Philadelphia Flyers 2023–2024

  • 160 391
  • 733

Animal

Jäsen
Tortorella ja Flyers näyttää olevan "match made in heaven".

Tortsin pelifilosofia, johtamistapa ja oma historia sekä pelaajana, että valmentajana istuu Flyersin traditioon ja sieluun kuin nyrkki silmään.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Ottelu oli Tortorellalle ottelu nro 1500. Tilaston mukaan ensimmäinen jenkki syntyinen joka saavuttaa kyseisen rajapyykin.
Pelihän oli aika hyvin hanskassa noin puoleenväliin asti mutta alkoiko sit pikkusen painamaan eilinen peli. Pinna kuitenkin mukaan. Flyersin ainokainen oli taas alivoimalla tehty ja alivoimamaaleissa liigan ykkösenä (9) Calgaryn kanssa.
Länsirannikon rundilla vielä Calgary ja Oilers
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Huomasi kyllä, että oli back to back peli kyseessä. Seattle oli tuuriakin mukana tasoitus maalissa, kun meni Seeler hanskan kautta, silti maali kyllä roikkui ilmassa. Hart oli hyvä maalissa, eikä häneen homma kaatunut. Konecny alivoima maali oli kauden neljäs. Voitto meni tällä kertaa oikeaan osoitteeseen, eikä 3/4 pisteistä peräkkäisinä päivinä pelatuissa otteluissa ole huonosti. Joukkueen sisällä taitaa olla tosiaan vielä pöpöä liikkeellä, mutta niin sitä on kaikilla jotain aina. Su/ma välinen yö 03.00 Flames vastassa. Hyvää uutta vuotta palsta veljille.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Pitää jotain kirjoittaa kun on jo kolmannelle sivulle valuttu.

Kyllä siinä pelissä on pieni notkahdus käynyt kauden loistavan alun jälkeen, ei sille voi mitään. Hirveä määrä joutuu tämä joukkue tehdä töitä maalien eteen. Mitään ei tule helpolla. Jos tässä joukkueessa olisi TK:n lisäksi edes yksi hänenlaisensa maalivainun omaava pelaaja, olisi sekin jo iso helpotus. Tipettillä on joka pelissä reilu puoli tusinaa maalipaikkaa, mutta viimeistely on todella heikkoa top6 maalintekijälle. Vetoprosentti hänellä tällä kaudella 9,09%. Paikoille pääsyssä ei ole hänellä niin yhtään mitään ongelmia, mutta se viimeistely. Ja hän on kuitenkin jaetulla toisella sijalla Flyersin sisäisessä maalipörssissä, eli ei häävisti mene muillakaan. Samaa pitää sanoa myös Atkinsonista (7,14%) ja Foersterista (6,25%), joilta odotan kyllä parempaa. Tysonille tietenkin monta lieventävää tekijää ja siima on pitkä, mutta parempaan pitää pystyä. Laughtonin kausi on ollut niin vaikea, missä on näkynyt huonon viimeistelyn lisäksi paljon tyhmiä jäähyjä.

Farabee pelaa hienoa kautta. Ainakin jos viime kauteen vertaa. Tasakentällisin P/60 joukkueen ykkönen, ja vaikka hänelläkään ei ole maaleja kuin 12 (saman verran kuin Tippetillä), on hänen viimeistelynsä tehokkaampaa (14,2%).
 

ipaz

Jäsen
Jouni Niemiseltä hyvä juttu väärinymmärretystä John Tortorellasta. Linkki vie broidi.com
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Flyers on pelannut koko kauden yläpuolella jengin tasoa, joten notkahdus ollut odotettavissa, nyt nähdään tuleeko siitä kymmenen ottelun pituinen kuten aikaisemmin vaiko saadaan kurssi käännettyä tai tekeminen samalle tasolle takaisin tulosten muodossa. Joka tapauksessa tähän mennessä kausi on ollut enemmän kuin uskalsi kuvitella, jos tästä alkaa pidempi alamäki, niin pettynyt en ole samalla tavalla kuin ennen. Katsotaan miten käy.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sieltä tuli sitten voitto Calgaryn kustannuksella, Frost oli ainakin pelipäällä katsomo komennuksen jälkeen. Konecny kauden viides alivoima maali sekä ottelun ratkaisu teko. Ottelussa oli mukavasti lämpöä mukana, Hart teki maalilla tarvittavan ja voitto varmasti maistuu. Kaiken kaikkiaan hyvä maku jäi, pari kertaa tappio asemasta tasoihin sekä lopulta ohi. Tuli sieltä myös yv maali, tämä oli ehkä se "oho" hetki itselleni. Seuraavaksi sitten vastassa Penguins, joka on petrannut viime kerran jälkeen sekä pelaa tällä hetkellä aivan eri tasolla, todellakaan ei ole helppo ottelu tulossa.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Eilinen pelihän oli Ed Sniderin legacy matsi ja Konecny oli sanonu jossain haastattelussa että tunnelma oli ihan erityinen ja tota matsia ei todellakaan voinut hävitä. Itekin tässä odotellut että koska tulee se eka pitempi huono jakso mutta pakko alkaa vakuuttumaan että ei sitä välttämättä tule. Sen verran on kova asenne ja sitoutuminen tossa jengissä. Pikkusen kun selkä suoristuu, niin olet popparit ansainnut aika nopeasti :)
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Gauthier treidattu, oli niissä huhuissa aikasemmin sitten ilmiselvästi perää, että Gauthieria ei kiinnosta tulevaisuus Flyers paidassa.







E.
Hetken makustellut kauppaa ja vastine on ihan asiallinen, nuori oikealta ampuva puolustaja "hyvällä/maltillisella" 3-vuotisella sopimuksella, jonka jälkeen vielä RFA. Loukkaantuminen taustalla ainoa lievästi huolestuttava asia, mutta päässyt ilmeisen hyvin takaisin sen jäljiltä mukaan. Briere teki ihan hyvin tilanteessa, missä kädet sidottu aika hyvin. Gauthier saattaa olla tuleva "super" tähti, mutta sille asialle ei nyt vaan voi mitään. Moni varmaan jaksaa vielä marista, että varauksen olisi pitänyt olla ensimmäinen vuoro, mutta itse olen tämän kaupan kanssa okei. Flyers fanit tietäen, Gauthier pelaaminen ei tule olemaan kivaa kun saapuu vieraaksi hallille.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ottelussa kävi vähän miten ounasteli. Penguins oli paljon kurinalaisemmin pelaava nippu ja valmiimpi otteluun sekä lopputulos sen mukainen, parempi voitti tällä kertaa ei kahta sanaa. Tärkeät pisteet meni divisioonan vastustajalle.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Jösses.

Tämä kyllä kirpaisee, Cutter oli juuri sellainen kaveri jota oltaisiin kaivattu.
Vastineesta en osaa sanoa mitään mutta pettymykseltä tuntuu näin aluksi.
Sanooka nyt viisaammat että on Drysdalella mitään mahdollisuuksia täyttää ne valtavat odotukset mitä tästä seuraa?
Gauthieristä olisi jo ensi kaudella voinut olla merkittävä apu.

Strategian muutoksesta tuskin kyse koska Gauthier halusi pois.
Jotenkin sellainen tunne että avoimella tarjouskaupalla olisi saatu enemmänkin, mutuilua tietysti tämä mutta voi olla että haluttiin apua tällekin kaudelle samalla...
Pakistosta lienee joku lähdössä?

Organisaation on mietittävä tarkkaan miksi lupaava pelaaja ei meille halua. Kai sieltä agentilta on jotain infoa täytynyt tulla?


Gauthier vaikuttaa justiinsa sellaiselta kaverilta että tulee piinaamaan Flyersiä uransa loppuun.
Toki voi olla kiukutteleva kusipääkin kun ei nöyryys riitä Flyersissä pelaamaan.

Aikamoinen pommi kyllä vaikka näin jälkikäteen ajatellen merkkejäkin oli ilmassa.
 

Jeskamareee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maso Lehtonen (erillismainintana Mason ego)

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Toki voi olla kiukutteleva kusipääkin kun ei nöyryys riitä Flyersissä pelaamaan.

Aikamoinen pommi kyllä vaikka näin jälkikäteen ajatellen merkkejäkin oli ilmassa.
No nyt pääsi sitten joukkueeseen joka oli viime kaudella koko NHL:n huonoin ja tälläkin kaudella taistelee tiukasti tittelistä San Josen ja Chicagon kanssa.

Kieltämättä kova siirtouutinen, Gauthier voitti juuri U20 MM-kultaa ollen turnauksen paras hyökkääjä.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Joo, eihän tämä optimaalinen juttu ole, mutta minkäs teet.

Mitä nyt U20-kisoissa pojan tekemistä katseli, niin ei ollut omiin silmiin mitenkään sen erityisempi, mutta siitä huolimatta turnauksen jaettu pörssikärki. Tehopotentiaali ja -kyky on ilmeinen ja tulosta syntyy vähän puolihuolimattomastikin, mutta muilta osin jenkkien senttereistä vaikkapa saman draftin Hawks-prospecti Frank Nazar oli selvästi paremmin pelin ytimessä kiinni. @Craig Berube aika hyvin kiteyttikin tuossa joku sivu taaksepäin, että Gauthier on juuri sellainen pelaaja, josta olisi Tortorellan käsissä ja pelaajan aidolla halulla ottaa oppia vastaan voitu kasvattaa todella kova kärkipelaaja, mutta yhtä hyvin voi jäädä puhtaammaksi runkosarjatehoilijaksi ja YV-aseeksi, mikäli tätä vaadetta ja halua toimia sen mukaan ei löydy.

Mitään en mistään tiedä, mutta kun tuota aikaikkunaa vähän pohtii, niin liekö Gauthier ollut halukas tekemään viime keväänä sopimuksen heti NCAA-kauden päätteeksi ja kuluttamaan samalla ensimmäinen ELC-vuoden alta pois, jotta olisi päässyt nopeammin isompiin rahoihin käsiksi? Flyersin prioriteettina ollut taas pidempi marinointi NCAA:ssa ja halpojen ELC-vuosien siirtäminen myöhempään, jolloin muukin joukkue olisi parempi ja näistä saataisiin enemmän iloa irti? Tähän kun lisää sitten oranssien heikon viime kauden ja organisaation johdon puheet pitkästä jälleenrakennuksesta, niin herne ei enää sieltä sieraimesta irronnutkaan. Joka tapauksessa vähän päiväkotitouhua, jos ja ilmeisesti kun minkäänlaista halua asiasta keskusteluun Brieren&co kanssa enää löytynyt, vaan vetivät tuota mykkäkoululinjaa. Ei nyt anna kauhean kypsää kuvaa pelaajasta, mutta kuitenkin kaikkea hyvää hänelle jatkoon.

------------------

Drysdalesta en ollut koskaan samalla tapaa innoissani, mitä saman draftin toisesta kärkipakista Jake Sandersonista, mutta kyllähän kanukkikin kova talentti on, jos vain saa niitä terveitä päiviä osakseen. Lisäksi nyt Tortorellan ja apuvalmentaja Brad Shawn myötä organisaatioissa tunnuttaisiin osaavan ihan tukeakin tätä puolustajien kehitystä, joten sellainen varovaisen optimistinen voi tästä olla.

------------------

Viime yön Pens-tappio aika hyvin linjaa tätä viime aikaista alavireisempää suuntaa. Ei tuokaan ollut sinänsä heikkoa tekemistä, mutta se muutaman viikon takainen paras terä on nyt jonnekin kadonnut, jota vain tarvitsisivat kun ratkaisuvoimalla eivät pelejä määräänsä enempää kykene edukseen kääntämään, vaan sitä A-peliä melkeinpä vaadittaisiin.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Joo tuota...niin.

Ei jaksa pitkästi tästä kirjoittaa, kun ammattilaiset tekevät sen kuitenkin paremmin ja kattavammin. Mutta jos niitä omia fiiliksiä.

Harmittaa kun todella korkean katon omaava pelaaja jää nyt sitten tulematta. Mutta jos syy on joku näistä huhuissa pyörineistä (mm. Tortorella ikävä ja vaativa, loukkaantui kun ei saanut heti tulokassopimusta), niin minulle se ei vaan anna pelaajasta kovin hyvää kuvaa. Väkisin siitä tulee mieleen pelaaja, joka pitää omaa arvoaan hieman liian korkealla. En kiellä etteikö sellaisesta itsetietoisesta "mulkku"- asenteesta voi olla ammattilaisurheilussa hyötyä, mutta itse haluaisin kuitenkin ensin nähdä jotain oikeita näyttöjä (NHL-tasolta) tuon oikeuttaakseen. Muuten jää vaan fiilis kaverista joka luulee olevansa oikeutettu johonkin, vaikka oikeasti ei ole vielä mitään tehnyt mikä tukisi tuota.

Mutta pidempään tätä on turha jäädä murehtimaan. Jos hän ei Flyersissä halunnut pelata, ja vaikuttaa että hän ei todellakaan halunnut Flyersissa pelata, niin siirto muualle oli minun mielestäni ainoa oikea ratkaisu. Myönnän kyllä, että olisihan se mielenkiintoista tietää että mikä hänen mieltään oikeasti muutti. Hän kuitenkin puhui draftin jälkeen että hän on Flyer jne.jne, ja jee jee. Jokin muutti hänen mielensä.

Drysdale on kyllä potentiaaliltaan kiehtova pelaaja. Tärkein asia tietenkin hänen kohdallaan on nyt se, että hän pysyy terveenä. Flyers on tällä hetkellä varmasti yksi liigan parhaita paikkoja puolustajien kehittyä, joten toivottavasti se potentiaali myös hänestä irti saadaan. Mielenkiinnolla jäädään seuraamaan kehitystä.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Helppo jälkeenpäin sanoa mutta kyllä pienet epäilykset oli äijästä jo kun ei ilmestynyt syksyn leirille.
Saapa nähdä onko meillä uusi Ghostishbere tämä Drysdale.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Lisätään vielä että varsinkin nyt, kun prospect poolin toiseksi paras pelaaja lähti, on erittäin tärkeää että uudelleen rakennuksesta pidetään kiinni ja yritetään saada niitä korkeita pickejä mahdollisimman paljon. Koska kyllä tämä ison loven tuolle huipputaidolle organisaatioon teki.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Alkureaktio oli pieni järkytys, mutta mitä enemmän on asiaa mutustellut, niin ihan tyytyväinen voi olla vastineeseen. Pakistoon tärkeä (ja toivottavasti pitkäaikainen) lisäys rightin kiekollisen pakin muodossa ja kylkeen vielä 2. rundin varausvuoro. Jälleen kerran loistavaa reagointia officelta, kun tajusivat ettei Cutterin kanssa ole näemmä yhteistä tulevaisuutta.

Mitä itse Cutteriin tulee, niin potentiaalin tietävät kaikki, mutta ei nyt kauheasti harmittaisi vaikkei koskaan pystyisi kaikkea potentiaaliaan lunastamaan. Erikoista käytöstä aikuiselta ihmiseltä ettei suostu edes tapaamaan Flyersin tyyppejä. Varmaan joskus saadaan enemmän lihaa luiden ympärille tässä tarinassa, mutta eipä tuohon nyt oikein mitään voi sanoa ihmettelyn lisäksi.

Pieni pelko perseessä, että mitähän se Michkov vielä keksii.
 

Jeskamareee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maso Lehtonen (erillismainintana Mason ego)
Ja nyt kun Drysdale saapuu oranssiin, niin liekö tämä sinetti sille että Walker(&Seeler) liikahtaa deadlinella johonkin suuntaan ja sisään lisää tulevaisuutta/pickkejä?
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Ei ole Drysdale itselleni kovin tuttu pelaaja, mutta nuori, hyvin luisteleva, oikealta laukova puolustaja on NHL:ssä edelleen harvinaisuus ja tietämättä mitä muualta olisi ollut tarjolla, en ihmettele ollenkaan, että Briere juuri Anaheimin pakettiin tarttui. Pakkipuoli kun oli Flyersin "prospect poolin" suurin heikkous. Vaikkei laajutta edelleenkään sillä osastolla hirveästi löydy, alkaa palaset loksahtelemaan pikkuhiljaa paikoilleen. Parin vuoden sisään Flyersin pakisto voisi näyttää vaikka tältä:

York-Drysdale
Sanheim-Ristolainen
Andrae-Bonk

Toki mahdollista, että perus Flyers-tuurilla tässä saatiin vain seuraava Ryan Ellis vemppaosastoa täydentämään.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Osui silmään että Drysdale oli Kanadan kapteeni U18 Hlinka turneessa eli taitaa olla ihan tervepäinen kaveri.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Ja nyt kun Drysdale saapuu oranssiin, niin liekö tämä sinetti sille että Walker(&Seeler) liikahtaa deadlinella johonkin suuntaan ja sisään lisää tulevaisuutta/pickkejä?

Tätä tässä yksi jos toinenkin tänne kirjoittava varmasti toivoo.

Mut joo, ihmettelen suuresti, mikäli varsinkaan Walkeria ei ennen deadlinea kaupata. Seelerin uskon kanssa liikkuvan, mutta tälle voisi nähdä yhtenä skenaariona halvemman jatkon mahdollistavien pienempien tehojen ja täten myös heikomman markkina-arvon myötä jonkun huokean jatkon puolustuksen hearth&soul esimerkkinä, jollaista Tortsin pelitapa toimiakseen myös vähän vaatii, mutta kassellaan.

Pidemmässä aikaikkunassa tosiaan Drysdale ja Bonk vievät (toivottavasti) ne pari rightin positiota, jonka lisäksi on vielä Ristolainen pitkällä sopimuksellaan, minkä poiskauppaamisesta ei optimaalisinta valueta saa ja vielä pidemmän lapun Sanheim pystyy myös sujuvasti pelaamaan oikealla, niin jännää olisi jos Walkerille pidemmän jatkon tekisivät, mikä olisi vaade caphitin järkevöittämiseen.


Osui silmään että Drysdale oli Kanadan kapteeni U18 Hlinka turneessa eli taitaa olla ihan tervepäinen kaveri.

Toisaalta taas olihan Gauthier jenkkien varakapteenina tässä vuodenvaihteen turnauksessa ja aiemmin U18-kisoissa, joten tiedä näitä...
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Toki ensimmäisenä tulee mieleen se, että Tortorella on kiinnitetty neljäksi vuodeksi juuri draftin jälkeen, jos kerran vielä ennen draftia oli suhtautunut positiivisesti Flyersiin.
Suattaapi olla, suattaapi olla olematta.
Kieltämättä sopisi aika-ikkunaan.

Jos kaverin pää ei kestä vaativaa koutsia uran alkupuolella niin heippa vaan ja toivottavasti kasvat aikuiseksi.

Pingviini-fanituksesta ollut juttua. Joo, ei varmaan helpoin paikka mutta aikamoista jos siitä jää kiinni. Ammattilainen on kuitenkin ammattilainen, vaikka hoki-romantiikka heilläkin osaansa näyttelee.

Cutter olisi sopinut joukkueen kuvioon melko hienosti. Toki Drysdale voi olla jopa arvokkaampi pala jos pysyy läjässä ja kehitys jatkuu.

Tuota puhumattomuutta ihmettelen kovin. Eikö olisi järkevämpää kertoa mistä kenkä puristaa?
Jos halusi heti polttaa ensimmäisen vuoden ELC:stä eikä Flyersin mielestä ollut valmis niin ihmeellistä kitinää sekin. Liigaan on tullut nämä nuoret ryminällä ja vaikea uskoa että väkisin pidetään poissa joukkueesta. Kyllä sinne pääsee jos on valmis. Se että jätät leirityksen väliin etkä tule antamaan niitä näyttöjä niin kielii taas siitä että kaikki pitäisi olla valmiina herralle.

Drysdale pelannee pian ja toivottavasti pistää ylivoiman kuntoon. Jos homma toimii niin kuin pitäisi, saattaa joku ukko olla liipaisimella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös