille. Ajan kanssa toki kemia varmasti paranee, mutta ensimmäisessä pelissä eivät hirveästi aikaan saaneet, kuin näennäistä hallintaa.

Vaikeksi pelit on tehty viime aikoina, mutta silti kolmen ottelun voittoputki alla, viimeksi Coyotes voittanut kolme putkeen joskus syksyllä. Seuraava ottelu lauantaina Bruinsia vastaan, melkoisesti täytyy parantaa, jos haluaa voittoputken jatkuvan.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kärjistettynä:

-Joukkue pelaa 5vs5 ihan mallikasta puolustavaa duunarikiekkoa pl. monena iltana Ribeiron ketju (ketä nyt laitureiksi joutuukaan)
-Joukkueessa ei ole yhtään maalintekijää, joka iskisi paikoista kiekkoja kovalla prosentilla häkkiin.
-Joukkueella ei ole ykkössentteriä (Vermette tosin pelaa erittäin vahvaa peliä)
-Smith on ailahteleva ja tehdyn maalinsa jälkeen on järjestänyt typerän uhkarohkealla mailapelaamisellaan 1-2 huippumaalipaikkaa vastustajalle per peli. Kolmen viikon takaisen Blues-peli tappion jälkeen tosin sai niin paljon paskaa niskaansa mailapelistään, että on rajoittanut typerimpiä ratkaisujaan ja aikalua kiekon kanssa(pelissä oli kaksi tyhjää maalia lahjoitettuna paineettomassa tilassa maalin takaa, jotka pakki onnistui tuurilla torjumaan). Smith osaa torjua kiekkoja ja on keskittynyt lähiajat siihen ja lopettanut jonglööritemput mailan kanssa.
-Divisioona on nyt kovempi kuin menestysvuonna.

Kiitokset hyvästä kiteytyksestä. Näissä tarkempien seuraajien hyvissä arvioissa on kyllä suunnattoman iso arvo kaltaiselleni asiasta kiinnostuneelle, mutta sellaiselle jollai ei ole aikaa eikä mahdollisuuksia seurata noin tarkkaan, eikä välttämättä kompetenssia analysoidakaan noin hyvin.

Meneekö se nyt niin, että se seuraava suuri maalintekijä on löydyttävä UFA-markkinoilta? Eikös Vrbatan sopimus ole loppumassa ja olekin osoittautunut että Vrbata ei ole se ykköskorin maalintekijä mitä tuo joukkue tarvitsee?

Muistelisin kuitenkin, että myös siinä huippukaudella Phoenixin maalinteko jakautui melko tasaisesti ainakin runkosarjassa. Toki se terävin kärki oli Whitney ja sen jälkeen muistaakseni oli jonkin verran matkaa seuraaviin.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Taas tätä samaa paskaa. Ensimmäisen erän johto kääntyy tappioksi. Onneksi sentään yksi piste saatiin vieraskiertueen ensimmäisestä ottelusta. Tuota yhtä pistettä isompi menetys oli kuitenkin Mike Smithin loukkaantuminen kolmannessa erässä. Brassard kaatui Smithin päälle ja oikea polvi taittui pahasti. Smith makasi pitkään jään pinnassa tuskissaan, kunnes hänet talutettiin suoraan pukukoppiin. Tapauksen voi katsoa seuraavasta YouTube linkistä: Mike Smith Suffers Lower Body Injury in New York - YouTube

Pakkipari Yandle-Morris näyttivät oman puolustusalueen taitojaan ja muistoksi jäikin tehotilastoon lukemat -3. Ribeiron kentälle muutamat maalit omiin... jälleen.

Aivan kun Smittyn menetys ei olisi jo tarpeeksi, niin lisäksi aamujäillä kiekon sai naamaansa Korpikoski ja häneltä jäi viime yön peli väliin. OELsatutti ottelussa jalkansa, mutta palasi onneksi kentälle huilattuaan muutaman vaihdon. Martin Erat satutti itseään ja oli myös jonkun aikaa pelistä poissa, mutta palasi pelin lopulla. Tuleeko jollain vielä jotain?

Schlemko on ilmeisesti taas pelikuntoinen, saa nähdä kenen tilalle palaa. Summersin hyvät otteet vaikeuttavat miehen penkittämispäätöksessä varmasti.

Täytyy toivoa, että pahimmilta loukkaantumisilta nyt säästyttäisiin, mutta Smithin loukkaantuminen näytti kyllä todella pahalta. Ei ole varaa kenestäkään luopua, etenkään ykkösmolarista.
 

Gwai Lo

Jäsen
Auts, Smithin loukkaantuminen näytti pahalta. Joidenkin twiittien mukaan hän oli kävellyt kuitenkin omin jaloin, mutta "@JSportsnet: Mike Smith did travel with the Coyotes to Pittsburgh...will be re-evaluated there. Told it "does not look good"".

Käsittääkseni Greiss on kuitenkin pelannut hyvin tällä kaudella? 7-5-2 hänen ottelusarakkeensa, 2.38 GAA, ja 92,4 torjuntaprosentti. Ei hajuakaan kuka tälle illalle löydettäisiin luukkuvahdiksi Pittsburghiin. Noh, nyt saa Greiss sen kaipaamansa tilaisuuden näyttää mitä on miehiään, mitä ei San Josesta löytynyt.

Menee kyllä jännittäväksi Dallasin kanssa taisto viimeisestä wild card -paikasta. Phoenixilla pisteen kaula kun kojooteilla 10 ja heillä 11 ottelua runkosarjaa jäljellä. Tässähän melkein toivoo, että joukkueiden paremmuus ratkotaan vasta 13.4 pelattavassa runkosarjan päätöskohtaamisessa Glendalessa. Sinänsä Dallasillekin soisi paikan, sillä onhan joukkue jo niin monena kautena ollut juuri ja juuri kuplan väärällä puolella... mutta, ikävä että tämä nyt menee näin.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Meneekö se nyt niin, että se seuraava suuri maalintekijä on löydyttävä UFA-markkinoilta? Eikös Vrbatan sopimus ole loppumassa ja olekin osoittautunut että Vrbata ei ole se ykköskorin maalintekijä mitä tuo joukkue tarvitsee?

Muistelisin kuitenkin, että myös siinä huippukaudella Phoenixin maalinteko jakautui melko tasaisesti ainakin runkosarjassa. Toki se terävin kärki oli Whitney ja sen jälkeen muistaakseni oli jonkin verran matkaa seuraaviin.

Käytännössä menee noin. Vrbata on taantunut, teki sillä "the kaudella" muistaakseni 35 kaappia ja 20 maalin ylittäneitä taisivat olla lisäksi Whitney ja Doan. Vrbata on silti ihan hyvä syvyyspelaaja ja päätyy ok-tehopisteisiin tälläkin kaudella, mutta ei tosiaan se ykköskorin maalintekijä.

Oikeassa olet, että maalinteko jakautui tasaisesti myös silloin. Sillähän ei ole väliä, kenen tekeminä ne maalit tulee, kunhan tulee. Onhan tällekin kaudelle jo kolmella 20 kasassa ja yksi saattaa vielä tulla. Hieman on tuo maalinteko välillä tökkinyt, mutta esim. Bödker ja Vermette tulevat nostamaan saldojaan tulevilla kausilla. Tehdyissä maaleissa ollaan silti liigan keskikastia,

Smithin loukkaantuminen saattaa katkaista kamelin selän, pelasi loistavaa jaksoa ja nyt sitten kävi näin. Greiss on ihan hyvä veskari, mutta nyt tarvittaisiin parhaassa terässä olevaa Smithiä joka pelaa pisteitä joukkueelle heikommallakin pelillä.

Mistähän tämä johtuu, että johtoasema menetetään niin usein. Johdossa pelaamisen luulisi sopivan tälle joukkueelle paremmin, mutta kyllä syö miestä kun kaveri tulee vähän väliä kolmannessa erässä ohi.
 

El Crushero

Jäsen
Suosikkijoukkue
Eisbären Berlin, Kühnhackl
Nyt saa Greiss sen paikan näyttää jota on toivonut! Itse uskon että miehestä on pelastamaan Coyotesin loppukauden.
 

Wiltord

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tärkeääkin tärkeämpi voitto Penguinsista viime yönä!

Greiss oli kyllä mies paikallaan ja kahdesta ensimmäisestä ylivoimasta rouhittiin kiekko reppuun.

Tippetin huumori Ribeiron kanssa alkaa loppumaan ja nyt tämä mies sai katsella pelin popcorn-osastolta Morrisin kanssa. Joukkueessa on niin monta parempaa sentteriä, että vähintäänkin hyvä ratkaisu. Toivottavasti näin jatketaan niin kauan kuin tulosta tulee. Ne pelaa kenellä kulkee ja ketä pelaaminen sekä voittaminen ylipäänsä kiinostaa.
 

#J67

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, IFK, PSG
Hyvä voitto Penssistä!

Greiss pelasi mallikkaasti josta on varmasti hyvä lähteä Devilsiä kaatamaan.
Jotenkin vain on sellainen muistikuva että Greiss pelaa aina 'tauolta' tultuaan yhden hyvän ja sitten sulaa täysin. Toivottavasti äijällä kulkee vielä.

Mikä on Smithin tilanne? Äkkiä Kuningas kaukaloon. Vieläkin sitä herkistyy kun katsoo pätkiä playoffeista 2012. Älytön taistelu koko joukkueelta konferenssi finaaliin.

Uudestaan 2014? Kyllä kiitos.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Greiss pelasi mallikkaasti josta on varmasti hyvä lähteä Devilsiä kaatamaan.
Jotenkin vain on sellainen muistikuva että Greiss pelaa aina 'tauolta' tultuaan yhden hyvän ja sitten sulaa täysin. Toivottavasti äijällä kulkee vielä.

Mikä on Smithin tilanne? Äkkiä Kuningas kaukaloon.

Hyvin riitti Greissillä puhtia toiseen peräkkäiseen aloittamaansa otteluun. Hyviä torjuntoja rutkasti sekä tuuriakin hieman välillä mukana niin kun kuuluukin. Tolppaan pääsi Devils muutamaan otteeseen.

Mike Smith on listattuna edelleen day-to-day listalle, mutta enemmän pitäisi tulla tietoon lähiaikoina, kun Smith tapaa joukkueen omaa hoitohenkilökuntaa Arizonassa. Sormet ristissä, että isoimmalta säästyttäisiin. Greiss on hyviä otteita esittänyt kahdessa aloittamassaan ottelussa, mutta tuskin miehestä on ottamaan ykkösmaalivahdin paikkaa haltuunsa. Toivottavasti olen väärässä.

Itsellä ei ollut suuria odotuksia tälle kolmen ottelun vieraskiertueelle, mutta sieltähän tarttui viisi pistettä mukaan mahdollisesta kuudesta. Kokeneemmat alisuorittajat katsomoon ja ne kentälle, joille työnteko maistuu oli vieraskiertueen motto ja sehän toimii. Ykkösmolkke loukkiin ja isolla rahalla hommattu lökäpöksyneppailija Ribeiro Morrisin kanssa huilille jatkossakin. Saa nähdä pääseekö Ribeiro seuraavassakaan pelissä kehiin, mitä sitä turhaan voittavaa ryhmää hajoittamaan. Josko vähän herättelisi konkareita nämä penkitykset.

Onpahan vajonnut yöhön myös herra nimeltä Klinkhammer. Viime aikoina hyvin näkymätön, etenkin verrattuna hyvin sujuneeseen alkukauteen. Jos ei kulje, niin huilia vaan rohkeasti ja Bissonnette irti. #FreeBizNasty

Chipchura oli selkeästi vieraskiertueen onnistuja. Tehoja tuli rooli kasvoi jokaisessa pelissä. Miehellä valitettavasti tapana kadota näiden onnistumisten jälkeen aivan näkymättömiin pidemmiksi ajoiksi.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Kojoottilauman pudotuspelipaikka alkaa näyttämään varmalta kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Minullakaan ei ollut suuria odotuksia tämän viikon vieraskiertueelta, mutta pistettä vaille täydellinen reissuhan se lopulta oli.

Kerrassaan huikeasti Coyotes on viime aikoina pelannut. Sulamista on edelleen tapahtunut, mutta niistä huolimatta pelit on pystytty voittamaan. Ensi yönä Wildin kimppuun Jobingilla. Voitolla nousu Wildin ohitse seitsemännelle sijalle, silloin pudotuspelipaikka lienee selvä.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Ansaittu tappio Wildia vastaan Jobingilla. Ensimmäinen erä kiinnosti, loput pelistä aneemista paskaa. Voitolla olisi käytännössä pudotuspelipaikka jo varmistunut, mutta nyt se on jälleen kaikkea muuta kuin varma. Dallas on hurjassa vireessä tällä hetkellä ja hengittää niskaan.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Ei saanut Coyotes taisteltua kahta pistettä viime yöltä. Yksi piste jäi kuitenkin Arizonaan pilkkujen jälkeen. Ensimmäinen erä oli selkeää Jetsin hallintaa, mutta toisessa erässä hallinta siirtyi selkeästi kojooteille. Hyviä maalipaikkoja oli, mutta Pavelecin loistopeli ja epäonni viimeistelyssä piti pelin tasalukemissa.

Dallas nousi tasapistein ohi Coyotesin sarjataulukossa ja Starsilla on vielä yksi peli vähemmän pelattuna. Kovaan vireeseen on Texasissa päästy, pelottavan kovan. Yhtään ei Yotesia helpota se, että seuraava peli on jo ensi yönä vieraissa Kingsiä vastaan. Viime kerralla saatiin kaksi pistettä, mutta ei se nytkään tule helppoa olemaan.

Vermette pelasi jälleen loistavan pelin. Hieno syöttö ainoaan maaliin ja aloitukset 16/19. Vermetten vieressä Boedker pääsi myös hyvään lentoon ja saikin monia paikkoja aikaiseksi, mutta kun se ei menen, niin se ei mene.

Morris palasi kokoonpanoon Summersin pariksi ja pelasi ihan ok ottelun. Eiköhän jatka kokoonpanossa. Ribeiro aloitti pelin neloskentässä, mutta siirtyi pelin edetessä pelaamaan kolmoskenttään. Ei Ribeirosta mitään hyötyä nelosessa olekaan, joten ihan hyvä juttu, että ei ole sekoittamassa hyvin pelanneen neloskentän peliä.
 

M10

Jäsen
Sattuneesta syystä tuli mielenkiinnolla seurattua Coyotes-Jets peliä. Huono säkä kävi kyllä kotijoukkueella. Bödker kolmannen erän puolivälissä tolppaan ja sitten se hylätty maali, mikä olisi kyllä pitänyt hyväksyä. Tuomari vihelsi liian ajoissa pelin poikki.

Sitten tuo Laddin rankkarimaali, mikä kimposi tolpasta Greissin jalan kautta maaliin. Ja sitten vielä Vermette tolppaan.

Ensi yönä on Phoenixilla taas aika kriittinen peli Kingsiä vastaan. Kaiken järjen mukaan Kingsin pitäisi se voittaa, mutta ei tuosta Phoenixista tiedä, kun tuntuvat venyvän ja venyvän ilta toisen jälkeen raapien tarvittavia pisteitä kasaan (vrt. esim. Pit ja Njd-ottelut hiljattain).

Starsilla on kyllä vahva etu joukkueiden ollessa tasapisteissä. ROW, keskinäiset ja maaliero ovat teksasilaisten puolella.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Ensi yönä on Phoenixilla taas aika kriittinen peli Kingsiä vastaan. Kaiken järjen mukaan Kingsin pitäisi se voittaa, mutta ei tuosta Phoenixista tiedä, kun tuntuvat venyvän ja venyvän ilta toisen jälkeen raapien tarvittavia pisteitä kasaan (vrt. esim. Pit ja Njd-ottelut hiljattain).

Starsilla on kyllä vahva etu joukkueiden ollessa tasapisteissä. ROW, keskinäiset ja maaliero ovat teksasilaisten puolella.

Onhan se näin, että Dallasilla on selkeä etulyöntiasema tällä hetkellä. Coyotesilla n. 34% todennäköisyys pudotuspeleihin pääsyyn, Starssilla todennäköisyys n. 74%. Kovaan vireeseen on Stars päässyt tärkeimmällä hetkellä kautta, mutta jos joku asia on varma, niin se on se, että Coyotes ei luovuta. Viimeisestä Los Angelesin vierailusta tarttui kaksi pistettä mukaan, josko nytkin. Harmittaa vain se, että täytyy jo toivoa toisten joukkueiden epäonnea oman joukkueen onnistumisen lisäksi. Hienoa olisi, jos viimeinen pudotuspelipaikka ratkaistaisiin keskenäisellä pelillä viimeisellä kierroksella.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Eipä hyvältä näyttänyt viime yön peli. Missään vaiheessa ottelua ei näkynyt minkäänsortin halua saada mitään aikaiseksi. Jos noin pelaa, niin saa jäädäkin pois pudotuspeleistä. Nyt tarvitaan isoja apuja muilta, että tästä noustaisiin. Vaikkakaan edellytyksiä tämän hetken pelillä nousuun ei ole.

Greissin piikkiin ei voi tämän yön, eikä aikaisempienkaan öiden häviöitä laittaa. Joukkue edessä pelaa kuin kesälomaa odotellessa.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Coyotes tällä hetkellä kaksi pistettä perässä viimeistä pudotuspelipaikkaa pitävästä Dallas Starsista, mutta yksi ottelu vähemmän pelattuna. Toisinsanottuna tulevana yönä on pakko ottaa kaksi pistettä Nashvillestä. Tämänkin jälkeen ollaan vielä Dallasin perässä huonomman ROW:n takia.

Ensi yön ottelua ei helpota se, että Hanzalilta jää toinen ottelu putkeen välistä. Mies oli käynyt vapaaehtoisilla jäillä pyörähtämässä ja ei ole pelikykyinen. Lienee siis niin, että Chipchura aloittaa jälleen Eratin ja Vrbatan keskellä. Isot saappaat on isketty Chippyn jalkoihin kauden lopulla. Jotenkin pitäisi nuo tsekkipojat saada tehoilemaan. Coyotes myös ilmoitti, että Smith ei ole vielä pelikuntoinen joten Greiss aloittanee jälleen maalinsuulla.

Monta uutta mahdollisuutta on joukkue saanut ja vielä lähes ilmaiseksi. Kuitenkaan peliesitykset viime otteluissa ei todellakaan ole näyttänyt siltä, että kuolemanpelejä pelataan. Josko tänään?
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Että sellattis tällä kertaa. En tiedä itkiskö vai nauraisko Nashville-pelin jälkeen. Ottelu alku ihan ok painetta NSH päätyyn, mutta sitten se taas johonkin jäi, kunnes kolmannessa erässä heräsivät tajutessaan, että täähän oikeasti pitäisi voittaa. Mutta se pelin puoliväli oli enemmänkin kuin heikko. Reilu 17min ilman edes laukausta maalia kohti, kunnes Boedker onnistui toimittamaan näpyn kohti Rinteen maalia.

Kauden tärkein hetki ja kuudes peräkkäinen tappio. Silti Coyotes roikkuu vielä playoff taistelussa mukana. En tiedä haluanko enää Dallasin häviävän ensi yönä. Tuskin pelissä senkään jälkeen näkyisi mitään heräämisen merkkejä.
 

JeiJeieL

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes
Coyotes ei edes ansaitse päästä pudotuspeleihin, mutta silti on vielä mahdollisuudet sinne. Ei täysin omissa käsissä, mutta kuitenkin.

Columbusta vastaan näkyi piristymisen merkkejä, mutta Nashvilleä vastaan sama vanha paska jatkui. Pelaamisesta ei välillä edes huomaa, että joukkueella olisi suuret panokset mukana. Ehkä Columbus-voitto olisi saanut joukkueen itseluottamuksen takaisin, mutta kun ei niin ei.

Eiköhän se ole kuitenkin parempi asia, ettei pudotuspelipaikkaa tule. Coloradoa tai St. Louisia vastaan ei mitään mahdollisuuksia tuolla pelillä. Tulisi neljä peliä rumasti turpaan ja lomille, ellei jotain ihmeparannusta pelissä tapahdu.
 

GoYote

Jäsen
Suosikkijoukkue
Coyotes, OEL, LFC
Loppuihan se mukana pyristely viimein, kun Dallas varmisti paikkansa pudotuspeleissä viime yön voitolla. Tuolla pelillään Dallas kyllä sen paikan ansaitsikin ennemmin kuin Yotes. Kojootit viimeiseen kymmeneen peliin tylyt 2-4-4. Kaksi kotipeliä vielä jäljellä ja kunhan pelaisivat nuo pelit kunnialla läpi ja vähän näytettäisiin Dallasille meininkiä viimeisessä ottelussa. Sitten katseet kohti kesää ja uusia tuulia.
 

thakku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arizona Coyotes, Peliitat
Kausi kahta peliä vaille paketissa - ja melkeinpä voisi sanoa että hyvä niin. Eipä se olisi ihan ollut oikein, jos Coyotes noilla otteilla olisi kauttaan jatkanut.

Nyt vaan nuoret jätkät kehiin hakemaan extrapotkua kesän treeneihin. Visentin pelaa ensi yönä ja hieman voisi odotella myös Tyler Gaudet'n debyyttiä. Murphy ja Gormley pelaavat myös molemmissa jäljellä olevissa peleissä.
 

dangler

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Coyotes, Boedker#89 ja Hotspur
Noniin, siitä on ikuisuus, kun olen viimeksi tänne jotain kirjoitellut. Pelejä olen kyllä seurannut ahkerasti, mutta kirjoittelu on jäänyt tasolle nolla.

Palaankin sorvin ääreen niin sanotusti kevyesti ja totean vain, että pitkä kausi takana - ei playoff-paikkaa - mikä oli viimeisten peliesitysten jälkeen ihan oikein. Ottaahan se silti päähän.

Nyt alkaakin sitten valmistautuminen kohti tulevaa kautta. Eratin ja Ribeiron yhteenlaskettu cap hit 10 miljoonaa on kyllä suolaa minun haavoille. HYI!

Ykköskorin maalintekijä ja jopa ihan oikeasti ykköskorin pelintekijä. Muihin rooleihin meillä on miehiä, mutta heitä me tarvittaisiin. Eikä se vain ole pelillisen puolen juttu, vaan ihan oikeasti myös imagollinen kysymys! On hieman eri asia markkinoida joukkuetta esimerkiksi Pavelskilla kuin Chipchuralla. Toki Pavelskin kohdalla voisi olla vieläkin suurempi herra, mutta nyt jätetään vouhottamatta.

I rest my case, toivottavasti saadaan paljon keskustelua tähänkin. Nyt olen kuitenkin innolla taas mukana!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös