Philadelphia Flyers 2023–2024

  • 160 267
  • 733

Loorz15

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
On kyllä hienoa seurata Flyersin menoa tällä hetkellä. Tortorella saanut joukkueen kovaan iskuun, ja mikä parasta, viime kausilta tuttu haluttomuus ja sellainen aanemisuus loistaa poissaolollaan. Tappiotkin tulee saappaat jalassa. Tässähän alkaa jo kevättä odottomaan...
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Tässä vaiheessa tuleekin se pelko, että luullaan olevamme enemmän kuin ollaankaan ja ruvetaan hakemaan täsmävahvistuksia.
Itse en tekisi mitään. Jos pelataan edelleen näin hyvin niin antaa mennä vaan, annetaan sitä kautta se luottamuslause joukkueelle ja pidetään Walker "oma-rentalina", mikä on se hinta mikä pleijari-kokemuksesta maksetaan.
Näkisin että riski on pieni verrattuna tulevaisuuden myymiseen.




Jenkkilän veljet ajattelee näköjään täsmälleen samoja asioita kuin me härmäläiset. Briereltä myös juuri sellaisia kommentteja kuin sopii odottaa, eli organisaatiolla ei ole mihinkään kiire.

Keith Jones oli myös haastateltavana Denverin median toimesta ja sanoi, että tavoitteena on rakentaa jengi siihen tilaan, että menestyminen on mahdollista Michkovin saapuessa. Kun miettii noita Gauthiereita ja muita ketkä tulevat (oletettavasti) debytoimaan ennen Michkovia ja vielä nykyistä runkoa, niin eihän tässä malta pysyä housuissaan.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
AIka paljon on tullut pelejä katsottua Phantomseiltakin mutta nyt on jäänyt 2-3 viimesintä kattomatta. Tuomaala suht mukavasti joo napsinut pinnoja ja saa paljon yv-aikaa. Hyvä liike ja se mikä on pistänyt silmään, niin jakelee kyllä hyviå syöttöjä ketjukavereille. Luistelultaan paras äijä mutta pikkusen arveluttaa miten riittää fyysisesti änhiksen puolella, kun aika helposti siirreellään sivuun.
Attard ja Allison ei nykyisillä näytöillä tuo oikein mtn pöytään eli aika vaikee tilanne näille herroille saada kutsua ylös. Aika hyvin kuvastaa Attardin asemaa ja suorituksia kun Belpedio nostettiin aikasemmin kaudella ylös.
Mä en tutki mtn erikoistilastoja, vaan nautin kiekon katsomisesta ja nää fiilarit on silmätestin mukaan :)
 

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness)

Pientä päivitystä junnujen tilastoihin.

Denver Barkey OHL 28 17+24=41
Massimo Rizzo NCAA 18 7+24=31
Oliver Bonk OHL 28 6+24=30
Ryan MacPherson BCHL 26 11+17=28
Matvei Michkov KHL 30 11+15=26
Cutter Gauthier NCAA 17 13+10=23
Bryce Brodzinski NCAA 18 10+9=19
Owen McLaughlin NCAA 17 4+11=15
Santeri Sulku Mestis 11 6+2=8

Yegor Zavragin MHL 9 1.63 0.945% , VHL 7 1.27 0.952%
Alexei Kolosov KHL 26 2.34 0.909%
Carson Bjarnason WHL 21 3.17 0.903%
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ihan hyvä vieras kiertue, 5/6 pisteistä. Saros seisoi päällään ja pelasi täydet pisteet heille, ihan tyytyväinen reissun saldoon. Ylivoima oli jälleen kuraa, mikä on enemmän jo sääntö kuin poikkeus. Seuraavaksi vastassa sitten Caps, jotka hönkivät parin pinnan päästä taulukossa ja ovat pelanneet viime aikoina melko mukavasti, helppo ottelu tästä ei tule.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kattelin joukkueen tilastoja ja pistii kyllä silmään + / - tilasto. Viisi parasta jos laittaa alle, niin yllätyin kovasti Seelerin kovista plussista. Lisäksi se että Zamula jatkaa hyvillä plussilla, kun ajattelin alkukaudesta et suonenvedon piikkiin menee.
1. Seeler +14 !!!
2. Konecny +11
3. Zamula +9
4. Walker +8
5. Coots +8.
TOp-5:ssa on 3 pakkia, niin aika helppo arvata et ketä on miinuskunkkuja tällä hetkellä.
1. Sanheim -9
2. Atkinson -8
3. Hathaway -7
4. York -6
5. Deslaurier -6
Yöllä vastassa hyvässä lennossa oleva Capitals
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Seeler on ollut takuuvarma tekijä sen ajan kun on Flyers nutussa pelannut, aliarvostettu kaveri ja hoitanut oman tonttinsa hyvin. Toki kaverin vahvuudet oli tiedossa kun jengiin tuli, hiljaista duunia hyvällä tasolla.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ersson jatkoi maalilla kun Hart oli sairaana sivussa, ottelun ratkaisua haettiin rankuista asti, joissa homma hoidettiin, Coots ja Brink maalin tekijöinä. Tippet kolmannen erän lopun maali toi pelin tasoihin, josta tyytyväinen jälleen kerran sekä pisteputki jatkuu. Farabeen 2-2 tasoitus maali oli myös todellinen näyte kovasta duunista, josta tosiaan tuloksena maali. Yksi asia mikä on ollut ainakin vielä tässä vaiheessa kautta, niin usko ei itsellään ehkä lopu niin herkästi, ennen häviö asemaan siirtymän jälkeen oli maansa myynyt, nyt fiilis pysyi hyvänä vaikka Caps meni 3-2 tilanteeseen viimeisen erän puolessavälissä. Oikein maukas voitto, seuraavaksi vastassa on Red Wings.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Hyvät otteet jatkuu ja nyt kaatui Detroit, Hart oli poissa kuten myös Sanheim, "sairaus" syynä molemmilla. Hart vaivannut useasti jokin, koska ollut kipeänä useammin, ilmeisesti asiaan löytynyt apuja/tapa hoitaa sitä mikä hyvä uutinen. Ottelu itsessään oli Ersson loistoa sekä muutenkin tiivistä peliä joukkueelta, York otti vastuun vastaan ja pelasi ainakin tässä ottelussa todella asiallisesti, voitto maali myös meni hänelle pienellä onnella Compher mailan kautta omaan maaliin. Ristolainen pitää myös nostaa esiin ja pelasi hyvän ottelun, muutama painava taklaus sekä perus simppelinä peli, Fabbri keissistä varmaan kuullaan vielä. Seuraavaksi vastassa sitten Devils.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Hyvää taistelua oli ja 2 pinnaa taas plakkariin. On kyllä huikeeta Flyersin av-pelaaminen. Jos nyt oikein muistan tilaston joka pelin aikana näytettiin, niin marraskuussa av prossa 94 ja samalla koko liigan ykkönen. Pikkusen alkaa näkymään väsymystä ja en yhtään ihmettele ku joka pelissä laitetaan kaikki peliin. 3 peliä vielä ennen pientä joulutaukoa ja sen jälkeen onkin sit tiukka vieraskiertue. Vancouver, Seattle, Calgary ja Edmonton.
Hart oli jo muuten pelissä penkillä!

Pikku lisäys... koko kauden av-tilastossa neljäntenä 86.5%.
(Yv-prossa on 10.5%)
 
Viimeksi muokattu:

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Ristolainen pitää myös nostaa esiin ja pelasi hyvän ottelun, muutama painava taklaus sekä perus simppelinä peli, Fabbri keissistä varmaan kuullaan vielä.
Ristolainen oli myös edellisessä pelissä hyvä ja jääaika noussut sen myötä. @Mr. Smith tuolla Ristolaisen omassa ketjussa laittoikin jo Rasmuksen kommentin kuinka hän toivoo että hänellä olisi Tortorella ollut jo 18-vuotiaana valmentajanaan. Mutta hienoa että oppi vielä tässä vaiheessa uraa menee perille. Puolustuspelaaminen on nimittäin Ristolaisella selvästi mennyt eteenpäin, ja se on pelkästään vain hieno asia!

Se oli muuten Ristolaisen maila joka osui Fabbria naamaan hänen mennessään alas. Eli taklaus ei edes päähän osunut, vaan maila aiheutti naaman aukeamisen.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Nyt kelpo voitto Devils, Ersson jatkoi maalilla, kun Hart ei ollut vieläkään valmis pelaamaan, hyvin esiintyikin ja alkukauden haparointi tällä hetkellä poissa. Poehling teki kaksi tärkeää maalia. Oikein maukas voitto divisioona vastustajasta, New Jersey jäi J.Hughes mieleen "neppailujensa" kanssa, kiitos hänelle ja Tippett hoiti homman jatkoilla. Pelissä ei oikeastaan ollut mitään hätää missään vaiheessa, katsotaan miten homma seuraavaksi toimii, kun vastassa Nashville.
 

Crank

Jäsen
J. Hughes jäi hyvin mieleen, kun tarjoili syötön myös Flyersin ensimmäiseen maaliin, missä Poehling ja Farabee pelasivat hienon kuvion.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Kovassa lennossa jatkuu kausi. Tässä on joutunut ihmettelemään et mistä ihmeestä tää yllättävä kauden alku on voinut johtua, niin ei tartte ihmetellä kun katsoo seuraavaa alla olevaa et millä pelaajilla vasen puolisko on korvattu.
Hayes- Coots
Provorov- Sean Walker
P. Brown- Poehling
MacEwen- Hathaway
Allison- Atkinson
Uusimmassa Touru- Hoffrenissa oli vieraana Ristolainen, joka mainitsi et viime kausi jumpattiin puolustuspeliä kuntoon ja nyt se alkaa toimia. Joukkuehenki on kuulemma huipussaan ja eikä varmaan vähiten senkään takia, kun jengistä poistuivat De Angelo ja sateenkaari kammoinen Provorov. Provosta jäi muutenkin vähän nihkee kuva joukkuepelaajana.
 

Jarvis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, JYP (Never stop the madness)



Pahaa tekee edelleen katsoa tuota 2017 draftia:

#1 New Jersey Devils Nico Hischier (F)7400116185301103
#2 Philadelphia Flyers Nolan Patrick (F)622232457783
#3 Dallas Stars Miro Heiskanen (D)638448177225104
#4 Colorado Avalanche Cale Makar (D)62657321028390
#5 Vancouver Canucks Elias Pettersson (F)635814921536464
 
Ersson on liigan kuumin maalivahti. Täällähän jotkut olivat vielä alkukaudesta sitä mieltä, että taso ei riitä NHL:ään. Hienosti todistanut tasoaan tällä kaudella.

Okei vähän lähti laukalle, ei se nyt kuumin molari ole, mutta erinomainen aisapari Hartille ja näyttänyt, että voi luottaa. Viimeiseen viiteen starttiin neljä voittoa ja hyvillä tilastoilla.
 

Skeleton Crew

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, PHI, BMG
Ersson on liigan kuumin maalivahti. Täällähän jotkut olivat vielä alkukaudesta sitä mieltä, että taso ei riitä NHL:ään. Hienosti todistanut tasoaan tällä kaudella.

Okei vähän lähti laukalle, ei se nyt kuumin molari ole, mutta erinomainen aisapari Hartille ja näyttänyt, että voi luottaa. Viimeiseen viiteen starttiin neljä voittoa ja hyvillä tilastoilla.
Tuli tuossa laskettua viimeisten 10 pelin tilastot: 8-1-1 / 2 nollapeliä / torjuntaprosentti 92,9% / päästettyjä/60min 1,85. Noilla statseilla olisi vähintään 5 peliä pelanneista torjuntaprosentissa 4. ja päästettyjen keskiarvossa 1. Nollapeleissä on jaetulla neljännellä sijalla. Kaikki 13 peliä huomioiden torjuntaprosentti näyttää olevan 89,9% ja GAA 2,51
 

Patafani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Voisko Philly kannattajat kertoa lisää pelurista nimeltä Bobby Brink. Taisi olla aikoinaan yllätys että mies valui 2kierrokselle.
 

Craig Berube

Jäsen
Suosikkijoukkue
5th most improved team in the NHL
Flyersillä alkaa kohta olla käsissään positiivinen maalivahtiongelma. Tämä on monella tapaa hyvä, ja Flyersissa jopa ennen näkemätön, ongelma. Seuran kannalta hyvä jo pelkästään Hartin tulevien sopimusneuvottelujen kannalta ettei koko seuran tulevaisuus ole hänen käsissään, vaan on olemassa myös aito ruotsalainen vaihtoehto.

Kuten eilinen peli näytti Ersson pystyy todella kannattelemaan joukkuetta, kun tarve vaatii. Jos, ja luultavasti kun, Hart nähdään tulevaisuudessakin ykköstorjujana, tarvitsee Flyers kuitenkin luotettavan kakkosen koska Hartille on uran varrelle kertynyt jo enemmän kuin ykkösveskalle toivoisi erilaisia loukkaantumisia/sairauksia minkä takia pelejä on jäänyt väliin. Kuten tämän kauden Metron kamppailu näyttää, ei ykkösveska voi usein olla poissa jos kakkonen ei ole luetettava torjuja. Ja juuri tällä hetkellä Ersson ei näytä oikeastaan yhtään heikommalta maalinsuulla kuin Hart.

Alkukauden vaikeudet olivat varmasti hyvin pitkälti sitä ettei paljoa startteja tullut, eikä pelirytmiin oikein päässyt silloin kun oma vuoro tuli. Pitää muistaa että NHL pelejä Erssonilla on alla vasta 25, eli kyllä tässä on vielä ollut paljon hänelle opettelua. Mutta hän on urallaan joka tasolla näyttänyt olevan hyvä maalivahti, ja tämä nykyinen vire toivottavasti puhuu vain sen puolesta että hän NHL:ssäkin pystyy sitä olemaan. Vaikea se on kuitenkin kehittyä jos ei pelejä tule, joten toivotaan että vastuunjako tulee vielä tasaisemmaksi, kun Hart palaa peleihin.
 
Suosikkijoukkue
NYR
Flyersillä alkaa kohta olla käsissään positiivinen maalivahtiongelma. Tämä on monella tapaa hyvä, ja Flyersissa jopa ennen näkemätön, ongelma. Seuran kannalta hyvä jo pelkästään Hartin tulevien sopimusneuvottelujen kannalta ettei koko seuran tulevaisuus ole hänen käsissään, vaan on olemassa myös aito ruotsalainen vaihtoehto.

Kuten eilinen peli näytti Ersson pystyy todella kannattelemaan joukkuetta, kun tarve vaatii. Jos, ja luultavasti kun, Hart nähdään tulevaisuudessakin ykköstorjujana, tarvitsee Flyers kuitenkin luotettavan kakkosen koska Hartille on uran varrelle kertynyt jo enemmän kuin ykkösveskalle toivoisi erilaisia loukkaantumisia/sairauksia minkä takia pelejä on jäänyt väliin. Kuten tämän kauden Metron kamppailu näyttää, ei ykkösveska voi usein olla poissa jos kakkonen ei ole luetettava torjuja. Ja juuri tällä hetkellä Ersson ei näytä oikeastaan yhtään heikommalta maalinsuulla kuin Hart.

Alkukauden vaikeudet olivat varmasti hyvin pitkälti sitä ettei paljoa startteja tullut, eikä pelirytmiin oikein päässyt silloin kun oma vuoro tuli. Pitää muistaa että NHL pelejä Erssonilla on alla vasta 25, eli kyllä tässä on vielä ollut paljon hänelle opettelua. Mutta hän on urallaan joka tasolla näyttänyt olevan hyvä maalivahti, ja tämä nykyinen vire toivottavasti puhuu vain sen puolesta että hän NHL:ssäkin pystyy sitä olemaan. Vaikea se on kuitenkin kehittyä jos ei pelejä tule, joten toivotaan että vastuunjako tulee vielä tasaisemmaksi, kun Hart palaa peleihin.
Mitä ajattelit tehdä nyt potkujen jälkeen? Lepäätkö loppuvuoden vai oletko kenties ollut jo yhteydessä Ottawaan?
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers

Crank

Jäsen
Hienosti kaatui liigan jaetulla kärkipaikalla oleva Vancouver! Ennen toista erää näkyi tilasto, et Vancouver on toisissa erissä selkeästi liigan vahvin, tehotilasto +26 ennen tätä peliä, mutta Flyers latoikin 3 maalia parissa minuutissa erän lopulla ja pääsi mukavassa johdossa kolmanteen ja sitä myöden voitto mukaan!

Hart vaihdettiin maalille kolmannessa, Iltalehdestä luin syyksi nestehukan eli Erssonille ei mitään loukkaantumista. Konecny sen sijaan tipahti pois, kun kolmannessa taisi pelata vain yhden vaihdon eikä näkynyt penkilläkään.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös