Philadelphia Flyers 2022–2023

  • 112 030
  • 449

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Näyttää aika lailla samalta kun omat NHL-pelien manageroinnit. Sääliksi käy kyllä Flyers-faneja. Kuinka ylipäänsä on mahdollista että sama ukko saa vieläkin häärätä siellä?
Eipä tämä ole nykyisen GM:n syytä. Samaa paskaahan toi on ollut vähintäänkin siitä asti, kun onnistuivat pääsemään Cup finaaleihin 2010. Ennen sitä muuveissa oli sentään jotain järkeä, kun Philadelphiaan hankittiin peliliikkeillä isoja palasia vankan oman nuorison kylkeen ja sulla oli oikeesti käsillä vaarallinen nippu, joskaan ei se varmin (krhm, veskariosasto).

Kyseessä on kulttuurillinen ongelma, joka kytee niin syvällä tuossa organisaatiossa että siitä on turha syyttää yksilöitä siellä tai täällä. Fletcherillä ei yksinkertaisesti ole vaihtoehtoja, mikäli haluaa pitää työpaikkansa vielä toistaiseksi. Järjetöntähän tuossa on se, että samalla kaavalla mennään kuin vuosia sitten, mutta kuten odottaa saattaa niin runkohan tuossa on vain jokaisessa eri joukkueessa heikompi, kun täydellisen rebuildin ja hyvän draftaamisen kautta ei olla lähdetty rakentamaan kuin oikeastaan yhden kerran. Ja sekin oli enemmän retoolia vailla mitään tiettyä suuntaa. Ja tuolloin Hextallin varauksista karkeasti n. puolet meni reisille muutaman vuoden aikana, liian monen nuoren ollessa samasta puusta veistetty "200ft guy" ja niin edelleen. Ja kun Hextall olisi halunnut jatkaa valitsemallaan tiellä, mikä ei luonnollisesti tuo sulle menestystä nyt ja heti vaan ajan kanssa mahdollisesti, niin sai kenkää, isoimpana syynä lopuksi oli Hartin uran jarruttaminen ja eri näkemykset jengin rakentamisesta ja tilalle tuotiin uusi mies ajamaan omistuksen näkemyksiä eteenpäin ja nyt ollaan tässä.

Tämä ei ole mikään puolustuspuhe Fletcherille, mutta on hyvä myös muistaa se tosiasia, että eihän tuolla yksi äijä päätä tuota niin sanottua suuntaa kun kyseessä on vuosikausia kestänyt keskinkertaisuuden kierre, jonka kautta tulos heikkenee kausi kaudelta. Kaiken kukkuraksi nuo draftit ovat menneet jotenkin niin vitun päin persettä silloin, kun ei missään nimessä olisi saanut. Patrick (päävaivat), Rubtsov (lasia), O'Brien (helvetinmoinen reach) ja vanhemmasta kaartista Morin (polvi, ura jo ohi) kertovat kaikki ykköspickien osalta karua kieltä myös Flyersin draftiosaamisesta. Ei vain voi olla sattumaa kaikki tämä.

Huokaus.
 

Merovingi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Blue Jackets
Kyseessä on kulttuurillinen ongelma, joka kytee niin syvällä tuossa organisaatiossa että siitä on turha syyttää yksilöitä siellä tai täällä. Fletcherillä ei yksinkertaisesti ole vaihtoehtoja, mikäli haluaa pitää työpaikkansa vielä toistaiseksi.

Tuota on Flyersin fanit laajemmin todenneet, että ei Fletcher ole yksistään ongelma vaan aiemmat GM:n tehtävistä kengityt Clarke ja Holmgren, jotka erotettiin GM:n tehtävästä ylentämällä heidät ylemmäksi ja he sitten huseeraavat sieltä käsin eikä Fletcherillä ole ihan täyttä päätäntävaltaa mitä hän haluaisi tehdä. Ei sillä että Fletcherin aiemmat saavutukset olisivat häikäiseviä, mutta onhan tuo nykyinen Flyersin rosteri kyllä aivan karsea ja johdon olla kyllä sangen päästään vialla, jos luulevat tuolla rungolla olevan mitään mahdollisuutta menestyä. Ykköskierrokselle voidaan joukkue vielä repimällä repiä ja siihen se jää.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Hetken sulateltu kesän peliliikkeitä ja yllä ne onkin jokseenkin tiivistetty.

DeAngeloa en missään nimessä Flyersiin toivonut, mutta annetaan kaverille tsäänssi. Jos unohdetaan edelliset treidit (Ghost->Risto) ja kentän ulkopuoliset asiat, niin tässähän menee hyvin! Flyers hommasi rightin 50+p pakin, jolle on käyttöä ihan joka organisaatiossa!


Nimien valossa puolustus TOP-6, jos Ellis terveenä:


Provorov-Ellis
Sanheim-Risto
York-DeAngelo

Ei se huono ole. Siellä on vaan vähän kaikenlaista muuttujaa, melkeinpä jokaisen kohdalla. Yorkin uskoisin näistä olevan jopa tasaisin suorittaja, mutta mihin se ensikauden taso vielä yltää?

Hyökkäyksessä Kevin Hayesiin nojaa siinä mielessä paljon, koska jos Couturierin takana todella on kasa paskaa, niin ei hyvältä näytä (näyttääköhän muutenkaan..?). Frostia voi sitten rauhassa kypsyytellä siinä kolmosketjussa ja välillä jossain muualla, jos siltä näyttää. Nuoret gingerit Tippett ja Allison myöskin kiva nähdä tositoimissa. Molemmilla vielä oikea käsi saattaa laukauksen, joten righteja onneksi löytyy.

-----------------------------------------------------------------

Varmaan siinä mielessä mielenvikainen kausi tulossa taas, kun siellä on nyt tosiaan Tortorella penkin takana ja tuo DeAngelo vielä laitetaan samaan koppiin, joten uskoisin että edes pientä viihdykettä on luvassa.

Gauthierin draftaamiselle varovainen peukku 30 asteen kulmassa ylöspäin, joskin siellä oli sitten tietynlaista eliittitalenttia myöskin tarjolla (maalinteko=Kemell, yms.yms.).
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Nimien valossa puolustus TOP-6, jos Ellis terveenä:


Provorov-Ellis
Sanheim-Risto
York-DeAngelo
Toki näistäkin Provorovin on huhuttu olevan kaupan.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Mä en usko että Ellis pelaa kauden alussa, jos pelaa enää ikinä peliäkään Philly nutussa joten TDA varmaan ottaa hänen paikkansa tai joku muu.
 
Viimeksi muokattu:

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Joo kyllähän tuo DeAngelon hankinta yhdistettynä Fletcherin viimeisimpiin kommentteihin loukkaantumisen laadusta kertovat siitä, ettei luottoa Ellisin pikaiseen paluuseen ole. Hankintaa en sinänsä ymmärrä, koska eihän TDA missään mielessä Ellisin saappaita täytä, muuten kuin ehkä yv-tehojen osalta. Eikä tuo varauvuorojen jatkuva polttaminenkaan liigan neljänneksi huonoimmalta joukkueelta kovin kauas katsovaa ole. Mielestäni tässä olisi pitänyt nostaa jalka kaasulta vähintään yhdeksi kaudeksi, ajaa Couturier, Hayes, Farabee ja Ellis rauhassa takaisin sisään kokoonpanoon terveystilanteen sen salliessa ja maksimoida todennäköisyydet draft lotteryyn toivoen Bedardin tai Fantillin tippuvan syliin. Toisaalta, eipä se "vahinkotankkauskaan" mikään kovin epätodennäköinen skenaario tältä organisaatiolta ole, kuten mennyt kausi hyvin todisti.

DeAngelon hankinnan varjopuolet ovat kaikille varmasti selvät, mutta laitetaan pari positiivistakin:

-Apua ylivoimalle. Flyersin yv on ollut sanalla sanoen heikkoa jo pidemmän aikaa. Ehkä TDA pystyy tuomaan juonikkuutta ja uudenlaista uhkaa viivapelaamisen muodossa.

-South Jersey kid. Kasvanut ja aloittanut kiekkoharrastuksen Philadelphia lähialueilla sekä ollut Flyers-fani nuorempana. Näinä organisaation vaikeina aikoina pidän tärkeänä, että joukkueessa löytyy pelaajia joille Flyers-logon kantaminen on varmasti myös kunnia-asia.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Varasivat vielä DeAngelo tradessa Canesilta tulleella 7th rounderilla QMJHL:stä C/RW Alexis Gendronin, joka alle 180 senttisenä rikkoi tätä vallalla ollutta size matter -linjaa, mutta osaisi luistella senkin edestä. Brainville-Boisbriandin pelejä ei tullut nähtyä ainuttakaan, joukkueessa kun ei mitään järin kiinnostavaa ollut, mutta ilmeisen kaksijakoisen kauden Gendron pelasi, heikon syksyn ja vahvan kevään.

------------------

Vuotuinen development camp alkaisi jo huomenna. Camp-rosterin voi käydä kurkkaamassa täältä: https://cms.nhl.bamgrid.com/images/assets/binary/334905668/binary-file/file.pdf

Huomionarvoisinta, että mukana on peräti 11 kutsuttua, joista Theo Rochette on ennakkoon se kiinnostavin nimi.

Bobby Brink ei taasen ole mukana rikottuaan lonkkaansa kesätreeneissä eli hyvät uutiset sen kun jatkuvat... yhtä saatanan via crucista all year long.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Pikaisesti tsekkasin et 6 lauantai peliä tällä kaudella jossa olis mahdollista kokoontua syömään, juomaan ja kiroamaan paskaa kautta.
12.11 Ott
11.2 Nsh
4.3 buff
11.3 Pitt
18.3 Car
25.3 Det
Toi 11.3 olis loistava mahdollisuus haastaa Pittsburghin fanit kaljanjuonti rivalryyn pelin yhteydessä :)
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Sellainen kesä tähän saakka ja pelottavin päivämäärä vasta tulossa.

Mitään punaista lankaa en löydä vaikka kuinka yrittäisin. Miten harhainen GM Fletcherin pitää olla että kuvittelee tuolla rungolla kamppailtavan kuin pohjasijoista? Vai tuleeko käskyt ylempää, tiedä siitä, mutta itseään kunnioittava GM ei suostu toimimaan minkään dinosauruksen käsinukkena.

Amerikaan foorumeilla huhuilevat että G olisi ennen siirtoon suostumista luvannut lähteä "mihin vain" jos tehdään herrasmiessopimus takaisin paluusta. Fletch ei tähän suostunut jolloin G ilmoitti että suostuu vain tiettyihin joukkueisiin, joka romahdutti vaihtoarvon. Tiedä sitten pitääkö paikkansa mutta G vuoden sopparilla olisi kova. Saataisiin hyviä pelimerkkejä taas ennen pudotuspelejä.

JVR haluttaisiin myös myydä. Toki jos joku jotain maksaa niin antaa mennä vaan. Paha pelkään että me maksetaan taas varausvuoroja että päästään eroon. Sitten mottipäinen somma Johnny Gaudreulle tai Nazem Kadrille käteen. Hyviä pelaajia mutta kumpikaan ei tee joukkueesta ykköshaastajaa ja ikääkin alkaa olemaan. Ei kiitos kummallekin. Johnny Hockey olisi kyllä kirkkaasti vahvistus mutta sopiiko nyt yhtään meille? Edelleen, se punaisen langan puuttuminen pelottaa. Jos tosissaan uskovat että ollaan "pelaajan päässä Cupista" niin voi morjens... Itse kun kannatan ihan alusta aloittamista. Varausvuorojen tuhlaaminen ei tunnu nyt järkevältä...

Sitten Tortorella. Ei ehkä niin paha kuin maineensa ja vaatimustaso tapissa. Toivottavasti nähdään kehitystä, pahimmillaan tämä Ameriikan Tami pistää pakan aivan sekaisin. Jos Torts on lähtenyt kehittämään pelaajia ja pikkuhiljaa kasvattamaan voittavaa kulttuuria niin ehkä tästä ei ihan surkea tulekaan. Toivoa saa.

Tony DeAngelo taas... huoh. Ketäs on meidän Slavin joka paikkaa Tonyn kikkailut. Jos nyt vielä Provorov on koko ajan ylivoimalla niin iso huokaisu, nyt on takuulla parempi ukko siihen rooliin. Toki joku olisi voinut Sanheimiakin kokeilla. Ja hintakin oli korkea. Yhdessä Ristolaisen kanssa takaavat että Hartilla on töitä.

Fedotovia odotin mielenkiinnolla mutta sekin sitten karahti. Uskomatonta. Mutta tästä ei kait Flyersiä sentään voi syyttää.

Kovin on negatiiviset tunnelmat mutta ei tule nyt mitään kovin kehumista mieleen. Sairaslistakin kasvaa kasvamistaan, kruununa tietysti Ellis.
No, ainakaan Yandlea ei tarvitse enää katsella!
 
JVR haluttaisiin myös myydä. Toki jos joku jotain maksaa niin antaa mennä vaan. Paha pelkään että me maksetaan taas varausvuoroja että päästään eroon.

Ei vaan taida JVR:llä tuolla sopimuksella olla kuin negatiivista treidiarvoa. Ehkä maksimi palkanpidätyksellä ja paluupostissa joku ongelmasopimus, niin miksei. Varausvuoroja en maksaisi JVR:n poistamisesta, vaan mielummin sitten vaikkapa ulososto.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Ei vaan taida JVR:llä tuolla sopimuksella olla kuin negatiivista treidiarvoa. Ehkä maksimi palkanpidätyksellä ja paluupostissa joku ongelmasopimus, niin miksei. Varausvuoroja en maksaisi JVR:n poistamisesta, vaan mielummin sitten vaikkapa ulososto.
Juuri tätä tarkoitin.

Itse en maksaisi hänen ulostamisesta mitään, korkeintaan ottaisin paremmin palettiin sopivan ongelman tilalle ja sitäkin harkitsisin tarkkaan. Palkanpidätykseen suostuisin heti, ja puoleen hintaan James on halpa palanen sopivaan runkoon.

Perustan näkemykseni siihen, että me ei tosiaan olla menestymässä ensikaudella. Ei mitään syytä raapia tilaa palkkakattoon ellei tilaa käytetä järkevästi. Itse en tosiaan näe mitään Kadria mitenkään järkevänä tähän tilanteeseen ja selväsi nuorempaa kaveria ei ole vapailla markkinoila.
Nyt on se hetki kun pitää kalastaa hyvää hinta-laatusuhdetta. Ja niitähän saa yleensa vain varaamalla itse.

Antaa Jamesin paukuttaa 20 maalia, pidätetään puolet palkasta ja EHKÄ joku maksaa siirtorajalla jotain hyödyllistä.

Fletcherin ollessa ruorissa, oletan että annetaan 2023 suojaamaton 1. kierroksen varaus, JVR, Sanheim ja saadan 7. kierroksen varaus takaisin. Sitten Kadrille tai muulle keskinkertaisuudelle 7 x 10 kouraan.

Se on tietysti helppo täältä sohvalta huudella mutta eniten Flyersin toiminnassa on harmittanut melkoisen heikko asset management. Mutulla heitän että me ollaan maksettu ihan liikaa keskinkertaisuudesta.
Todisteena rosteri vs cap tilanne.
 

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei Fletcher sentään noin pimeä ole että Sanheim liikkuisi vaikka olikin ilmeisesti vähän kieli poskella heitto, eihän. Provorov saattaa kyllä olla lähdössä, se on sitten eriasia mitä hänestä tällä hetkellä saa, arvo ei ole huipussaan.
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa



Flyers ulosostamassa Oskar Lindblomin sopimusta. Yksi vuosi olisi ollut jäljellä tasan 3 milj. dollarin aav sopimusta. Lindblom oli yksi harvoja Hextallin onnistuneita myöhempien kierroksien löytöjä vuoden 2014 varaustilaisuuden viidenneltä kierrokselta. Syöpädiagnoosi tuli kesken vahvasti alkaneen 2019-2020 kauden ja viimeistään paluu kaukaloihin kesken kuplaplayoffien 2020 nosti ruotsalaisen Flyers-fanien suosikiksi. Sairaudesta toipuminen ja paluu pelikentille olivat upeita asioita, mutta diagnoosia edeltävälle tasolle eivät Lindblomin peliesitykset sittemmin ole yltäneet. Flyers otti riskin sitoessaan Lindblomin 3x3 sopimukseen kuntoutumisen ollessa vielä kesken, mutta tuossa hetkessä se oli perusteltu päätös eikä kukaan sitä varmasti organisaatiossa tai sen ulkopuolella kummemmin kadu. Toivotaan kaikkea parasta Oskarille jatkoa ajatellen!

Alla vielä vaikutukset joukkueen palkkakattotilanteeseen. Näinköhän sieltä vielä Jameksi roudataan jonnekin aavikolle ja lyödään se mottipäinen Gaudreaun nenän eteen?


 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kyllä se näyttää siltä että sieltä tulee joku isolla sopimuksella sisään, onko se sitten Johnny vai joku muu. Tietenkään kauppojakaan ei voi laskea pois, tiettyjä nimiä siellä väläytelty kevään/kesän aikana. Provorov ja Konecny ainakin.
 

Puliveivaamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Flyers & Barca
Kyllähän meille parasta olisi, jos koko organisaatio rakennettaisiin uudestaan. Siivous pitäisi alkaa ylhäältäpäin. Flyers on vetänyt jokerisyndroomassa jo pidemmän aikaa. Rahaa on millä mällätä, mutta scouttaus ja joukkueen rakennus on hoidettu Teksti-TV välityksellä.
 

Animal

Jäsen
Flyersin junnucampille kutsuttuna myös Tye McSorley, joka on Martyn sekä koutsina tunnetuimman Chris McSorleyn sisarenpoika. Roolin voitte arvata ja kyllähän Flyersin paidat Broad Streetillä tuolla tarinalla ja nimellä myisivät, jos mies niin pitkälle päätyisi. Pelaajan tasosta on vaikea sanoa mitään, koska ponnistaa OHL:sta ja tuossa liigassa tämän roolin pelaajille on nykyisellään melko vähän käyttöä. Jos näytöt riittävät sopimukseen saakka, niin tämän McSorleyn matka alkanee ECHL:sta ainakin alkuun.

Edit. Kyseessä siis Martyn ja Chrisin vähemmän tunnetun veljen, eikä sisarenpoika.
 
Viimeksi muokattu:

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Reto.. no wait, rebu... no, wait - aggressive retool - no, wait.

Mutta sitten taas kyllä sopii kysyä, että miksi näitä aikasempia liikkeitä ollaan tehty, kerta Gaudreau'ta ei ollut tarkoitus kotiuttaa hinnalla millä hyvänsä, etenkin kun olisi valmis ottamaan vähän markkina-alennusta. Tämä mietiskely perustuu huhuihin ja aikasempiin "Johnny Hockey haluaa kotiin" uutisointiin. Miksi Flyers osti ulos Lindblomin, jonka sopimus nyt ei mikään paras ollut, joskaan ei kyllä mikään ongelmakaan. Joo, halvalla päästiin mutta jos ostat ulos tuollaisen kolmosketjun laiturin ulos, joka olisi varmasti sopinut vielä uuden koutsin tyyliin, niin kyllähän siellä nyt olettaisi olevan jonkinlainen punainen lanka olemassa? Ja nyt Lindblom signattiin Sharksiin lähes samalla caphitillä mistä Philly hankkiutu juuri eroon.

Sama koskee DeAngelon oikeuksien hankkimista varausvuoroja vastaan. Sitten kun pitäisi lakaista all in JVR'n dumpin muodossa eli pistää 1st pickiä kylkiäisiksi, niin sitten ei ollakaan valmiita painamaan liipaisimesta kun ollaan jo puolitiessä omaa valittua reittiä, ja aletaan peruuttelemaan ja selittelemään. Fletcher ja Flyers maksoivat siis mielummin Rasmus Ristolaisesta 1st rounderin, 2nd rounderin ja Robert Häggin verran, kuin maksaisivat JVR-dumpissa yhden 1st rounderin verran jotta saisivat Johnny Gaudreau'n sisään.

Ei tossa touhussa vaan ole yhtään mitään järkeä, ainakaan tällä hetkellä. Tämän lisäksi hommaa tietty pahentaa se, että kaikki muut officet katselevat tuota touhua ja tietävät Flyersin epätoivon rakentaa pikavauhtia näennäisen pudotuspelijengin. Sellaselle kauppakumppanille ei tarvitse olla joustava ja keksiä kikkakolmosia, kun ovat tarpeeksi tyhmiä jo ihan omasta puolesta.

Ja viimeisimmät tiedot kertovat, että Flyers on tekemässä sopimuksia Nic Deslauriesin (multi-year) sekä Justin Braunin kanssa. Eli se vähäinen cap-tila käytetään näihin veteraaneihin ja joukkue alkaakin olemaan siinä. Ei jumalauta. Fletcherin aika Ristolaisen diilistä eteenpäin alkaa jo olemaan huonointa GM-aikaa, mitä on tullut itse todistettua oman NHL-fanituksen aikana.

Siis, vittu ostat ulos Lindblomin vain tuodaksesi sisään Nic Deslauriesin neljäksi vuodeksi?!


 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Bedard kyllä kelpaisi, mutta Flyersien tyyliin sekin menisi ohi suun jollain tapaa vaikka oltaisiin NHL 22/23 pisteautomaatti muille.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Aikamoinen hupiukko organisaatio, ei jumalauta. Kun luulet nähneesi organisaation pohjan niin aina jaksetaan yllättää menemällä vain alaspäin. Sama meno tulee jatkumaan kunnes saadaan kunnon omistaja ja organisaatio putsataan aivan johtoporrasta myöten.






Tulipahan mieleen, sama meno jatkuu.
 
Viimeksi muokattu:

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Eipä toisaalta yksi Gaudreau vielä kesää tee. Ennemmin vain pitkittäisi tätä kärsimystä, nostaen joukkuetta surkeasta kohti keskinkertaista. Näillä tusina vahvistuksilla voivat lähteä täysillä tähtäämään lotteryarvontaan, mihin savottaan JvR:kin istuu oikein mallikkaasti. Johnny Hockey olisi oikeasti laadukkaana pelimiehenä aivan liian hyvä hankinta tähän rakoon.

Flyers oli aika pehmeä nippu Tortorellalle, joten pättivät hankkia yhden luupään lisää. Ainoa vaan, että toimistollakaan tuskin tiedetään mistä nuo sopimuslukemat kaivettiin?! Eiköhän tuota tulla kiroamaan vielä moneen otteeseen. Samassa lapussa hienosti liikaa vuosia, että caphittiä. Nice.

Braun vuoden halvalla lapulla ei edeltävään katastrofiin verrattuna ole lainkaan paha, mutta kun puolustuksen oikeaa puolta tutkailee, ei kummoisia ennustajan lahjoja tarvita toteamaan, että tulee yhä pelaamaan liian suuressa roolissa.

Signasivat myös toisen vanhan tutun eli Cooper Marodyn kahden vuoden lapulla, joka menee enemmän Phantomsien vahvistamisen puolelle.
 

Caney

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers, Liverpool FC
Eipä toisaalta yksi Gaudreau vielä kesää tee. Ennemmin vain pitkittäisi tätä kärsimystä, nostaen joukkuetta surkeasta kohti keskinkertaista. Näillä tusina vahvistuksilla voivat lähteä täysillä tähtäämään lotteryarvontaan, mihin savottaan JvR:kin istuu oikein mallikkaasti. Johnny Hockey olisi oikeasti laadukkaana pelimiehenä aivan liian hyvä hankinta tähän rakoon.
Ei olisi tehnyt kesää, mutta ongelma onkin siinä että kun sille tielle lähtivät, niin olisivat nyt vetäneet loppuun asti tuon kortin. DeAngelon hankinta menettää mielestäni merkityksensä tämän munattomuuden takia täysin. Mitä järkeä vahvistaa joukkuetta, esimerkiksi nyt ollaan hommattu pickejä vastaan TDA ja tämän lisäksi pari veteraania syömään peliajat pois juuri niiltä vähäisiltä nuorilta, joita voisi nyt huoletta peluuttaa kun joukkue ei muutenkaan tule pudotuspeleihin asti selviämään.

Hulluinta tässä koko paskassa on oikeastaan se, että Fletcher ja tukijoukot ajattelevat yhä tuon jengin olevan hyvässä kasvuvaiheessa. Onneksi sentään Deslauries tuo grittiä alaketjuihin aivan pähkinähintaan, ja Braunilla saadaan ehkä joku 3rd pick deadlinellä.

Ristolaisen sopimuksesta alkaen kaikki on mennyt vielä enemmän päin persettä, mihin ollaan totuttu.
 
Suosikkijoukkue
Jokerit, Philadelphia Flyers
Braun täyttämään vajaaksi jäävää pakiston oikeaa puolta on ihan ymmärrettävää ja hyvä juttu. Ellis jos/kun on poissa, niin menee oikein hyvin kolmosparissa ja alivoimalla, kun nuorissakaan ei oikein taida rightin pakkeja olla tulossa. Mielestäni on pari kautta hoitanut loppujen lopuksi kunnialla tonttiaan, kunhan ei joudu ykköspariin.

Deslauriers... Eikö grindaamista tosiaan halvemmalla saanut?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös